– seuraa lopun ajan aiheita

Avaruusolennot totuuden valossa

Avaruusolentojen tunkeutuminen – petoksen paljastaminen

Science Fiction on erittäin suosittu tyylilaji, ja monet kaikkien aikojen tuottoisimmista elokuvista edustavat sitä. Sellaisia elokuvia kuin Star Wars ja scifi-televisiosarjoja, kuten Star Trek, esitetään kaikkialla.

Itsekin pidän scifistä, mutta tajuan sen olevan enemmänkin tieteisfantasiaa. Kaikki eivät tätä kuitenkaan ymmärrä. Visuaalinen media on erityisen vaikuttava ja voi levittää ajatuksia, jotka saattavat muokata ihmisten maailmankuvaa.

Evoluutio on totta suurimmassa osassa science fictionia, vaikka sitä ei välttämättä heti huomaa. Koska maailmankaikkeuden uskotaan syntyneen alkuräjähdyksessä 14 miljardia vuotta sitten, ihmistä vanhempia ja kehittyneempiä lajeja ajatellaan olevan joka puolella avaruutta. Tämän takia näillä olennoilla olisi ollut enemmän aikaa kehittää edistynyttä teknologiaa ja ne pystyisivät lentelemään ympäri maailmankaikkeutta valoa nopeammissa aluksissaan. Evoluutio on syy sillekin, miksi Chewbacca tai Mr. Spock näyttävät erilaiselta kuin ihmiset: evoluutio meni heidän planeetallaan eri suuntaan.

Evoluutioyhteys

Kun tajusin scifin1 ilmeisen yhteyden evoluutioon, aloin ajattelemaan, että tämän huippusuositun kulttuuri-ilmiön käsittely olisi hyvä tapa johtaa ihmisiä uskon puolustamiseen luomisopin avulla. Tämä sai minut kirjoittamaan kirjan nimeltä Alien Intrusion: UFOs and the evolution connection vuonna 2005. Jumala on suonut meille sen siunauksen, että siitä on tullut yksi suosituimmista kirjoista CMI:n laajan valikoiman joukosta. Se on ainut luomisteos, joka on Amazonin 50 myydyimmän tuotteen listalla. On siis todennäköistä, että kirjan on lukenut useampi ei-uskova kuin uskova. Tämän vahvistavat ihmisten todistukset, joita olemme vuosien varrella saaneet.

Kuitenkin aloittaessani tällä alalla haukkasin isomman palan kuin ajattelin. Koska aioin tarkastella aivan tosissani tiedettä, joka koskee evoluutiota muilla planeetoilla, avaruusmatkoja ja ufohavaintoja, minun piti esittää ihmisten uskomukset todenmukaisesti. Sen takia minun oli luettava paljon ja jopa osallistuttava ufokonferensseihin. Altistuin kaikenlaisille oudoille ajatuksille ja hengellisille ”menoille”.

Kristitytkään eivät ole immuuneja tämän alan kulttuurin vaikutuksille. Monet pastorit ja johtajat eivät edes ole tietoisia siitä, että heidän seurakunnissaan on tunnustavia kristittyjä, jotka ovat nähneet taivaalla jotain mitä eivät ole ymmärtäneet. Kun puhun tästä aiheesta kirkoissa, jotkut ihmiset haluavat tavata minut käsittääkseen paremmin kohtaamisensa avaruusolioksi uskomansa olennon kanssa.2 Kristityt ovat vain osa sitä suurta yleisöä, joka näkee sellaisia asioita. Joskus niitä näkevät sadat ja jopa tuhannet ihmiset samanaikaisesti. Usein kristityt ovat haluttomia kertomaan kokemuksistaan perheilleen tai toisille kristityille ufokokemuksiin liittyvän ”hengellisen leimautumisen” vuoksi. Joten kun he kertovat kokemuksistaan minulle, se on joillekin itse asiassa ensimmäinen kerta, kun he jakavat niitä kenenkään kanssa. Heille on todella tärkeää saada käsiteltyä nämä tapahtumat jotenkin.

Tunnettu ufokirjailija Ronald Story kertoo seuraavanlaisen tarinan: ”Kysyin [5-vuotiaalta] pojaltani Brianilta: ’Mikä on ufo?’ Hän vastasi vailla epäilyksen häivää: ’Lentävä lautanen.’ Niinpä muotoilin kysymyksen uudelleen: ’Mitä on lentävän lautasen sisällä?’ Tähän hän vastasi tietävästi: ’Ihmisiä toisilta planeetoilta.’ Mikään ei olisi voinut kuvata minulle paremmin sitä, että ’ufo’ on kulttuurissamme elävä symboli kulkuneuvolle, jonka sisällä on ’humanoideja toiselta planeetalta’.”3

Uskon tämän osoittavan, miten viettelevä tästä suositusta kulttuuri-ilmiöstä on tullut.

Useimmat ufohavainnot ovat kuitenkin aika harmittomia. Ihmiset luulevat tähtiä, planeettoja, salamoita, satelliitteja, pilviä ja jopa lintuparvia avaruusaluksiksi tämän ”kulttuurillisen ehdollistamisen” takia. Kaikkia havaintoja ei kuitenkaan ole helppoa selittää.

Tilaisuus tavoittaa

Vaikka CMI:n päätehtävä onkin keskittyä luomiseen ja evoluutioon, Herra on luonut järjestöllemme toisenkin, ainutlaatuisen lähetyskentän. Tehdessäni tutkimustyötä kirjaani varten tajusin nopeasti, että joillekin ”ufologiasta” on tullut uskonnon korvike. Myös siitä ajatuksesta, että avaruusolennot toivat elämän Maahan ja ovat luojiamme, on joillekin tullut valtavirtaa edustavaa tiedettä, koska monien mielestä se ratkaisee ”elämän synnyn” ongelman sysäämällä sen vanhemman ja edistyneemmän lajin ansioksi. Yli 60 vuotta sitten Francis Crick – toinen DNA-molekyylin kaksoiskierrerakenteen löytäneistä henkilöistä – tajusi katsovansa valtavaa määrää tietokirjamaista tietoa. Tietoa voi tulla vain älykkäästä lähteestä. Mutta koska hän oli ateistinen evolutionisti, hän ei suostunut uskomaan Raamatun Jumalaan vaan oletti, että vanhemmat ja viisaammat avaruusoliot toivat elämän Maan päälle. Tämä tunnetaan nimellä ohjattu panspermia.4

Uusin [v. 2018] kokopitkä elokuva

Uusin [vuonna 2018] CMI:n projekteista on täyspitkä elokuva, joka perustuu mainittuun kirjaan. Lukijat ovat kannustaneet meitä tähän monien vuosien ajan. Alun perin minua kauhistutti ottaa itselleni toinen suuri projekti näin pian palkitun Evoluution Akilleen kantapäät -dokumentin jälkeen. Minä ja ”tuotantoparini” Murphy Thelen olemme kuitenkin kuukausien ajan matkustaneet pitkin ja poikin Yhdysvaltoja sekä ulkomailla haastattelemassa tiedemiehiä, spesialisteja, pastoreita ja erikoisasiantuntijoita, joilla on jotain yhteyttä ufoilmiöön.

Elokuvassa tulee olemaan täysin uutta sisältöä, joka näyttää, kuinka maallisen ufoliikkeen vaikuttavimmat henkilöt ovat yhä enemmän yhtymässä minun kaltaisteni kristittyjen tutkijoiden näkemyksiin. Nämä asiantuntijat ovat tulleet siihen johtopäätökseen, että avaruusolennot eivät ole tulleet kaukaisilta planeetoilta eivätkä ne ole sitä mitä väittävät olevansa. Elokuvan trailerissa5 ufotutkija Norio Hayakawa (joka auttoi perustamaan kaksi isoa ufotutkimusryhmää Yhdysvalloissa) sanoo: ”Muka kaukaisista tähtijärjestelmistä tulevat avaruusolennot eivät ole mitään sinne päinkään. Ennemminkin ne ovat petollisia yliluonnollisia olentoja, jotka ovat peräisin toisesta ulottuvuudesta.”

Valheen isä

Jos joku näkee taivaalla jotain, mikä näyttää uhmaavan fysiikan lakeja, ei hän tietenkään voi vetää sitä millään ”vetosäteellä” tutkittavaksi. Joten miten ilmiön lähde voidaan päätellä? Iso osa vastauksesta tulee ”kokijoilta” eli ihmisiltä, jotka väittävät joko joutuneensa avaruusolennon kaappaamaksi tai olleensa yhteydessä avaruusolentoihin.

Lita Cosner, joka on CMI:n Yhdysvaltain osaston vakinainen kirjoittaja, katsoi näiden kokijoiden haastattelut ja sanoi: ”Tekee pahaa katsoa ja kuulla heidän tarinansa ja mitä valheita nämä ’avaruusolennot’ olivat heille kertoneet.” Nämä ihmiset olivat tajunneet, että heitä oli käytetty hyväksi. Heidän luonaan eivät olleet käyneet korkealle kehittyneet hyväntahtoiset avaruusolennot vaan pahantahtoiset henkiolennot yliluonnollisesta maailmasta. Tässä on paljon sulateltavaa, mutta sitä seuraa pian ilo, kun yksi toisensa jälkeen nämä ihmiset todistavat, kuinka he vapautuivat huutamalla avuksi Jeesuksen nimeä ja tulemalla kristityiksi.

Useimmat ihmiset eivät ole koskaan kuulleet näitä asioita, joten on ehdottoman tärkeää varmistaa, että elokuvaa levitetään mahdollisimman laajalti, jotta se voi muuttaa elämiä. Hyvä uutinen on se, että yksi kristillisten elokuvien levittäjistä uskoo projektiin niin paljon, että tätä kirjoitettaessa se on ottanut tehtäväkseen saada elokuvan yleiseen teatterilevitykseen Yhdysvalloissa ja toivottavasti muuallakin maailmassa.

Lopuksi

Raamattu on yksiselitteinen siinä, että vihollisemme, Saatana, harjoittaa petosta täysipäiväisesti. Tämän ilmiön takana olevan totuuden paljastaminen on uskomaton tilaisuus seurakunnalle: lähetyskenttä aivan takapihallamme.

”Tulee näet aika, jolloin ihmiset eivät kärsi tervettä oppia vaan omien himojensa mukaan haalivat itselleen opettajia korvasyyhyynsä.” (2. Tim. 4:3) Lähdeluettelo ja kommentit

  1. Ks. englanniksi creation.com/evolution-scifi.
  2. Ohjeita ”kokijoiden” kohtaamiseen löydät englanniksi sivulta creation.com/experiencers.
  3. Ronald D. Story, editor, The Mammoth Encyclopedia of Extraterrestrial Encounters (London: Constable & Robinson, 2002), p. 739–740.
  4. Tiede osoittaa meille, että elämää ei voisi syntyä luonnollisilla prosesseilla missään päin maailmankaikkeutta. Katso englanniksi: creation.com/ool#probability.
  5. Vieraile sivustolla AlienIntrusion.com nähdäksesi kaikki trailerit.

GARY BATES

Gary Bates toimii USA:n Creation Ministries Internationalin toimitusjohtajana Atlantassa, Georgiassa. Hän on osallistunut CMI:n käymään luominen ja evoluutio -keskusteluun yli 20 vuotta ja on CMI:ssä ufo/avaruusolento-ilmiön ja sen evoluutioyhteyksien asiantuntija. Creation 39(3):16-19, heinäkuu 2017
Copyright © Creation Ministries International.
Used with permission. Käytetty luvalla.

LÄHDE: Luominen.fi

Katso myös

[ Otsikointi taakkatoimitus ]


Ufokaappaus menossa. Kuvan lisännyt taakkatoimitus.
Ufokaappaus menossa. Kuvan lisännyt taakkatoimitus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.