Valemediat


Valemediat tai paremminkin valhemediat – mitä valtamedia ei kerro!

Sensuurin kärjessä, sekä mukana NWO:n koneistossa: Yle, Helsingin Sanomat ja MTV3


Salaamisen kärjessä!

Mitä Yle ei kerro?

LÄHDE: OikeaMedia/Blogi: Heikki Porkka 06.08.2018

Seuraavassa on pintapuolinen katsaus asioihin, joita suomalaisten ei haluta tietävän. Mukana Yhdysvallat, Saksa, Unkari, Ruotsi, Britannia ja Etelä-Afrikka.

Otsikon kysymykseen ei pysty vastaamaan kuin pieneltä osin, sillä merkittäviä asioita, jotka Yle jättää tietoisesti kertomatta suomalaisille, on niin tuhoton määrä, että tarkempi kertominen vaatisi säännöllistä viikkolehti-tyyppistä laajaa julkaisua. Ilman asiallista kuukausipalkkaa ja useamman henkilön panostusta toteutus ei ole mahdollinen. Lisäksi tiedossa on, että Suomesta löytyy vain harvoja rohkeita elinkeinoelämän edustajia, jotka eivät pelkää totuuden kertomisen tukemista.

Polttava aihe, josta kertomisen Yle on jättänyt vähälle huomiolle tai jolle ei ole antanut lainkaan huomiota, on esimerkiksi Etelä-Afrikassa toteutuva rasismi, jota mustat harjoittavat valkoisia farmareita kohtaan. Käytännössä Etelä-Afrikassa on käynnissä hidasvauhtinen etninen puhdistus, jonka myötä mustat, äärivasemmistoa edustavat eteläafrikkalaiset tappavat valkoihoisia farmareita ja tuhoavat heidän menestyksekkäät tilansa.

Kuvan lisännyt Taakkatoimitus

Muita merkittäviä aihealueita, joista Yle uutisoi puutteellisesti ja tarkoitushakuisesti, ovat esimerkiksi Yhdysvallat, Saksa, Unkari ja Britannia. Joukon jatkoksi täytyy lisätä Ruotsi, jonka suhteen Yle on ollut käsittämättömän heikko uutisväline ajatellen, että Ruotsi on Suomen naapurimaa, jossa sattuu ja tapahtuu jatkuvasti asioita, jotka liittyvät monikulttuurisen yhteiskunnan arkeen.

Yle välttelee uutisoimasta negatiivisia aiheita monikulttuurisuudesta, koska monikulttuurisuuden edistäminen (islamin ujuttaminen yhteiskuntaan) on ollut jo vuosia yksi Ylen pääagendoista.

 

A. Yhdysvalloista Yle uutisoi erittäin valikoivasti, yleensä amerikkalaisia Trump-vihamielisiä uutisvälineitä, kuten CNN:ä matkien.

Yle ei esimerkiksi halua kertoa suomalaisille, että Trumpin aikana mustien asema on parantunut roimasti sitten Obaman kauden. Viime viikolla musta pastori totesi Valkoisen talon tapaamisessa , että Trump on hänen elämänsä ajan ylivoimaisesti paras presidentti mustille, ”the most pro-black President”.

Aika paljon sanottu, kun vertaa sitä mielikuvaan, jonka Yle on välittänyt suomalaisille. Kuten videolta on nähtävissä, tapaamisessa oli paikalla runsaslukuinen joukko mustien edustajia.

Yle on ollut jo yli kahden vuoden ajan osa Trump-vastaista hysteriaa luovaa valtamediaa. Tosin muitakaan JSN:n jäseniin kuuluvia suomalaismedioita ei voi kehua neutraalista ja rehellisestä Trump-uutisoinnista.

 

B. Saksassa uutisoidaan joka ainoa päivä ikäviä asioita liittyen monikulttuurisuuteen ja Merkelin tuottamaan maahanmuuttoon. Yle keskittyy lähinnä vaikenemaan.

Viimeisimpiä tapauksia Saksasta ovat Berliinissä tapahtunut monikulttuurinen joukkotappelu, joka sai alkunsa kahden nuoren ulkomaalaisnaisen riidasta sekä Ludwigsburgin ”Afrikkalainen ilta” –tapahtuma, joka jouduttiin keskeyttämään vandalismin ja väkivallan vuoksi. Pääasiassa eritrealaisista ja etiopialaisista koostunut yleisö oli poliisin mukaan vahvasti humalassa. Vastaavat tapahtumat, joista oltiin jo sovittu, peruttiin poliisin ja järjestäjien yhteiselle sopimuksella.

 

C. Unkarin tilanteesta Yle on uutisoinut vain negatiivisia asioita antaen ymmärtää, että Unkarissa poljetaan ihmisoikeuksia ja ollaan kaikin tavoin ilkeitä ja vähemmän suvaitsevaisia.

Suvaitsevaisuus on sinänsä merkillinen sana, jonka pitäisi tarkoittaa positiivista, vaikka kaikki mikä siihen tunnutaan nykyään liitettävän, viestii normijärkiselle ihmiselle negatiivisia asioita.

Vai eivätkö väkivalta, vandalismi ja terrori-uhan kasvu ole enää negatiivisia aiheita Ylen ja muun valtamedian mielestä?

Unkari on säästynyt kaikilta ikävyyksiltä, joita useat läntiset EU-maat ovat kohdanneet. Se tietysti kismittää kurjuuden tasa-arvoa edistämään pyrkiviä eurososialisteja.

Eurososialisteiksi katsotaan perinteisten sosialistipuolueiden ja vasemmistopuolueiden lisäksi kaikki globalismia edustavat parlamenttipuolueet kuten suomalaiset kokoomus, keskusta ja rkp.

Unkarin todellisuudesta kiinnostuneille suosittelen kahta (yksi, kaksi ) Suomen Uutisten artikkelia, joiden perusteella Unkarin sisäisestä tilanteesta muodostuu melko erilainen kuva kuin Ylen uutisoinnista.

 

D. Monikulttuurisen Ruotsin asioista olen kirjoittanut lukuisia kertoja, esimerkiksi tekstin, jossa kerrotaan maan useista vähemmän mairittelevista kärkisijoista Euroopassa.

 

E. Monikulttuurisesta Lontoosta on kehittynyt nopeassa tahdissa henkirikosten suurkaupunki, kun kyseistä rikostyyppiä tarkastellaan länsimaisten sivistysvaltioiden näkökulmasta.

Vuonna 2017 Lontoossa surmattiin 134 ihmistä, 80 heistä puukotettiin kuoliaaksi.

Kuluvan vuoden (2018) tiedot antavat ymmärtää, että suunta on edelleen ylöspäin, kohti entistä suurempaa surmattujen määrää. Tässä kerrotuissa lukemissa eivät ole mukana terrori-iskujen seurauksena kuolleet henkilöt.

Brittiläinen media uutisoi 3.4.2018 Lontoossa surmattujen määrän nousseen 48:aan huhtikuun alussa. Median mukaan lontoolaiset olivat tuolloin raivoissaan poliitikoille ja poliiseille.

26.7.2018 sama brittimedia kertoi jo 89 surman määrästä Lontoossa vuoden 2018 alusta lukien.

Lontoossa on tapettu vuoden 2018 joidenkin kuukausien aikana enemmän ihmisiä kuin New Yorkissa, jossa lukemat ovat olleet laskusuunnassa toisin kuin Lontoossa.

Lontoo sai vuonna 2016 historiansa ensimmäisen muslimipormestarin Sadiq Khanin, jonka aikana murhaamisen tahti on vain kiihtynyt.

Khan tunnetaan Donald Trumpia vihaavana henkilönä, joka totesi syyskuussa 2016 (video) , että terrorismi on luonnollinen osa suurkaupungin modernia elämää. Independent-lehti otsikoi 22.9.2016: ”Sadiq Khan: London mayor says being prepared for terror attacks ’part and parcel’ of living in a major city”

Sadiq Khan, pakistanilaistaustainen muslimi, on toiminut ihmisoikeusjuristina ja suvaitsevaisuuden innokkaana markkinoijana.

Yhdistelmä ”ihmisoikeusjuristi – suvaitsevaisuus” tuo huonoa enteilevät kylmät väreet selkäpiihin. Kuten tunnettua, ihmisoikeusjuristit ovat useimpien poliitikkojen ja toimittajien ohella ylimmäisiä lipunkantajia suvaitsevaisuusideologiassa, jonka mukaan suvaitsemattomuuden suvaitseminen on hienointa, mitä maa päällään kantaa.

Suvaitsevaisuusideologia on kansainvälinen, totalitaarisiin oppeihin, kuten kommunismiin, natsismiin, islamiin ja fasismiin verrattava vaarallinen tuhon ideologia, jonka kannattajat eivät aina tunnu muistavan, että tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.

Suvaitsevaisuusideologian julkinen kyseenalaistaminen on moderni sankariteko, joten päätän kirjoituksen Lauren Southernin mainioon, uusiseelantilaisen tv-juontajan mykistävään kommentointiin (video twitterissä).

 

MTV3 - islamin asialla!

MTV3 salasi yhteyden islamiin New Mexicon lasten kiduttamistapauksessa.

LÄHDE: OikeaMedia/Tytti Salenius 10.08.2018

Yllätysrynnäkkö vaati sheriffin mukaan taktista lähestymistapaa, koska leirin asukkaiden tiedettiin olevan raskaasti aseistettuja ja ääri-islamisteja.

MTV 3 uutisoi tällä viikolla useaan kertaan New Mexicon osavaltiosta Yhdysvalloista läheltä Coloradon rajaa viime viikolla löydetystä ”kaatopaikkaa muistuttavasta leiristä”, josta pelastettiin 11 näännyksissä olevaa lasta.

”Leiriltä” pidätettiin viisi aikuista, joista kaksi oli raskaasti aseistautunutta miestä, Siraj Wahhaj ja Lucas Morten.

Wahhajin väitetään viime vuoden joulukuussa kidnapanneen hänen kolmivuotiaan poikansa ja sen jälkeen kadonneen. Lapsen äidin mukaan Wahhaj oli suunnitellut manaavansa pojan, sillä vakavasti sairas poika oli isän mielestä paholaisen riivaama.

New Mexicon erämaasta löydetystä leiristä pelastetuista lapsista yksikään ei kuitenkaan ollut se alun perin etsitty, kidnapattu kolmivuotias.

Leirin jäljille päästiin viranomaisille tehdyn kidnappaamisilmoituksen perusteella. Jonkun leirillä olijoista arvellaan onnistuneesti välittämään viranomaisille viesti.

Olemme nääntymässä ja tarvitsemme ruokaa ja vettä, viestissä sanottiin.

Kolme pidätetyistä oli naisia, joiden uskotaan olevan näiden aliravittujen lasten äitejä.

Alueelta löytyi lisäksi nuoren lapsen ruumis.
Torstaina MTV 3 väitti, että lapsia oli valmennettu kouluampujiksi ja heille oli opetettu erilaisten tuliaseiden käyttöä.

Siinä kaikki, mitä suomalaisille vaivauduttiin kertomaan.

Mikä keskeinen asia ja yksi kaikkein tärkeimmistä yksityiskohdista MTV 3:n uutisissa jätettiin mainitsematta?

Se oli se, että tapauksessa on selvä yhteys – jälleen kerran – radikaaliin islamiin.

Islamia henkeen ja vereen puolustavalle ja mielistelevälle valtamedialle totuuden kertominen on aina yhtä vaikeaa, joten tosiasiat New Mexicon lapsen kidnappaustapauksesta ja lasten näännyttämisleiristä meille välittää jälleen kerran selkeästi amerikkalainen Jihad Watch -uutissivusto.

Olisiko sittenkin niin, että Siraj Wahhaj koulutti lapsia jihadin joukkomurhia varten.

Onko kenelläkään viranomaisista tai valtamedialla tullut edes mieleen tällainen mahdollisuus?

Viime perjantaina Taosin läänin sheriffi pani toimeen rynnäkön New Mexicon aavikon vankileiriin pyrkiessään etsiä 4-vuotiasta Abdul-Ghania, jonka uskottiin hänen 39-vuotiaan isänsä, Siraj Wahhajin siepanneen Georgiassa joulukuussa. Poika kärsi kohtauksista eikä pystynyt kävelemään.

Lapsella on hypoksinen iskeeminen enkefalopatia.

”Hän ei kykene kävelemään, kärsii kouristuksista ja vaatii jatkuvaa lääketieteellistä apua”, Abdul-Ghanin äiti, Hakima Ramzi tietää.

Pojan äiti kertoi tiistaina CNN:lle, ettei ole nähnyt poikaansa yhdeksään kuukauteen.

New Mexicon sheriffin mukaan heitä kohtasi leirillä kauhistuttava näky – 1-15 -vuotiaat lapset, jotka näyttivät ”kolmannen maailman pakolaisilta”.

”Ainoa ruoka, jota me näimme, oli vähän perunoita ja laatikko riisiä likaisessa perävaunussa. Mutta se, mikä oli kaikkein yllättävintä ja sydäntäsärkevää, oli se, että he olivat paitsi ilman ruokaa tai raikasta vettä, mutta myös ilman kenkiä, henkilökohtaista hygieniaa ja vaatteina olivat vain likaiset ryysyt”, sheriffi Jerry Hogrefe huomauttaa.

Yllätysrynnäkkö vaati sheriffin mukaan ”taktista lähestymistapaa oman turvallisuutemme tähden, koska olimme kuulleet leirin asukkaiden olevan todennäköisesti raskaasti aseistettuja ja heitä pidettiin ääri-islamisteina”.

”Tiesimme että heillä olisi yliote, jos emme toimi tahdikkaasti ja nopeasti”, sheriffi Hogrefe tarkensi lehdistötiedotteessa.

Hogrefen mukaan poliisin saapuessa paikalle, Wahhaj oli aseistettu ”AR-15 -kiväärillä, viidellä ladatulla 30 patruunan lippaalla ja neljällä ladatulla pistoolilla, joista yksi oli hänen taskussaan”.

Kaksi miestä pidätettiin, mutta kolme leirissä ollutta naista vapautettiin pidätyksen jälkeen.

Kun viranomaiset ottivat Wahhajin kiinni, sheriffin toimiston mukaan aseita löytyi vaikka kuinka paljon.

Kaikki 11 lasta otettiin välittömästi turvasäilöön ja myöhemmin siirrettiin valtion New Mexico Children, Youth & Families Department (CYFD) -järjestön huostaan.

”Me kaikki annoimme lapsille vettämme ja pientä purtavaa, mitä meillä oli – ne olivat surullisimmat elinolosuhteet ja köyhyys, mitä olen nähnyt”, sheriffi totesi.

Kadonnutta lasta ei löydetty. Alueelta kyllä löydettiin lapsen ruumis, mutta viranomaiset eivät ole vielä toistaiseksi tunnistaneet sitä.

Perjantaina pidätetyn Siraj Wahhajin isä – joka on myös nimeltään Siraj Wahhaj – on yksi Yhdysvaltain ”merkittävimmistä” imaameista, joka johtaa Masjid At-Taqwan moskeijaa. Hän on erittäin kysytty ja haluttu luennoitsija islamilaisissa piireissä.

Vanhempi Wahhaj on varoittanut, että Yhdysvallat tulee sortumaan, ellei se ”hyväksy islamilaista agendaa”. Hän on myös väittänyt, että ”ainoastaan muslimit olisivat poliittisesti älykkäitä ja he voisivat vallata USA:n ja korvata sen perustuslaillisen hallituksen kalifaatilla”.

Hänen ”lisämeriittinään” kerrottakoon, että hänet on mainittu nimeltä vuoden 1993 World Trade Centerin pommituksessa ”mahdollisena kanssajuonittelijana, mutta häntä ei syytetty rikoksesta”.

Hän oli myös todistaja sheikki Omar Abdel Rahmanin oikeudenkäynnissä. Omar Abdel Rahman oli kuuluisa ”sokea sheikki” Umar Abdulrahman ja hänet tuomittiin vuonna 1995 terrori-iskujen suunnittelusta Yhdysvaltoihin.

Pidätetyt naiset – jotka myöhemmin vapautettiin – olivat 35-vuotias Jany Leveille, 38-vuotias Hujrah Wahhaj ja 35-vuotias Subhannah Wahhaj.

Hujrah ja Subhannah Wahhaj ovat naimisissa toisen leiriltä pidätetyn miehen, Lucas Mortenin kanssa. Kaiken lisäksi he ovat tämän vanhemman imaami Siraj Wahhajin tyttäriä.

Hujrah ja Subhannah Wahhaj ovat siis leiriltä perjantaina pidätetyn Siraj Wahhajin sisaria.

Siraj Wahhaj on naimisissa taas Jany Leveillen kanssa.

Facebookista löytyy vanhemman Wahhajin julkaisu tammikuulta, jossa hän rukoilee Allahia (make duas) ja pyytää turvallista takaisintuloa lapsilleen ja lastenlapsilleen.

”Siraj, Hujrah, Subhanah Wahhaj, vävy Luqman (Lucas) Morton ja miniä Maryam (Jany) Leveille ja heidän lapsensa (meidän 12 lastenlasta). Uskomme, että he voivat matkustaa yhdessä.”

Etsitty ja kidnapattu Abdul-Ghani Wahhaj ei ollut leirillä, mutta viranomaiset uskovat lapsen olleen siellä kyllä viime viikkojen aikana.

Toistaiseksi on epäselvää, onko ruumis kadonneen georgialaisen pojan, Abdul-Ghani Wahhajin.

Taosin läänin sheriffi Jerry Hogrefe kertoi tulossa olevasta ruumiinavauksesta ja liikuttuneensa heidän löytäessä ruumiin juuri Abdulin neljäntenä syntymäpäivänä.

Abdul-Ghanin äitiä, Hakima Ramzia, ei ole tavoitettu sen jälkeen, kun viranomaiset ilmoittivat lapsen ruumiin löytämisestä.

Pojan isoisä, imaami Siraj Wahhaj on ”kauhistunut siitä, että ruumis voisi mahdollisesti olla Abdul-Ghanin”.

”Emme tiedä, onko ruumis hänen pojanpoikansa”, väitti puolestaan imaami Al-Hajj Talib Abdur-Rashid, Pohjois-Amerikan muslimien liiton johtaja.

Nuorempaa Wahhajia ja neljää muuta aikuista syytetään 11 lapsen kiduttamisesta saastaisissa olosuhteissa vangittuina – Mortenia kiduttajien suojelemisesta. Kaikkien viiden islamilaista sotavankileiriä pyörittäneen aikuisen on tarkoitus saapua oikeuden eteen keskiviikkona.

LISÄÄ AIHEESTA:

 

NWO ottaa kierroksia

Huoli kohudirektiivistä: Facebook estää kaikki uutislinkit? – ”Valemediat enemmän näkyville”

LÄHDE: Uusi Suomi 17.09.2018

Kohuttu EU:n tekijänoikeusdirektiivi on nostanut huolta siitä, että uutisten jako sosiaalisessa mediassa vaikeutuu tai jopa loppuu ja niin sanotut valemediat saavat entistä enemmän näkyvyyttä.

Tämän huolen esittävät tänään sekä tietokirjailija Petteri Järvinen Ylen aamu-tv:ssä että Liberaalipuolueen hallituksen jäsen Aki Kivirinta Puheenvuoro-blogissaan.

”Jatkossa Facebook joutuisi maksamaan esimerkiksi Ylelle siitä, että käyttäjät linkittävät yhtiön uutisia, jos linkissä näkyy pätkä tekstiä tai kuva”, Järvinen kuvasi direktiivin niin sanottua linkkiveroa.

”On kuviteltu, että verkkojätit neuvottelisivat korvauksesta jokaisen nettilehden ja verkkojulkaisijan kanssa. Kuten tiedämme kokemuksesta, tällainen ei tapahdu yleensä kovin nopeasti, eivätkä ne tyydy. Todennäköisesti Facebook, Twitter sekä hakukone Google estävät linkkaamisen jokaiseen tuntemaansa verkkomediaan tai vaativat maksua siitä, että linkin jako mahdollistetaan. Tämä katkaisee täysin nykyiset kävijä- sekä rahavirrat ja pakottaa mediat itsensä maksamaan alustoille, jotta niiden linkit ylipäätään näkyisivät”, kirjoittaa Kivirinta.

Molemmat arvioivat samalla, että valeuutiset leviäisivät tämän seurauksena entistä enemmän.

”Koska pääsy kaupallisten ja sisältöään valvovien medioiden sisältöihin tehdään vaikeammaksi, nostaa se yksityishenkilöiden tuottaman sisällön ja niin sanotut valemediat enemmän näkyville. Tuo laskee auttamatta journalismin tasoa”, Kivirinta kirjoittaa.

”Tässä voi olla sellainen seuraus, että Facebook lopettaa uutisten jakamisen. Tai käy niin että valeuutisten määrä lisääntyy, koska valeuutissaitit eivät tarvitse mitään korvauksia. Ne haluavat vain levittää sanomaansa”, Järvinen sanoi aamu-tv:ssä.

Direktiivi hyväksyttiin Euroopan parlamentissa keskiviikkona. Asian käsittely ei kuitenkaan pääty vielä tähän, vaan se jatkuu Euroopan parlamentin, komission ja neuvoston välisillä kolmikantaneuvotteluilla, joissa määritellään direktiivin lopullinen sisältö.

Helsingin Sanomat ei yllätä

”Luotettavan ja vastuullisen” median edustaja vedättää suomalaisia

LÄHDE: OikeaMedia/Blogi: Heikki Porkka, su 23.09.2018

Tämän tekstin alaotsikkona voisi olla ”Helsingin Sanomien toimittaja Saska Saarikoski valehtelee ja vihaa itseään”.

Saarikoski kirjoittaa (HS 23.9.2018):

”YHDYSVALLOILLA menee ihan hyvin. Talous käy kuumana, eikä maa ole viime aikoina sotkeutunut uusiin sotiin. Presidentin kannatuksen luulisi olevan korkealla, mutta ei se ole. Donald Trumpin suosio on pahasti pakkasella.

Presidentin kannattajat syyttävät asiasta liberaalia mediaa, poliittista eliittiä ja Trumpin vastustajia. Itse uskon, että kysymys on vihasta.

TRUMP ratsasti valtaan vihalla. Hänen kampanjansa ydin oli viha poliittista eliittiä, maahanmuuttajia ja ulkomaita kohtaan. Vaalitilaisuuksissa Trump johti huutokuoroa, jossa vaadittiin muuria Meksikon rajalle ja Hillary Clintonia vankilaan.”

”Miesasiamies” Henry Laasanen on laskenut, että Saarikoski käyttää mielipidekirjoituksessaan viha-sanaa ”ainoastaan” 28 kertaa.

Saarikoski on todellisuudessa vihainen itselleen, rivien välistä voi lukea, että Saarikoski on hurmaantunut omasta raivostaan ja vihastaan.

Kuten muistetaan, Saarikosken mukaan Donald Trumpin mahdollisuudet nousta Yhdysvaltain presidentiksi olivat 0,0 prosenttia.

LUE KOKO ARTIKKELI

AIHEESEEN LIITTYVIÄ LINKKEJÄ

 • Tosiasiat eivät ole vihapuhetta
 • HS:n omistama Metro-lehti levitti valeuutista
  Faktoja ja hyvin tärkeä uutisaihe, mutta mitä aiheen kannalta erittäin olennaista jäi jälleen yleisölle kertomatta?
 • ”Miten 55 prosenttia voi muuttua äärioikeistolaisiksi?”
  Professori ihmettelee Ylen uutisten luonnehdintoja.

  Taloustieteen professori Matti Viren kirjoittaa Puheenvuorossa Äärioikeisto ja hyvinvointivaltio -otsikolla. Hän on kerännyt muutamia Yleisradion luonnehdintoja maailman tapahtumista:

  * Brasilia saa äärioikeistolaisen presidentin Jair Bolsonaron (29.10.18)
  * Italian äärioikeisto jätti 82 miljoonaa muutosehdotusta lakiesitykseen (23.9.15)
  * Itävallassa äärioikeisto nousee hallitukseen (16.12.17)
  * Mistä äärioikeistolainen AfD sai kannattajansa? (25.9.17)

  Viren kysyy, miten Brasiliassa voi 55 prosenttia kansalaisista muuttua äärioikeistolaisiksi.

 • Agendamedia valehtelee ja solvaa perussuomalaisia
  Agendajournalistien kielenkäyttö muuttuu päivä päivältä yhä epäasiallisemmaksi. Tosiasioilla ei ole mitään merkitystä. Tärkeintä on perussuomalaisten leimaaminen, suoranainen solvaaminen.