– seuraa lopun ajan aiheita

Evoluutio on taikauskoa

Evoluutiolla en tietenkään tarkoita sitä tosiasiaa, että luotuihin lajityyppeihin on ennalta ohjelmoitu mahdollisuus selviytyä luonnonolojen muuttuessa. Vahva- ja hentonokkaisten Galapagossaarten sirkkukantojen vaihtelu ei ole esimerkki mutaatio-valinta -evoluutiosta, vaan on oikein hyvä esimerkki luomisesta. Luonnossa ilmaantuviin haasteisiin on ennalta varauduttu, jo ennen kuin ne edes ilmaantuvat ensimmäistä kertaa. Muutokset eivät ole esimerkki ”sattumamutaatio-valinta” mekanismin toiminnasta, koska se olisi aivan liian hidas vastaamaan luonnonolojen muutoksiin. Lisätietoja ennalta varautumisesta on Marcos Eberlinin mainiossa kirjassa: Elämä kertoo nerokkaasta ennakoinnista ja viisaasta suunnittelusta

Evoluutio on dosenttien dilemma

Mitä korkeampi koulutus, sitä varmemmin järki ja logiikka uhrataan ennalta lukkoonlyödyn maailmankäsityksen puolustamiseksi. Tämä koskee kaikkia evoluution muotoja, kuten kosmista. kemiallista ja uusdarvinistista evoluutiota.

Alkuperäkysymyksiin ei ole olemassa tieteellistä vastausta

Tämä tosiasia on vaikea pala akateemiselle eliitille. Se on kuitenkin totta. Taikurin on helppo vetää jänis hatusta, mutta kosmologi ei voi nyhjäistä tyhjästä kokonaista maailmaa. Kosmologit käyttävät hienoja termejä silmänkääntötemppuna, jonka avulla he loihtivat suosiotaan osoittavien, hyväuskoisten hölmöjen yleisön edessä esiin kokonaisen maailmankaikkeuden. Heidän ”tyhjiöenergian väreilynsä on ihmeellistä”, koska se ei välttämättä tarvitse lainkaan tilaa voidakseen tapahtua. Kosmologien mielestä meillä oli onnea, kun ainetta jäi alussa jäljelle. Tulitko vakuuttuneeksi? Jos tulit, kysy kosmologeilta seuraavaksi mitä ovat pimeä aine ja energia, jotka muodostavat 95% maailmankaikkeuden aineesta ja energiasta. Huomaat pian, että kosmologia ei ole tiedettä!

Mistä solu tuli?

Sitä ei tiedä kukaan. Maailman arvovaltaisin tiedejärjestö, Royal Society, maksaa miljoona puntaa ongelman ratkaisijalle. Leipänsä astrobiologian tutkimuksesta ansaitsevat eivät varmasti suostu myöntämään, että solua ei synny luonnon perusvuorovaikutusten tuotoksena. Jos tämä tosiasia myönnettäisiin, se muuttaisi maailman ja vapauttaisi paljon resursseja hyödylliseen tutkimukseen. On hämmästyttävää, että akateeminen valehtelu alkuperäkysymyksissä on jatkuvasti sallittua ja sen rahoitus on turvattu. Tällaista ei sallittaisi millään muulla tieteen alueella, mutta alkuperätiede on moninkertaisesti suojattu kritiikiltä, koska muuten ateismi joutuu vaakalaudalle.

Uusdarvinismi on kuollut

Biologista informaatiota ei tuoteta noppaa heittämällä. Eläimet olisivat vuotaneet kuiviin ennen kuin kymmenet hyytymismekanismin entsyymit olisivat ”kehittyneet”. Kukin täsmällisesti toimiva entsyymi valitaan myymälästä, jossa hyllyllä on enemmän vaihtoehtoja kuin Saharan erämaassa on hiekanjyviä.

Uusdarvinismi tappaa

Uusdarvinismi on tappanut Jumalan ja vienyt ihmisen sukupuuton partaalle. Mieskromosomi Y on menettänyt 95% geeneistään ja miehen siemenneste 50% siittiöistään. Uusdarvinismi ei ollutkaan vahvimman ja eniten jälkeläisiä tuottavan eloonjäämistä, vaan suvullisesti lisääntyvän elämän sukupuuton varmistamista!

Jos haluat olla informoitu keskustelija

Sinun kannattaa ryhtyä ajattelemaan itse ja ottamaan asioista selvää. Moderni tiede ja evolutionistin paras ystävä, metodologinen naturalismi, ovat tappaneet Darwinin. Hyvä aloituskirja on Evoluutio, luominen ja tiede.

PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.

LÄHDE: Luominen.fi/blogi/Pekka Reinikainen 10.12.2022


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen blogipalaute@luominen.fi.


Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.