Bidenin vasemmistohallinto ja Afganistan

Bidenin vasemmistohallinto vastuussa Afganistanin kaaoksesta

Biden vasemmistohallintonsa kanssa on vastuussa miljoonien ihmisten kärsimyksistä Afganistanissa. Vain totaalisen kykenemätön ja itsekäs hallinto voi jättää omat liittolaisensa ja kansalaisensa yksin islamilaisen terroristijärjestön armoille. 

Bidenin organisoima raukkamainen pako on koitumassa hänen rikollisen vasemmistohallintonsa kohtaloksi. Amerikkalaiset ovat kauhuissaan seuranneet miten kukaan voi tyriä mitään operaatiota näin massiivisesti kuin Biden – ja he haluavat Bidenin eroavan virastaan ennenkuin tapahtuu lisää samanlaisia katastrofeja.

Kun on koko uransa ollut läpensä korruptoitunut rikollinen ja täysin kykenemätön johtaja, niin tällaisia katastrofeja on lähes mahdotonta välttää. Yhdysvaltojen talous on romahtanut 7 ensimmäisen kuukauden aikana, Yhdysvallat on menettänyt omavaraisuutensa energian suhteen, inflaatio on räjähtänyt käsiin, Meksikon rajalla on totaalinen kaaos ja humanitaarinen kriisi ja nyt vielä Afganistanin operaation totaalinen epäonnistuminen. Onko mikään hallinto koskaan Yhdysvaltojen historiassa ollut näin tuhoisa ja osaamaton ja korruptoitunut? 

Trumpin hallinto ei milloinkaan olisi antanut tällaisen katastrofin tapahtua. 

Islamilla ei ole kiire. Se jatkaa ikuista jihadiaan satoja vuosia kunnes vastustaja väsyy tai kyllästyy taistelemaan. Niin yksinkertainen islamin jihadin strategia on ollut 1400 vuotta. Se ei koskaan lopeta veristä taisteluaan kaikkia muita vastaan. Se ei koskaan tarjoa rauhaa tai suostu rauhaan. Ensin tulee maahanmuutto, sitten vaatimukset sharian erityisoikeuksista, sitten mellakat, terrori-iskut ja lopulta avoin sota.

Jukka Rahkonen

LÄHDE: OikeaMedia/Jukka Rahkonen 20.08.2021