New World Order

Sivulla julkaistaan NWO ( New World Order ) eli Uusi maailmanjärjestys – aiheisia artikkeleita

New World Order. Kuva: bibleprophecytruth.com
New World Order. Kuva: bibleprophecytruth.com

Uuden Maailmanjärjestyksen käsite – Juha Ahvio

Tässä artikkelissa tarkastelen käsitettä, joka tuon tuostakin eri yhteyksissä mainitaan, mutta jonka sisällöstä monet ovat kuitenkin täysin tietämättömiä ja jota vähintään yhtä monet pitävät täysin asiattomana salaliittoterminä, jolla ei pidä olla mitään sijaa missään asiallisessa keskustelussa. Viittaan uuden maailmanjärjestyksen käsitteeseen. Mitä tämä käsite oikeasti tarkoittaa ja miksi etenkin kristityn tulee olla asianmukaisesti selvillä tämän käsitteen todellisesta sisällöstä, yhtä hyvin raamatullisena uskovaisena kuin isänmaallisena kansalaisenakin?

Juha Ahvio 19.03.2021


EU päätti: Autosi estää pian ylinopeuden ajamisen ja tallentaa tietoa mustaan laatikkoon

EU on hyväksynyt ehdotuksen, joka suitsii ylinopeutta ja helpottaa onnettomuustutkintaa.

Artikkeliin liittyvä kuva
Artikkeliin liittyvä kuva

Heinäkuun 6. päivän jälkeen vuonna 2022 esitellyt uudet autot tulevat sisältämään pakollisen ylinopeusrajoittimen sekä mustan laatikon.

Vuoden 2024 heinäkuussa laitteet muuttuvat pakollisiksi kaikkiin uusiin autoihin riippumatta niiden julkaisuajankohdasta, Autoblog kirjoittaa.

EU haluaa päätöksellään hillitä ylinopeuksia ja helpottaa onnettomuustutkintaa. Jälkimmäisestä vastaa autoihin pakollisiksi määritelty musta laatikko, joka tallentaa tietoa auton liikkuessa. Ensimmäisen puolestaan estää eräänlainen ”nopeudenrajoitin”, jonka tarkoituksena on herättää kuljettajan huomio ajonopeuteen.

Autovalmistajat voivat itse päättää, miten ne haluavat toteuttaa ylinopeuden rajoittimen. Se voi olla esimerkiksi merkkiääni tai ratin välittämä värähtely nopeusrajoituksen ylittyessä riittävän paljon. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole tiedossa, kuinka paljon nopeusrajoituksen tulee ylittyä ennen kuin rajoitin puuttuu peliin.

Ainakin toistaiseksi kuljettaja voi kuitata rajoittimen huomautuksen painamalla kaasupoljinta. On kuitenkin mahdollista, että myöhemmin tulevaisuudessa autosi ei yksinkertaisesti salli ylittää nopeusrajoitusta edes hetkellisesti.

Lisäksi epäselvää on se, miten kulloinkin voimassa oleva nopeusrajoitus siirretään rajoitinjärjestelmään. Uusissa autoissa olevat nopeusrajoitustunnistimet kun todistettavasti toimivat välillä aivan miten sattuu.

Autoihin pakolliseksi tuleva musta laatikko puolestaan tallentaa useita erilaisia tietoja kuljettajan toiminnasta, kuten ajonopeuden, moottorin kierrokset, törmäyksen voimakkuuden sekä sen, käyttivätkö kuljettaja ja mahdolliset matkustajat turvavyötä 30 sekuntia ennen ja 10 sekuntia jälkeen onnettomuuden.

Autoilijoille annetaan kuitenkin lupaus, että näihin tietoihin pääsevät käsiksi onnettomuuden sattuessa vain viranomaiset.

LÄHDE: TIVI/Timo Tamminen 09.07.2022

[ Ei kai kukaan tosissaan usko, että seurantakoneistolla tarkastellaan ylinopeuksia ja helpotetaan onnettomuustutkintaa! Kyseessä on vain yksi uusi kansalaisten arkielämää valvova järjestelmä. taakkatoimitus ]


Onko elämä Kiinassa muuttumassa painajaiseksi? Uusi hirvittävä valvontamekanismi kehitteillä

Kiina on tiukentamassa otettaan kansalaisista.

Kuva: Dmitri Maruta
Kuva: Dmitri Maruta

Monille tuskin tulee yllätyksenä, että yli puolet koko maailman valvontakameroista sijaitsevat Kiinassa. Kiinalainen yhteiskunta on tunnettu tiukasta kansalaisten kontrollista.

Monet kutsuvatkin Kiinan järjestelmää ”valvontataloudeksi”, sillä se nojaa lähes kokonaan sensuuriin ja sääntelyyn.

Kansalaisten tiukka valvonta ei kuitenkaan ilmeisesti ole vielä riittävän tiukkaa, sillä The New York Times kirjoittaa kiinalaisten viranomaisten uudesta suunnitelmasta, joka muistuttaa lähinnä painajaisunta.

Techspotin mukaan tarkoituksena olisi hyödyntää kansalaisista vuosien varrella kerättyä valvontamateriaalia tunnistamaan potentiaaliset rikolliset ja toisinajattelijat jo ennen kuin nämä ehtivät toteuttaa itseään.

Techspot huomauttaa, että järjestelmä muistuttaa kovasti elokuvasta Minority Report tuttua järjestelmää.

Uuden järjestelmän on tarkoitus käydä läpi aineistoa, jota on kerätty kansalaisten päivittäisestä toiminnasta. Sen tehtävänä on havaita useasti toistuvia kaavoja ja poikkeavuuksia, jotka voivat edeltää pian tapahtuvaa rikosta tai mielenosoitusta.

Vuotaneiden dokumenttien mukaan kansalaisista luodaan profiileja, jotka sisältävät näiden sukupuolen, rodun, biometrisen datan sekä tiedot mahdollisista mielenterveysongelmista.

Kun riittävän suuri määrä ihmisiä todetaan suuren riskin ryhmäksi, järjestelmä lähettää automaattisesti näistä ilmoituksen viranomaisille.

Tällä hetkellä Kiinan viranomaisilla on käytössään tietokanta, jossa on 2,5 miljardin ihmisen kasvotunnistetiedot. Tämä tietokanta yhdistettynä muihin ihmisistä kerättyyn dataan mahdollistaa näiden päivittäisen seurannan muun muassa verkossa.

LÄHDE: TIVI/Timo Tamminen 28.06.2022


EU ja digitaalinen henkilöllisyys

Digitaalinen henkilöllisyys ja sen viitoittama tulevaisuus Suomessa

Valtionvarainministeriö esittelee hallituksen esityksen digitaaliseen henkilöllisyyteen liittyvästä lainsäädännöstä ja pyytää siitä palautetta kansalaisilta.

LUE KOKO ARTIKKELI 03.04.2022


WEF:n johtaja Klaus Schwab on maailman ehkä kuuluisimman huijarin Madame ”Meedio” Blavatskyn seuraaja

Lue artikkeli – 26.03.2022


Jouko Piho: ”Suomen tulee irtaantua globalistien tuhosuunnitelmasta

Globalistit haluavat tietoisesti romahduttaa maailman talouden (Great Reset eli suuri nollaus), jotta he voisivat luoda Uuden maailmanjärjestyksen mukaisen orwellimaisen orjayhteiskunnan, jota pieni eliitti hallitsee diktatuurisesti poliisivaltiomaisin ottein, mihin kaikki muut eli koko maailma alistuu, vaikka se merkitsee kaikkien vapauksien ja omaisuuden menettämistä, koska ihmiset luottavat eliitin omistaman ja hallitseman valtamedian propagandan vakuutuksiin, että tämä kaikki on heille ja koko ihmiskunnalle parasta ja aivan ehdottoman välttämätöntä.

Lopulta ihmiset uskovat senkin, että he ovat vasta sitten onnellisia, kun he eivät omista mitään, kuten eivät omistakaan, koska kaikki tallennukset nollataan ja kaikki talot, autot ja muu varallisuus takavarikoidaan valtion omaisuudeksi.

Näin tulee käymään, mutta Suomen on lähdettävä hyvissä ajoin pois tästä hulluudesta.

Ensimmäinen askel on nykyisen maanpetturihallituksen ero, koska hallitus ei aja Suomen eikä suomalaisten, vaan Uutta maailmanjärjestystä ajavan kansainvälisen rahaeliitin parasta.

Toinen askel on ero EU:sta ja paluu täyteen ja oikeaan itsenäisyyteen.

Kolmas askel on voimakas Suur-Suomi, joka ei alistu minkään ulkopuolisen vallan, ei myöskään tulevan maailmanhallitsijan eli Antikristuksen tahtoon, vaan noudattaa kaikessa Jumalan tahtoa ja seuraa omaa Korkeimman säätämää kansallista kutsumustaan.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto/Ajankohtaista 31 – 22.03.2022

[ Jouko Piholla on usein esillä tuo ”Suur-Suomi”. taakkatoimitus ]


Great Resetin takana olevat teknokraatit vauhdittavat digitaalista henkilöllisyyttä

“Maailmantalouden romahduttaminen on olennainen askel kohti Great Resetiä”

Artikkeliin liittyvä kuva
Artikkeliin liittyvä kuva

“Ymmärtävätpä ihmiset sen tai eivät, The Great Reset on globalistinen suunnitelma, joka etenee valonnopeudella. Covid-19 -pandemia oli olennainen osa tätä suunnitelmaa.”

Näin kirjoittaa tohtori Joseph Mercola LifeSiteNewsin 9.3.2022 päivätyssä artikkelissaan “Suuren nollauksen (The Great Reset) takana olevat teknokraatit vauhdittavat digitaalisia henkilöllisyystodistuksia”.

LUE KOKO ARTIKKELI

Ukrainan kriisiyttäminen suunniteltiin kauan sitten

Länsimaat ovat lähteneet puolustamaan demokratiaa Ukrainassa. Millainen on Ukrainan demokratia, jota puolustetaan? Millaisia ovat demokratian puolustajat?

LÄHDE: AvoinMedia 11.03.2022

[ Lukeminen omalla vastuulla. taakkatoimitus ]

Brandon Smith: Järjestys kaaoksesta

”Julkaisen oheisen Brandon Smithin 24.2.2022 eli juuri ennen Ukrainan sotaa julkaiseman, mutta hyvin sitä ennakoivan kirjoituksen, vaikka se on melko pitkä. Suosittelen silti artikkelin lukemista, koska siinä on paljon silmiä avaavaa tietoa koronasta, Ukrainasta ja maailman tilanteesta.”

Jouko Piho

Maailman talousfoorumin WEFin johtaja Klaus Schwab ja Venäjän presidentti Vladimir Putin.
10.3.2022

Järjestys kaaoksesta: miten Ukrainan konflikti on suunniteltu globalistien hyödyksi

Seuraavien parin kuukauden aikana on todennäköistä, että USA:lla on suora sotilaallinen osallistuminen Ukrainassa, sillä Venäjä tukee ja tunnustaa nyt avoimesti separatistiryhmiä Donbassin alueella maan itäreunalla ja näyttää ilmeisesti auttavan niitä sotilaallisesti irtautumisessa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Venäjä lähettää sotilasyksiköitä Ukrainaan, mutta tämä on ensimmäinen kerta vuoden 2014 ja Krimin liittämisen jälkeen, kun sotatoimien uhka on ollut ennemmin avoin kuin peitelty.

Kun konflikti puhkeaa, länsimaiden tiedotusvälineissä tullaan näkemään lukuisia tarinoita, joissa yritetään hahmotella Venäjän ja Ukrainan välisten suhteiden monimutkaisuutta Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen, mutta samalla jätetään huomiotta tietyt epämukavat totuudet. Monissa näistä tarinoista rakennetaan narratiivi, jossa tilannetta yksinkertaistetaan liikaa ja Venäjä esitetään hirviömäisenä hyökkääjänä. Tavoitteena on vakuuttaa yleisö, että osallistumisemme Ukrainaan on moraalinen ja geopoliittinen välttämättömyys. Amerikan suosiota yritetään saada ja Yhdysvaltojen saappaita vaaditaan maahan. Joe Biden tulee olemaan tämän ponnistelun eturintamassa.

Vastakkainasettelun taustalla on ilmeisesti länsivaltojen ja Ukrainan virkamiesten vuonna 2009 tekemä päätös harkita maan NATO-jäsenyyttä. Suurin osa Venäjän toimista Ukrainan suhteen johtuu NATOn osallistumisesta alueella, mukaan lukien Venäjän hyökkäys Krimille vuonna 2014.

Strategisesti se on järkevää. Kuvittele, jos Meksiko yhtäkkiä ilmoittaisi liittyvänsä sotilasliittoon Kiinan kanssa ja kiinalaista sotilaskalustoa siirrettäisiin lähelle Yhdysvaltojen eteläistä rajaa? Se ei todennäköisesti päättyisi hyvin.

Venäjä on toki aiemmin käyttäytynyt tekopyhästi sekaantuessaan naapurimaidensa asioihin.

Esimerkiksi vain muutama kuukausi sitten Kazakstanissa järjestettiin joukkomielenosoituksia, joiden hallitus väitti johtuvan ”ulkomaisesta manipuloinnista”. Väitteen tueksi ei esitetty mitään todisteita. Perusteeksi riitti se, että 2300 venäläistä sotilasta lähetettiin rajan yli lopettamaan mielenosoitukset.

Todellisuudessa Kazakstanin kansalaiset olivat vihaisia inflaatiopiikistä ja korkeista bensan hinnoista, jotka jatkavat keskiluokan ja köyhien murskaamista (kuulostaako tutulta?). Vuonna 2019 vain 4 prosenttia väestöstä eli virallisen köyhyysrajan alapuolella. Vuonna 2020 tämä luku kasvoi räjähdysmäisesti 14 prosenttiin väestöstä. Tarkkoja lukuja on vaikea löytää vuodelta 2021, mutta on todennäköistä, että köyhyysaste on nyt lähempänä 16-20 prosenttia. Kansalaislevottomuuksien syyt olivat ilmeiset ja oikeutetut, mutta protestoivia kazakstanilaisia syytettiin ulkomaisten vihollisten pelinappuloiksi. Kuten olen todennut monissa viimeaikaisissa artikkeleissa, tämä on tyypillinen strategia korruptoituneille hallituksille, jotka yrittävät säilyttää vallan, kun kansa nousee ja kapinoi oikeutetuista syistä.
Kuvitelkaa jälleen kerran, jos Kanadan hallitus Trudeaun johdolla pyytäisi Yhdysvaltojen sotilaallista apua hajottaakseen rekkakuskien mielenosoitukset hänen ankaraa rokotemääräystään vastaan? Meidän on tarkasteltava näitä päätöksiä asiayhteydessä, että voimme ymmärtää, miten mielettömiä ne todella ovat.

On ironista, että Venäjä tukee mielellään separatistien levottomuuksia Ukrainassa samalla, kun auttaa rauhoittamaan Kazakstanissa. Pidä tämä kuvio mielessäsi, koska se auttaa ymmärtämään, miten Venäjää ympäröivät tapahtumat heijastavat maailmanlaajuista suuntausta, joka voi vaikuttaa amerikkalaisiin tulevaisuudessa.

Ukrainan ja Venäjän välisestä diplomaattisesta sotkusta voidaan syyttää osittain molempia osapuolia ja juuri tällaisessa historiallisessa epäselvyydessä globalisteilla on tapana viihtyä. Sodan sumu auttaa hämärtämään vallanpitäjien toimintaa ja usein ihmisten on vaikea nähdä, kuka todella hyötyy kaaoksesta, ennen kuin on liian myöhäistä. Uskon, että Ukrainan ongelma on ainakin osittain suunniteltu ja että se on suunniteltu ensimmäiseksi dominoksi aiottujen kriisien ketjussa.

En usko, että globalistien kannalta Ukrainan konfliktissa on mitään ainutlaatuista; he olisivat yhtä hyvin voineet yrittää aloittaa alueellisen sodan Taiwanissa, Pohjois-Koreassa, Iranissa jne. On lukuisia ruutitynnyrimaita, joita he ovat viljelleet parin vuosikymmenen ajan. Meidän ei pitäisi keskittyä liikaa siihen, kumpi on syyllinen, Ukraina vai Venäjä, vaan meidän pitäisi keskittyä vaikutuksiin, jotka johtuvat mistä tahansa suuresta alueellisesta katastrofista ja siihen, miten globalistit käyttävät tällaisia katastrofeja hyväkseen edistääkseen vallan täydellisen keskittämisen agendaa.

Ukrainan skenaario voitaisiin helposti purkaa, jos molemmat osapuolet ryhtyisivät joihinkin diplomaattisiin perustoimiin, mutta näin ei tule käymään. Naton virkamiehet voisivat ottaa askeleen taaksepäin pyrkimyksestään lisätä Ukraina jäseneksi. Yhdysvallat voisi lopettaa rahan ja asevarusteiden kaatamisen Ukrainaan 5,4 miljardin dollarin arvosta vuodesta 2014 lähtien.
Pelkästään vuonna 2022 maahan on lähetetty yli 90 tonnia sotatarvikkeita.

Venäjä voisi lopettaa salaisten erikoisoperaatioyksiköiden lähettämisen Donbassin alueelle ja olla halukkaampi tulemaan neuvottelupöytään keskustelemaan diplomaattisista ratkaisuista. Syy siihen, miksi näitä asioita ei tapahdu, on se, että verhon takana olevat vallankäyttäjät eivät salli niiden tapahtua.

Olemme kaikki tietoisia siitä, että Yhdysvaltojen ja NATO-johtajien taustalla on globalistien vaikutus ja esitämme tästä kiistattomia todisteita säännöllisesti. Bidenin mieltymys globalistisiin instituutioihin on hyvin tunnettu. Mutta entä Venäjä?

Vaihtoehtoisessa mediassa ja vapausliikkeessä on joitakin, jotka virheellisesti uskovat, että Venäjä on globalismia vastaan – mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Kuten monet muutkin poliittiset johtajat, Putin käyttää joskus antiglobalistista retoriikkaa, mutta hänen suhteensa kertovat toista tarinaa.

Ensimmäisessä omaelämäkerrassaan ”First Person” Putin puhuu lämmöllä ensimmäisestä kohtaamisestaan Uuden maailmanjärjestyksen globalisti Henry Kissingerin kanssa entisenä KGB:n jäsenenä. Putinin noustessa poliittisissa arvoasteikoissa hän piti yllä vakaata ystävyyttä Kissingerin kanssa ja vielä tänä päivänäkin he lounastavat yhdessä säännöllisesti ja Kissinger on toiminut neuvonantajana useilla Kremlin osastoilla.

Se ei kuitenkaan lopu tähän. Putin ja Kreml ovat myös käyneet tasaista vuoropuhelua Maailman Talousfoorumin kanssa, joka on nyt pahamaineisen globalisti Klaus Schwabin hanke. Itse asiassa vasta viime vuonna Venäjä ilmoitti liittyvänsä WEFin ”Neljännen Teollisen Vallankumouksen Verkostoon (Fourth Industrial Revolution Network)”, joka keskittyy taloudelliseen sosialisaatioon, tekoälyyn, ”esineiden Internettiin” ja lukuisiin muihin globalisteja kiinnostaviin asioihin, jotka kaikki johtavat maailmanlaajuiseen teknokratiaan ja tyranniaan.

Vielä kerran, Venäjän hallitus EI ole antiglobalistinen. Sellainen väite on hölynpölyä ja on aina ollut.

Katson fantasian Venäjän vastustuksesta johtuvan jatkuvasta propagandavirrasta ja sellaisesta, jota kutsun Valheelliseksi Itä-Länsi-Paradigmaksi – siitä petollisesta käsityksestä, että globalistinen agenda on puhtaasti länsimainen tai amerikkalainen ja että Kiinan ja Venäjän kaltaiset maat vastustavat sitä. Kun tarkastellaan Idän ja globalistien läheistä vuorovaikutusta, tämä ajatus hajoaa täysin.

On tärkeää ymmärtää, että useimmat Idän ja Lännen väliset konfliktit ovat suunniteltuja, eivätkä KUMMANKAAN PUOLEN johtajat ole todella riidoissa keskenään. Pikemminkin nämä sodat ovat Kabuki-teatteria; ne ovat mukavuussotia, joilla pyritään saavuttamaan peiteltyjä päämääriä, samalla kun massat hypnotisoidaan kauhun ja onnettomuuden hetkillä. Kaikille, jotka epäilevät tätä, suosittelen lämpimästi ammattihistorioitsija ja taloustieteilijä Antony Suttonin perusteellisesti tutkittua ja todistettua työtä, joka aivan sattumalta törmäsi globalistien salaliittoa ympäröiviin tosiasioihin ja paljasti heidän tapansa näytellä molempia puolia lähes jokaisessa sodassa menneen vuosisadan aikana aina bolshevikkivallankumouksesta toiseen maailmansotaan ja siitä eteenpäin.

Strategia järjestys kaaoksesta ei ole mitään uutta, se on jotakin, mitä globalistit ovat tehneet jo hyvin kauan. Avoimien paljastusten määrä, jonka globalistit ovat julkisesti myöntäneet koskien ”Suurta Nollausta” koronan jälkeen, on niin huikea, että heidän suunnitelmiaan ei voida enää kiistää. Kaikkia epäilijöitä pitäisi tässä vaiheessa epäillä, että heidän älykkyysosamääränsä (IQ) on yksinumeroinen.

Joten nyt, kun olemme todenneet, että globalistit ovat todellisuudessa mukana sekä Lännessä että Venäjällä, meidän on kysyttävä itseltämme, miten he hyötyvät siitä, että näiden voimien välille syntyy kriisi Ukrainan vuoksi? Mitä he siitä saavat?

Kuten olen todennut viimeaikaisissa artikkeleissa, minusta vaikuttaa siltä, että Ukraina on suunnitelma B, jolla yritetään luoda lisää savua ja peilejä, kun koronapandemia ei onnistunut täyttämään Suuren Nollauksen (Great Reset) suunnitelmaa. Kuten Klaus Schwab ja WEF ovat jatkuvasti väittäneet, he näkivät pandemian täydellisenä ”tilaisuutena” pakottaa maailmalle Neljäs Teollinen Vallankumous. Kuten globalisti Rahm Emanual kerran totesi vuoden 2008 talousromahduksen jälkeen: ”Vakavaa kriisiä ei koskaan saa päästää hukkaan. Tarkoitan tällä sitä, että se on tilaisuus tehdä asioita, joita ei ennen voitu tehdä.”

WEF on vanha tekijä tässä taktiikassa. Myös Klaus Schwab käytti täsmälleen samaa kieltä heti vuoden 2008 luottokriisin jälkeen v. 2009 kirjoittaessaan globaalista uudelleensuunnittelualoitteesta kuin on käyttänyt koronan leviämisen jälkeen yrittäen aina myydä globaalia hallintoa ratkaisuna jokaiseen katastrofiin: ”Elämme uuden aikakauden syntyä, herätyskutsua instituutioidemme, järjestelmiemme ja ennen kaikkea ajattelutapojemme uudistamiseksi ja asenteidemme ja arvojemme mukauttamiseksi sellaisen maailman tarpeisiin, joka odottaa oikeutetusti paljon suurempaa vastuullisuutta ja tilivelvollisuutta”, hän selitti. ”Jos tunnustamme, että tämä kriisi on todella mullistava, voimme luoda perustan vakaammalle, kestävämmälle ja jopa vauraammalle maailmalle.”

Schwab meni silloin liian pitkälle, aivan kuten hän meni liian pitkälle myös vuonna 2020 julistaessaan, että Suuri Nollaus on väistämätön koronan edessä. Globalistien on täytynyt odottaa paljon suurempaa kuolleisuutta viruksen takia, koska he käytännössä tanssivat kaduilla riemuissaan, kuinka paljon valtaa he voisivat varastaa verukkeella ”suojella väestöä globaalilta terveysuhalta”. Jos tarkastellaan WEFin ja Gates-säätiön koronapandemian simulaatiota, Event 2019, joka pidettiin vain kaksi kuukautta ennen kuin TODELLINEN TAPAHTUMA alkoi, he selvästi odottivat koronan aiheuttavan paljon enemmän vahinkoa ja ennustivat aluksi 65 miljoonan ihmisen kuolevan. Näin ei koskaan käynyt; ei lähellekään.

On vaikea sanoa, miksi koronan kaltainen ilmeinen bioase epäonnistui tehtävässä. Viruksilla on taipumus mutatoitua nopeasti luonnossa ja käyttäytyä eri tavalla kuin laboratorioympäristössä.

Minä harkitsisin jopa jumalallisen väliintulon mahdollisuutta. Oli syy mikä tahansa, globalistit eivät saaneet haluamaansa ja nyt he tarvitsevat uuden kriisin öljyämään Reset-koneen vaihteet. Koronaepidemian jo ennestään pienen kuolleisuuden laskiessa entisestään Omicron-variantin myötä ja kun puolet Yhdysvaltojen osavaltioista täysin uhmaa rokotuspakkoja, on vain ajan kysymys, milloin muu maailma kysyy, miksi he ovat edelleen lääketieteellisen diktatuurin alla?

Sota Ukrainassa ja pelkkä uhka sodan laajentumisesta alueen ulkopuolelle voivat saada aikaan monia asioita, joita korona ei tehnyt. Se tarjoaa jatkuvan suojan Yhdysvalloissa nyt täydessä vauhdissa olevalle lamaromahdukselle, maailmanlaajuisesti jatkuville toimitusketjuongelmille sekä Euroopan talouden epävakaudelle. Erityisesti EU on vahvasti riippuvainen venäläisestä maakaasusta kotien lämmittämisessä ja taloutensa ylläpitämisessä. Venäjä on kuristanut maakaasutoimituksia Eurooppaan aiemmin ja tekee niin jatkossakin. Venäjän öljynvienti täyttää myös maailmanlaajuisesti kysynnän aukkoja ja tämä vienti tukahdutetaan pakotteilla, tai kun Kreml tarkoituksella leikkaa toimituksia tiettyihin maihin.

Sota on aina seuraus taloudellisesta sabotaasista. Vaikka keskuspankit usein kylvävät ja kastelevat talousromahdusten siemenet hyvissä ajoin etukäteen, pankkeja ei koskaan syytetä, koska kansainväliset konfliktit ovat sopivasti keskipisteessä. Laajennuksena talouskriisi aiheuttaa joukkoköyhyyttä, epätoivoa ja joukkohysteriaa ja globalistit sanovat, että nämä vaarat vaativat kansainvälisen ratkaisun, jonka he mielellään tarjoavat keskittämisen muodossa.

Yhdysvalloissa ja monissa muissa länsimaissa, joissa on vielä suuri määrä yksilönvapautta puolustavia ihmisiä, globalistit haluavat selvästi käyttää jännitteitä Venäjän kanssa keinona vaientaa autoritaarista politiikkaa arvosteleva julkinen mielipide. Olen jo nyt nähnyt lukuisia tapauksia, joissa sosiaalisessa mediassa toimivat virkamiehet ja vasemmistolaiset vihjaavat, että vapausaktivistit ovat ”venäläisten pelinappuloita” ja että heitä käytetään ”jakamaan ja hallitsemaan”. Tämä on hölynpölyä, jonka takana ei ole mitään, mutta he kokeilevat silti tätä narratiivia nähdäkseen, jääkö se voimaan.

En yhtään epäile, etteikö ulkomaista sekaantumista liitettäisi jokaiseen Yhdysvalloissa tapahtuvaan globalistien vastaiseen kapinaan. Kuten aiemmin mainittiin, viimeinen asia, jota eliitti haluaa, on vapaiden ihmisten liikkeet, jotka estävät Nollauksen vapauden nimissä. Näimme tämän Kanadassa, kun Trudeau ilmoitti yksipuolisista hätätilavaltuuksista rekkakuskien mielenosoituksia vastaan ja antoi itselleen totalitaarisen tason valvonnan. Jopa Venäjän hallitus on puuttunut tällaisiin julkisiin toimiin estääkseen kaikenlaisen aktivismin. Biden yrittää tehdä samaa ja sota, jopa pienempi alueellinen, antaa hänelle perustelun toisinajattelun tukahduttamiseen yleisen turvallisuuden nimissä.

Mielenkiintoista on myös se, että Yhdysvalloissa sotatilalaki on paljon helpompi perustella laillisesti ja historiallisesti hallitukselle, kunhan se tehdään vastauksena ulkomaisen vihollisen hyökkäykseen. Narratiivi koskien Venäjän vaikutusta voi hyvinkin olla valmistautumista sotatilalakiin Amerikassa. Onnistuuko se todella, on eri asia.

Ukrainan ampumistapahtuman seuraukset ulottuvat paljon laajemmalle kuin vain amerikkalaisyleisön häiritsemiseen; tarkoitukseni ei ole väittää, että vain amerikkalaiset joutuisivat kärsimään. Väitän, että maailmassa on tiettyjä paikkoja, jotka luonnostaan vastustavat globalistista suunnitelmaa ja vapausmieliset amerikkalaiset ovat ensisijainen este. Jos Suurta Nollausta vastaan nousee laajamittainen kapina, se alkaa täältä. Globalistit tietävät myös tämän, minkä vuoksi Yhdysvallat tulee epäilemättä olemaan keskeisesti mukana Ukrainan suossa.

Samalla kun tapahtuma olisi katastrofaalinen ukrainalaisille ja luultavasti monille venäläisille, taustalla on syvempiä ja vaarallisempia uhkia, jotka on tarkoitettu Yhdysvalloille ja sota Ukrainassa toimii tehokkaana syntipukkina monille niistä.

https://alt-market.us/order-out-of-chaos-how-the-ukra..

Order Out Of Chaos: How The Ukraine Conflict Is Designed To Benefit Globalists – Alt-Market.us

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 10.03.2022

WEF JA SUURI NOLLAUS

Propagandaa, korporatismia ja salainen maailmanlaajuinen vallankaappaus

4.3.2022

Kesäkuussa 2020 Maailman talousfoorumi (World Economic Forum, WEF) julkisti ”suuren nollauksen” (The Great Reset) suunnitelman. Sen suurin kannattaja ja eteenpäin viejä on talousfoorumin perustaja Klaus Schwab, joka sanoo Nollauksesta seuraavaa:

”Pandemia merkitsee harvinaista mutta kapeaa mahdollisuuden ikkunaa miettiä, kuvitella ja uudelleen järjestää maailmamme.”

Suuressa nollauksessa ajetaan suuryhtiöiden etua, sanoo valtiotieteiden tohtori Tuomas Malinen. ”Todellinen uhka on, että pyritään siirtymään digitaaliseen identiteettiin. Kaikenlainen vapaus, jonka käteinen raha tuo, viedään pois” hän kuvaa Maailman talousfoorumin suunnitelmaa. ”Keino vaikuttaa hallintoon demokraattisin keinoin kutistuu olemattomaksi.”

Osa tätä neljättä teollista vallankumousta nollausta on transhumanistinen ideologia ja visio; ihminen ja kone fuusioidaan. Tulee nanoteknologiaa, bioteknologiaa, digitalisaatiota, biologian haltuun otto ja lopulta kontrolli. Mitä on vapaa tahto ja ihmispersoona? Koko ihmiskäsitys muuttuu ja päädytään jälki-ihmisyydelliseen aikakauteen. Näin kuvaa meille suurta nollausta tutkimusjohtaja Juha Ahvio.

”Et omista mitään ja olet onnellinen”

on yksi suuren nollauksen ydinajatuksista tavalliselle kansalle. Korot ovat vielä matalalla, mutta miten pitkään? Vapautemme ydin on omistamisen vapaudessa ja Suuri nollaus tuo riskin velallisen ”pelastamisesta” veloistaan ottamalla velka sekä omaisuus haltuun.

Maailman talousfoorumi (WEF) ajaa globaalia hallintoa, jossa valta keskittyy pienelle eliitille. Toimintatapa on meille tuttu maailman historiasta. Muistamme hyvin Aleksanteri Suuren, Aurinkokuninkaan, Stalinin, Hitlerin, Mao Zedongin, rakas johtaja Kim Jong-Ilin ja Idi Aminin. Menisivätkö asiat ehkä toisin tällä kertaa? Olemmeko nyt sivistyneempiä ja valmiimpia keskitetylle hallinnolle? Osaammeko jo keskustelun avulla ratkaista maiden välisisä konflikteja sodan sijaan? Vallitseeko maailmassa kaikenkattava läheisen rakkaus ja empatia vähäosaisia kohtaan?

AlfaTV:n toimittaja Markku Tenhunen haastatteli tutkimusjohtaja, tohtori, dosentti Juha Ahviota sekä taloustieteilijä, valtiotieteiden tohtori, dosentti Tuomas Malista suuresta nollauksesta. Voit katsoa haastattelun alla olevasta linkistä:

https://www.permanto.fi/fi/player/vod?assetId=151903167&fbclid=IwAR1Aw9gKca2zNmvcSFXxe3p8ZH3nBDcvGFmdhDnxboJGg-UhBotuBDFlbQk

”Miksei pelata avoimilla korteilla?” Juha Ahvio kyseenalaista haastattelussa WEF:n suunnitelmaa

Maailman talousfoorumin eli WEF:n perustajan Klaus Schwabin Suuren nollauksen pääkohdat.

Jos WEF ja Suuri nollaus ovat salaliittoteorioita, niin miten niiden ideat kuten digitaalinen ID ja nuoret globaalit johtajat kuten Sanna Marin, Trudeau ja Macron päätyvät hallituksiimme?

WEF ajaa digitaalisen identiteetin käyttöönottoa (vrt. EU:n digi lompakko tai Suomen hallituksen esitys digitaalisesta henkilöllisyydestä). WEF:ssä eli Maailman talousfoorumissa ehdotetaan, että tiedonkeruuverkko voisi digi ID:n avulla kerätä tietoa kansalaisten nettikäyttäytymisestä, nettihistoriasta, ostohistoriasta, luottotiedoista, biometrisistä tiedoistuksesta ja monesta muusta henkilökohtaisesta tiedosta. Talousfoorumin mukaan, tätä valtavaa tietomäärää voisi sitten käyttää määrittelemään mitä saa tehdä; avata tilin, omistaa laitteistoa, maksaa netissä, tehdä yrityssiirtoja, ottaa vakuutuksia, saada hoitoa, varata matkoja, maksaa veroja, vastaanottaa etuuksia ja paljon muuta. Tiedon keruu on heidän mukaansa ratkaisu kansalaisten luottamuspulaan koskien henkilökohtaisten tietojen jakamista.

Katso Russel Brandin suomeksi tekstitetty video aiheesta:

https://tokentube.net/embed?v=3146428892

”Me penetroidumme hallituksiin. Tiedän, että puolet, tai vähän yli, Kanadan hallituksesta on Maailman talousfoorumin nuoria johtajia,” kertoo Klaus Schwab ylpeänä.

Talouden alasajo ja väestönhallinta ovat yksiä Suuren nollauksen tavoitteista ja tapahtumien takana

Maailmantalouden tuhoaminen on olennainen askel matkalla kohti Suurta nollausta. Washingtonista ja Lontoosta tuleva retoriikka viittaa siihen, että sekä Joe Biden että Boris Johnson haluavat pahentaa tilannetta, aiheuttaa lisää pelkoa ja nostaa energian hintaa.

Jos länsi päättää Venäjän hyökättyä Ukrainaan puuttua asiaan sotilaallisesti, se tapahtuu siksi, että suurta nollausta ajavat (salaliittolaiset) haluavat sen tapahtuvan ja näkevät sen keinona vahingoittaa maailmantaloutta entisestään ja aiheuttaa muutaman miljoonan ihmisen kuoleman lisää.

Olemme menossa kohti uutta pitkää kylmää sotaa, jossa Venäjä ja Kiina ovat toisella puolella, Amerikka ja Eurooppa toisella.

Tässä vaiheessa on hyvä muistaa, että sekä presidentti Putin että Ukrainan presidentti Zelensky ovat molemmat puhuneet Schwabin Maailman talousfoorumissa. (Samoin kuin Joe Biden, Sauli Niinistö ja Sanna Marin). On vaikea välttyä tunteelta, että WEF, Klaus Schwabin johdolla, vetää naruista kulissien takana.

Mitä sinun tulisi tietää, jos haluat ymmärtää Ukrainan kriisiä

Lääkäri ja aktivisti, entinen poliitikko Jill Stein avaa meille Ukrainan sodan taustoja, jotka on hyvä ymmärtää.

Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton välisissä neuvotteluissa Saksan yhdistymisestä vuonna 1990 Bushin ulkoministeri James Baker lupasi Neuvostoliiton silloiselle johtajalle Mihail Gorbatšhoville, että Yhdysvallat voisi antaa ”rautaiset takuut” siitä, ettei Nato laajenisi ”tuumaakaan itään”.

Tämä lupaus rikottiin hyvin pian.

Liittyykö Ukrainan ja Venäjän välinen sota Maailman talousfoorumin eli WEF:n Suureen nollaukseen?
Vuoden 1990 ”rautaisen takuun” jälkeen Natoon liittyneet maat

Vuonna 1999 Tšekki, Unkari ja Puola liittyivät Natoon. Bulgaria, Viro, Latvia, Liettua, Romania, Slovakia ja Slovenia solmivat sopimuksen vuonna 2004, Albania ja Kroatia seurasivat pian perässä vuonna 2009, Montenegro 2017 ja Pohjois-Makedonia 2020.

Vuonna 2014 Yhdysvallat tuki äärioikeistolaisten kapinallisten johtamaa vallankaappausta Ukrainassa. Uuden hallituksen asettaminen oli askel kohti tavoitetta lisätä Ukraina Natoon ja sijoittaa vihamieliset tukikohdat ja ydinkäyttöön soveltuvat ohjukset suoraan Venäjän rajalle.

Yhdysvaltain tiedotusvälineet liioittelivat vuosien ajan salaliittoteoriaa, jonka mukaan Venäjän sekaantuminen oli vastuussa USA:n vuoden 2016 vaalituloksesta. Samat tiedotusvälineet eivät kuitenkaan kerro, miten Yhdysvaltain virkamiesten keskustelu päätyi nauhalle vuonna 2014 kun he päättivät Ukrainan seuraavasta hallituksesta: https://twitter.com/aaronjmate/status/1496857093818957826

Monet johtavat ulkopolitiikan tutkijat ovat varoittaneet, että Naton laajentuminen johtaisi katastrofiin, mutta heitä ei ole kuunneltu. Näitä asiantuntijoita ovat: George Kennan, Noam Chomsky, Stephen Walt, John Mearshimer ja Yhdysvaltain entinen Neuvostoliiton suurlähettiläs Jack Matlock.

Donbassin alueella vuonna 2014 käydyn sodan jälkeen Minsk II -sopimuksissa määriteltiin suunnitelma Ukrainan rauhaan. Yhdysvallat jatkoi siitä huolimatta aseiden viemistä Ukrainaan ja kaupitteli unelmaa Nato-jäsenyydestä sabotoimalla näin todellisen ratkaisun Ukrainan turvallisuudelle ja rauhalle.

Maailman talousfoorumin eli WEF:n Suuren nollauksen tavoitteena on täysi kontrolli. Liittyykö median yksipuolinen tiedottaminen tähän?

Kirjailija journalisti Alan MacLeod ihmettelee tviitissään, miksei media kerro Saudi-Arabian tämänhetkisistä Jemenin pommituksista, Israelin uudesta hyökkäyksestä Syyriaan tai Yhdysvaltojen pommituksesta Somaliassa samalla tavalla kuin ne kirjoittavat Ukrainan ja Venäjän tilanteesta. Nämä sodat loppuisivat saman tien.

Tämä on valinta, jonka toimittajat tekevät päivittäin.

Mitä minä voin tehdä hidastaakseni luisua kohti suurta nollausta?

Ostamalla paikallista ja kotimaista. Olemme liian riippuvaisin isoista korporaatioista ja niiden tuotteista, nyt on aika äänestää jaloilla. Kerro myös entiselle palvelun tuottajallesi miksi lopetit asiakkuutesi ja käyt muualla jatkossa.

Yksi tärkeimmistä tavoitteista on omavarainen paikallisyhteisö ja se onnistuu parhaiten ostamalla suoraan paikallisilta maatiloilta ja näin tukemalla heidän tomintaansa.

Pääkaupunkiseudulta löytyy Aikapankki, yhteisöllinen toimintamalli: https://stadinaikapankki.wordpress.com/

Osallistumalla MKR:n tai vastaavan toimintaan – Joukossa on enemmän voimaa.

Äänestämällä oikeaa henkilöä ja puoluetta. Varmista, että ehdokkaasi tietää nollauksesta ja vastustaa sitä.

Kirjoittamalla omalle kansanedustajallesi: https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/nykyiset_kansanedustajat/Sivut/default.aspx

Välttämällä velanottoa. Taloutta ajetaan alas ja sitä voi seurata korkojen nousu.

Allekirjoittamalla erilaisia vetoomuksia ja kansalaisaloitteita Suomen hallitukselle ja EU:lle. Niitä on kerätty MKR Suomen sivuille: https://mkrsuomi.fi/vetoomukset/

Kirjoittamalla lausunto valtiovarainministeriölle digitaalisesta identiteetistä: https://www.lausuntopalvelu.fi/FI/Proposal/Participation?proposalId=84718182-2704-47c4-8141-90802dcbd22d

Käyttämällä käteistä rahaa kortin sijaan.

Kertomalla kaverillekin mistä on kyse. Jaa tämä artikkeli!

Lähteet:

Whitney Webb
https://tokentube.net/v/1206374728/Valamiehist%C3%B6n-p%C3%A4iv%C3%A4-2-Whitney-Webb

Suuri nollaus tarvitsee sotaa käynnistyäkseen
https://dailyexpose.uk/2022/02/28/war-needed-to-enforce-the-great-reset/

Is there more to the Ukraine/Russia conflict than meets the eye?
https://dailyexpose.uk/2022/02/24/is-there-is-more-to-the-ukraine-russia-conflict/

Sauli Niinistä puhui Davosissa Maailman talousfoorumille
https://www.presidentti.fi/uutinen/presidentti-niinisto-maailman-talousfoorumissa-davosissa/

Naton jäsenmaat
https://www.nato.int/cps/en/natolive/topics_52044.htm

Putin varoitti Ukrainaa Nato-jäsenyydestä jo vuonna 2008
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/200802127238809

Venäjän duuman ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja Juli Kvitsinski ja Venäjän Nato-suurlähettiläs Dmitri Rogozin varoittavat Suomea liittymästä Natoon
 https://yle.fi/uutiset/3-5737785

kansanedustaja Sergei Markov varoittaa Suomea Nato-jäsenyydestä
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/hbl-putinin-l%C3%A4hipiiril%C3%A4inen-varoittaa-suomea-nato-j%C3%A4senyydest%C3%A4-1.64181

LÄHDE: MKRSUOMI.fi 04.03.2022


Great Reset etenee pakkotoimin

Great Reset – agendaa ajetaan pakkotoimilla ja isolla rahalla. Davosissa vuosikymmenet kokoontuneen Maailman talousfoorumin, World Economic Forum eli WEF, suuren nollauksen eli Great Resetin taloudellisyhteiskunnallista ja teknokraattisfuturistista ohjelmaa ajetaan nyt eteenpäin isolla vaihteella, etenkin niin sanotuissa länsimaissa.

LUE KOKO ARTIKKELI 20.02.2022


Suomi valmistautuu universaalin digitaalisen identiteetin käyttöönottoon

Suomi ja Saksa ovat allekirjoittaneet syyskuussa 2021 yhteistyöjulistuksen, jonka taustalla on maiden yhteinen halu tukea eurooppalaisesta digitaalisesta identiteetistä annetun asetusehdotuksen etenemistä ja vauhdittaa siihen perustuvien yhteiseurooppalaisten ratkaisujen kehittämistä. Suomen lisäksi Espanja ja Alankomaat ovat allekirjoittaneet yhteistyöjulistuksen Saksan kanssa.

LUE KOKO ARTIKKELI 04.01.2022


Bill Gatesin TED Talk

Bill Gatesin TED Talk puheessa 11 vuotta sitten lipsahti jotain paljastavaa

Linkki videoon

Mikrosoftin perustaja ja suurin osakkeenomistaja, Bill Gates, on kuin onkin puhunut jo 11 vuotta sitten julkisesti ihmiskunnan lukumäärän rajoittamisesta ja jopa vähentämisestä ja samassa yhteydessä maininnut myös rokotteet. 

Bill Gates sanoi, että terveydenhuoltoa ja rokotteita voidaan tulevaisuudessa käyttää väestönkasvun rajoittamiseen.

Silti tällaiset avoimet suunnitelmat ja biljonäärieliitin auki lausutut tai lipsautetut unelmat päätyvät usein edelleenkin salaliittoteoriakategoriaan, vaikka asiassa ei ole ollut mitään salaista missään vaiheessa.

LÄHDE: OikeaMedia/Jukka Rahkonen 10.10.2021


Greenpeacen entisen johtajan haastattelu – onko ilmastonmuutos huijausta?

Linkki videoon

LÄHDE: OikeaMedia/Jukka Rahkonen 13.10.2021

! NWO:n luonteeseenhan kuuluu valtamedioissa pyörivä hillitön valhekoneisto! – taakkatoimitus –


Uusi Maailmanjärjestys eli New World Order Anne Lindellin kuvaamana

Kuva: Anne Lindell
Kuva: Anne Lindell

Digitaalinen identiteetti tulee

Olisit uskonut salaliittoanalyytikkoja: digitaalinen identiteetti tulee

Euroopan komissio julkaisi 21.4.2021 tiedonannon eurooppalaisesta lähestymistavasta tekoälyyn. Ensimmäisen tekoälyn koordinoidun toimintasuunnitelman komissio julkaisi vuonna 2018.

”Suomi kannattaa komission ihmiskeskeistä ja luottamusta korostavaa lähestymistapaa tekoälyyn, jossa eurooppalainen tekoäly perustuu vapauden, ihmisarvon ja yksityisyyden suojan arvoihin. Digitaalisten ratkaisujen, tekoälyn ja algoritmipohjaisen päätöksenteon tuen kehittämisessä on tärkeää kiinnittää huomiota yhdenvertaisuuteen, sukupuolten tasa-arvoon ja syrjimättömyyteen.”

Kenties saman tapaista syrjimättömyyttä ja yhdenvertaisuutta kuin koronapassilla erottelu?

Lue koko artikkeli 20.12.2021Bill Gates’in ihonalainen kvanttipiste- ”rokotepassi” valmiina injektoitavaksi ihmisiin

Bill Gates on rokotusvalhekoneiston pääarkkitehti.
Bill Gates on rokotusvalhekoneiston pääarkkitehti.

Lue .pdf-tiedostona julkaistu artikkeli suomalaisesta lähteestä.


Bill Gates kertoo, mitä tapahtuu omikronin jälkeen

Bill Gates avasi näkemyksiään Twitterissä.

Bill Gates ei ole terveysalan ammattilainen, mutta hän on ollut vahvasti mukana taistelussa virusta vastaan Bill & Melinda Gates Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön kautta. ROBERT PERRY
Bill Gates ei ole terveysalan ammattilainen, mutta hän on ollut vahvasti mukana taistelussa virusta vastaan Bill & Melinda Gates Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön kautta. ROBERT PERRY

Yhtenä Microsoftin perustajista tunnettu Bill Gates on vastannut Twitterissä päivän polttaviin kysymyksiin koskien koronavirusta, Cnet kirjoittaa. Kysymykset oli kerätty Twitter-käyttäjiltä, ja ne esitti Gatesille Edinburghin yliopiston professori Devi Sridhar.

Yksi erityisen mielenkiintoinen kysymys koski sitä, milloin pandemia tulee olemaan ohi.

Gatesin mukaan omikron tulee väistämättä koettelemaan valtioiden terveydenhuoltojärjestelmää. Erityisessä vaarassa ovat rokottamattomat ihmiset.

Toivosta ei kuitenkaan kannata luopua, sillä Gatesin mukaan omikronaallon jälkeen tartuntojen määrän pitäisi laskea loppuvuodeksi. Tämän jälkeen virusta voisi hoitaa lähemmäs tavallisen kausi-influenssan tavoin.

Gates ei näe todennäköisenä, että törmäisimme vielä omikroniakin ärhäkämmin leviävään versioon koronaviruksesta. Samalla hän kuitenkin toteaa, että koronavirus on yllättänyt ihmiset yhä uudestaan pandemian aikana.

Bill Gates pitää todennäköisenä, että ihmiset joutuvat ottamaan vuosittaiset koronarokotteet vielä jonkin aikaa.

Juttua muokattu 13. tammikuuta kello 9.46. Väärinkäsitysten välttämiseksi tekstistä muokattu ilmaisua ”omikronpiikki”. Tällä tarkoitettiin tautitapausten määrää, ei rokotetta. Sen tilalle vaihdettu ”omikronaalto”.

LÄHDE: TIVI/Samuli Leppälä 12.01.2022

[ Lihavointi taakkatoimitus ]