Suomalaiset kuin pässit narussa

Viedäänkö suomalaista median toimesta jälleen kuin pässiä narussa?

Artikkeliin liittyvä kuva
Artikkeliin liittyvä kuva

Venäjän vastainen informaatiosota – valtamedian luoma hypnoosi

Valtamediaamme hallitsevat tekopyhät hurskastelijat, joiden kautta globalistit syöttävät jatkuvasti omaa hypnotisoivaa uutisagendaansa suomalaisille siitä, miten meidän täällä “tulee ajatella” vastuullisina kunnon kansalaisina. Ensin kansaa huijattiin koronavalheilla pelkäämään flunssaa ja luopumaan sen varjolla omista kansalaisoikeuksistaan. Nyt psykoosiin asti hypnotisoitu peruskuluttaja on huijattu valheellisen propagandan kautta muodostamaan täysin Venäjän vastainen mielipide koronavalheiden runtelemaan pääkoppaansa. Valtamedia lietsoo nyt jo suoranaista vihaa Venäjää ja venäläisiä kohtaan. Ja suuryritykset ja kaiken maailman “hyväntekeväisyysjärjestöt” näyttelevät tietenkin myös kiltisti mukana tässä suuressa “paha Venäjä” -propagandateatterissa. Kerrassaan säälittävää tekopyhyyttä ja hyvesignalointia.

Tämä sairas pelleily, mitä olemme nähneet täällä Suomessakin kaiken maailman cancel- ja woke-kulttuurien esiinnousuissa, on nyt vedetty kaikessa järjettömyydessään aivan uudelle tasolle, jossa canceloidaan jo kokonainen Venäjän kokoinen suurvaltakin. Globalistien WEF:n natsikerho ja koko länsi seisovat nyt yhtenä urhoollisena rintamana pienen Ukrainan rinnalla syyttämässä yhteen ääneen Putinia pahaksi diktaattori-natsiksi. Totuus asiassa on kuitenkin se, että tämä pahuuden ruumiillistuma, transhumanisti Klaus Schwab kätyreineen, on itse ajamassa oman eugeniikka-aattensa mukaista natsi-agendaa eteenpäin kaikissa maailman kansakunnissa juuri tämän nykyisen sotakuvion varjolla.

Globalistien omistama media

Globalistien omistama media on onnistunut tekemään aivan tarkoituksellisesti Putinista nyt syntipukin kaikelle mahdolliselle, jotta peruskuluttajan huomio ja mielenmaisema saataisiin näin pelattua syyttämään pahaa Putinia koko maailman ongelmista ja pahasta olostaan. On tietenkin hienoa ja oikein auttaa hädässä olevia ihmisiä. Mutta sellainen auttaminen, jossa ei ymmärretä ollenkaan sitä, mistä suuremmassa kuviossa on todellisuudessa kyse, ei ole kovinkaan tehokasta tai hyödyllistä auttamista. Vaan päinvastoin, se voi olla jopa todella haitallista “auttamista”, kun näin ihmisten tietämättömyyttä hyödynnetään armotta globalistien agendan hyväksi.

Todellinen sota on tämä informaatiosota, jonka osapuolia me kaikki olemme. Ihmiset on saatu ajettua jo aivan käsittämättömään sekopäisyyteen, kun he näyttävät ulkoistaneen oman kriittisen ajattelunsa alistuessaan toimimaan valehtelevaa valtamediaa apinoivina äänitorvina. Ja tämä hypnoottinen tanssi vai pitäisikö sanoa transsi näyttää vain jatkuvan suoraan lennosta heti seuraavaan uuteen ihanan lumoavaan Ukraina-Venäjä -valheeseen, josta haetaan kilvan uutta joukolla hyvesignaloitavaa tekopyhyyttä ja lohtua täyttämään sitä omassa elämässä ammottavaa ahdistuksen, pahan olon ja yksinäisyyden tyhjiötä.

Valtamedia on ohjelmoinut kuuliaiseksi kouluttamansa aivopesun uhrit tunnustamaan aina juuri sitä väriä, mitä aivopestyille kulloinkin heilutetaan hypnotisoijansa toimesta heidän silmiensä edessä. Olemmehan kaikki nähneet, miten myös hypnotisoija vangitsee taitavasti ihmisen saaden hänet lopulta toteuttamaan omaa tahtoaan. Hypnotisoija tarvitsee ainoastaan ihmisen täyden huomion ja suostumuksen, minkä jälkeen hän voi vedellä uhriaan kirjaimellisesti mielin määrin häneen asettamistaan naruista. Aivan samankaltaisesta periaatteesta on kyse myös tässä valtamedia vs. peruskuluttaja -mittelössä, jossa valtamedia on jo ottanut vahvan yliotteen uhrinsa vapaasta tahdosta.

Miten tästä valtamedian hypnoosista voi sitten vapautua?

Lopettamalla itsensä ruokkimisen valtamedian valheilla. Vaihda tietolähteesi. Laajenna maailmankatsomustasi myös vaihtoehtomedian puolelle. Älä toista kuitenkaan sitä samaa virhettä uudelleen, että alat vain luottamaan jälleen sokeasti johonkin yksittäiseen tahoon. Opettele käyttämään omia aivojasi. Tutki asioita kaikilta laidoilta ja opettele kyseenalaistamaan ja vetämään itse omat johtopäätöksesi. Äläkä pidä mitään itsestäänselvyytenä.

Olemmeko jo unohtaneet, miten valtamedian vihaama presidentti Trump puhui aina Fake News -mediasta? Jos tahdoit saada aikoinaan oikeaa tietoa Amerikan presidentin todellisista sanomisista, ainoa tapa siihen oli kuunnella suoraan hänen omia alkuperäisiä puheitaan, koska valtamedia vääristeli aina kaiken Trumpin sanomisissa palvelemaan paremmin omaa uutisagendaansa. Kuinka paljon näemme ja kuulemme nyt mediassa presidentti Putinin itse pitämiä pidempiä puheita? Niinpä. Tässä on tekstittämämme lyhyt pätkä presidentti Putinin puheesta, joka avaa heti perspektiiviä tilanteen ymmärtämiseen myös sieltä toisen osapuolen näkökulmasta katsottuna:  https://rapsodia.fi/nato-on-tullut-uhkaamaan-venajaa-2/embed/#?secret=9DGjIwqiSU#?secret=AqT5Xa53Lb

Kokosimme tähän loppuun vielä hyödyllisiä linkkejä, joista saat arvokasta ja ajankohtaista tietoa tästä hurjasta maailmanmenosta. Mikäli Ukrainan ja Venäjän tilanne kiinnostaa, suosittelemme edelleen kuuntelemaan todellista aiheen asiantuntijaa eli MV-lehden päätoimittaja Janus Putkosta. Tässä on linkki hänen eiliseen 8.3.2022 Verkkostudio LIVE -lähetykseen: “Totaalista talous- ja infosotaa” – 8.3.2022

LÄHDE: Rapsodia.fi/blogi/Jussi Saarela 09.03.2022