Miksi en toistaiseksi ota koronarokotetta?

Tämä artikkeli on tällaisena aikana kansallisaarre ja siksi kopioitu varmuuden vuoksi talteen myös Oikean Median sivuille. Alkuperäinen Markku Laatikaisen kirjoitus löytyy vapaasana.org sivuilta. 

PÄIVITETTY 14.12.2021

Tällä kirjoituksella vastaan tieteeseen ja viranomaistietoon tukevasti nojaten kysyjille miksi en ole toistaiseksi ottamassa koronarokotetta. Tämä ei ole suositus kellekään muulle ottaa tai olla ottamatta rokotetta. En ole asiantuntija, vaan maallikko, joka on kerännyt mahdollisimman tukevan tietopaketin etupäässä itselleen käyttöön aiheesta. Tiedon lisääntyessä kantani voi myös muuttua, mutta tällä hetkellä oma riskiarvioni on rokotteiden suhteen pakkasen puolella. Kirjoitus on toki vapaasti käytettävissä myös itsellesi samaan tarkoitukseen, joten jos joku sinulta otsikon kysymyksen kysyy ja näet tässä artikkelissa esitetyt lähteet ja tiedot hyödyllisiksi, niin voit linkata hänelle vaikka tämän sivun vastaukseksi.

Samoin tästä kirjoituksesta voi olla apua, jos haluat tukevasti tieteeseen nojaten perustella miksi lapsesi ei kannata välttämättä tämän hetken tiedolla rokotetta ottaa. En vastaa lähteiden oikeellisuuksista, vaikkakin olen ne yrittänyt parhaan kykyni mukaan varmistaa. Jos kirjoituksessa on jotain puutteita, niin palaute on tervetullutta ja haluankin kutsua erityisesti lääkärit ja terveydenhuollon organisaatioiden edustajat osoittamaan mahdollisia virheitä artikkelistani. En nimittäin missään nimessä halua virheellistä tietoa olla jakamassa.

Päivitän muutenkin tätä artikkelia uutta tietoa löytäessäni. Artikkelin muokkaaminen uuden ja paremman tiedon myötä on myös järkevää, koska koronapandemian edetessä tietoa on tullut niin valtavasti lisää ja meidän viranomaisten linjaukset ja perusteet ovat vaihdelleet nopeaan tahtiin (maskikäytäntö, vaadittava laumasuoja % ja tarvittavien rokotteiden määrä). Itse asiassa viranomaisten jakaman tiedon helposti todennettavissa oleva valheellinen varmuus sekä yksipuolisuus on itselleni samalla yksi syy lisää alla listattujen seuraksi olla hosumatta asian suhteen.

  1. Rokotteiden suoja uusia variantteja vastaan on koko ajan heikompi
  2. Tauti on vaarattomampi kuin media meille kertoo
  3. Rokotteiden oikaistut hyväksyntäprosessit
  4. Fimealle raportoitu jo ennennäkemätön määrä vakavia rokotehaittoja
  5. Uusia erilaisia rokotehaittoja ilmaantuu kuukausittain
  6. Heikot rokotteet uusien varianttien taustalla ja ihmisen oman elimistön mahdollinen toiminta itseään vastaan (ADE)
  7. Tieteellisen kritiikin sensurointi ja osin valheelliseen tietoon perustuva rokotekampanjointi aiheuttaa tarpeetonta pelkoa ja epäluuloja viranomaisia sekä mediaa kohtaan
  8. Muitakin tieteellisesti tutkittuja hoitoja koronaan on olemassa

Valhekoneisto

Moni on minulle kertonut perusteluksi miksi tässä artikkelissa esitetyt tiedot eivät yksinkertaisesti voi pitää paikkaansa:
a) Salaliitto on mahdoton, koska mukana pitäisi olla kaikki maailman lääkärit, mediat ja viranomaiset. Tämä on totta, mutta vain osin. Lääkärit ovat tyypillisesti kiireisiä, eikä tavallinen lääkäri ehdi useinkaan itsenäisesti seurata kaikkia julkaistuja tutkimuksia. Lääkärille tarpeellinen tieto kulkee nk. virallisia kanavia pitkin jossa alku-/päälähde on WHO ja muut terveydenhuollon kattojärjestöt ja järjestelmät. Lisäksi todettakoon, että mitään salaliittoa ei ole -ainakaan isossa kuvassa, vaan täysin julkisia taloudellisia tai poliittisia riippuvuuksia, joista voit lukea lisää tästä artikkelista ja muista vapaasana.org:n kirjoituksista. Lähes kaikki on julkista! Kuka tahansa voi tarkastaa tässä artikkelissa esitetyt asiat. Silti useimmat ihmiset uskovat mieluummin ”virallisen lobbauksen” kuin tieteellisen, helposti tarkastettavissa olevan totuuden ja jättävät vieläpä tärkeät kysymykset kysymättä.


b) tuhannet ja taas tuhannet lääkärit olisivat nousseet jo vastustamaan virallista viranomaisten ajamaa rokotuslinjaa. Tämäkin väite on kyllä isoilta osin totta. Yllättävän moni, joka on uskaltanut työpaikkansa ja maineensa riskeerata on nimittäin näin jo tehnytkin. Eri maissa on koordinoitu kansallisia lääkäreiden ja tutkijoiden julkituloja (Suomessa esim. Pelastetaan Suomen Lapset), mutta kansainvälisesti merkittävistä mainittakoon vaikkapa tämä julkilausuma, jonka on allekirjoittanut jo yli 15 000 maailman huippututkijaa ja lääkäriä: https://doctorsandscientistsdeclaration.org/


Ongelmallisia ovat myös säännöllisesti mediassa faktoina esitetyt valheet rokotteiden tiimoilta. Esimerkiksi Iltalehden jutussa https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/cea3d79c-166b-475a-bfd4-4d9cc40a799e esitetty kommentti: ”Todennäköisyys sille, että saa haittavaikutuksen Astra Zenecan rokotteesta, on luokkaa 0,001 prosenttia. Sen sijaan todennäköisyys sille, että koronan Suomessa.

LÄHDE: OikeaMedia/blogi/Vieraskynä 16.12.2021

LUE KOKO MIELENKIINTOINEN JA LAAJA ARTIKKELI

[ Väliotsake taakkatoimitus ]