Vihreää terroria

Vihreät ovat hallituksessa ja muissakin julistuksissaan vaatineet suomalaisen elinkeinotoiminnan hävittämistä. Turvetta ei saa käyttää, vaikka se saastuttaa vähemmän kuin EU:ssa laajasti käytetyt kivihiili ja ruskohiili. Sen seurauksena Suomessa joudutaan turvautumaan tuontienergiaan ja maksamaan siitä valuutalla, mutta se ei vihreitä huoleta. Heidän oppinsa taitaa olla, että raha tulee seinästä ja sähkö töpselistä.

Metsätalous pitää vihreiden mielestä lopettaa ja Suomen metsistä tehdä luonnonsuojelualueita. Metsäteollisuus työllistää Suomessa ”vain” satatuhatta ihmistä eli sillä ei ole väliä. Todellisuudessa metsäsektori työllistää alihankkijoineen 140.000 ihmistä. Lisäksi ostovoiman vaikutuksesta työllisyysvaikutus on paljon tuota laajempi. Metsäsektorin veroilla maksetaan monen palvelualan ihmisen ja julkisen sektorin virkailijan palkat.

Vihreiden politrukeilta puuttuu alkeellinenkin ymmärrys taloudesta. Metsäteollisuuden merkitys tulee myös siitä, että se käyttää pääasiassa kotimaista raaka-ainetta. Vientitulot ovat Suomen vaihtotaseen näkökulmasta puhdasta tuloa. Edelleen metsäteollisuus työllistää ihmisiä eri puolilla maata. Sen lopettamalla voidaan kaikki pakottaa kaupunkeihin asumaan vuokra-asunnoissa yhteiskunnan asumistuella.

Viimeisin oivallus on vihreän vaikuttajan ja Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Otso Kivekkään kehotus suomalaisille olla syömättä suomalaista lihaa, koska kuulemma Suomen maatalous on suuri Itämeren saastuttaja. Sen sijaan vihreät ovat innokkaasti suojelemassa sitä, että valkopostihanhet ovat suojeltuja ja voivat valtavina parvina täyttää ulosteillaan Etelä-Suomen rannat.

Koko vihreiden toiminta on järjetöntä koheltamista. Samaan aikaan yrittävät esiintyä sivistyneenä ja älykkäänä etujoukkona kuin taistolaiskommunistit aikoinaan. Tulojen loppuminen voidaan oppinsa mukaan korvata lainanotolla. Valtiohan ei heidän uskomuksensa mukaan joudu koskaan vastaamaan lainoistaan.

Minä voisin tässä tehdä yhden ehdotuksen vihreitä koskien. Suurimmasta osasta suomalaisia luonnonsuojelujärjestöjä on tullut vihreiden politrukkien suojatyöpaikkoja ja poliittisia toimijoita. Ehdotankin, että lopetetaan kaikki yhteiskunnan tuki luonnonsuojelujärjestöille. Ne voivat varmaan toimia vihreiden kannattajien tuen varassa. Tai sitten saavat erinomaisen kurssin talouden perusteista.

https://www.verkkouutiset.fi/vihreiden-valtuutettu-kehottaa-valttamaan-suomalaista-lihaa/#3bbb4150

LÄHDE: OikeaMedia/blogi/Olli Pusa 27.08.2020