Profetioita

Sivulla julkaistaan profetioita, sekä profeetallisia ilmoituksia Suomelle ja Suomen kansalle

Osa profetioista koskee Suomen lisäksi koko ihmiskuntaa

Kuva: dailyverses.net
Kuva: dailyverses.net


Profetiaa Ukrainan kohtalosta

Onko Venäjän karhu herännyt talviunestaan?

Pastori Philip Barnetin Profetia Ukrainan kohtalosta 17.1.2007


Profetia Suomelle lokakuu 2020

16.2.2021.!

Profetia Lokakuun 2020 Jari Pasanen profeetta pastori

Tietoja
Julkaistu: 21.10.2020
Kirjoittanut: Tarkastaja

Herran sanoma ja profetia

Saatu 11.10.2020.

Näin sanoo Herra Herra nyt Minä päästän kuoleman enkelin irti Suomessa, vain ne, jotka suojaa uskoon pelastuu ja uskon kautta jeesuksen vereen koetellen tätä kansaa kaikkia ihmisä paitsi omani suojelen, jotka tulevat golgatan ristille ottavat poikani Jeesuksen kristuksen vastaan eivät tarvitse pelätä tätä vitsausta, joka on tulosssa.
Kääntykää synnistä puoleeni tunnusten, katuen, hyljäten, tehden parannuksen, niin Minä Herra Sebaot pelastan ja pidän pystyssä, nyt on aika nöyrtyä ylpeydestä, kovuudesta, synnin harjoittamisesta, noituudesta, haureudesta ,
epäjumalan palvelimisesta, juoppoudesta, sodoman ja gomoran synnistä, kaikesta vääryydestä ja laittomuudesta.

Nyt Minä Herra taivutan tätä kansaa, sillä olen maksannut suuren hinnan ristillä sinusta Suomen kansa, mutta sinä olet kova, peräänantamaton, aivan kuten muinoin Egyptin kuningas farao, et tahdo taipua, vaikka kuinka paljon minä koettelen sinua Suomi kuin muitakin kansoja, jos et nöyrry kapinat, selkkaukset kansain keskellä nousee sinussa kapinaan.
Minä Herra järkytän leivän tukeasi, väärää rauhaa, johon sinä luotat sinä tällöin ja pilkkaat raamatun pyhiä kirjoituksia jalkoihin. Sinun tv -ohjelmasi ovat täynnä noituutta, haureutta ja noituutta tietäjä- ja vainajahenkiä tv -ohjelmissa, sekä avointa saatanan palvontaa.


Sinä annat tässä maassa väärien profeettojen puhua vapaasti, väärät opettajat sekä apostolit, jotka toimivat kirkkosi sisällä, sillä saatana on pukeutennut valkeuden enkeliksi ja hänen palvelijansa vanhurskauden palvelijoiksi.
Sinun pappisi, jotka tässä maassa tulisi olla tien näyttäjiä, joiden suusta etsitään tieto ja taito eksyttävät kansasi keskellä peläten ihmismielipiteitä, sekä mediaa, joka on paholaisen käytössä.
Miksi uskovat ette pelkää Minua, enempi pelkäätte ihmisiä? Rakkaani, tuomiot alkavat tässä maasssa uskovista seurakunnista leevin pojista, jota ovat Herra Sebaotin sanansaattajia te apostolit, profeetat, evankelistat, opettajat ja kaitsijat olette puolueellisia opetuksessa.
Toisia te suositte toisia ette, enkö Minä Herra pidä tätä pahana? Te olette ottaaneet vallan, joka ei ole minun valtaani, lyöden kanssapalvelijoita laittaen heitä eristyksiin, estäen heidän kutsunsa ja heidän palvelutehtävänsä oman ylpeyden ja kovuutenne tähden.

Sillä näin sanoo Herra, ette osaa pitää toista parempana kuin itseänne ja ette osaa kilpailla kunnioituksessa, toinen toistenne kansssa, näin sanoo Herra.
Te pyöritätte omaa showtanne ja omaa asemaanne, siitä te ette tahdo luopua sanoo Herra. Minä tulen nöyryyttämään teitä tämän Suomen kansan edessä, sekä omienne, kun ette tahdo parannusta tehdä.
Miksi puskette sarvillanne heikkoja omassa voimasssa luullen, että se on Minun Pyhän Henkeni voima ja voitelu ja käytätte sanaa, kuin miekan pistoja hoivataaksenne toisianne, ette parantaaksenne niin kuin minä tahtoisin. Teillä on aseenkantajat.
On kateutta ja ylpeyttä toinen tosianne kohtaan, sanoo Herra Sebaot. Miksi annatte kaiken salaliittoteorioiden levitä keskellänne, miksi ette pysäytä heitä?
Jos ette nöyrry Herran aseenkantajat, Minä tulen nöyryttämään teitä sanoo Herra.

Olen yrittänyt taivuttaa teitä rakkaudella ja pitkämielisyydellä, Minä Herra olen ylpeitä vastaan, mutta nöyrille Minä annan armon ja kaunistan heidät pelastuksella ja annan yhä uutta iloa. Enkö Minä halua koota eksyneet laumasta, jotka ovat hajallaan ja harhailevat kukkuloilla, eksyneet uskossaan ja tuon heidät takaisin, vahvistan heitä, sekä kadoneet tuon keskuuteenne, sekä sidon heitä, heikkoja vahvistan ja tuen.
Mutta miksi te lyötte lyötyjä, ettekä anna heille anteeksi, niin kuin Minäkin annoin anteeksi tuhlaajapojalle ? Te asetatte heille sanktioita, karanteeneja, joita ei ole edes Minun sanassani. Antakaa anteeksi ja pukeutukaa rakkauden kautta vaikuttuvaan uskon sydämellisyyteen, armahtaivaisuuteen, näin sanoo Herra.

Oletteko te unohtaneet mistä Minä kerran teidät nostin kaitsemaan Herran seurakuntaa? Te olette suuressa vastuussa ja sen tähden Minä Herra Herra en voi vielä antaa herätystä, jota te hartaasi odotatte.
Te ylikorostatte, että maassanne ja seurakunissanne on herätys ja joka vuosi se alkaa. Näin julistatte sitä omisssa serakunissane ja kirkoisanne, ette edes viitsi tulla etsimään Minua koko sydäsmestänne itkien ja paastoten ja repiä rikki sydätänne edessäni, vaan te olette ulkokultaisia töissä ja sanoisssa. Sanotte herätys on teillä, omassa keskuudessa, kirkoissanne saatte ihmisiä kokoon ja sitä te nimitätte herätykseksi.
Te ylistätte, karkeloitte edessäni ulkokultaisesti, ette koko sydämestänne, että te saisitte voitelun. Monet palvelijoistani tekevät sitä rahan tähden, vain lihottaakseen itseään, ette niin että auttaisitte köyhiä keskuudessanne.

Näin sanoo Herra, te käskette heitä menemään sosiaaltoimistoihin, että teillä pastoreilla on suuret asemat ja hienot kirkot ja arvostus yhteiskunnan edessä, sitäkö Minä Herra käskin teitä tekemään?
Miksi nostatte ja korotatte ihmisiä virkaan arvostuksen takia, ette koroita heitä sen tähden, että Minä Herra olen heidät valinnut palvelustehtäviin ja virkoihin seurakuntani keskellä, miksi ette arvosta sitä voitelua, joka Minulla oli?
Isäni oli voidellut Minut teidän Herranne korkeudesta Pyhällä Hengellä ja tulella ja minä paransin kaikki saatanan valtaan joutuneet.
Miksi viette näitä ihmisiä ihmisviisauden alle ja psykiatreille, eikö miniun sanani ole parantava lääke koko teidän ruumillenne, sielulenne ja hengelle sanoo Herra. Teillä on usko, käyttäkää sitä raamatun sanani kautta, sillä se
tulee usko pyhistä kirjoituksita ja sen kuulaisuudesta sanoo Herra.

Eikö köyhät ole teidän keskuudessanne, auttakaa heitä? Miksi te opetatte väärin sanani vastaisesti Pyhän Henkeni kasteesta, eikö apostolit seuranneet poikani Jeesuksen Kristuksen opetusta ja esimerkkiä?
Mitä te sitten seuraatte, kun merkit seuraavat niitä, joka uskovat, he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, panevat kätensä sairasten päälle ja ne tulevat terveeksi. Jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita.
He lähtivät ja saarnasivat ja Herra vaikutti sanan sitä seuraavien merkkien kautta. Herra suree sitä tässä maasssa, näin sanoo Herra Herra, miksi annatte valheopetuksen levitä tässä maassa, että morsiameni joutuisi antikristuksen aikaan? Näin toiset opettavat tässä maassa eksyen ja eksyttänen.

Odottaakaa minua sanoo Herra ja tehkää kaikkenne. Minä tulen pian, joka on valmis ja lampussa on öljyä täynnä ja vaeltaa sanani mukaan ja on Pyhällä Hengellä täytetty, puhuen kielillä salaisuuksia hengessä on se, joka pääsee karitsan häihin, sillä Minun tahtoni on pelastaa tulevasta vihasta morsian ja suuresta koetuksen hetkestä, joka kohtaa koko maanpiiriä sanoo Herra ja odottamaan poikaani pelastajaksi taivaasta, pelastaen tulevasta vihasta, niin kuin Nooan pelastin samalla tapaa sanoo Herra. Hän ei nähnyt vedenpaisumuksen aikaa.

[ Huom! Alkuperäinen lähde ei ole taakkatoimituksen tiedossa ]


Anja Janhosen 2.10.2008 näkemä näky ruokapulasta ja ruokaihmeestä

Oli kesä. Joku mies kulki salkku kädessä etsien uskovia. Niinpä minä lähdin kulkemaan pois. Kuljin metsässä eteenpäin ja tulin vanhaan koulurakennukseen. Menin sisälle, jossa oli viisi naista, jotka olivat kauhussaan sanoen minulle: ”Mistä saadaan ruokaa, meillä on nälkä?”

Uskoville ei silloin annettu enää ruokaa. Minä sanoin heille: ”Mennään ympyrään, otetaan toisia kädestä ja ollaan polvillaan rukoillen. Herra sinä ruokit juutalaiset 40 vuotta erämassa, taivaallinen Isä, nyt meillä on nälkä, eikä meillä ole mitään syötävää, anna meille ruokaa.”

Samassa hetkessä tuli kolme vasullista pieniä leipäsiä. Sanoin: ”Nyt meillä on taivaan leipää. Siinä on kaikki ravinteet.” Niin aloimme syödä. Näin Herra ruokkii lapsensa.

Jouko Pihon kommentti 2.10.2008

Mustan hevosen kavion äänet kaikuvat jo kuuluttaen sitä osaa Jumalan tuomioista, että lähivuosina tulee kaikkialle maailmaan, myös Suomeen, suuri nälänhätä.

Sen lisäksi tulee Antikristuksen hallintoaikana sellainen tilanne, että uskovat eivät voi ostaa eivätkä myydä mitään, koska he kieltäytyvät ottamasta pedonmerkkiä.

Näitä tulevia ahdistuksen aikoja varten uskovien on hyvä varastoida ruokaa ja muita tarvikkeita. Voi kuitenkin tulla tilanteita, että varastotkin loppuvat eikä ruokaa kerta kaikkiaan ole. Kauppaankaan ei voi mennä, kun ei ole uuden maailmandiktaattorin merkkiä otsassa tai oikeassa kädessä. Silloin uskovat voivat rukoillen turvautua Jumalan yliluonnolliseen apuun, ja Jumala tulee tekemään paljon ihmeellisiä ruokaihmeitä. Tämän takia uskovat voivat olla kaikissa olosuhteissa turvallisella mielellä.

Jouko Pihon kommentti 6.9.2022

Tänä päivänä maailmanlaajuisen ja myös Suomea koskevan nälänhädän mahdollisuus on selvästi nähtävissä ruuanhintojen koko ajan noustessa. Tulevan suursodan aikana koko ruokahuolto romahtaa täydellisesti.

Lisäksi Antikristuksen aikana pedonmerkkiä ottamattomat uskovat eivät voi ostaa kaupoista mitään, joten heidän on selvittävä muilla tavoin, kuten varastoiden, mutta myös Jumalan yliluonnollisten ruokaihmeiden avulla.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/Profetioita 10 – 06.09.2022


Sananvapaus uhattuna

Kautta maailmanhistorian toista mieltä olevia on vainottu vallassa olevien toimesta, koska he ovat kokeneet kriittiset näkemykset uhkana omalle vallalleen, mutta näinä lopunaikoina eri mieltä olevien tukahduttaminen eri tavoin, jopa väkivaltaisesti, on lisääntynyt ja tulee vielä tästäkin kasvamaan.

Olemme kuulleet viime aikoina uutisia Venäjältä oudoista ikkunasta putoamisista juuri niiden kohdalla, jotka ovat arvostelleet Putinia ja varsinkin Ukrainan sotaa. Sitä ennen on ollut tiedossa monia poliittisesti motivoituneita salamurhia tai niiden yrityksiä niitä vastaan, jotka ovat asettuneet Kremlin tahtoa vastaan, viimeisimpänä Navalnyi.

Tätä samaa tapahtuu kaikkialla maailmassa, ei vain Venäjällä. Yksi pahamaineinen valtio on Yhdysvallat, jossa tapahtuu myös yllättäviä kuolemia niiden kohdalla, jotka ovat vastustaneet vapaamuurareita ja jotka ovat olleet eri mieltä globalistista Uutta maailmanjärjestystä ajavan liberaalisvasemmistolaisen agendan kanssa.

Valitettavasti sananvapaus on kahlehdittu myös Suomessa, jossa ei niinkään tapeta ihmisiä, mutta muutoin heitä halveksitaan hörhöinä ja estetään pääsy valtamediaan.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto/Ajankohtaista 33 03.09.2022


Stefanie Hoffmanin huhtikuussa 2022 näkemä näky Suomen EU-erosta

Näin Suomen, joka irrotettiin maasta. Alla olevat juuret olivat irrallaan.
Koin että Jumala tarkoitti, että Suomi on itsenäinen ja lähtee myös EU:sta.

Näin Suomen ja kristallisateen taivaasta, mikä viittaa tulevaan herätykseen.

Näin myös Suomen presidentin, joka nosti kädessään olevan miekan ylös, ja Suomen lipun, joka liehui itsenäisyyden tuulessa.

Jouko Pihon kommentti:

Vahvistan Stefanien näyn.

Suomi tulee eroamaan EU:sta ja palaa täyteen itsenäisyyteen.

Suomessa syttyy myös hyvin voimakas hengellinen herätys.

Suomessa tulee olemaan myös erittäin itsenäisyyshenkinen ja kansallismielinen presidentti, jonka kädessä oleva miekka tarkoittaa sitä, että hän julistaa poliittisten asioiden lisäksi voimakkaasti myös Jumalan Sanaa, joka on Raamatun kielenkäytön mukaan kaksiteräinen miekka.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto Profetioita 10 22.08.2022


Miksi ihmiset ottavat uusia koronarokotteita haittavaikutuksien jälkeenkin?

Ihmiset ottavat uusia koronarokotteita monien haittavaikutusten jälkeenkin, koska he uskovat, että ilman rokotusta he olisivat saaneet vielä pahempia ja vakavampia seurauksia.

Tämä on vain uskoa ja luuloa. Ilman rokotteita he eivät olisi saaneet mitään haittavaikutuksia.

Mutta tässä näkyy propagandan teho. Ihmiset luottavat siihen, mitä valemedia ja ”asiantuntijat” sanovat, vaikka oma kroppa kärsisi hirveistä kivuista.

Tämä hulluus on jotain täysin käsittämätöntä.

Oma lukunsa ovat sitten nämä koronarokotteen ottamisen jälkeen yhtäkkiä kuolleet ihmiset. Rokotteiden puolesta puhuneet ihmiset ja tahot eivät voi millään myöntää, että äkillisillä ja voimakkaasti lisääntyneillä kuolemilla olisi mitään yhteyttä koronarokotteisiin, koska he joutuisivat sen jälkeen häpeäpaaluun, joten ihmisten ylpeys ja paljastumisen pelko estävät totuutta tulemasta esiin.

Toivon ja uskon, että jonain päivänä tämä suuri rikos ja ihmisten pettäminen tulee täysin julki ja syylliset tuomitaan koviin rangaistuksiin kärsimysten tuottamisesta ihmisille ja monien ihmisten välillisestä surmaamisesta.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 10.08.2022


Pastori Jon Matutisin elokuussa 2008 näkemä näky tulevasta tuhosta

Lainattu Reino Savolan sivuilta.

Esipuhe:

Pastori Matutisin esittely: Pastori Jon Matutis sai sanan viime elokuussa, kun emme vielä eläneet talouskriisin aikaa. Tämä sama pastori sai aikoinaan profetian Berliinin muurin kaatumisesta ennen kuin siitä oli mitään tietoa. Profetia toteutui tarkasti. Matutis on Berliinin Nazareth-vapaakirkon johtava pastori ja johtaa myös hyvin laajaa lähetystyötä eri puolille maailmaa. Syntyisin hän on Liettuasta. Opiskellut Sveitsissä ja väitellyt siellä tohtoriksi.

Sana Saksasta – Profeetallinen sana – Pastori Jon Matutisin kautta

Rukoillessani tänä aamuna Jumala antoi minulle näyn. Hän näytti minulle suuren, maailmanlaajan ”liikekannallepanon”. Näin itseni kävelemässä pitkin hiekkarantaa. Yhtäkkiä kuului kova jylinä, joka
voimistui voimistumistaan. Se ei ollut meren eikä tuulen aiheuttama ääni. Ulkopuolella oli täysin hiljaista. Meren pinta oli sileä kuin lasi. Syvä jylisevä ääni, joka muistutti sortumaisillaan olevien vuorten kumua, jyrisevä ääni, jollaista en ollut siihen saakka koskaan elämässäni ennen kuullut, tuli kaukaa meren toiselta puolelta.

Ääni voimistui niin mahtavaksi, että maa alkoi järähdellä ja vapista. Se kuulosti aivan matalaäänisen bassotrumpetin törähdykseltä. En ollut koskaan aikaisemmin kuullut tällaista ja näin syvää bassoääntä. Koko ilma värisi. Kaivauduin rantapenkereen dyyneihin, kasvot maassa, ja odotin nähdäkseni mitä tästä luonnonnäytöksestä seuraisi.

Kun jylinä ei loppunut, vaan kävi aina voimakkaammaksi, näin alkavani rukoilla ja puhua Jumalalleni tässä näyssä. Sitten kuulin äänen sanovan: ”Lapseni, älä pelkää. Tämä on minun mobilisaatiokutsuni, merkki toisesta maailmasta. Kutsun esiin ihmisiä kaikista kansoista. Minä ravistelen maata ja merta. Syntiset ja jumalattomat menehtyvät pelosta odottaessaan ahdistuneina asioita, jotka tulevat tapahtumaan.

Ymmärrä, lapseni, että talouskriisi on pannut alulle kaiken tämän. Se oli vain tuhon alku. Tämän päivän yhteiskunnan perustus tulee järkkymään niin, että ihmiset menettävät kaiken, mitä he ovat saavuttaneet ja säästäneet tähän mennessä.

Koko infrastruktuuri ja hyvinvointi romahtaa ajan myötä. Elämä tulee olemaan hyvin vaikeaa hyvin monille ihmisille. Yleinen turvallisuus horjuu ja rikollisuus lisääntyy niin, että elämä maan päällä on voimakkaasti uhattuna. Mutta teidät, jotka pelkäätte minun nimeäni, minä pelastan tuhosta. Minä pidän suojaavaa kättäni yllänne.”

Vaikka ei tullut vähääkään eikä pienintäkään aaltoilua näkynyt merellä, jylinä oli niin mahtava, että sydämeni oli lakata lyömästä. Silloin ajattelin itsekseni: ”Minä kuolen myös nyt.” Ja silloin Herra sanoi minulle: ”Lapseni, älä pelkää. Sinun tulee elää ja julistaa edelleen minun tekojani. Nouse, mene kotiin ja kerro läheisillesi. Tee heille tiettäväksi, että minun poikani tulo on hyvin lähellä, kynnyksellä.

Käynnistän kaiken viedäkseni omani kotiin ja irrotan heitä nyt kaikesta, mikä pidättää heitä tai estää heitä.”

Kun nousin ylös totellakseni Jumalan ääntä suunnaten matkani kotiinpäin, näin hyvin monia ihmisiä makaamassa dyyneillä. He olivat tulleet ulos taloistaan kiiruhtaen kohti merta nähdäkseen ja kokeakseen tämän epätavallisen luonnonnäytelmän. He makasivat kasvoillaan kuin lamaantuneina, aivan niin kuin minä olin maannut muutamia minuutteja aikaisemmin.

Kun ohitin heidät matkallani kotiin, jatkuvasta kaukaisesta jylinästä huolimatta, nämä ihmiset huusivat minulle: ”Olet mieletön. Et voi mennä kotiin tässä tilanteessa. Se on liian vaarallista.” Sitten he hautasivat päänsä syvemmälle dyyneihin, koska he pelkäsivät, mitä seuraavaksi tapahtuisi. He eivät halunneet enää kuulla tai tietää mistään.

Ja sitten Herra sanoi minulle: ”Teille, lapseni, jotka pelkäätte minun nimeäni, tämä on minun liikekannallepanoni päivä. Teille nousee minun pelastukseni aurinko, jonka valossa minä kokoan todelliset lapseni ja tuon heidät yhteen. Mene, poikani, ja kerro tämä jokaiselle, jonka voit saavuttaa.”

Silloin minä kysyin Herralta: ”Mitä minun tulee sanoa heille?” ”Kerro lapsilleni”, hän sanoi, ”että heidän ei tule enää kuluttaa aikaansa katoavien asioiden parissa, vaan pikemminkin iankaikkisten, ikuisten asioiden. Heidän tulee etsiä minua ja tutkia minun sanaani. Heidän tulee antaa anteeksi toinen toiselleen, niin kauan kuin on vielä aikaa, ja tehdä rauha toistensa kanssa.

Heidän pitäisi lopettaa kadehtiminen ja toinen toisensa sormella osoittelu. He eivät saisi myöskään syytellä eikä epäillä toisiaan. Jokaisen pitäisi tehdä se mitä hänen tulee tehdä ja mitä hän voi tehdä. Kehota heitä irrottautumaan kaikista tarpeettomista asioista ja lopettamaan kouristuksenomainen omien oikeuksien puolustaminen. Tästä lähtien minä takaan teidän oikeutenne ja huolehdin oikeudenmukaisuudesta teidän puolestanne.

Suuria muutoksia on tapahtumaisillaan kaikkialla maailmassa, jokaisella elämän alueella. Muuttakaa siis mielenne ja olkaa valmiit. Mikään ei tule olemaan niin kuin se on ollut tähän saakka.”

Mitä kauemmaksi etenin rannalta, sitä heikompana kuulin jylinän, vaikka mielestäni ääni oli muuttunut voimakkaammaksi ja vielä järisyttävämmäksi. Minulla oli tunne ikään kuin minut olisi suojattu lasikaappiin.

Sitten kuulin Herran äänen sanovan: ”Minä vien lapseni turvaan omalla tavallani. Tulette näkemään kaiken mitä teen maailmassa, joka tulee kokemaan kaikki ”Egyptin vitsaukset” ennen kuin vedän lapseni luokseni, ennen kuin faarao vapauttaa teidät ikuisiksi ajoiksi. Minun kansani, kestäkää yhdessä. Pysykää yhdessä, rohkaiskaa toisianne. Pian olette päässeet perille.” Tämä oli viimeinen asia minkä muistan tästä näystä.

Kun ajattelin kaikkea sitä mitä olin nähnyt ja sitä, mitä minun pitäisi tehdä näyn suhteen, Herra puhui minulle sanoen: ”Levitä tätä ilmestystä, jonka annoin sinulle tänä aamuna minun ”mobilisaatiostani” kaikkialla eteenpäin lapsilleni, ja rohkaise heitä tekemään samoin, sillä minä olen ovella (olen tulossa pian). Ja sano heille, erityisesti minun kansalleni, että heidän pitäisi ottaa vakavasti suhteensa minuun (Jumalaan), ennen kuin on liian myöhäistä.”

Auttakaa minua levittämään tätä sanomaa kaikkialla. Lähettäkää se ystävillenne ja tuttavillenne. Levittäkää sitä seurakunnillenne ja kotipiireillenne. Kääntäkää sitä toisille kielille.

Maranatha! Herramme tulee.

Pastori Jon Matutis

Jouko Pihon kommentti 5.3.2009

Pidän pastori Jon Matutiksen sanomaa raittiina. Siinä tulee esiin voimakkaasti myös Jumalan suojelu ja varjelu uskovilleen ahdistuksen aikana. Käy niin kuin Egyptissä: egyptiläiset saivat kokea monenlaisia vitsauksia, kun samaan aikaan Goosenin maakunnassa olevat heprealaiset olivat turvassa

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 04.08.2022


Venäjän Iskander-ohjukset ja kauttakulkuoikeus

Venäjän lähelle Suomen rajaa sijoittamat 500 km:n kantaman ballistiset Iskander-ohjukset yltävät moniin Suomen kaupunkeihin ennen kuin Suomen armeija ehtii tehdä yhtään mitään.

Venäjä tulee ampumaan monia ohjuksia eri puolille Suomea painostaakseen Suomea suostumaan vaatimukseensa Venäjän armeijan kauttakulkuoikeudesta Suomen kautta Norjaan ja itse asiassa Itä- ja Pohjois-Suomen miehittämisestä.

Profetioiden mukaan Suomen hallitus suostuu, jotta täysi aseellinen yhteenotto Venäjän kanssa vältettäisiin ja hirmuisia kuolonuhreja ei tulisi.

Tämä on Jumalan tahdon mukainen päätös ja lopulta siunaus, koska Suomi säästyy suurelta verenvuodatukselta ja koska tämän erittäin vaikean ajan seurauksena Suomen kansa kääntyy vihdoinkin Jumalan puoleen ja valtavan suuri hengellinen herätys syttyy Suomessa.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 30.07.2022


Jouko Pihon 29.3.2009 kirjoittama profeetallinen kirjoitus ”Suomen tulevaisuus”

Suomen tulevaisuus

Eurooppa on muuttumassa yhä islamilaisemmaksi, mutta Suomi ei tule islamisoitumaan.

Suomessa on nousemassa kansallisen heräämisen liike, johon tulee liittymään myös uskonnollinen herääminen.

Suomi tulee jossain vaiheessa eroamaan Euroopan unionista, joka alkaa muuttua yhä enemmän Eurabiaksi, johon liittyy Turkki ja myös Pohjois-Afrikan muslimivaltioita.

EU:n sijasta Suomi joutuu jossain määrin Venäjän vaikutuspiiriin joksikin aikaa, mutta sen ajan päätyttyä Suomi on suurempi ja vapaampi kuin koskaan historiansa aikana.

Kun muu Eurooppa vaipuu pimeyteen, Suomesta loistaa kirkas totuuden valo.

Jouko Pihon kommentti 22.7.2022

Olen edelleen samaa mieltä siitä, mitä kirjoitin v. 2009.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 23.07.2022


 21.07.2022

Heikki Seilosen keväällä 1978 saama ilmestys ja profetia Amerikan voiman siirtymisestä Suomeen

Heikki Seilonen näki keväällä 1978 ilmestyksen: Amerikan ja erityisesti USA:n yllä oli lampunjalka. Sitten Amerikan väri alkoi muuttua punaiseksi (väkivallan väri) ja lampunjalka kohosi hiljaa ja siirtyi hiljaa Pohjolan (erityisesti Suomen) ylle. Heikin kautta tuli profetia: ”Amerikan voima tulee Suomeen. Siis se Jumalan voima, joka on toiminut siellä, kun lampunjalka on ollut sen yllä.”

Arto Pölläsen kirjasta Viimeinen elonkorjuu. Julkaistu ensimmäisen kerran vanhoilla sivuillani v. 2009.

Jouko Pihon kommentti 21.7.2022:

Uskon, että näin käy. Yhdysvallat oli pitkään hyvin kristillinen maa, mutta viimeisten vuosikymmenien liberalismin ja sekularismin eli Jumalasta luopumisen takia Jumalan Yhdysvalloille antama hengellinen voima ja siunaus siirtyy Suomeen, mutta USA tulee ajautumaan väkivaltaiseen sisällissotaan sekä kiinalaisten ja venäläisten miehittämäksi.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 23.07.2022


Sari Krögerin 18.7.2022 saama sanoma Suomen herätyksestä

Herätyksen aalto tulee pyyhkäisemään koko tämän Suomen maan ja kansan yli.

Tulen käyttämään kaikkia astioitani tässä herätyksessä. Te tulette tekemään niitä voimallisia tekoja, joita Jeesus Kristus teki täällä maan päällä vaeltaessaan. Se on voimallinen herätys.

Herätyksen aalto tulee koskettamaan teidän perhe- ja sukukuntianne niin että he pelastuvat.

Herätyksen aalto tulee olemaan valtava ja nopea, kestää vain 3-5 viikkoa ja koskettaa koko Suomen kansaa. Sitä ei voi paeta minnekään. Se on se suuri sadonkorjuu, josta tulee sisälle pelastukseen ihmisiä kaikista yhteiskuntaluokista, kylistä ja kaupungeista.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 20.07.2022


Amerikkalaisen naisen heinäkuussa 2009 näkemä näky luonnonmullistuksista, Antikristuksesta, rutosta ja Kolmannesta maailmansodasta

Amerikkalainen Ann näki v. 2009 Jeesuksen hänelle antaman näyn lopunajoista.

Ann näki ensin kaikkialla maailmassa järisyttävän voimakkaita luonnonmullistuksia, tsunameja, maanjäristyksiä, pyörremyrskyjä ja tulivuoren purkauksia.

Sen jälkeen Ann näki tulevan maailmanhallitsijan ja maailmanopettajan eli Antikristuksen, joka näytti kasvoiltaan Lähi-idän juutalaiselta tai muslimilta.

Mies väittää olevansa Jumala ja Herra ja eri uskontojen odottama Messias. Ihmiset uskovat väitteen, koska mies vaikuttaa hyvältä ja pyhältä ja koska hänestä säteilee jumalallista valoa.

Antikristus vaatii palvontaa, mikä toteutuu siten, että säädetään poikkeustilalaki, että kaikkien on kumarrettava Maailman Johtajaa ja joka ei kumarra, joutuu vankilaan.

Ann näki, että suurin osa ihmisistä, jopa hyvin monet tunnetut kristilliset johtajatkin, uskovat Antikristuksen jumaluuteen ja lankeavat polvilleen hänen edessään. Ann näki palvojien olkapäillä demoneja, joista ihmiset itse eivät olleet tietoisia.

Ann näki, että tulee olemaan kuitenkin pieni Jeesukselle uskollisten joukko, joka ei mene yleismaailmalliseen hullutukseen mukaan. Nämä todelliset uskovat joutuvat antikristillisen yhteiskunnan ulkopuolelle, mutta Jumala tulee pitämään heistä hyvää huolta.

Ann näki myös, että maailmaan tulee hyvin paha rutto, johon ei ole olemassa mitään lääkettä eikä rokotetta. Valtavan paljon ihmisiä kuolee yhtäkkiä. He putoavat maahan kuin kärpäset.

Silloin Antikristus tulee Saatanan voimalla parantamaan paljon ruttoon sairastuneita, mikä lisää ihmisten uskoa hänen jumaluuteensa. Saatana ei yleensä mielellään paranna, vaan tuhoaa, mutta tässä tapauksessa Saatana haluaa parantaa, jotta se eksyttäisi ihmisiä uskomaan Antikristukseen.

Ann näki myös, miten Kolmas maailmansota riehuu kaikkialla maailmassa. Ann näki erityisesti sen, että Pohjois-Korean ydinohjukset lentävät Yhdysvaltoihin ja tuhoavat monia Amerikan kaupunkeja.

Ohessa on 10 minuutin Youtube-video, jossa Ann kertoo näkynsä.

Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=EAQYoKNYQ9g

Jouko Pihon kommentti:

Vahvistan edellä olevan profeetallisen näyn oikeaksi. Juuri näin tulee tapahtumaan.

Älä mene lankaan. Älä palvo äläkä kumarra tulevaa Maailman opettajaa, vaikka hän vaikuttaisi kuinka hyvältä ja jumalalliselta tahansa ja vaikka hän tekisi mitä tahansa suuria ihmeitä. Kyseessä on Raamatun jo ennalta varoittama saatanallinen eksytys, pahuuden petos, kun Antikristus väittää olevan Kristus ja Messias, vaikka hän ei sitä ole, vaan ihmiskunnan suurin Pettäjä ja Harhaanjohtaja viedäkseen ihmisiä mukanaan helvettiin.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 20.06.2022


Miksi Venäjä miehittää osan Suomesta?


Naton takia Venäjä ”hyökkää” Suomeen. Tai oikeammin sanottuna Venäjä uhkaa sotilaallisella hyökkäyksellä ja ydinaseilla, jos Suomi liittyy Natoon, joten Nato tuo Suomelle vain turvattomuutta.

Suomen hallitus kuitenkin taipuu (kuten profetiat kertovat) ja antaa Venäjän armeijalle luvan miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen sekä Ahvenanmaan, koska vaihtoehtona olisi erittäin verinen ja paljon kuolonuhreja vaativa sota.

Myöntyväisyys siinä tilanteessa on valtioviisautta. Välillä on hyvä olla vastaan paneva hattu, kuten Talvisodassa, mutta välillä on parempi olla myöntyväinen myssy. Jos joku ei ymmärrä käyttämiäni vertauskuvia myssyistä ja hatuista, voi opiskella historiaa vaikka sanoja googlettamalla.

Miksi näin käy? Siksi, että Venäjä on katsonut kärsivällisesti, vaikka hammasta kiristellen, Naton laajentumista koko ajan yhä enemmän itään päin.

Georgiassa kärsivällisyys loppui ja nyt Ukrainassa tuli stoppi.

Samoin on Suomen laita. Suomi on geostrategisesti liian lähellä Venäjää ja varsinkin Muurmanskissa olevaa ydinsukellusvenetukikohtaa, että Venäjä ei yksinkertaisesti voi olla reagoimatta, kun Naton asevoimat tulevat Suomeen.

Venäjän armeijan suorittama osittainen Suomen miehitys ei kuitenkaan kestä kauaa aikaa, vaan sen jälkeen kun Kolmannen maailmansodan aloittanut Venäjä kokee suuria tappioita kaikilla rintamilla, ennen muuta Israelissa, niin Venäjän sotilaat poistuvat Suomesta.

Sen jälkeen syntyy Suur-Suomi, mutta se on eri tarina, joten ei siitä nyt tämän enempää.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 31.05.2022


Venäjän hyökkäyksen ensikohteet Pohjoismaissa


Kartta: Karl Melander/AOP


Tämän päivän (27.5.2022) Iltalehdessä oli Veera Nikkilän kirjoittama juttu ”Pohjoismaiden polttopisteet”, jossa kerrottiin asiantuntijoiden (everstiluutnantti Joakim Paasikivi ja eversti Petteri Kajanmaa) näkemys niistä paikoista, joita Venäjä voisi yrittää vallata ensisijaisesti, jos se jostain syystä hyökkäisi Pohjoismaihin.

Kohteet ovat Huippuvuoret, Gotlanti, Ahvenanmaa, Utö, Lappi, Kuusamo ja Karjala.

Monien profetioiden mukaan Venäjä tulee valtaamaan Itä- ja Pohjois-Suomen. Tunnetuimmat ovat Tukholman profetia vuodelta 1984 ja Tauno Rantalan saamat sanomat 1999. Myös Niilo Yli-Vainio näki aikoinaan, että Suomi viilletään keskeltä vinosti kahtia.

Myös minä olen saanut unia venäläisten suorittamasta Suomen miehityksestä. Erityisen selvästi näin unen siitä, kun venäläiset olivat vallanneet Ahvenanmaan.

Näitä profetioita on vuosien mittaan pilkattu paljon. Ehkä Ukrainan sodan jälkeen ääni kellossa on muuttunut ainakin joillakin. Enää ei ollakaan niin varmoja siitä, että eihän Suomea uhkaa mikään.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 27.05.2022

Tauno W. Rantalan näkyprofetia 15.4.1997 – itke Suomi – itke EurooppaEU – NATO

Aamurukouksen aikana 15.4.1997 valtasi minut sanoinkuvaamaton murhe ja itku. Samalla näin EU:n tähtikuvion. Jokainen tähti alkoi ikään kuin elää. Sitten ne alkoivat vuotaa verta. Tämän jälkeen nuo vertavuotavat tähdet muuttuivat mustiksi risteiksi.

Mieleni täytti aivan maahan painava murhe.

Kun aloin edellä näkemääni paperille kirjoittaa, alkoi tulla henkeeni ja eteeni seuraava ilmestysprofetia.

Tästedes sanoo Herra: Jokainen valtakunta ja sen päämiehet, jokainen heistä tulee saamaan oman palkkansa, joka on yhteyksissä tämän liittouman ja sen hengen kanssa. Koska tästä muotoutuu se portto, josta on ennustus Ilmestyskirjaan kirjoitettu. Maan porttojen ja kauhistusten äiti. Ja sen nähtiin olevan juovuksissa pyhien verestä. Ilm.17:1-18. Kaikki ne, jotka ovat kannattaneet tai liittoutuneet tähän, Minä ne tuomitsen.

Liittouma on ensin kaupallinen. Sitten se laajentaa otettaan ja saa kenraaleja puolelleen. Erikoisesti yksi heistä juo niin sitä henkeä, että on aivan täynnä sitä. Se on antikristillinen henki. Se on vallan ja herruuden tavoittelun henki. Samaan mieleen liittyy monien eri maiden hallitsijoita. Se on sama henki, joka vaikutti Adolf Hitlerissäkin.

Nyt näen, että armeijaa kootaan. Päälliköitä valitaan ja suuret palkat luvataan. Mutta joksikin ajaksi siirtyy vielä joukkojen liikkeelle lähtö heidän keskuudessaan vallitsevien erimielisyyksien vuoksi. Mutta ne sovittiin muutamien henkilövaihdosten jälkeen. Ja kädenpuristuksin paperit allekirjoitettiin suurien juhlien ja juominkien yhteydessä.

Liikkeelle lähti ”hallava hevonen”, jota sotajoukot lähtivät seuraamaan. Määräys annettiin, että jokaisen on luovutettava omaisuutensa valtiolle. Jos joku sanoi jotakin vastaan, niin lain ankaralla kouralla hänet siihen pakotettiin. Jotkut menettivät henkensäkin. Ihmiset riisuttiin niin puhtaiksi omaisuudestaan, että heille ei jäänyt mitään.

Tämä on määrätietoista toimintaa, jolla tehdään kaikki riippuvaisiksi EU-tuesta ja avusta.

Matt:24:12,13. Näen suuren kulkueen, jonka kärjessä paavi kulkee vaippoineen, kaapuineen ja ristisauvoineen. Häntä seuraa eri maiden liberaaliset, uskonnolliset johtajat. He vakuuttavat uskollisuuttaan ”isälle, paaville”. Alkoi suuri eri uskontojen yhteinen kokous. Siellä käytiin läpi, mihin suuntaan yhdessä EU:n kanssa uskonnon linjat viedään. Ensin vedotaan yhteishenkisen rakkauden nimissä.

Mutta kun ei ala tulla toivottua tulosta, aletaan kirkkokunnittain koordinoida eri maissa, ketkä ovat puolella, ketkä vastaan. Vedotaan Raamatun Sanaan: ”Mitä tekevät akanat jyvien joukossa.” Paavi kulkee eri puolilla maailmaa, pitäen näyttäviä kulkueita ja kokouksia, joihin tämä uskonnollisuuden henki lähettää ihmisiä saaden heidät vakuuttumaan suuresta johtajasta ja ainoasta oikeasta uskosta.

Nyt on saavutettu kaikki kolme päälinjaa: 1. kaupallinen 2. sotilaallinen, Nato. 3. uskonnollinen, paavi. Sama yhdistelmä, joka näytettiin Johannekselle Patmoksella: Antikristus – peto – väärä profeetta. Ilm. 13.

Vielä katsotaan ja selvitellään, jokainen tahollaan, miten tämä kaikki sulautuu kansaan? Sitten alettiin otetta kiristää kaikilla linjoilla. Taloudellisen avun syrjintää niiden kohdalla, jotka eivät olleet tyytyväisiä EU:n toimiin.

Nyt nousee valtaan mies, röyhkeä ja juonissa taitava. Dan. 7:8 ; 8:22,23. Hän syrjäyttää muutamia ja järjestelee uudelleen vallassa olevia. Ja kaikki ne, joilla on vähääkään inhimillistä mieltä ja sääliä, hän syrjäyttää nämä vallasta. Valitsee vain kovan linjan edustajia.

Taivaalla lensi enkeli ja laski ja julisti aikaa parannuksen tekoon. Niille jotka vielä haluavat nöyrtyä ja katua, ennen tuomioiden liikkeelle lähtöä. Lähti liikkeelle voimakas Jumalan hengen aalto, jolloin kirkot ja rukoushuoneet täyttyivät kuulijoista. Jopa uusia seurakuntia syntyi. Sairaita parantui hyvin paljon. Voimallisia tunnustekoja tapahtui. Myös kuolleita herätettiin. Jooel 2:28-32. Luuk. 12:11,12.

Tämän siunauksen ilmenemisestä johtuen vastavoimat alkoivat vastustaa uskovia. Ja muutamia heistä vangittiin. Matt. 24:9-13. Dan. 3:28. Luuk. 21:25-28.

Mutta tämän vastustuksen noustua, Herra Jeesus yhtäkkiä ilmestyi pilviin väkevällä voimalla ja kirkkaudella vieden ylöstempauksessa omansa taivaisiin ja ovi suljettiin. 1.Tess. 4:16-18. Matt. 24:27,39 ; 25:10.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 15.05.2022

Jumalan viesti Suomen valtiojohdolle

Kun Venäjä tulee vaatimaan koko Suomen miehittämistä, koska se katsoo olevansa vaarassa ja uhattuna Suomen Nato-yhteyksien takia, niin Suomen valtiojohdon ei tule alistua tällaiseen ultimaatumiin, koska Jumala ei salli sitä.

Suomen ei tule taipua, vaikka Venäjä uhkaisi verisellä sodalla.

Lopulta Venäjä myöntyy siihen, että sille riittää Itä- ja Pohjois-Suomen miehittäminen armeijansa kauttakulkuväyläksi kohti Pohjois-Norjaa.

Tähän vaatimukseen Suomen tulee suostua, koska se merkitsee sitä, että Suomi jää Kolmannen maailmansodan hirvittävien taistelujen ulkopuolelle.

Kun suuri maailmanpalo lopulta päättyy Venäjän tappioksi, niin silloin myös Suomessa ollut Venäjän armeija poistuu maastamme.

Suomen poliittiset päättäjät, presidentti, hallitus ja eduskunta, Venäjän tuleviin vaatimuksiin ei siis tule suostua kokonaan, mutta tulevassa tilanteessa on viisainta taipua osittaiseen myönnytykseen, koska se tulee säästämään paljon ihmishenkiä ja koska miehitys kestää vain jonkin aikaa.

Loppukommentti: Lähetin yllä olevan viestin 15.4.2022 14 tärkeimmälle poliittiselle johtajalle Suomessa.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 16.04.2022

Shulamitin 26.4.2021 saama sanoma varautumisesta ja puhdistautumisesta

Minun omani, varautukaa olemaan kuulolla tulevina päivinä ja varautukaa pahimpaan. Tietäkää, että tulee ahdistava aika teidän kansallenne, niin ahdistava, että tämä sukupolvi ei ole vastaavaa kokenut. Varautukaa Minun omani, ennen kaikkea Hengessä, pysykää lähellä Minua vahvoina uskossa ja tehden kutsumuksenne varmaksi, sillä päivät tulevat, kun teidän uskoanne todella kysytään ja koetellaan. Pysykää silloin Minussa, älkää antako minkään tulla meidän väliimme, Minun ja morsiameni väliin.

Sillä tämän maan mahtavat kaadetaan, heidät pannaan ahtaalle Minun toimestani, että tulisi puhdistus teidän maahanne kaikesta saastaisuudesta ja epäjumalanpalvonnasta, mitä kansanne keskuudessa harjoitetaan. Minun silmiltäni ei ole salassa mikään, mitä maassanne tehdään. Minä näen kaiken, syvimmätkin salaisuudet salatuimpaan saakka ja Minä tuomitsen sydämet, nostan esiin niiden ajatukset ja aivoittelut.

Minun kunniani nousee sille kuuluvalle paikalle teidän maassanne, Minun Suomessani.

Puhdistautukaa siis, tulkaa Minun verilähteeni tykö, nyt on aika herätä unesta, joka on päihdyttänyt jopa minun omani. Herätkää! Minä en anna varoitusääneni raikua turhaan. Minulla on suunnitelma teidän kansallenne, joka ei toteudu, kun minun uskovani nukkuvat! Herätkää! Katsokaa Minuun ja kysykää, missä tulee tehdä mielenmuutos ja sydämen parannus!

Ja Minä johdatan maatanne sitä suunnitelmaa kohti, joka Minulla sille on. Hyvä suunnitelma, tulevaisuus ja toivo, mutta se ei tule ennen puhdistusta, vaan ensin puhdistetaan, kuona poltetaan pois minun omaisuuskansani jäännöksestä ja minun kansastani, joka oksastettu on!

Minun lapseni ja laitumeni lampaat, olkaa te turvallisella mielellä. Minä Olen voittanut tämän maailman ja sen himot. Tekin voitatte Minun kanssani, kun pysytte yhteydessäni. Pysykää lähelläni joka hetki, olkaa uskolliset kutsullenne ja toimittakaa ne tehtävät, jotka olen teidän elämäänne uskonut.

Siunatkaa, älkääkä kirotko. Katsokaa Minuun ja oppikaa Minusta, Minä olen nöyrä ja sävyisä, täynnä armoa, laupeutta ja totuutta. Älkää juoko tämän maailman tukituista kaivoista, vaan etsiytykää minun lähteilleni, Elävän Veden virran lähteelle, joka Minusta kumpuaa teidän sisimpäänne.

Etsikää, niin te löydätte, kolkuttakaa ja teille avataan, saalis pudotetaan teidän syliinne, se, jota olette kauan rukoilleet. Ei Minun työni vyöry maanne yli turhaan, vaan te saatte rukousvastauksenne ahdistusten myötä, jotka koettelevat ja ravistelevat kansanne valheellista turvallisuudentunnetta.

Minun puhdistukseni tuottaa puhtaan hedelmän, kauniin katsella ja ihanan syödä.

Minun kunniani ottaa sille kuuluvan paikkansa takaisin. Minä en kunniaani jaa, enkä sitä toiselle anna.

Minä palautan hiljaisuuden maahanne, hiljaisuuden Herran edessä. Minä palautan ihmisen hänelle kuuluvalle paikalle, joka ei ole nousta minua vastaan.

”Taistele hyvä uskon taistelu. Pidä kiinni iankaikkisesta elämästä, johon sinä olit myös kutsuttu ja tunnustit hyvän todistuksen monien todistajien edessä.” 1. Tim. 6:12.
2. Piet. 1. luku ja etenkin jae 10. Mutta koko luku on tärkeä kokonaisuuden kannalta.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto/Profetioita 9 31.03.2022

Anne Collingin näkemä ilmestys käärmeistä eduskunnassa

Tiedättehän että kristittyjen Jeesukseen uskovaisten vaino on alkanut länsimaissa. Se alkoi koronapandemian myötä.

Kyse on pimeyden voimien aikaansaamasta pandemiasta, jonka taustalla todellakin ovat demoniset henkilöt, sellainen klaani, joka on vihkiytynyt demonien käyttöön. Nämä ovat uusien lakiensa myötä sitten aloittaneet maailman valloituksen, jossa he haluavat tulla koko maailman omistajiksi. Heidän suunnitelmansa on turhan väen vähennys ja kansojen sekoittaminen, niin että on helppo muuttaa lait poikkeusolojen nojalla.

Olen nyt useana päivänä herännyt tietyt sanat suussani ja ihmetellyt, että mitä ihmettä. Tänään oli varmaan kolmas tai neljäs päivä, kun heräsin ja päässäni soi sanat ”rewrite the rules” (kirjoittaa säännöt uusiksi). Kysyin Herralta, onko tähän liittyen Sinulla minulle jotain asiaa, vai miksi tämä lause tulee koko ajan päähäni. Luulen että Herra olisi vastannut, että kiva kun kysyit, ja sitten aloin nähdä ilmestystä.

Näin eduskuntatalon istuntosalissa kansanedustajat. Heidän ympärillään luikerteli mustia käärmeitä mustanaan. Niillä oli valta kahlita ihminen valtaansa ja todellakin näin, miten ne hallitsivat koko salia. Lattia oli käärmeitä täynnä ja ne kietoutuivat yksi toisensa perään edustajien ympärille ja luikertelivat heidän suustaan sisään, niin että näille edustajille tuli käärmeen kieli.

Uskovien kohdalla ne eivät päässeet niiden lähelle, mutta piirittivät heitä ja sihisivät. Näin jopa Päivi Räsäsen, kun monta käärmettä tuijotti häntä kiukkuisesti hänen ympärillään ja ne samalla sähisivät sähköisesti, mutta ne eivät päässeet metriä lähemmäs. Jumalan voimakenttä Pyhässä Hengessä esti niitä koskemasta häneen. Mutta ne edustajat, joilla ei ollut Jumalan suojaa, mikä uskovilla on tai sen pitäisi olla kunnossa, käärmeet ottivat hallintaansa.

Ymmärsin että nyt on tullut aika, jolloin kirjoitetaan lait uusiksi demonisen käärmeenkielen mukaan, sillä Raamattu sanoo, että tulee se yksi, joka pyrkii muuttamaan ajat ja lain. ”Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.” Daniel 7:25.

Itse Antikristus ei ole vielä saanut lupaa ilmestyä hallitsemaan maailmaa, koska seurakunnan rukoukset pidättävät.

Kun Raamattu puhuu pedosta, niin kyse ei ole ihmisestä vaan suuremmasta kokonaisuudesta kuten maasta tai liittoutumasta, kuten EU tai YK tms. Peto on se instanssi, mikä hallitsee ja ohjaa maata tai maanosia tai kansojen kokonaisuuksia.

Miksi se on peto, niin peto raatelee saaliinsa eli tavalliset kansalaiset joutuvat aina pedon hampaisiin eli se riistää ja vie leivän ja toivon tulevaisuudesta. Eikö juuri näin ole EU tehnyt? Eikö juuri näin ole väärämieliset kansojen hallitsijat ja valtiaat avustajineen tehneet halutessaan valtaa ja rikkauksia itselleen. Ja tuhon tahti kiihtyy.

Mutta paras on vasta edessä, kun Jeesus tulee, mutta ennen sitä nopeaksi hetkeksi pahin petojen marssi on vasta edessä, mutta vain siihen saakka kunnes Jumala puuttuu peliin.

Viimeinen petovalta ennen tuhatvuotista rauhanvaltakuntaa on nyt nousemassa ja sen oppipojat ja tytöt vääntävät lait uusiksi ja muuttavat kiireellä säädöksiä ja kansa kärsii ja vainot tulevat. Vainot ovat alkaneet ja ne voimistuvat.

”Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” Matteus 24:13.

Löydä Leijona sisältäsi. Se on Juudan Leijona, Kristuksen Pyhä Henki.

”…joille Jumala tahtoi tehdä tiettäväksi, kuinka suuri pakanain keskuudessa on tämän salaisuuden kirkkaus: Kristus teissä, kirkkauden toivo.” Kolossalaiskirje 1:27.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto/profetioita 9 30.03.2022

Elsin 26.6.2018 näkemä näky idän myrskypilvestä

Idästä nousi iso ja tumma myrskypilvien jono, joka lähestyi nopeasti. Samalla tuli seuraavanlainen kehotuksen sana: ”Te, jotka olette asetetut kalliolle, puhdistakaa kenkänne kaikista kivistä ja tomusta, jotta teidän jalkojenne ja kallion välissä ei ole mitään ylimääräistä.

Ottakaa miekka tupesta, teroittakaa ja öljytkää se. Teillä ei ole sota ihmistä vastaan vaan voimia ja valtoja vastaan.

Vapauttakaa käsistänne kaikki kahleet, sillä siihen teille on annettu valta. Kahleet käsissä ei voi taistella.

Minä olen sallinut tämän tilanteen teille, en kiusatakseni teitä, vaan jotta teidän sydämenne seulottaisiin, löytääkseni sieltä uskoa, joka on kallisarvoisempaa kuin kulta.

Älkää kiinnittäkö sydäntänne näkyvään, sillä se on kaikki katoavaista. Etsikää minun iankaikkisia aarteitani, sillä ne tulevat kestämään.

Puhdistakaa vaatteidenne liepeet kaikesta saastasta Jeesuksen verellä, jotta ne tulisivat puhtaaksi.

Valmistelut ja varustelut tulee tehdä ajoissa, sillä myrskyn ollessa käsillä ei valmisteluja voi enää tehdä, vaan silloin on jo liian myöhäistä. Teidän leivästänne kyllä pidetään huolta, sitä teidän ei tarvitse murehtia.”

Myrsky nousi siis yhtäkkiä, mutta se ei kestänyt kauan.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 27.03.2022

Venäjän uusi johtaja Putinin jälkeenPutinin kaatumisesta ja uudesta johtajasta on tullut vuosien aikana useita profetioita, joista mainitsen muutamia tässä kirjoituksessani.

Seppo Linnanlehto näki 1980-luvun puolivälissä unen, että Neuvostoliitto hajoaa, kuten sitten kävikin v. 1991.

Samaan aikaan Jumala näytti Sepolle unen, jossa Saksan kansa kaipasi itkien ja valittaen Hitleriä takaisin. Silloin Hitler nousi yhtäkkiä haudasta ja ääni sanoi: ”Hän hallitsee vähän aikaa.”

Sitten Hitlerin valta siirtyi itään päin ja Venäjä alkoi nousta 10-kertaisella natsivoimalla. Seppo koki, että se mitä tapahtui Hitlerin aikaan Saksassa, oli vain harjoitusta.

John Paul Jackson sai 20.3.2009 sanoman, että Putin ja Medvedev tulevat syrjäytetyiksi ja taustalta nousee esille uusi petollinen johtaja, joka tekee liiton arabien ja muslimien kanssa. Tämä allianssi on valmis sotaan Israelia vastaan saadakseen haltuunsa itäisen Välimeren alueen, josta on löytynyt paljon öljyä ja kaasua. Tämä sota tulee olemaan Venäjän johtama Googin sota, josta kerrotaan Hesekielin kirjan luvuissa 38-39, jonka mukaan Goog lähtee liittolaisineen ryöstämään Israelin aarteita, mutta tulee lopulta täysin tuhotuksi, kun itse taivaan Jumala puuttuu taisteluun lähettämällä tulta ja tulikiveä Venäjän armeijan päälle.

Terry Bennett näki kesäkuussa 2011 näyn, jossa enkeli osoitti sormellaan Venäjää ja julisti: ”Neuvostoliitto tulee nousemaan jälleen. Venäjä yrittää koota yhteen monia entisiä kansoja käyttämällä uhkauksia ja houkutuksia. Hallituksesta tulee äärimmäisen aggressiivinen.”

Jyrki Manninen näki heinäkuussa 2011 unen, jossa Putinin ympärillä kiersi viisi vihaa täynnä olevaa terävähampaista sutta, jotka hyökkäsivät Putinin kimppuun ja tappoivat hänet.

Sharon Roach näki elokuussa 2011 unen Putinin kuolemasta. Hän luki unessa sanomalehteä, jossa luki suurin kirjaimin otsikko PUTIN ON KUOLLUT.

Ennen tätä unta Jumala oli antanut Sharonille näyn tulevasta Venäjästä, joka näytti kuin Natsi-Saksan Kolmannelta valtakunnalta. Venäjän tuleva johtaja on oleva hyvin kylmä, rautanyrkkinen ja erittäin kurinalainen diktaattori.

Arto Palmroth näki unessa, että sen jälkeen kun Venäjän armeija on miehittänyt Itä- ja Pohjois-Suomen, Lieksassa olleet venäläiset sotilaat tekivät natsitervehdyksiä. Suomen osittainen miehitys tapahtuu siis Putinin jälkeen tulevan häikäilemättömän yksinvaltiaan aikana, joka tulee vihaamaan ja vainoamaan sekä juutalaisia että kristittyjä.

Minä sain 6.6.2016 sanoman: ”Putinin päivät on luettu.”

Ingriid sai 22.3.2020 sanoman Herralta, että Venäjällä tulee vallankumous ja sen myötä uusi presidentti. Googin sota syttyy.

Kaikissa näissä sanomissa, joita eri henkilöt ovat toisistaan tietämättä saaneet, on samansuuntainen sanoma: Putinin jälkeen Venäjän johtajaksi nousee demonisen natsihengen vallassa oleva julma diktaattori, joka yhdistää voimansa islamin kanssa ja vainoaa sekä juutalaisia että kristittyjä ja hyökkää lopulta Israeliin, jossa koko Venäjän armeija tuhotaan, jonka jälkeen myös Suomea jonkin aikaa osittain miehittäneet venäläiset poistuvat maasta, ja Venäjä kutistuu vain pieneksi pläntiksi entiseen suuruuteen verrattuna. Sen sijaan Suomen leijona nousee ja laajenee, mutta se onkin jo toinen juttu.

Kuten sanoin alussa, niin tässä kirjoituksessani on muutamia asiaan liittyviä profetioita. Jos olet kiinnostunut, niin lisää sanomia on kirjoissani Profetioita, Profetioita 2 ja Profetioita 3.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 03.03.2022

Joona Isokorven 21.5.2019 näkemä näky Suomen tuomiosta ja herätyksestä

Minulle näytettiin kahta mustiin pukeutunutta miestä ja Suomen karttaa. Miehet kertoivat, että he ovat mitanneet Euroopan maat. Viimeisenä on Suomi nimensä mukaan: Finland.

Kun kysyin, mitä se tarkoittaa, niin paikalle tuli keskiaikaisesti pukeutunut sotilas, jonka kädessä oli ison kokoinen miekka. Sotilas katsoi minuun ja ojensi samalla sirppiä, josta valui veri. Sanoin, etten huolisi tuota sirppiä. Siihen sotilas vastasi: ”Se ei ole sinun, vaan Venäjältä tullut sirppi, joka käy Suomen viljapeltoihin ja sen maaperään. Maa on tullut saastutetuksi ja kansojen tuomiot alkavat.”

Samassa kaksi tuomion enkeliä pitivät neuvottelua, kunnes Herran sotajoukkojen enkeli ilmestyi ja sanoi: ”Pidätän aikaa vielä.” Samalla enkeli kielsi tuomion enkeleitä lähtemästä liikkeelle.

”Öljyyn ette saa koskea ettekä viiniin ettekä ehtoollisleipään.” Kun tiedustelin, mitä tällä tarkoitetaan, minulle vastattiin: ”Aika on rajattu, myös herätyksen aika, joka on lyhyt.”

Sitten näin mustan hevosen, jonka selässä oli tuo keskiaikaisesti puettu sotilas, joka nosti miekan ylös ja alkoi huutaa: ”Maa, maa, Suomen maa, tämä miekka lyödään upoksiin asti.”

”Ei vielä”, kielsi enkeli, ”kaikella on aikansa, mutta pian”, jolloin järkytyin enkä kyennyt sanomaan mitään.

Näky muuttui oudosti. Siinä oli suomalaisia ministereitä, poliitikkoja, miehillä hameet ja naisilla puvut. He söivät ja joivat jotakin, mikä sai heidät humaltumaan, kuin olisivat sekaisin ja huumaantuneita. Jokaisella oli käärmeen kieli ja he konttasivat kohta lattialla kuin eläimet.

Samassa saliin astui mies, joka huusi: ”Missä on Jumalan mies, missä on Jumalan mies?” Mies huusi tuskaansa ja toisti ”Missä on Jumalan mies, joka tekee tästä hulluudesta lopun?”

Sitten sali purskahti nauruun, ja joku sanoi: ”Juopukaamme, juopukaamme, juo sinäkin ja juopukoon Jumalan miehesikin! Tuo se tänne, niin raiskaamme Jumalan miehet ja naisetkin, jos sellaisia enää on.”

Minusta meni kyllä voimat tämän näyn jälkeen. Järkyttävää.

Jouko Pihon kommentti:

Näky kuvaa suomalaisten syntien takia Jumalan määräämänä aikana tulevaa Suomen tuomiota, jonka toteuttaa rangaistusruoskana toimiva Venäjä.
Samaan aikaan Suomessa syttyy suuri hengellinen herätys. Sekä tuomio että herätys kestävät lyhyeksi rajatun ajan.

Näyn loppuosa kuvaa hyvin jo vallalla olevaa gender-hulluutta, kun miehillä on hameet ja naisilla on puvut.

Humaltuminen johtuu siitä, että Suomen poliitikot syövät demonien saastaista ruokaa ja juovat riivaajien maljasta eli he ovat alttiita pahojen henkien hulluimmillekin ehdotuksille ja houkutuksille, koska he eivät tahdo alistua Jumalan tahdon alle. Sen takia poliitikoista tulee riivattuja, mikä tulee ilmi siitäkin, että kaikilla oli käärmeen eli Saatanan kieli.

Silloin huudetaan avuksi Jumalaa, mutta myös Jumalan miestä. Jumala vastaa ja lähettää Suomeen voimakkaan profeetan, jonka toimiessa valtavin ihmein ja merkein Suomessa syttyy ennen kuulumattoman väkevä hengellinen herätys.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 05.03.2022

Jouko Piho: Kannanottoni Ukrainan sotaan

Olen pantannut kannanottoani Ukrainan tilanteeseen sen monimutkaisuuden takia, mutta nyt sodan neljäntenä päivänä katson ajan oikeaksi tuoda esille myös oman näkemykseni.

Lähden liikkeelle siitä, että joku kirjoitti Punk in Finland -foorumilla: ”Joukolla vähän hankalaa, kun ei tiedä minne suuntaan tässä maailmanpoliittisessa tilanteessa kumartaa.”

Tästä ei ole todellakaan kyse. Minun linjanihan on nimittäin se, että en kumarra itään enkä länteen. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa ja totuuden puhumisen lisäksi kaikki myös joko suoraan valehtelevat tai liioittelevat, vähättelevät tai värittävät uutisia.

Yritän seurata ajan tapahtumia mahdollisimman laajalti eri lähteistä luottamatta pelkästään vain esim. Suomen valtamedian uutisiin, jotka ovat kopioita lännen uutistoimistoilta ja medioilta, kuten CNN:ltä.

Mietin myös tapahtumien taustoja ja historiaa enkä vain sitä, mitä juuri nyt tapahtuu.

Tämä riittänee alustukseksi. Seuraavaksi kerron kannanottoni.

Minä tuomitsen Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan, joka on suvereeni ja itsenäinen valtio. Putinin on turha vedota historiaan ja väittää, että Ukraina on osa Venäjää. Joskus niin on ollut, mutta nyt ovat toiset ajat, minkä Putininkin pitäisi ymmärtää eikä haikailla Neuvostoliittoa takaisin.

Tuomitsen myös sen, että Venäjä ei suostu puhumaan asiasta oikeilla nimillä eli että kyseessä on sota ja nimenomaan hyökkäyssota.

Tuomitsen lisäksi sen, että Venäjän valtiojohtoinen media antaa tapahtumista täysin väärän ja pitkälti pimitetyn kuvan, niin että suurimmalla osalla venäläisistä ei ole mahdollisuutta saada tietoa siitä, mitä Ukrainassa oikeasti tapahtuu.

Mutta arvostelen myös länttä siitä, että jotkut sen edustajat, kuten rahaeliitti ja Saatanaa palvovat vapaamuurarit, ovat halunneet kiristää Ukrainan ja Venäjän välejä, jotta saataisiin Kolmas maailmansota syttymään, jotta sen raunioilta voitaisiin rakentaa Uuden maailmanjärjestyksen mukainen Uusi uljas maailma eli historian tyrannimaisin diktatuurihallinto, joka perustuu harvainvaltaan ja kaikkien muiden alistamiseen.

Ukrainaa on siis houkuteltu lännen puolelle ja esim. Natoon, jotta Venäjä provosoituisi ja sota saataisiin aikaiseksi. Tuomitsen tämän lännen provokaation ja puuttumisen Ukrainan asioihin.

Tuomitsen myös jotkut Ukrainan tahot ja johtajat, jotka ovat menneet näihin lännen seireenilauluihin mukaan, osa oman edunkin takia.

Olen sitä mieltä, että Ukrainan olisi ollut ja olisi jatkossa parasta olla täysin puolueeton maa, joka ei liity NATOon, mutta ei ole myöskään Venäjän vasalli. Tällainen Ukraina ei hermostuttaisi Venäjää, koska sen ei tarvitsisi pelätä, että NATOn joukot olisivat liian lähellä Venäjää, aivan läheisen rajan takana.

Ukrainan tilanne on tietysti hankala myös siksi, että maa on jakautunut jyrkästi siten, että itäosassa ja Krimillä on enemmän Venäjä-mielisiä, kun taas länsiosassa on enemmän länteen ja Euroopan unioniin myönteisesti suhtautuvia ihmisiä. Kun näin on, niin yksi ratkaisu olisi se, että annetaan Venäjän yhteyteen haluavien alueiden liittyä Venäjään, jos kansanäänestyksen tulos puoltaa sellaista ratkaisua. Itse asiassa uskon, että näin tulee vielä tapahtumaan.

Lopuksi haluan sanoa, että minä en tuomitse tavallisia ihmisiä, en lännen, Ukrainan enkä Venäjän ihmisiä, joista hyvin monet, myös Venäjällä ovat tätä poliittisten johtajien haluamaa mieletöntä sotaa vastaan.

En tuomitse myöskään kummankaan osapuolen sotilaita, jotka joutuvat jälleen kerran vain tekemään sen, mihin heidät on koulutettu eli noudattamaan annettuja käskyjä. Tuomitsen sotilaatkin toki silloin, jos he syyllistyvät epäinhimillisiin sotarikoksiin.

Minä murehdin syvästi tämän hullun sodan aiheuttamaa valtavaa inhimillistä kärsimystä. Jälleen kerran täysin ulkopuoliset siviilit joutuvat uhreiksi ja pakolaisiksi. Rukoilen heidän puolestaan. Rukoilen myös viisautta ja mielenmuutosta poliittisille johtajille.

Vaikka jotkut niin haluavatkin, niin Ukrainan sota ei johda Kolmanteen maailmansotaan, vaan se jää aikanaan ratkaistavaksi paikalliseksi konfliktiksi, jolla on toki maailmanlaajuisia vaikutuksia, eniten Venäjällä.

Suurin muutos tulee olemaan se, että Vladimir Putinin pitkä valtakausi tulee lähiaikoina loppumaan.  

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 27.02.2022

Globalistit haluavat Kolmannen maailmansodan

Globalistit, vapaamuurarit sekä rahaeliitti haluavat Kolmannen maailmansodan ja siitä aiheutuvan ruoka- ja energiapulan, jotta he voisivat toteuttaa suuren nollauksen (Great Reset), jotta voitaisiin siirtyä diktatuuriseen ja antikristilliseen Uuteen maailmanjärjestykseen.

Siritin rohkaiseva profetia:


KORRUPTIO

torstai 23. joulukuuta 2021 klo 5.14

Korruptio, joka maassanne rehottaa, on yksityiskohtaisesti paljastuva teille. Tämä yllättää monet ja erityisesti sen laajuus. Luulitte olevanne siitä vapaita. Piditte niitä maita alempiarvoisina, joissa sitä tiesitte esiintyvän. Nyt tämä häpeä iskee teidän silmillenne omassa, kalliissa maassanne. Monet järkyttyvät, useat surevat, vain harvat katuvat. Tämä mätäpaise täytyy nyt puhkaista, teidän maanne on niin rakas Minulle. Vanhurskaiden rukoukset tuottavat hedelmää, väärinkäytökset tulevat päivänvaloon. Jopa korkeassa asemassa olevat siihen ovat sotkeutuneet ylintä johtoa myöten. Tämä on todella surullista! Puhdas maineenne saa suuren kolauksen.

Minä pysäytän nyt tämän vääristyneen kehityksen. Minun voimani alkaa vaikuttaa hallintoonne. Tulette tekemään pienen ajanjakson järkeviä päätöksiä. Sinne on syntynyt uusi, tarmokas puolue, joka saa äkkiä paljon kannatusta. Tätä kautta uusi, raikkaampi kehitys mahdollistuu. Kurssinne muuttuu parempaan, kun päättäjien paikalle astuu ihmisiä, miehiä ja naisia, joilla on käytössään Minun antamat kompassit. Ajankohta uudistukselle on aivan oikea. Niin moni on joutunut kärsimään maanne hallituksen huonoista päätöksistä. Pieni ihminen on niissä unohdettu, kansan mielipidettä ei ole kysytty. On ollut liian monta päättäjää, joita on kiinnostanut vain oma hyvinvointi!

Tuuletus alkaa korkealta ja se yllättää heidät. He luulivat olevansa turvassa, koska he suojelivat toinen toisiaan. He eivät ottaneet huomioon Minun väliintuloa, eikä Minun armeijaani, joka rukoilee maanne asioiden puolesta lakkaamatta. Minun hurskas palvelijajoukkoni, jotka Minä herätin tuohon rukoukseen asioiden parantamisen puolesta. Se edellyttää pahuuden paljastamista, puhdistamista ja päättäjien vaihtamista isossa määrässä. Muutos on historiassanne ennennäkemätön. Vain sodalla olisi yhtä järisyttävä vaikutus maanne tilaan. Tämä tuleva muutos on kuitenkin positiivinen ja siitä seuraa paljon hyvää!

Ahdistus lievenee jopa yksilötasolla, kun uudenlainen ilmapiiri valloittaa maanne. Yksilöihmisen arvostus kasvaa, työ ja ahkeruus saa arvoisensa palkan. Yrittäminen alkaa jälleen kannattaa, kun lakeja sorvataan uuteen muotoon. Ihmiset saavat uutta inspiraatiota perustaa pieniä yrityksiä, kun heidän oikeutensa turvataan. Tätä kautta elinkeinonne piristyy, kun syntyy uutta innovaatiota eri aloille. Työttömille alkaa löytymään työtä ja pyörät alkavat pyörimään. Maanne kehitys saa toivomanne suunnan, joka ilahduttaa kaikkia!

Kauan ette kuitenkaan hyvinvoinnistanne saa nauttia, kun tulee tunkeutuja maahanne. Sillä on mielessään oma päämäärä, mutta se haluaa nauttia myös maanne kukoistuksesta ja viedä siitä aimo siivun. Näin hyvä kehitys katkaistaan väkivalloin. Toivutte kuitenkin iskusta melko lievin vaurioin, jos mittapuuna käytetään pahinta skenaariota. Puute kuitenkin iskee kovilla, kun olette kaikkea tottuneet niin yltäkylläisesti saamaan. Silloin on aika nöyrtyä pyytämään Minulta apua. Minä kuulen rukouksenne ja autan teitä! Tulette löytämään ruokaa ihmeellisistä paikoista. Vettä pidän kaivoissanne ja polttopuita saavat niitä tarvitsevat. Mitä hienommassa asunnossa asutte nyt, sitä vaikeampaa teille tulee, koska hieno teknologianne ei teitä nyt auta. Sähkökatkoihin tulee varautua.

Mummon mökit nousevat arvoon arvaamattomaan: omat tulipesät, maakellarit ja kaivot. Alkakaa kasvattamaan vihanneksia ja kerätkää niitä varastoihinne jo pahan päivän varalle. Älkää panko luottoanne maanne varmuusvarastoihin, koska niistä ei ole pidetty hyvää huolta enää pitkiin aikoihin! Kotivarasta puhuin jo aiemmin, mutta nyt kehotan teitä sen hankintaan. Jokainen mahdollisuuksiensa mukaan, tarvittaessa jaatte niistä keskenänne. Kaikki omani ovat valmiita jakamaan omastaan, mutta vapaamatkustajia ei siltikään suvaita, joten tehkää oma osanne urakasta.

Jatketaan ohjeistusta lisää, kun aika on tullut lähelle. Sitten, kun siihen on enää puoli hetkeä. Voitte kaikki alkaa rukoilemaan kalliin maanne puolesta, että kaikki hyvin menisi ja tappiot pysyisivät pieninä. Siunaan teitä omiani ja maatanne, jota rakastan kovin! Tuleva puhdistus on kuitenkin välttämätöntä, jotta Suomi-neidon tahrat saadaan poistumaan. Rypytkin oikaistaan puvustaan ja kaunis hänestä tulee jälleen katsella, oi Suomen maa!
Koettele sanoma ja pidä, mitä hyvää!

 Sirit

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 09.01.2022

[ Lihavointi taakkatoimitus ]


M.G:n profetia Suomen tuomiosta ja herätyksestä

Näin sanoo Herra: ”Minun vihani on noussut sinua kohtaan Suomi. Sinun johtajasi ja kirkkosi ovat yhdessä hyljänneet minut ja yhdessä kääntäneet selkänsä minulle. Heidän epäpyhä liittonsa on savu minun sieraimissani, ja sen löyhkä on tullut minun kasvojeni eteen enkä voi sietää sitä enää.

Teidän syntinne malja on täyttynyt ääriään myöten. Olette paaduttaneet itsenne ettekä tahdo kuunnella minua. Koska et kuuntele minua sinä minun nimeäni kantava kirkko, niin en minäkään enää sinua kuuntele. Mene pois minun kasvojeni edestä. Minä teen sinut halveksituksi ja pilkatuksi tämän kansan silmissä, ja he tulevat nauramaan sinulle. Koska kirkkosi ja maasi johtajat ovat kääntäneet selkänsä minulle, niin myös minä käännän selkäni heille.

Tulen ottamaan siunaukseni maastasi pois. Kansanne johtajat tulevat tekemään tyhmiä ja järjettömiä päätöksiä, sillä heillä ei tule olemaan enää viisautta.

Annan tulla puutteen kansanne ylle, minkä tulette näkemään tulevina aikoina. Tulen myös kurittamaan kansanne johtajia, niin että he tulevat häpeillen pakenemaan julkisuutta, kun heidän tyhmien päätöstensä seuraukset tulevat paljastumaan kansalle. Häpeä tulee lankeamaan kirkkonne ja maanne johtajien ylle. Kansa tulee nousemaan heitä molempia vastaan. Kansa tulee syyttämään heitä ahdingostaan, joka tulee kohtaamaan maatanne.

Tämän kaiken keskellä minä annan herätyksen tulen syttyä maahanne. Ensin se on pieni kuin kynttilän liekki, mutta kohta se tulee laajenemaan voimalla maanne joka puolelle.

Monet näkyvällä paikalla olleet työni tekijät tulen siirtämään syrjään heidän tehtävistään heidän ylpeytensä tähden. Tulen nostamaan tuntemattomuudesta miehiäni ja naisiani, jotka eivät tahdo tallettaa itselleen rahaa eivätkä kunniaa. Tulen ottamaan heidät voimalliseen käyttööni. He tulevat antamaan minulle kunnian siitä, mitä tulen tekemään heidän kauttansa.

Jotka tulevat silloin kääntymään minun puoleeni, heidän puoleensa tulen myös minä kääntymään.”

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 17.10.2021


Joh. W. Matutisin elokuussa 2009 näkemä näky susista

Kun olin valmistamassa saarnaa, Herra antoi minulle näyn. Näin suuren niityn jossa oli monia lampaita. Yhtäkkiä joka puolelta tuli susia laumaan sekoittuen lauman sekaan.

Sen paremmin paimenet kuin paimenkoiratkaan (tärkeä havainto) eivät hälyttäneet laumaa tms., vaan ne olivat kuin hypnoosissa. Vain laumassa syntyi levottomuutta. Ja lampaat huomasivat, että jotain ei ollut ihan oikein, mutta nekään eivät tosissaan ajatelleet asiaa, vaan jatkoivat syömistä ja oleskeluaan rauhallisesti. Paimenet ja koirat taas eivät edes huomanneet, että mitään oli tapahtunut.

Kun katselin näkyä tarkkaan, susilla oli kuin käärmeillä piikki suussaan, ja sillä ne pistivät lampaita, jotka hätkähtivät ja taas vaan jatkoivat ruohon syöntiään. Hetken päästä sudet pakenivat takaisin vuorille koskaan viemättä yhtään lammasta laumasta tms.

Katsellessani tätä ajattelin, että tämä ei ole mahdollista, että sudet saisivat vapaasti tulla lammaslaumaan ja silti eivät vahingoittaisi niitä.
Se ei ole suden luonteen mukaista. Kun sudet jättivät lampaat, ne olivatkin yhtäkkiä johtosutta myöten vuoren laella. Johtajasusi oli kuin hirviö.

Sitten ne alkoivat ulvoa, ja paimenet ja koirat olivat kauhuissaan ja shokissa. Silloin pääsusi alkoi puhua ihmisen äänellä, jossa oli demoninen sävy: ”Rakkaat paimenet, koirat ja lampaat, nyt te kuulutte meille. Te olette täysin käsissämme. Olimme joukossanne, eikä kukaan teistä huomannut mitään. Me jopa rokotimme teidät seerumilla, joka tekee teidät meidän omiksemme. Nyt te kaikki kannatte meidän sinettiämme. Me olemme myös rokottaneet teihin meidän henkeämme ja sitä mitä meissä on, ettekä huomanneet mitään. Nyt teillä ei ole mihin paeta, te olette nyt meidän kontrollissamme.”

Näyssä sanoin EI!, Herra on minun Paimeneni. Minä en halua mitään tekemistä vihollisen ja hänen joukkojensa kanssa. Minä en halua heitä paimenikseni. Näyssäni pääsusi nyt jatkoi hymyillen vinosti puhumista lampaille: ”Te söitte ja joitte ja nukuitte. Teille vatsanne ja toimeentulonne oli tärkeintä.”

Nyt kuulehan mitä kuulin tämän demonin sanovan näyssä: ”Me olemme tulleet kostamaan sen kun te ajoitte meidät sikoihin (Matteus 5:1-17). Silloin teidän Herranne ajoi meidät sikoihin. Nyt olemme toipuneet ja tulleet saadaksemme antaa takaisin, ja siksi nämä lampaat ovat nyt meidän. Olin shokissa.

Sitten kuulin Herran äänen joka puhui: ”Poikani, jokaista ihmistä tullaan kehottamaan ottamaan “pakollinen” rokote , se on sumuverho. Ja näyssä Herra varoitti, että jokainen joka ottaa rokotteita tulee (mahdollisesti) susien vaikutusvallan alle, eli myöntyy eliitin suunnitelmiin jne. Kaikki joilla ei ole Minun sinettiäni ja Henkeäni. Herra kehotti: ”Te minun lapseni, olkaa lujat ja rohkeat älkääkä antako pistää itseänne.”

(Tulee pätemään myös niin sanotun ”sirutuksen” aikana!)

Teidän tulee luottaa Minuun. Vien teidät toisille rannoille ja siellä elämä jatkuu kutakuinkin normaalisti. Te olette Minun lampaitani. Te kuulette Minun ääntäni ja seuraatte Minua. Ja Minä lähetän teidät lampaiden lailla susien joukkoon. Varoita kaikkia Minun omiani pakkorokotuksia vastaan. Se näyttää niin harmittomalta. Mutta se ei ole sitä.

Varoita kaikkia, vaikka teitä tullaan nimittämään vainoharhaisiksi ja terroristeiksi, te olette Minun omiani ja ja te olette Pyhiä. Te olette minun lapsiani ja Minun omiani. Sen tähden teissä, teidän ruumiissanne ei tule olla muuta ”stigmaa” eli ”häpeää”. Teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli ja se ei saa olla demonien asunto, Herra sanoo.

Pastori Matutis sanoo, että hän vain laittaa näyn eteenpäin, niin kuin hän sen sai. Hän jatkaa: ”Rakkaat ystävät, me olemme aivan lopunajoissa. Olkaa hyvin varuillanne sen suhteen mitä teille ja lapsillenne tapahtuu. Vihollinen on valhettelija ja pysyy sellaisena eikä hänellä ole hyviä aikomuksia. Olin aika säikähtänyt. kun Herra näytti tämän näyn minulle, ja koen että sillä on yhteys sikainfluenssarokotuksiin ja muihin tulevaisuudessa annettaviin rokotteisiin.

Uskovat ovat juuri astumassa testiaikoihin, joissa meitä testataan, meidän tulee sanoa ei asioihin joista Henki varoittaa. Sinä et ole voimaton. Jumala antoi sinulle Pyhän Henkensä ja koko sota-asun (Ef. 6;16-17). Näitä tulet tarvitsemaan ja sinun tulee käyttää sinulle annettuja varustuksia. Ellet vielä ole Jumalan lapsi, tee parannus, tule Jeesuksen luo ja olet turvassa Viholliselta.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 24.10.2021


Mihin ihmiskunta on menossa?

Vastaan heti otsikon kysymykseen.

Ihmiskunta on menossa kohti tuhoa, nälänhätää, Kolmatta maailmansotaa, uusia kulkutauteja ja luonnonmullistuksia, kuten tsunameja ja maanjäristyksiä.

Sen lisäksi ihmiskunta on menossa kohti kovinta ja kontrolloivinta poliisivaltiodiktatuuria, mitä maan päällä on koskaan nähty. Sekä Orwellin että Huxleyn kauhudystopiat toteutuvat moninkertaisesti. Kaikki toisinajattelijat, sekä poliittisesti että uskonnollisesti motivoituneet tyrannian vastustajat, joutuvat vainotuiksi, joko vankilaan tai teloitetuksi. Mutta osa selviää hengissä turvapaikoissa.

Kaikki tämä hirvittävyys johtuu siitä, että ihmiset ovat luopuneet Jumalasta tai palvovat vääriä jumalia eli epäjumalia ja myös rahaa tai toisia ihmisiä.

Lue koko artikkeli:


Anja Grönforsin profetia Suomelle 01.12.2021


Minun vihani kiivaus on noussut sinua kohtaan Suomi. Sinun johtajasi ja kirkkosi ovat yhdessä hyljänneet Minut ja kääntäneet selkänsä Minulle. Heidän epäpyhä liittonsa on savu Minun sieraimissani ja sen löyhkä on tullut Minun kasvojeni eteen enkä voi sitä enää sietää. Teidän syntinne malja on täyttynyt ääriään myöten. Olette paaduttaneet itsenne ettekä tahdo kuunnella Minua.

Koska et kuuntele Minua sinä Minun nimeäni kantava kirkko, niin en Minäkään enää sinua kuuntele. Mene pois Minun kasvojeni edestä. Minä teen sinut halveksutuksi ja pilkatuksi tämän kansan silmissä, ja he tulevat nauramaan sinulle.

Koska kirkkosi ja maasi johtajat ovat kääntäneet selkänsä Minulle, niin Minä myös käännän selkäni heille. Tulen ottamaan siunaukseni maastasi pois. Kansanne johtajat tulevat tekemään tyhmiä ja järjettömiä päätöksiä, sillä heillä ei enää tule olemaan viisautta. Minä annan tulla puutteen kansanne ylle, ja sen te tulette tulevina aikoina näkemään.

Tulen myös kurittamaan kansanne johtajia, niin että he häpeillen tulevat pakenemaan julkisuutta, kun heidän tyhmien päätöksiensä seuraukset tulevat paljastumaan kansalle. Häpeä tulee lankeamaan kirkkonne ja maanne johtajien ylle, ja kansa tulee nousemaan heitä molempia vastaan. Kansa tulee syyttämään heitä ahdingostaan, joka tulee kohtaamaan maatanne.

Tämän kaiken keskellä Minä annan herätyksen tulen syttyä maahanne. Ensin se on pieni kuin kynttilän liekki, mutta kohta se tulee laajenemaan voimalla maanne joka puolelle. Minä tulen siirtämään syrjään heidän tehtävistään monet näkyvällä paikalla olleet työni tekijät heidän ylpeytensä tähden. Tulen nostamaan tuntemattomuudesta nöyriä miehiäni ja naisiani, jotka eivät tahdo tallettaa itselleen rahaa eikä kunniaa. Tulen ottamaan heidät voimalliseen käyttööni, ja he tulevat antamaan Minulle kunnian siitä, mitä tulen tekemään heidän kauttansa.

Jotka tulevat silloin kääntymään Minun puoleeni, heidän puoleensa tulen myös Minä kääntymään. Heidän ei enää tarvitse seisoa minun selkäni takana, vaan he saavat olla Minun kasvojeni edessä.

Sinä minun kansani, älä pelkää tuota tulevaa ahdinkoa, sillä sen kautta minä siunaan kansaanne, niin että monet tulevat Minun luokseni silloin. Omistani tulen pitämään huolen tuon ajan keskellä, sillä omani ovat aina Minun kasvojeni edessä enkä minä hylkää milloinkaan omiani.

Valvokaa, rukoilkaa ja valmistautukaa tuota tulevaa aikaa varten. Laittakaa lamppunne kuntoon ja ottakaa öljyä astioihinne ja virittäkää lamppunne palaviksi, jotta voisitte levittää evankeliumin valoa tuossa tulevassa ajassa.

Kun tämä kaikki tulee maatanne kohtaamaan, niin silloin te muistatte, että minä ilmoitin nämä teille jo edeltä.

JOLLA ON KORVA, SE KUULKOON!

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 01.12.2021


Finlandia-laiva uppoaa

Marko Gustafssonin 14.11.2021 näkemä näky Finlandia-laivan uppoamisesta ja Jouko Pihon kommentti

”Takavuosina olen nähnyt monia erilaisia näkyjä. Iso osa niistä on ollut jotenkin yhteydessä mereen, merenkulkuun ja siellä vaikuttaviin luonnonvoimiin.

Näyissä olen nähnyt valtavan ja ihmiskunnan historian suurimman myrskyn olevan syntymässä. Tiedän sisimmässäni, että tämä myrsky on myös viimeinen. Merenkulkijat joutuvat tämän myrskyn seurauksena suureen ja ahdistavaan merihätään, jonka kaltaista kukaan ei ole koskaan osannut kuvitella. Raivoava ja myrskyävä meri kaataa paljon laivoja. Tämän seurauksena ne menevät syvyyteen. Osa laivoista ajaa karille ja ne jäävät täysin myrskyn armoille. On valtava hätä, ja ihmiset kuolevat suureen epätoivoon. Pelastautuminen näyttää täysin mahdottomalta.”

Lue koko profetia

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 07.12.2021


Esko Someron 4.12.2021 saama profetia Suomelle

Tämä kansa on kuriton niskurikansa, jota täytyy ravistella, koska te ette usko, kuka on teidän Jumalanne. Vain pieni joukko Suomen maassa on ehyellä sydämellä antautunut palvelemaan elävää Jumalaa. Tämän pienen joukon takia minä tulen säästämään suurimman osan Suomen maasta.

Mutta tämä kansa joutuu nöyrtymään minun väkevän käteni alla. Minä tuon sellaisen vitsauksen tähän maahan, että tämän kansan täytyy uskoa, että se tulee minulta. Minä sallin sen, koska minä tahdon pelastaa tämän maan ja kansakunnan joutumasta siihen paikkaan mihin kenenkään ei tarvitsisi mennä.

Mutta minun väkevä käteni lepää teidän yllänne. Siunaava käteni lepää vielä teidän yllänne. Jos te nöyrrytte, rukoilette ja etsitte Jumalaa, niin en ota pois siunaavaa kättäni teidän yltänne.

Suurin syntinne on mammonan palvontanne. Te turvaatte liikaa tavaroihin ja mammonaan, luotatte liikaa itseenne, mutta minä tulen murtamaan ja antamaan leivän nälän tälle maalle vielä. Te tulette tuntemaan, että minä olen teidän Jumalanne. Jos te käännytte, niin minä käännän teidän kohtalonne.

Minä rakastan teitä rakkaat lapseni. Minä en rakasta teidän epäjumalianne, teidän sielujanne minä kaipaan. Minä tulen lähettämään profeettoja, evankelistoja ja apostoleita, jotka repivät juurineen maasta ne istutukset, joita minä en ole istuttanut.

Minä olen teidän Jumalanne, Minä Olen Herra Sebaot, sodan ja rakkauden Jumala. Minä lähetän miekan, minun Sanani, joka voimallisesti vaikuttaa teidän kauttanne ja sirpin leikkaamaan sato

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 13.12.2021


Jörggen Weigerin sanoma sineteistä


Sain aikanaan sanoman.

Kun ihmisten lukumäärä on 6,66 miljardia, niin siitä kaksitoista vuotta ja ihmisten lukumäärä on 7,77 miljardia, jolloin alkaa tuho. Silloin tuli koronavirus.

En tuolloin ymmärtänyt seurausta heti.

Nyt minulle on selvennetty, että kun ihmismäärä oli 7,77 miljardia v. 2020, niin Karitsa (= Jeesus) avasi ensimmäisen sinetin.

Valkoisen valheen selässä istuvalla oli kädessä ruisku ja sille annettiin korona ja se lähti voittamalla voittamaan.

Raamatun näyssä ratsastajalla oli jousi mutta ei nuolia ja sille annettiin seppele tai kruunu (latinaksi corona = seppele tai kruunu), mutta se ei ollut päässä ja se on niin kuin nyt nähdään todellakin lähtenyt voittamalla voittamaan.

Sinettien avaukset eivät ole vuosia, vaan sinettien avauksiin sisältyy koko Ilmestyskirjan salaisuus.

Kohta Kristus avaa toisen sinetin, ja silloin suuri osa ihmisistä havaitsee, että ruiskeet on tehty tappamista ja väestön vähentämistä varten.

Tulipunainen hevonen ja ratsastajalla suuri miekka, merkitsee, että tulee vaikeat ajat, jolloin ihmiset alkavat sekasorrossa syyttää ja tappaa toisia. Syyllisiä etsitään ja tapetaan ja valheellinen valtiovalta sortaa kansaa.

Kaikki tämä tähtää Lusiferin valtakunnan rakentamiseen, ensin ruiskeet ja passi, sitten Lusiferin lasten kieroontuneet lait ja laintulkinnat, jotka johtavat kansalaiset Lusiferin orjuuteen ja pedonmerkkiin.

Kristuksessa elävät, älkää sotkeutuko Lusiferin valtakunnan rakentamiseen, sillä se tuhotaan hetken menestymisen jälkeen.

Kolmas sinetti avataan, jolloin sekasorron ja tappamisen jälkeen tulee suuri nälänhätä. Varustautukaa.

Ilmestyskirja tarkentaa tapahtumia muista sineteistä, joka on kauhistuttavaa aikaa niille, jotka eivät ole huutaneet Jeesuksen puoleen ja tehneet parannusta synneistänsä. Mutta myös suuri osa uskovista tulee kuolemaan kuten Jumalan sana sanoo.

Ystävät, varautukaa, sillä tempausoppi ennen näitä kauhistuksia on sielunvihollisen valhe. Mielevä kätkeytyy ja Kaikkivaltias pitää omistaan huolta. Ne, jotka eivät ole varautuneet, joutuvat tapettaviksi.

Herramme Jeesus lupasi olla meidän kanssamme loppuu asti. Mitään salaista tempausta ei tule, vaan Herramme tulee noutamaan omansa ajallansa näkyvästi.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 17.12.2021


Profetia jouluaattona 2021

Helenan 24.12.2021 saama luku 256

Sain Jouluaattona 2021 Herralta luvun 256, jonka ymmärsin tarkoittavan päivien lukua, eli laskin nyt kohta alkavasta vuodesta 2022 tuon 256, niin se osuu syyskuun puoleen väliin. Uskon että jotain silloin tapahtuu, se on Herran käsissä, mitä, mutta kun tämä kansa ei ole kovin näkyvää parannusta tehnyt, niin joku rangaistus tai koettelemus on tulossa.

Olen myös joutunut itkemään paljon Suomen puolesta.

Jouko Pihon kommentti:

Kyseessä on Venäjän armeijan suorittama Itä- ja Pohjois-Suomen miehitys, joka tapahtuu monien muidenkin profetioiden mukaan loppukesästä tai alkusyksystä, silloin, kun puissa on vielä vihreitä lehtiä.

En ole itse saanut sanomaa vuodesta, mutta pidän hyvin mahdollisena, että kyseessä on syksy 2022. Joka tapauksessa olemme lähellä tämän paljon pilkatun ja ei-uskotun Venäjä-profetian toteutumista. Silloin ivanaurut hyytyvät, ja suomalaiset menevät polvilleen.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 26.12.2021


Sanoma pakoonlähdöstä ja pakkorokotuksista

Liisan saama sanoma pakoonlähdöstä ja varustautumisesta


Jo silloin kun koronavirusrokotuksia alkoi tulla, koin Herran puhuvan minulle, että ”tulee aika, jolloin sinun tulee lähteä pakoon pakkorokotuksia”.

Ennen joulua koin Herran puhuvan, että ”varoita minun pyhiäni, että heidän tulee varustautua lähtemään pakoon ja piiloutumaan, jos eivät halua joutua pakkorokotetuiksi”.

Eduskunnassa Sauli Niinistö ja Krista Kiuru ovat allekirjoittaneet muutoksen Kliinisen lääketutkimuksen lakiin, joka tulee voimaan 30.1.2022.

Lakia tultaneen soveltamaan tulevien pakkorokotuksien kanssa, sillä nyt käynnissä oleva rokoteohjelma kokeellisilla DNA:ta muokkaavilla Mrna-rokotteilla on lääketutkimus.

Koteihin voidaan tämän lain voimalla tunkeutua ”tekemään tarkastuksia”.
Tällaisilla pykälillä selkeästi aiotaan perustella pakkorokotukset ”vaarallisen sairauden aiheuttamalla kiireellisyydellä”

Varustautumisohjeita

 • Jos pakenee korpeen, kannattaa hankkia ja pakata ajoissa hyvä rinkka.
 • Kaksikerroksinen teltta, lämpenee ihmisen omalla ruumiinlämmöllä nopeasti.
 • Talvimakuupussi ja talvimakuualusta.
 • Lumikengät ja ahkio. Korvessa ei ilman lumikenkiä talvella upottavassa lumessa hirveän helposti liikuta. Ahkiossa voi vetää rinkkaa, niin liikkuminen on kevyempää.
 • Puukko, retkikirves ja/tai retkisaha. Kirvestä tarvitsee avannon tekoa varten, jotta saa vettä ja pääsee kalastamaan. Polttopuiden tekoon myös.
 • Tulukset. Kestävät paljon kauemmin kuin tulitikut.
 • Kalaverkko, pilkkivapa ja vieheitä. Järven rannalla pystyy hankkimaan ruokaa itselleen.
 • Kompassi ja kartta alueesta, jonne aikoo paeta.
 • Ruokaa ja juomapullo. Ruokailuvälineet.
 • Kaasukeitin, trangia tai pakki, kattila tai kasari tms. ruoanlaittoa ja veden lämmittämistä varten.
 • Tasku- ja/tai otsalamppu, paristoja.
 • Lämpimiä vaatteita, villapaita, toppatakki- ja housut.
 • Mielellään vaelluskengät, joihin mahtuu villasukat.
 • Vaihtovaatteet ja ruoat kannattaa pakata minigrip-pusseihin, niin eivät kastu.
 • Hygieniatarvikkeita, saippuaa, hammasharja ja -tahna. Puhdistuspyyhkeet ovat käteviä.
 • EA-tarvikkeita: Desinfiointiainetta, sideharsoja.
 • Gorillateippiä. Tehokkaampaa ja kestävämpää kuin ilmastointiteippi, tällä paikkaa vaikka revenneen kengän tai teltan.
 • Neula ja lankaa
 • Älypuhelinta et saa ottaa mukaan, sillä sen avulla sinut löydetään. Ota mukaan vain vanhanmallinen kännykkä, josta saa akun irti ja prepaid-liittymä, näitä ei voida jäljittää. Varsinkaan, jos pidät akun irti puhelimesta muulloin kuin käyttäessäsi sitä. SIM-kortti tulee säilyttää RFID-pussukassa.
 • RFID-suojapussukka. Säilytä kaikki henkilö-, SIM-, ja pankkikortit siinä. Käsittääkseni niidenkin avulla henkilö voidaan paikantaa. Jos et ehdi suojapussia saamaan, alumiinifoliokääre ajanee saman asian.
 • Raamattu lohdutuksen ja rohkaisun sanoja varten!

Luuk. 21:28 Kun nuo tapahtumat alkavat, nostakaa rohkeasti päänne pystyyn, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”
Jes. 35:4 sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ”Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne! Kosto lähestyy, tilinteon hetki. Jumala itse tulee ja pelastaa teidät.”

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 30.12.2021


Tiinan tammikuussa 2022 saama sanoma Suomen kansalle ja sen profeetoille

Herra kysyy profeetoiltaan Suomessa näin:

”Vartija, mikä hetki yöstä on? Vartija, mikä hetki yöstä on?”

Minulle tuli tämä Herran sana:

”Ihmislapsi, puhu kansasi lapsille ja sano heille: Jos minä annan miekan tulla maan kimppuun ja maan kansa on ottanut yhden miehen joukostansa ja asettanut hänet vartijakseen ja jos hän näkee miekan tulevan maan kimppuun ja puhaltaa pasunaan ja varoittaa kansaa, ja joku kuulee pasunan äänen, mutta ei ota varoituksesta vaaria, ja miekka tulee ja ottaa hänet pois, niin hänen verensä tulee hänen oman päänsä päälle: hän kuuli pasunan äänen, mutta ei ottanut varoituksesta vaaria; hänen verensä tulee hänen päällensä. Jos olisi ottanut varoituksesta vaarin, olisi hän pelastanut sielunsa.” (Jes.21:11, Hes.33:1-6).

”Nyt Minä nostan tästä maasta profeettoja, sillä profeettain kansa tämä kansa on. He tekevät monta voimatekoa Minun nimessäni, he kostavat Baalille sillä vain Minä olen Herra, Herra.

Minä lasken tämän maan ylle Henkeäni, niin kuin olen luvannut aikain lopulla käyvän ja silloin monet ennustavat Minun nimessäni ja te ihmettelette miten lähelle annan tulla Minun yliluonnollisen maailmani.

Katso, Minun laumani Suomessa, tulevina päivinä nousee monia joita kosketan kammioissa Hengelläni, voitelen omiani kestämään ja valvomaan että he pysyvät hereillä siinä pimeydessä jonka sallin tulla maahanne. Olen valmistellut teitä, olen puhdistanut tulellani jotta kestätte kun kaadan astioihinne taivaallista voimaa, sillä tähän aikaan Minä olen teidät valinnut, te Herran vapahdetut.

Älkää ihmetelkö sitä epäjärjestystä jota ihmeeni vaikuttavat laumassanne, sillä Minä karsin näin tätä laumaa, Minä koettelen sydämet, Minä alennan ja Minä ylennän, Minä tuomitsen lampaan ja vuohen välillä mutta seuratkaa Minua te uskolliset, sillä Minä olen voittanut.

Iloitkaa ja riemuitkaa te vähäiset, kiittäkää nimeäni te arat ja pelokkaat sillä teille olen valmistanut valtakunnan. Iloitkaa ja ihmetelkää sillä teen tämän kansan keskellä kummia, niitä tekoja joita tahdon Minä teen ja epäuskoiset vapisevat, mutta te Minun rakkaani, te saatte iloita ja nauraa sillä Minä olen ylpeitä vastaan mutta nöyrille Minä annan armoni.”

Jes. 29:14 ”Sentähden, katso, minä vielä teen tälle kansalle kummia tekoja – kummia ja ihmeitä, ja sen viisaitten viisaus häviää, ja sen ymmärtäväisten ymmärrys katoaa.”
”Menkää ja lymytkää hetkinen vielä te minun pyhäni, kutsukaa Minua keskellenne niin te näette Minut ja kiitätte huolenpidostani. Kaiken tämän Minä olen teille valmistanut oman nimeni tähden, te Minun lunastettuni, te Minun palvelijani. Minun sukukuntaani te olette ja Minä olen teidät lunastanut, Minulle te kuulutte. Kestäkää vielä vähän, niin saatte iloita kanssani temppelissäni, tuottakaa vielä kunniaa nimelleni, juoskaa hyvä uskonkilvoitus ja auttakaa toisianne. Minä olen Herra, se jonka kädessä te olette, Minä olen tuomari joka tuomitsee maanpiirin, älkää pelätkö, Minä tulen pian.”
Jes. 26:16 Herra, ahdistuksessa he etsivät sinua, vuodattivat hiljaisia rukouksia, kun sinä heitä kuritit.
26:17 Niinkuin raskas vaimo, joka on synnyttämäisillään, vääntelehtii ja huutaa kivuissansa, niin me olimme sinun edessäsi, Herra.
26:18 Me olimme raskaina, vääntelehdimme, mutta oli niinkuin olisimme synnyttäneet tuulta: emme saaneet aikaan pelastusta maalle, maanpiirin asukkaat eivät ilmoille päässeet.
26:19 Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, minun ruumiini nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te jotka tomussa lepäätte, sillä sinun kasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat ilmoille.
26:20 Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt.
26:21 Sillä katso, Herra lähtee asuinsijastaan kostamaan maan asukkaille heidän pahat tekonsa, ja maa paljastaa verivelkansa eikä surmattujansa enää peitä.”

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 05.01.2022