– seuraa lopun ajan aiheita

Profetioita

Sivulla julkaistaan profetioita, sekä profeetallisia unia ja näkyjä Suomelle ja Suomen kansalle

Osa profetioista koskee Suomen lisäksi koko ihmiskuntaa

[ Kannattaa suhtautua varauksella kaikkiin niihin profetioihin, jotka eivät ole suoraan raamatusta. ]

taakkatoimitusNÄKY VAIKEISTA AJOISTA JA JUMALAN HUOLENPIDOSTA

(Anne Colling, näky ja sanoma 12.1.2015)

Keittiön pöydän äärellä aloin nähdä asioita. Näin Suomessa jonkin kivikirkon rapistuvan ja kuin kivi kiveltä murenevan. Näkyyn sain kolmiosaisen sanoman. 

Picture1. osa:
​”Murennan tämän maan kirkon sen uskonnollisuuden vuoksi. Murennan tämän maan seurakunnan ja seurakunnat, koska niiden kivijalka ei ole Kristus. Murennan Suomen maan sen vuoksi, ettei se enää kunnioita minua edes huulillaan. ​

Se on hylännyt minut, vaikka minä olen kaiken siunauksen ja menestyksen takana. Olen suojellut ja varjellut tätä maata ja sen kansaa monet kerrat ja antanut siunauksen ja menestyksen sille. Olen antanut vuotaa menestystä kansojen ylle ja minulla on valta ottaa siunaukseni myös pois. Tämä kansa on kääntänyt pois mielensä Jumalasta ja kaikesta mitä minun sanassani opetetaan.

​Kuritus alkaa Herran huoneesta ja etenee muun kansan ylle. Herran huone jakaantuu, halkeaa kahtia ja sen perustukset koetellaan. Se osa, mikä kestää koetuksen, hajoaa vielä osiin, mutta hyvällä tavalla. Se osa, jonka perustus on hiekalla, jää paikoilleen, mutta raunioituu paikallaan ja murenee kuin tuhkaksi. Se osa, mikä hajoaa hyvällä tavalla, jää seisomaan aloilleen myrskyyn, mutta ei kaadu. Sitä vahvistetaan, ruokitaan ja ravitaan ahdistuksenkin keskellä. Hajallaan oleva joukko on minun silmäteräni ja se joukko kerätään talteen ennen vihaa, joka alkaa kuin rajuilma.”

2. osa:
​”Kun kirkkorakennus raunioituu, samaan aikaan pimeässä näkyy pedon kiiluvat silmät. Se odottaa oikeaa hetkeä, jolloin se päästetään irti. Suuri karhu herättää pelkoa vielä kiinni ollessaankin, mutta voi niitä kansoja, kun se päästetään irti. Tähän asti se on temponut kahleitaan suuntaan jos toiseen. Sen kynnet ovat osuneet vain siihen saakka, mihin sen kahleet ovat yltäneet. Kuitenkin se päästetään pian irti. Peto kulkee Suomen maan ylitse ja samalla Suomi kohtaa karhun silmästä silmään.

Ylpeät joutuvat alentumaan, nöyrtymään. Niillä joilla on jotain ryöstettävää, se ryöstetään. Niillä joilla ei ole, ovat onnellisempia silloin kuin ne, joilla rikkautta on. Kulkureiden ja kerjäläisten paluu on edessä. Tämä maa pilkkaa köyhiä ja vie leivänkin lasten suusta.Picture

​Asiat kääntyvät, koska on tullut aika, jolloin täytyy satoa kerätä. Jos tämä kansa on unohtanut minut rikkauksiensa keskellä, se joutuu muistelemaan sanaani köyhyydessä ja puutteessa.Kun tämä tapahtuu, on itkua, pelkoa ja surua. Mutta minun omillani on Jumalan rakkaus ja laupeus, lepo ja lohdutus jokaiselle ohikulkijalle niin muukalaiselle kuin suomalaiselle. Älkää silloin katsoko ihmiseen vaan nähkää sielu Jumalan lapsena, jonka Isä haluaa pelastaa kotiin. Muistakaa laupias samarialainen, se on Jumalan tahto jokaista ihmistä kohtaan.”

Picture 3. osa:
​ ”Se mitä annat pois, ei tule puuttumaan sinulta. Kaikki mitä omistat on lainassa Jumalalta ja annettu sinun käyttöösi. Mitä sinulla on, ei ole sinun omaasi. ​Vieraanvaraisuus on Jumalan mielen mukaista.

 Jumala haluaa antaa parastaan jokaiselle. Löydä itsestäsi Jumalan luonne muukalaista ja suomalaista kohtaan. Kun ajan pimenevät, Jumala on sinun kanssani joka hetki. Älä pelkää mitään, vaan luota Jumalaan, että hänellä on kaikki hallinnassa olosuhteista huolimatta.”

LÄHDE: Suomenrukousrintama.fi 10.10.2022


”Islamin verinen miekka” ?

Tänään kun katsoin uutista Venäjään kohdistuneesta terroriteosta, niin mieleeni nousi “islamin verinen miekka” johon Jukka Rokan profetian sana Kirjasta “Ihmeitä läpi elämän.” Kuva ja sana 1993 Sivut 95-96 viittaa. (siis yli 30 vuotta sitten) ja vaikka profetiat muuttuvat varsinkin rukousten ansiosta, niinkuin esimerkiksi Jukka Rokan näky “Suomi neito ruumisarkussa” niin kuitenkin jotain voi toteutua ja näin kirjassa lukee:

“Helluntaiherätyksen Talvipäivillä Tampereella Rokka sai näkyprofetian, joka annettiin hänelle kolme kertaa, iltapäivällä, seuraavan päivän aamupäivänä ja vielä iltapäivällä. Kun Rokka mietti kuuluisiko hänen ilmoittaa kokouksessa nämä näkemänsä asiat, hän kuuli selvästi äänen sanovan että hänen pitää mennä eteen ja kertoa.
Jukka Rokka:

– Sallinette minun kertovan, mitä näin, koin ja kuulin. Näky annettiin minulle kolme kertaa; eilen, tänään aamupäivällä ja nyt kolmannen kerran. Näin tuolle harmaalle seinälle ilmestyvän entisen Neuvostoliiton eri osiin pirstoutuneiden kansojen kartan; nuo kansat korostuivat kartalta kuin verisin rajoin. Mutta niiden kansojen ylle laskeutui valoisa siunausten pilvi. Kuulin kaikkialta valtavaa kiitosta ja ylistystä. Se merkitsee, että Herra on laskeva väkevän herätyksen noiden kansojen keskuuteen. Mutta tuota siunausten aikaa ei kestä kauan.

Kansojen karttaa katsellessani näin entisen Neuvostoliiton symbolin – sirppi ja vasara – kuin reväistynä kahtia. Sirppi heilui Moskovan yllä, mutta vasara jossain Ukrainan alueella. Yhtäkkiä näin leveäteräisen verta valuvan “islamin miekan” iskevän jostain Lähi-Idän suunnalta kohti Ukrainaa ja muita irti reväistyjä kansoja. Sitten nuo irrallaan olleet sirppi ja vasara alkoivat lähestyä toisiaan tihkuen verta: vainotuiksi joutuneiden juutalaisten ja kristittyjen verta. Yhdyttyään entiseen asentoonsa sirppi ja vasara laskeutuivat punaiselle vaatteelle, joka vähitellen muuttui verivirraksi. Kaikkialta alkoi kuulua itkua ja valitusta. Vainottujen itku ja vihaisten kansanjoukkojen kiroilu sekoittuivat toisiinsa. Vihaiset nyrkit kohottautuivat kohti taivasta ja hallitusta – kaiken pahan aiheuttajalle vaadittiin kostoa.

Kun verivirrat huuhtoivat kansoja, kuulin väkevänä itkun ja valituksen keskeltä pyhien kiitosta ja ylistystä, sillä he ymmärsivät Jeesuksen tulemuksen olevan edessä. Mutta sirppi ja vasara sekä “islamin miekka” valuivat verta niin, että verivirrat huuhtoivat noiden hetken vapaudestaan huokailleiden kansojen ylitse.
Kesken kaiken järkytyksen kuulin voimallisen huudon: “Työpäivänne on lyhyt mutta siunattu. Täyttykää Hengellä! Palatkaa alkulähteille, sillä ilman Pyhää Henkeä ette kestä, mitä edessä on. Katso, Minä tulen pian, sanoo Herra.”

Pelko

Paholaisen yksi päämäärä on saada ihmiset pelkäämään, sentähden me luemme jatkuvasti mediasta että sulla voi olla se se sairaus tai vaiva, tai voit saada sen ehkä, onko sinulla näitä oireita jne.
Ihmisen päivät ovat kaikki tiedetty jo etukäteen ja niilla jotka uskovat voi olla täysi lepo.

Ps.139:16. Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun päiväni olivat määrätyt ja kirjoitetut kaikki Sinun kirjaasi, ennenkuin ainoakaan niistä oli tullut.
17. Mutta kuinka kalliit ovat minulle Sinun ajatuksesi, Jumala, kuinka suuri on niitten luku!

Hyvin kuvaavaa on yhden paholaisen pääpapin kertomus tehtävästään, kannattaa todella katsoa tämä

Ja myös tämä:

John oli korkean tason saatanallinen pappi, jonka Jumala kirjaimellisesti vetäisi tulesta. Hän oppi, että pelko on paholaisen tärkein ase.

LÄHDE: Armon blogi 26.03.2024


Tukholman profetian jatko — ?

Yrjö Säkkinen sanoi v. 1984 ns. Tukholman profetiassa: ”Tämä profetia ei ole tarkka, sillä siihen tulee vielä jatko, laajempi ja selvempi profetia tulevaisuudessa, mutta se lasketaan sille miehelle, jonka minä olen valinnut seisomaan profetian kanssa Suomessa ahdistuksen aikana. Tämä profetia tulee kertomaan Suomen kansalle ne ahdistuksen ajat, jotka ovat tulossa.”

Olen aina ajatellut, että Jumala antaa tämän Tukholman profetian jatkon valitsemalleen profeetalle yhdellä kertaa yliluonnollisen näyn tai muunlaisen Jumalan kohtaamisen kautta.

Koska olen jo jonkin aikaa kokenut, että minä olen mahdollisesti tuo lopunajan Suomen profeetta, niin yllätyin suuresti eilen, kun koin Jumalan puhuvan minulle, että hän on jo antanut minulle hyvin paljon jatkoa Tukholman profetialle, mitkä minä olen jo julkaissut vuosien aikana somen eri foorumeilla ja Profetioita-kirjoissani.

Kun rupesin miettimään asiaa, niin minun oli pakko todeta, että näinhän asia on.

Seuraavassa on luettelo profetioista, jotka olen tuonut julkisuuteen Tukholman profetian jälkeen. Näitä sanomia ei siis ollut vielä Tukholman profetiassa.

1. Suomen ero Euroopan unionista.
2. Suomen ero Natosta.
3. Venäläisten pommitusten aikaansaama Helsingin tuho.
4. Karjalan ja Petsamon palautus Suomelle.
5. Suur-Suomen synty, kun myös Vienan ja Aunuksen Karjala sekä Kuolan niemimaa tulevat osaksi Suomea.

Näiden esille tuomieni sanomien ja jo Tukholman profetiassa olleiden profetioiden, kuten Suomen osittainen miehitys ja profeetan nousu Suomessa, levittämisen lisäksi odotan kuitenkin vielä sitä, että Jumala antaa minulle tarkemman tiedon siitä, mitä minun tulee julistaa Suomen kansalle.

Yrjö Säkkinen viitaten lopunajan Suomen profeetan sanomaan: ”Tämä profetia tulee kertomaan Suomen kansalle ne ahdistuksen ajat, jotka ovat tulossa.”

Tätä etukäteen kertomista, varoittamista ja kehotusta parannukseen olen tehnyt vuodesta 2007 lähtien, kun avasin ensimmäiset profetiasivut kotisivullani. Vuodesta 2016 alkaen olen levittänyt tietoa julkaisemieni Profetioita-kirjojen kautta.

Jotkut ovat uskoneet. Suurin osa ei ole uskonut, vaan on valinnut pilkata minua mitä törkeimmillä sanoilla. Jumalan tuomio kuitenkin tulee, koska parannusta ei ole tehty, ja kaikki sanomani profetiat toteutuvat.

Suomen rangaistuksen vaikutuksesta tulee kuitenkin suuri siunauksen aika, koska suomalaiset käännyttyään vihdoinkin Jumalan puoleen saavat kokea historiamme suurimman hengellisen herätykseen, jolloin miljoona suomalaista tulee uskoon ja suuria ihmetekoja tapahtuu.

Silloin Jumalan siunaus näkyy myös siinä, että erittäin vahva Suur-Suomi syntyy, koska suomalaiset eivät enää turvaa Natoon vaan Kaikkivaltiaaseen Jumalaan, jolle kaikki maailman armeijat ovat yhteensäkin mitättömiä vastustajia eli yhtä tyhjän kanssa.

Ympäri maailman ihmetellään, mitä Suomessa oikein tapahtuu ja reporttereita virtaa maahan ottamaan asiasta selvää, joten Suomen heräämisestä ja suuresta muutoksesta raportoidaan kautta maailman.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/Profetioita 12 – 21.02.2024


Hannan uni venäläisestä sotilaasta

Näin noin viisi vuotta sitten unen, että olin erään eteläsuomalaisen kaupungin kerrostalon ulko-ovella, kun näin maan alta tulevan panssarivaunun, josta tuli venäläinen sotilas ulos ja sanoi minulle: ”Tulin vain katsomaan, kuinka palava sinä olet rukouksessa.”

Ihmettelin sitä, miten panssarivaunu tuli maan alta ja kysyin siksi, onko tuon läheisen järvenkin alla tunneleita. Sotilas sanoi, että on ja on muuallakin Suomessa.

Sitten sotilas meni takaisin panssarivaunuunsa, joka painui jälleen maan alle.

Ymmärrän näin, että Jumala tahtoo meidän rukoilevan palavasti Suomen puolesta. Rukoillaan myös armoa ja viisautta Suomen puolustukseen.

Artikkeliin liittyvä kuva

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/Profetioita-12 05.02.2024


Jumala voi muuttaa mielensä – 04.02.2024

Kaikista Suomea kohtaavista Venäjän miehitysprofetioista huolimatta niin ei tapahdu, jos suomalaiset tekevät parannusta synneistään ja kääntyvät Jumalan puoleen, koska silloin Jumala voi muuttaa mielensä ja peruuttaa jo aikomansa tuomion.

Perustan ajatukseni seuraavaan Raamatun Sanan kohtaan (Jer. 26:13): ”Kääntykää vääriltä teiltänne, hylätkää pahat tekonne ja kuulkaa Herraa, Jumalaanne! Silloin Herra muuttaa mielensä ja säästää teidät onnettomuudelta, jolla hän teitä uhkaa.”

——————-

Uskonveljen keväällä 2011 näkemä unisarja venäläisistä sotilaista Suomessa – 4.2.2024

Tämä unisarja näytti tapahtuma-aikaan erikoiselta, koska maailmantilanne oli silloin hieman toisenlainen.

Nyt kun suomalaiset luulivat Naton ja DCA-sopimuksen antavat Suomelle turvan, niin onkin tullut yhteiskuntaamme valtava pelko, ja valtion taholta provosointia ja vihaa Venäjää kohtaan.

Lisää provosointia tuo se, että puhutaan lehdistön ja asiantuntijoiden toimesta heikosta Venäjästä, joka on todellisuudessa aivan jotain muuta. Herra armahda Suomen kansaa!

Tämä uninäkyjen sarja tapahtui keväällä 2011 Länsi-Suomessa.

Olin unessa vanhan lapsuudenkodin pihamaalla maaseudulla, ja aurinko paistoi selkeältä taivaalta.

Yhtäkkiä taivaanrannan täytti iso laivue venäläisiä hävittäjäpommikoneita, jotka lähestyivät myös lapsuudenkotini aluetta.

Juoksin kauhuissani sisälle taloon, ja menin laittamaan nopeasti verhoja ikkunoiden eteen, jotta lentäjät eivät tietäisi olostani talon sisällä.

Osa koneista tulivat taivaalta alaspäin, ja ne leijuivat hetken päästä hieman irti maanpinnasta, ja lentäjät koittivat katsoa ikkunoista sisään. Huomasin vielä, että olin laittanut kaikki muut ovet lukkoon, mutta autokatoksen ovi oli lukitsematta.

Ryömin lattialla laittamaan ovea lukkoon, ja avatessani näin pihalla minuun selin venäläisiä sotilaita, jotka eivät huomanneet oven hiljaista sulkemistani. Pelko oli käsin kosketeltava, mutta sotilaat eivät kuitenkaan tulleet jostakin syystä sisälle.

Tästä tilanteessa minut vietiin suoraan samassa unessa kaupungin juna-asemalle, jossa etsin vaimoani ja lapsiani venäläisistä junavaunuista sekä kuorma-autojen pressulavoilta.

Ilmapiiri oli pelottava, ja koko alueella vallitsi hallitsematon pakokauhu.

Tämä perheeni etsiminen tuntui toivottomalta, koska venäläistä kalustoa oli alueella paljon.

Sillä hetkellä minut herätettiin, ja siinä hetkessä tuli selkeällä äänellä: ”Hakeudu armeijan reservistä pois.”

Olin aivan ihmeissäni unesta, koska uni oli hyvin todellinen, enkä ymmärtänyt siitä mitään.

Näin täysin saman unen uudestaan noin viikko ensimmäisestä unesta, ja sama kehotus tuli unen jälkeen taas kuultavalla äänellä. En tämänkään unen jälkeen tiennyt, miten tulisi toimia.

Jumalan armosta minulle tuli kolmannen kerran täysin sama uni taas noin viikko toisesta unesta, ja täysin sama kehotus.

Silloin kysyin Herralta rukouksessa, että näytä minulle, miten voin toimia kehotuksesi mukaisesti, koska en silloin ymmärtänyt, miten se edes olisi mahdollista.

Yrittäjänä luin usein aamupäivällä Uuden Suomen nettiversiosta uutisia, ja kuinka ollakaan, niin juuri kyseisenä aamuna, kun olin yöllä nähnyt unen kolmannen kerran, niin kyseisessä lehdessä oli erikoinen uutinen isolla otsikolla.

Ihan tarkkaa otsikkoa en enää muista, mutta siinä muistaakseni luki: ”Näin haet itsesi armeijan reservistä vapaaksi.”

Tämä oli Jumalan selkeää puhetta minulle, ja siitä paikasta toimin lehden kirjoituksen mukaisesti, ja hakeuduin armeijan reservistä pois ja kävin myöhemmin täydennyspalvelukoulutuksen Lapinjärvellä.

Kyseinen Venäjää koskeva uninäkyjen sarja päättyi siihen hetkeen, kun olin uskollinen kehotukselle, ja asiasta tuli täysi rauha.

Olen hyvin isänmaallinen ihminen, mutta tässä kehotuksessa minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin toimia Hänen kehotuksensa mukaisesti.

Lähde: Jouko Pihon sivut/Profetioita-12 04.02.2024


Näky venäläisistä sotilaista EU-Suomen arkulla

Alla on edesmenneen lähetyssaarnaajan Jukka Rokan 16.3.2001 saama näky Venäjän miehittämästä Suomesta. Tämä näky on palautunut viime aikoina minun ja monen muun mieleen, kun Venäjä on näyttänyt mahtiaan Ukrainan kohdalla.

Keskustelu Natoon liittymisestä on taas roihahtanut liikkeelle; sen uskotaan olevan Suomen pelastus. Natosta odotetaan olevan muutakin apua: muutama vuosi sitten eräs johtava poliitikko sanoi, että Suomen tulee liittyä Natoon, koska se lisäisi Suomen uskottavuutta hyvänä sijoituskohteena. Tämä muka saisi talouden taas paremmalle tolalle. On täysin unohdettu se, että Suomen turva ei ole missään muussa kuin Jumalassa!

————–

Venäläinen kartta Suomesta

Ilta-Sanomissa oli 27.1.2024 Arja Paanasen tekemä artikkeli ”Kumma kartta katkaisee Suomen”, jossa ihmeteltiin Petroskoin koulussa numero 2 tietokoneen ruudulla nähtyä Suomen karttaa, jossa Suomesta on jäljellä vain eteläinen puolisko, kun taas koko pohjoinen Suomi on merkitty Venäjään kuuluvaksi.

Havainnon teki v. 2016 silloinen Opetushallituksen erityisasiantuntija Eeva-Kaisa Linna, joka oli käymässä Petroskoissa Venäjän Karjalassa. Varsinainen havahtuminen tapahtui kuitenkin vasta matkan jälkeen, kun muistoksi otettuja valokuvia alettiin tarkastella tarkemmin.

Kartta muistuttaa hiukan vuoden 1323 Pähkinäsaaren rauhan rajaa, mutta ei täysin.

Monet Paanasen haastattelemat asiantuntijat ovatkin olleet ymmällään ja hämmentyneitä kartan nähtyään.

Lopussa Paananen viittaa profetioihin: ”Yllättäen samanlainen kartta löytyy suomenkielisten uskonnollissävytteisten sekä Venäjä-mielisten blogikirjoitusten yhteydestä. Väitetysti kyseessä olisi vuonna 2010 saatu enneuni. Kyseistä karttaa on jaettu myös kirjoituksissa, joissa on keskusteltu niin kutsutusta ”Tukholman profetiasta”. Väitetysti Jumala olisi lähettänyt jo 1980-luvun puolivälissä uskoville näyn, jonka mukaan Venäjä tulisi vielä valloittamaan osan Suomesta. Tosin tähän alkuperäiseen profetiatarinaan liitetyssä kartassa Venäjän uusi raja kulkisi väitetysti Oulun kohdalta vinosti etelään Kuopion, Kouvolan ja Kotkan kautta. Tukholman profetiaa on käsitellyt julkaisuissaan muun muassa Venäjä-yhteyksistään tunnettu entinen kansanedustaja Ano Turtiainen.”

Kuva 1: Petroskoin koulun oppitunnilla tietokoneen ruudulla näkynyt tynkä-Suomen kartta.

Kuva 2: Profetioihin perustuva Venäjän miehityskartta, jonka Niilo Paasivirta teki.

Ohessa kartta artikkelista.

Tämä on parempi kartta.

Jouko Pihon kommentti:

Olen iloinen siitä, että Arja Paananen viittasi jutussaan myös profetioihin. Sen verran tarkennusta, että uskovat eivät saaneet Tukholman profetiaa, vaan Ruotsissa asunut Yrjö Säkkinen v. 1984. Vastaavia sanomia oli tullut jo sitä ennenkin esim. 1980-luvun alussa Niilo Yli-Vainiolta, joka näki, että Suomi tullaan leikkaamaan viistosti halki, ja varsinkin sen jälkeen, joista tärkeimpänä pidän Tauno Rantalan v. 1999 saamaa sanomaa. Yhteensä eri henkilöiden saamia Venäjän miehitysprofetioita on jo toistasataa.

Olen kerännyt unia, näkyjä ja profetioita ja myös näitä miehityssanomia kotisivulleni vuodesta 2007 lähtien. Uusimmat profetiat löytyvät nykyisiltä sivuiltani osoitteessa www.joukopiho.fi, jossa voi lukea myös kaikki vanhemmat sanomat.

Olen valikoinut kaikki parhaimmat profetiat myös kirjoihini Profetioita, Profetioita 2, Profetioita 3 ja Profetioita 4. Tänä vuonna ilmestyy seuraava kirjani Profetioita 5. Kirjoja voi tilata minulta, ja on niitä kirjastoissakin.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/Ajankohtaista-36 27.01.2024


Seppo Linnanlehdon näky EU:n hajoamisesta

Näin 1980-luvulla rukousnäyssä Etelä-Saksassa olevan pahan henkivallan, joka oli Alppeja korkeampi. Kyseessä oli EU:n takana oleva paha henki.

Näin näyssä, miten tämä EU:n henkivalta alkoi horjua ja pidellä päätään.

Sitten katseeni ohjattiin Suomeen ja Skandinaviaan. Sain tiedon, että suuri hengellinen herätys tulee Suomeen, Norjaan, Tanskaan ja Britanniaan, ja juuri tämä herätys oli syy siihen, että EU:n henkivalta piteli päätään.

Sen jälkeen näin, että tämä paha henkiolento alkoi nousta uudelleen ja kääntyi itäänpäin. Sain sanan, että Venäjä ja Saksa liittoutuvat, ja siinä vaiheessa EU hajoaa.

Sain lisäksi sanoman, että silloin kun Iraniin ollaan hyökkäämässä ja Suomea ollaan liittämässä Natoon, kaikki ryssähtää.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/Profetioita 12 08.01.2024


Karjalaisevakko Anna Kormanon profetia Suomen kohtalosta

Sain 2.1.2024 seuraavan viestin Anjuta von Esseniltä.

Tämä tapahtui Pohjanmaan Ilmajoella noin 1950-luvun puolivälissä. Isoisäni, paikkakunnan pappi Armo von Essen, äitini Katarina ja isäni, upseeri Herbert Lilius, olivat tuolloin paikalla kuulemassa tämän profetian.

Anna Kormano oli horrossaarnaaja. Hän kertoi isoista maanteistä, joita tullaan rakentamaan itä-länsisuunnassa halki koko Suomen, kuten sitten myöhemmin tapahtui.

Anna profetoi, että näitä teitä pitkin tulisi eräänä päivänä vyörymään suuria sotavaunuja idästä. Sitten koittaisi Suomessa vaikeat ajat. Helsinki tuhoutuisi niin, ettei kiveä jäisi kiven päälle.

Ihmiset lähtisivät pakoon, mutta vanhurskaille löytyisi paikka viimeisessä Helsingistä lähtevässä junassa.

Lopulta sota loppuisi, ja Neuvostoliitto hajoaisi niin pieneksi, että sen rajat olisivat nähtävissä Kremlin muurilta.

Jouko Pihon kommentti:

Monet myöhemmin tulleet profetiat ovat hyvin samansisältöisiä kuin tämä Anna Kormanon 1950-luvulla esiintuoma sanoma.

Venäjä (tai kukaties taas siinä vaiheessa Neuvostoliitto, jota haikaillaan) tulee miehittämään sotilaallisesti osan Suomesta eli Itä- ja Pohjois-Suomen.
Helsinki tuhotaan ja ilmeisesti myös Turku kärsii venäläisten pommitusten takia suuria vaurioita.

Lopulta kuitenkin Kolmannen maailmansodan aloittanut Venäjä/NL saa oman tuomionsa ja tuo ylpeän imperialistinen maa kutistuu hyvin pieneksi alueeksi Moskovan ympärillä.

Silloin myös Suomi saa oman osuutensa eli Suur-Suomi syntyy – ei omalla voimalla, ei saksalaisten avulla vaan Jumalan tahdosta ja vaikutuksesta.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/Profetioita12 02.01.2024


Ken Petersin v. 1980 näkemä uni lopunajoista

Vuonna 1980 Ken Petersillä oli pitkä ja yksityiskohtainen uni lopunaikojen suuresta ahdistuksesta. On tärkeä yksityiskohta, että Ken ei ollut uskossa siihen aikaan, kun hän sai tämän unen. Hän oli katolilainen, mutta hän ei ollut lainkaan tietoinen siitä, mitä Raamattuun on kirjoitettu viimeisistä päivistä ja ahdistuksen ajasta.

Ken Peters tuli uskoon kaksi viikkoa näkemänsä unen jälkeen. Mikäli olen (https://www.ilmestysblogi.fi ylläpitäjä Mikko) oikein ymmärtänyt, niin unella oli hänen uskoontulonsa kannalta merkittävä vaikutus. Tämä teksti perustuu videoon vuodelta 2005, jossa Ken Peters kertoo unestaan Prophecy Club -ohjelmassa.

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen tekstiin: http://z3news.com/w/ken-peters-tribulation/.

YLÖSNOUSEMUS

Kun uni alkoi, minä kuulin jotain, joka kuulosti auton torvelta. Sitten minä näin ihmisten tulevan ylös haudoistaan joka puolella maailmaa. Ihmiset eivät tulleet ulos jokaiselta hautausmaalta, vain joistakin niistä. Samassa hautausmaassa saattoi olla kokonaisia kohtia, joissa yksikään ihminen ei noussut ylös.

Nämä ylösnousemukset olivat hyvin rajuja. Se oli niin kuin haudassa olisi ollut pieni räjähdys, joka sai sen lentämään auki. Minä näin kirjaimellisesti maaperän lentävän ilmassa. Tämä tapahtui joka puolella maapalloa. Ne, jotka nousivat ylös, oli puettu valkeisiin kaapuihin. Heidän vaatteensa sekä heidän kehonsa näyttivät kirkkaammalta kuin aurinko. Heidän vaatteensa saivat miehet näyttämään hyvin miehekkäiltä ja naiset hyvin naisellisilta. He näyttivät aikuisilta, mutta eivät vanhoilta. Ne jotka olivat menettäneet hiuksensa, saivat ne takaisin. Nuoret ihmiset, jotka nousivat ylös, olivat edelleen nuoria, mutta heissä oli jotakin aikuismaista.

Kaikki ne, jotka tulivat ulos haudoista, vain katosivat. Minä en nähnyt heidän menevän pilviin. He vain katosivat. Minä en nähnyt yhdenkään ainoan elävän ihmisen muuttuvan uuteen kehoon. Minä en nähnyt mitään muutoksia tapahtuvan elossa oleville henkilöille.

Jouko Pihon kommentti:

Tässä kohtaa uni ei ole tarkka eli Petersille ei näytetty kaikkia asioita. Raamattu sanoo: ”Itse Herra laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja Jumalan pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet Kristukseen uskovina. Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan.”

Eli ylösnousevat uskovat menevät pilviin Jeesusta vastaan, ensin kuolleet ja sitten elossa olevat uskovat.

Ken Petersin uni jatkuu.

JOUKKOHYSTERIA

Heti kun ylösnousseet ihmiset katosivat maan päältä, joukkohysteria levisi maan päälle jääneiden ihmisten keskuudessa. Ihmisillä oli täydellisen epätoivoinen olemus. Joka puolella oli sekasortoa. Oli ihmismassojen epäjärjestystä, laittomuutta sekä pelkoa joka puolella. Minä pystyin näkemään monia osa-alueita maailmasta. Tämä ei tapahtunut vain yhdessä maassa, vaan joka puolella maapalloa. Hysteria toi hämmennyksen melkein jokaiselle ihmiselle. Kaikilla ihmisillä oli toivottomuuden ilme kasvoillaan. Kukaan ei näyttänyt olevan iloinen elämisestä. Laittomuus ja pelko tunkeutuivat yhteiskuntaan täydellisesti. Kukaan ei ollut eristynyt siitä epätoivosta, joka kosketti maailmaa. Kukaan ei ollut piilossa siltä, vaan se peitti alleen koko maapallon. Pystyin näkemään eri alueita ja maanosia ja kaikki kokivat sen. Oli ikään kuin koko maailmasta olisi tullut kolmannen maailman kansakunta, joka on täysin aikaansa jäljessä. Oli niin kuin jokainen henkilö maan päällä olisi juuri lähtenyt oman äitinsä hautajaisista. Siltä ihmiset näyttivät. He olivat hyvin murheellisia ja alakuloisia.

KAHDEN VIIKON KATKOS

Sillä hetkellä kaikki elektroniset laitteet, televisiot, puhelimet, radiot ja tietokoneet joka puolella maailmaa sammuivat kahdeksi viikoksi. Minä en tiedä, mikä sai ne sammumaan. Katkos sai ihmiset joka puolella olemaan varuillaan. Se oli hyvin häiritsevää liiketoiminnalle.

Noin kahden viikon jälkeen elektroniset laitteet alkoivat jälleen toimia. Kuitenkin kaikki oli muuttunut. Lähetysten sisältö oli täysin erilainen. Lähetetty viesti kertoi tulevasta uudesta maailman hallituksesta ja johtajasta. He ilmoittivat, että mies, joka johtaisi uutta maailman hallitusta, tulisi ilmestymään pian.

UUDEN MAAILMAN JOHTAJA

Lue lisää ...

Kuvassa Tonya ja Ken Peters.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 14.11.2023


Gazan lopullinen tuomio ja tuho + Kansojen asumisoikeus maassaan

Nykyisessä Israelin ja Hamasin välisessä sodassa Israelin tavoitteena on tuhota Hamas kokonaan ja muuttaa Gazan tilannetta niin, ettei sieltä vuodesta toiseen ammuta raketteja Israeliin.

Raamatussa on profetioita, että jossain vaiheessa näin tapahtuu.

Jesaja 11:14 sanoo, että Juuda ja Efraim eli juutalaiset ja israelilaiset ryntäävät rinta rinnan länteen, Filisteaan eli Palestiinan Gazaan. Palestiina on roomalaisten antama pilkkanimi Israelin alueelle juutalaisten ainaisen vihollisen eli filistealaisten mukaan sen jälkeen kun juutalaiset oli karkotettu pois Juudasta 136 jKr.

Eli sota ei ole uutta, vaan jo yli 3000 vuotta sitten Gazan alueella asuneet filistealaiset hyökkäsivät jatkuvasti Israelin kimppuun. Tunnetuin tapaus on filistealainen jättiläinen Goljat, jonka nuori paimenpoika Daavid voitti lingollaan ja Jumalan avulla.

Profeetta Hesekiel kirjoitti luvussa 25 ja jakeissa 15-17: ”Näin sanoo Herra Jumala: Filistealaiset (palestiinalaiset) ovat kostaneet Juudalle. Ikimuistoisen vihansa ajamina ja kaunaa ja inhoa täynnä (kuten tänä päivänä) he ovat levittäneet tuhoa. Sen tähden Herra Jumala sanoo: Minä kohotan käteni ja rankaisen filistealaisia, minä hävitän kreetit ja tuhoan kaikki merenrannan asukkaat. Minä kostan heille kovalla kädellä, ankarasti minä rankaisen heitä, ja silloin, kostoni kohdatessa heidät, he tietävät, että minä olen Herra.»

Profeetta Sefanja kirjoitti luvussa 2 ja jakeissa 4-7: ”Gaza jää tyhjäksi, Askelon autioksi, Asdodin asukkaat ajetaan pois keskellä päivää ja Ekron tuhotaan. Voi rannikon asukkaita, kreettien kansaa! Teistä Herra sanoo: – Minä nöyryytän sinut, Filistean (palestiinalaisten Gazan) maa, ja teen lopun asukkaistasi. Rantamaa jää laitumeksi ja lammasten tarhoiksi. Ja ne, jotka ovat jäljellä Juudan heimosta, saavat rannikon haltuunsa. He paimentavat siellä laumojaan ja majoittuvat iltaisin Askelonin taloihin. Herra, heidän Jumalansa, pitää heistä huolen, hän kääntää heidän kohtalonsa.”

Näin tulee tapahtumaan. Israelin ainaisten vihollisten, nykyisten palestiinalaisten, valta loppuu Gazassa ja juutalaiset saavat alueen haltuunsa.

19.10.2023

Kansojen asumisoikeus maassaan

Kansojen asumisoikeus jossain maassa ei perustu asumisen ikään tai väkivaltaan, vaan pelkästään Jumalan suvereeniin tahtoon. Paavali puhui tästä Ateenassa (Apt. 17:26), että Jumala on säätänyt kaikille ihmisille ja kansoille niiden asuma-alueiden rajat ja määräajat, jolloin ne voivat asua jollain alueella.

Esim. Kanaaninmaassa asuneet eri heimot menettivät siellä asumisen oikeutensa suuren pahuutensa takia (5. Moos. 9:5), kun niiden syntivelka oli täyttynyt (1. Moos. 15:16-21), jonka takia Jumala halusi antaa koko Kanaaninmaan Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin jälkeläisille.

3. Moos. 18:24-25 tarkentaa asiaa ja kertoo, että ennen israelilaisia Kanaaninmaassa eläneet 10 kansaa eli keniläiset, kenasilaiset, kadmonilaiset, heettiläiset, perissiläiset,, refalaiset, amorilaiset, kanaanilaiset, girgalisaiset ja jebuslilaiset menettivät asumisoikeutensa, koska ne harrastivat kiellettyjä sukupuolisuhteita, kuten insestiä, homoseksuaalisuutta ja eläimiin sekaantumista.

Raamattu sanoo suoraan: ”Älkää saastuttako itseänne tällaisilla teoilla. Niiden takia ovat tulleet saastaisiksi ne kansat, jotka minä ajan pois teidän tieltänne, ja myös se maa on tullut saastaiseksi. Siksi minä panen sen maan vastaamaan näistä pahoista teoista, ja se oksentaa ulos asukkaansa.”

Mutta myöhemmin myös Jumalan valitsema pappiskansa Israel menetti asumisoikeutensa heille annettuun maahan heidän monien syntiensä takia. Viimeinen pisara oli Jumalan Pojan tappaminen. Siksi juutalaiset ja israelilaiset joutuivat diaspora-nimiseen maanpakoon maailman eri maihin lähes 2000 vuoden ajaksi.

Tämä oli Jumalan rangaistus omalle kansalleen, koska Jumala ei ole puolueellinen, vaan tuomitsee myös valitsemansa kansan, kun siihen on aihetta.

Jumala ei ole kuitenkaan hylännyt omaa kansaansa (Room. 11:1-2), vaikka ns. korvausteologia niin väärin väittää. Kyseessä on vain väliaikainen kuritus. Raamatussa on monia profetioita, että aikojen lopulla Jumala vaikuttaa niin, että hänen valittu kansansa palaa muista maista takaisin omaan heille ikuiseksi perintöoikeudeksi luvattuun maahansa.

Me olemme nähneet näiden profetioiden toteutumisen, kun Israelin valtio syntyi v. 1948 ja sen jälkeen sinne on muuttanut koko ajan paljon valitun kansan jälkeläisiä kaikkialta maailmasta. Tämä exodus jatkuu yhä.

Arabit tulivat silloiseen Palestiinaan (roomalaisten antama pilkkanimi) paljon myöhemmin usein työntekijöinä. Nyt he väittävät, että heille vierastyöläisille kuuluu koko Israelin maa tai ainakin suuri osa siitä.

Ei todellakaan kuulu. Kuujumala Allahin seuraajilla ei ole mitään oikeutta maahan, jonka Kaikkivaltias ainoa oikea Jumala Jahve on luvannut Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin seuraajille.

Jos arabi/muslimit myöntäisivät tämän ja menisivät asumaan maailman 22 muslimimaahan ja sallisivat sen, että maailmassa voisi olla edes yksi juutalainen valtio, niin mitään sotia ja Lähi-idän kesto-ongelmaa ei olisi.

Mitä tulee vielä asumisoikeuteen, niin Jumala käyttää ensin Venäjää Kolmannessa maailmansodassa rangaistusruoskana lännen moraalittomia ja jumalattomia kansoja vastaan, mutta sen jälkeen tulee Venäjän oma tuomio ja sen maa-alue pienenee dramaattisesti vain pieneksi alueeksi Moskovan ympärillä.

Lopuksi haluan sanoa, että myös suomalaiset voivat menettää asumisoikeutensa maassamme, jos jatkuvasta ja lisääntyvästä Jumalan tahdon vastaisesta toiminnasta ei tule loppua.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 20.10.2023


JUMALAN TUOMIOT TULOSSA SUOMELLE

(onko ehdollinen vai ei,  jää nähtäväksi)

LYHYESTI: Suomi on hyljännyt Jumalan ja hänen käskynsä ja kääntynyt maallisten voimien puoleen.
USA on Ilmestyskirja 13. luvun maasta nouseva peto.
Saatanallinen liitto siis; verrattavissa liittoon natsi-Saksan kanssa.

Jes. 1:4 Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia lapsia! He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois

Jes. 24:5 Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton. .Näin toissayönä (19/20.6.2022) harvinaisen selkeän unen jonka koen ns. ”uninäyksi”.

Sen viesti oli järkyttävä: Suomi tulee (ainakin) talvisena aikana [näin lunta Helsingin kaduilla] olemaan Venäjän (yllätys) hyökkäyksen kohde.

Näin Kampin pommitettuna raunioiksi ja kymmeniä venäläisiä. pommittajia ja hävittäjiä ilmassa.
Myös Helsingin Töölö ja Espoo (eli koko pääkaupunkisrutu) olivat hyökkäyksen kohteina.

”Uninäyssä” jaoin vanhuksille ja siviileille huopia ja jopa mattoja makuualustoiksi ja peitteiksi väistötiloissa.
En koe näkyäni painajaiseksi koska herättyäni minulla oli hyvin levollinen olo (toisin kuin painajaisten jälkeen).

Tämän lisäksi mainittakoon, että olin tuota ”uninäkyä” edeltävinä kahtena päivänä kokenut Herran hengen kasvavaa läsnäoloa ja tuo paine purkautui näkemässäni unessa koska herättyäni tuo paine oli poissa.

En ole varma milloin tämä tapahtuu, mutta Suomi TULEE vielä olemaan Venäjän massiivisten sotatoimien kohteena.
En tosin nähnyt muuta kuin hävittäjiä ja pommittajia ilmassa, mutta tuho oli valtaisaa (risteilyohjukset) ja ihmiset sekä yleinen tunnelma oli erittäin painostava ja totaalisessa kriisimodessa.Ilmeisesti ainakin energia (vesi – ja voimalaitokset) ja liikenteen solmukohdat (infrastruktuuri) olivat pääkaupunkiseudulla pommitusten kohteena (talvisaikaan Suomessa; voi vain kuvitella miltä se tuntuu käytännössä).

Kaikki tämänkaltaiset ”kokemukset Herrassa” tulee aina koetella ja aika näyttää oliko tuo todellinen uninäky; eli varoitus Suomen kansalle ja ETENKIN sen päättäjille.

Raamatussa yhtenä suurimmista Jumalan tuomion merkeistä maalle (sen syntien tähden) on sota ja rauhan pois ottaminen maasta.

Hän sallii myös päättäjien väärän hengen johdossa tehdä vääriä valintoja (kuten median RÄIKEÄSTI ihmisiä manipuloiden aikaansaadun massiivisen Venäjän PELON JA KIIREEN tähden tehty NATO päätös).Aamos: 3:7

”Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.”

(Vaikka en itseäni profeetaksi mielläkään vaan Jumalan vartiomieheksi).

KR 1933/-38
Aam. 3:6 Puhalletaanko pasunaan kaupungissa, niin ettei kansa peljästy? Tahi tapahtuuko kaupungissa onnettomuutta, jota ei Herra ole tuottanut? 

Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)
Jes. 45:7 minä, joka teen valkeuden ja luon pimeyden, joka tuotan onnen ja luon onnettomuuden; minä, Herra, teen kaiken tämän.
Jer. 11:11 Sentähden, näin sanoo Herra: Katso, minä tuotan heille onnettomuuden, josta heillä ei ole pääsyä; ja kun he minua huutavat, en minä kuule heitä.
Val. 3:38 Eikö lähde Korkeimman suusta paha ja hyvä? 
Miika 1:12 Onnea odottaa tuskaisesti Maarotin asujatar; mutta onnettomuus tulee Herralta Jerusalemin portille.

P.S. (22.6.2022)

LISÄYKSENÄ MUUTAMA OMA HUOMIO NÄKYYN LIITTYEN:

TALVI on Suomen kaltaiselle maalle erityisen ongelmallinen vuodenaika joutua mahdollisen hyökkäyksen kohteksi.

Jos Venäjän hyökkäys ajoittuu talveen, niin se tietysti moninkertaistaa kurjuuden määrää (vilua ja nälkää) ja kasvattaa eksponentiaalisesti tyytymättömyyttä (kelvoton) valtiojohtoa kohtaan sekä koko ”maan tapa” järjestelmää kohtaan, jossa asioista päätetään ulkoparlamentaarisissa kabinettikokouksissa ja jossa mm. MEDIA käyttää ylisuurta valtaa kuten #turpo ja #NATO asiassa olemme nähneet jo tapahtuvan.

Voi olla että Venäjä hyökkäyksellään talvella näin tarkoittaisikin tapahtuvan, jotta siile vahingolliset NATO – päätökset estyisivät, mutta jos se on Jumalan tahto niin se myös tapahtuu.

Lopputulos on Jumalan käsissä joskin ”vaivojen valkeiden” läpi joutunemme kansakuntana ainakin pääkaupunkiseudulla käymään jos parannusta synneistä ei tehdä.

Ohjuspattereita suojaamaan vesi – ja voimalaitoksia pitää lähettää jo nyt ennen kuin on liian myöhäistä. Loviisan ja Olkiluodon ydinvoimalat (etenkin Loviisa) tarvitsee myös meriohjuksia puolustukseen mereltä tulevia hyökkäyksiä vastaan.

Maa – etenkin suurimmassa vastuussa oleva valtiojohto – valitettavasti vain kerryttää syntiensä mittaa.

Näkemäni järkyttävä uninäky Suomea kohtaavasta Jumalan tuomiosta annettiin siis minulle minun tietämättä alla mainitusta uudesta laista ja siihen liittyneestä äänestyksestä.JÄTÄN SIIS TÄMÄN ITSELLENI ÄÄRIMMÄISEN HARVINAISEN UNINÄYN AJAN JA SEURAKUNNAN KOETELTAVAKSI.

ITSE KOEN, ETTÄ AIKA NÄYTTÄÄ, MUTTA SE VOI OLLA LYHYT AIKA.

LÄHDE: Vartiopaikalla.org 06/2022

[ Artikkelia on lyhennetty. taakkatoimitus ]


NÄKY VAIKEISTA AJOISTA JA JUMALAN HUOLENPIDOSTA

(Anne Colling, näky ja sanoma 12.1.2015)

Keittiön pöydän äärellä aloin nähdä asioita. Näin Suomessa jonkin kivikirkon rapistuvan ja kuin kivi kiveltä murenevan. Näkyyn sain kolmiosaisen sanoman. 

Picture1. osa:
​”Murennan tämän maan kirkon sen uskonnollisuuden vuoksi. Murennan tämän maan seurakunnan ja seurakunnat, koska niiden kivijalka ei ole Kristus. Murennan Suomen maan sen vuoksi, ettei se enää kunnioita minua edes huulillaan. ​

Se on hylännyt minut, vaikka minä olen kaiken siunauksen ja menestyksen takana. Olen suojellut ja varjellut tätä maata ja sen kansaa monet kerrat ja antanut siunauksen ja menestyksen sille. Olen antanut vuotaa menestystä kansojen ylle ja minulla on valta ottaa siunaukseni myös pois. Tämä kansa on kääntänyt pois mielensä Jumalasta ja kaikesta mitä minun sanassani opetetaan.

​Kuritus alkaa Herran huoneesta ja etenee muun kansan ylle. Herran huone jakaantuu, halkeaa kahtia ja sen perustukset koetellaan. Se osa, mikä kestää koetuksen, hajoaa vielä osiin, mutta hyvällä tavalla. Se osa, jonka perustus on hiekalla, jää paikoilleen, mutta raunioituu paikallaan ja murenee kuin tuhkaksi. Se osa, mikä hajoaa hyvällä tavalla, jää seisomaan aloilleen myrskyyn, mutta ei kaadu. Sitä vahvistetaan, ruokitaan ja ravitaan ahdistuksenkin keskellä. Hajallaan oleva joukko on minun silmäteräni ja se joukko kerätään talteen ennen vihaa, joka alkaa kuin rajuilma.”

2. osa:
​”Kun kirkkorakennus raunioituu, samaan aikaan pimeässä näkyy pedon kiiluvat silmät. Se odottaa oikeaa hetkeä, jolloin se päästetään irti. Suuri karhu herättää pelkoa vielä kiinni ollessaankin, mutta voi niitä kansoja, kun se päästetään irti. Tähän asti se on temponut kahleitaan suuntaan jos toiseen. Sen kynnet ovat osuneet vain siihen saakka, mihin sen kahleet ovat yltäneet. Kuitenkin se päästetään pian irti. Peto kulkee Suomen maan ylitse ja samalla Suomi kohtaa karhun silmästä silmään.

Ylpeät joutuvat alentumaan, nöyrtymään. Niillä joilla on jotain ryöstettävää, se ryöstetään. Niillä joilla ei ole, ovat onnellisempia silloin kuin ne, joilla rikkautta on. Kulkureiden ja kerjäläisten paluu on edessä. Tämä maa pilkkaa köyhiä ja vie leivänkin lasten suusta.Picture

​Asiat kääntyvät, koska on tullut aika, jolloin täytyy satoa kerätä. Jos tämä kansa on unohtanut minut rikkauksiensa keskellä, se joutuu muistelemaan sanaani köyhyydessä ja puutteessa.Kun tämä tapahtuu, on itkua, pelkoa ja surua. Mutta minun omillani on Jumalan rakkaus ja laupeus, lepo ja lohdutus jokaiselle ohikulkijalle niin muukalaiselle kuin suomalaiselle. Älkää silloin katsoko ihmiseen vaan nähkää sielu Jumalan lapsena, jonka Isä haluaa pelastaa kotiin. Muistakaa laupias samarialainen, se on Jumalan tahto jokaista ihmistä kohtaan.”

Picture 3. osa:
​ ”Se mitä annat pois, ei tule puuttumaan sinulta. Kaikki mitä omistat on lainassa Jumalalta ja annettu sinun käyttöösi. Mitä sinulla on, ei ole sinun omaasi. ​Vieraanvaraisuus on Jumalan mielen mukaista.

 Jumala haluaa antaa parastaan jokaiselle. Löydä itsestäsi Jumalan luonne muukalaista ja suomalaista kohtaan. Kun ajan pimenevät, Jumala on sinun kanssani joka hetki. Älä pelkää mitään, vaan luota Jumalaan, että hänellä on kaikki hallinnassa olosuhteista huolimatta.”

LÄHDE: Suomen rukousrintama.fi 10.10.2022

[ Julkaistu Taakka tiedonjakosivustolla 18.10.2023 ]


Raetuomiot tulevat

Jos lukemisen sijasta mieluummin kuuntelet sanomani, se on mahdollista Youtubessa https://youtu.be/arN6GAP8GrQ .

Näin viime yönä 23.9.2023 unta, että olin ulkona jonkin kaupungin ulkokahvilassa. Sää oli mitä parhain, aurinko paistoi ja kaikkialla oli rauhallista.

Yhtäkkiä näin sieluni silmillä ylhäällä taivaalla suuren jäävaraston ja rakeita ja kuulin äänen: “Nämä rakeet ovat valmiina tulemaan pian alas maan päälle.”

Ei mennyt kauaakaan aikaa, niin näky toteutui: aurinko pimeni ja alkoi hurja raesade. Ihmiset juoksivat pakoon kuka minnekin kykeni menemään.

Pääsin itse lopulta kotiin, jossa minua odotti yllätys: ihmisiä tuli tulvimalla sisään asuntooni, jossa he asettuivat piiriin ja jäivät odottamaan, mitä sanottavaa minulla olisi.

Siihen heräsin.

Raamatussa on mainintoja raetuomioista. Vanhassa testamentissa Mooseksen aikaan seitsemäs vitsaus Egyptissä oli tuhoisa raesade. Hesekielin kirjassa (luvussa 38) mainitaan, että Israelin kimppuun hyökkäävän Googin (Venäjä) ja sen liittolaisten päälle sataa Jumalan toimesta tulta ja tulikiveä sekä rankkasateita ja raekiviä ruton ja keskinäisen sekaannuksen lisäksi, jossa hyökkääjät alkavat taistella toisiaan vastaan.

Uuden testamentin puolella Ilmestyskirjassa ensimmäisen pasuunan tuomio on rankka raesade samoin kuin seitsemännen vihanmaljan tuomio, jossa sataa leiviskän (21-53 kg) painoisia järkälemäisiä rakeita.

Uskon, että muiden rangaistusten ohella raetuomiotkin tulevat kohtaamaan myös Jumalasta luopunutta Suomea, jos katumusta, parannuksentekoa ja Jumalan puoleen kääntymistä ei tule, vaan entinen syntielämä, välinpitämättömyys ja suoranainen Jumalan pilkkaaminen vain jatkuvat.

Mitä tulee asuntooni tulleisiin ihmisiin, jotka odottivat minun puhuvan, niin se viittaa lopunajan profeetalliseen julistus- ja opetustehtävääni.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/Profetioita-12 23.09.2023


Antikristuksen diktatuuri on kommunismia

Lopunajan Antikristuksen maailmandiktatuuri on samaa kommunismia, mitä kokeiltiin Neuvostoliitossa eli harvalukuinen ja etuoikeutettu eliitti johtaa ja köyhyydessä elävät ihmiset, jotka eivät omista mitään (WEFin iskulause), koska kaikki on valtion omistuksessa, tekevät kaikki työt ja ovat muka onnellisia ja kuuliaisia mille tahansa johdon antamille määräyksille protestoimatta millään tavoin, koska erimielisyys johtaisi vankilaan tai teloitukseen. Historia toistaa itseään, mutta seuraavalla kerralla maailmanlaajuisesti.

Nykyään ei vain haluta käyttää sanaa kommunismi, koska sillä on paha kaiku ainakin lännessä. Sen takia lännen kansallisvaltioita tuhoavat globalistit ja federalistit (kuten Suomen syöjä Alexander Stubb) puhuvatkin mieluummin liberalismista, joten nykyinen arvoliberalismi on itse asiassa salapukuista kommunismia. Mutta niinhän päätettiin jo Frankfurtin kokouksessa, jossa kulttuurimarxismi suunniteltiin.

Kulttuurimarxismi, joka haluaa tuhota kansallisvaltiot, kristillisen moraalin, konservatiiviset arvot ja perinteisen perheen mallin, on onnistunut myyräntyössään täydellisesti, koska se on saanut myös oikeistopuolueet omaksumaan paljolti näkemyksiään ja kaiken huipuksi myös kirkko on mennyt pitkälti tähän hullutukseen mukaan.

Kuvassa globalisti ja federalisti Alexander Stubb, joka haluaa tuhota kansallisvaltio Suomen ja asettaa sen tilalle Euroopan unionin supervallan.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/Ajankohtaista36 – 11.09.2023


Israel joutuu sotaan 05.10.2023?

Rabbi Kaduri joka kuoli 2006 118 vuotiaana ja joka oli jättänyt jälkeensä messiaan Jeshuan nimen joka avattiin vuosi hänen kuolemansa jälkeen. ( Carl Gallups kirja “Rabbi Kenraali Messias” ) kirjasta saa käsityksen että voidaan olettaa Israeliin hyökättävän Hoshana Rabbana, sukkot juhlan seitsemäntenä päivänä.

Sukkot 2023. Alkaa illalla: perjantai, 29. syyskuuta Päättyy illalla: perjantai, 6. lokakuuta

Hoshana Rabbah 2023. Alkaa illalla: torstai, 5. lokakuuta Päättyy illalla: perjantai, 6. lokakuuta

Tapahtuuko sota siitä en tiedä, mutta näyttää olevan siihen suuntaan aihetta
Mutta mehän tiedämme että Jerusalem Jumalan asumus Pyhä Kaupunki, tulee vielä olemaan koko maailman pääkaupunki ja Israel korkein kaikista kansoista.

Vuodesta 2010 alkaen olen rukoillut ettei Israelissa räjähtäisi ydinkärkiä tästä johtuen:

“Julkaistu 21 05 2010 – 19:49 by Keijo
Luin Leo Mellerin toimittamaa kirjaa “Jukka Rokka” “Valtaistuisalista”
Siinä oli monia ennustuksia ja kerroin vaimolleni että olin lukenut siitä että:
Israeliin ammutaan ydinkärkiä ja Israel hyökkää Iraniin.
Mutta kun aloin etsimään kirjasta sitä paikkaa, en löytänytkään vaikka aivan selvästi .
Muistaakseni se oli sivun 137 ylänurkassa (en ole siitä ihan varma)
Rukoillaan ettei Israeliin putoaisi ainoatakaan ydinkärkeä.”

Rukoushan voi muuttaa asioita paljonkin;
Hesekiel 21:30 Minä etsin heidän joukostansa miestä, joka korjaisi muurin ja seisoisi muurinaukossa Minun edessäni maan puolesta, etten Minä sitä hävittäisi, mutta en löytänyt.

LÄHDE: Armon blogi 01.01.2023


Nimimerkin ”Laps Suomen” heinäkuun alussa 2022 näkemä uni katovuodesta

Olin erään naapurini kanssa lenkillä läheisellä harjulla. Kotiinpäin kävellessämme päivittelimme sitä, kuinka Suomen ja Kyproksen tilanne on samanlainen, että molempien maiden pohjoisosaa hallitsee toinen valtio.

Itse menin sisälle, ja naapurini jäi pihaan rupattelemaan muiden asukkaiden kanssa. Olihan hyvin kaunis ja lämmin päivä, niin kuin oikeastikin oli sää viime heinäkuun alkupuolella.

Hetken kuluttua tulin vilkaisseeksi ulos. Kaikki oli muuttunut äkisti ihan harmaaksi ja satoi räntää. Ajattelin, kuinka ihmiset kylmettyvät ja sairastuvat, jos he vähänkään kauemmin jäävät pihalle kesävaatteissaan. Katsahdin järvelle ja järkytyksekseni näin rantojen jo menneen riitteeseen. Tiesin, että kaikki sato menee.

Jouko Pihon kommentti:

Suomen ja Kyproksen tilanteen samanlaisuus viittaa siihen, että Turkki miehittää Kyproksen pohjoisosaa ja Venäjä tulee lähivuosina miehittämään jonkin aikaa Itä- ja Pohjois-Suomea, mistä on tullut eri ihmisiltä yli 100 sanomaa.

Ilmaston äkillinen kylmeneminen kesken lämpimän heinäkuun (ehkä ihmisten säämanipulaatioiden takia) tarkoittaa katovuoden tuloa ja vakavaa ruokapulaa Suomessa, mistä on tullut monia muitakin sanomia.

Profetiaan liitetty kuva
Profetiaan liitetty kuva

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 03.09.2023


Profetia vuodelle 2023

Julkaistu 13 01 2023 – 11:47 by Keijo

Sana vuodelle 2023 ja siitä eteenpäin. Saatu perjantaina 8.12.2022. Luettu TV7:ssa 11.1.2023.

On aika luottaa Herraan vaikeuksien keskellä

Pyhä Henki antoi minulle näyn, jossa oli kirjoitettu valtavan isolla fontilla ”Vuosi 2023”, jossa kirjaimen koko voisi olla yli kaksi metriä. Näen seuraavaksi, miten valtava määrä ohjuksia ammutaan kohti kirjoitettua sanaa ”Vuosi 2023”.
Pyhä Henki näytti minulle, että vuosi 2023 tuo tullessaan monenlaisia muutoksia ympäri maailmaa. Lähi-itä tulee kokemaan pandemioiden lisäksi sotia. Israelilla tulee olemaan lisää vaikeuksia naapureidensa kanssa, mikä voi johtaa jopa Psalmissa 83 kerrottuun sotaan. Lähi-idän tilanne kärjistyy niin vaikeaksi, että on mahdollista, että Israel hyökkää vuosien 2023-2024 aikana Damaskokseen. Siitä seuraisi, että koko maailman kansat yhdistäisivät voimansa ja taistelisivat Israelia vastaan vuonna 2024 tai viimeistään vuonna 2025. Meidän täytyy ymmärtää, että elämme lopunaikoja, jolloin Jumalan Sanassa kirjoitettujen profetioiden tapahtumat ovat myös käsillä.


Euroopan ja Amerikan poliittinen valta heikkenee, koska Eurooppa ja Yhdysvallat muiden maiden tavoin taistelevat Jumalan sanaa ja hänen valittua kansaansa vastaan. Ihmiskunta tulee kärsimään Eurooppa ja Suomi mukaan lukien jo vuoden 2023 aikana jatkuen aina syksyyn 2025 saakka, jolloin tulemme kohtamaan jotakin ennen kokematonta. Tämä ilmenee luonnon katastrofeina, sotina, pandemioina ja muina yliluonnollisinakin tuhoina. Olemme nähneet ehkä jopa yli miljoonan ihmisen kuolevan vuoden 2022 aikana monista muista eri syistä kuin ihmiset kuolevat normaalisti. Minä näen Hengen johdattamana, että tämä määrä tulee vielä vähintään kolminkertaistumaan vuonna 2023.


Vuonna 2022 alkanut Venäjän sota Ukrainassa muistetaan pitkään, eikä se niin helposti edes lopu. Kannattaa pitää mielessä ja rukouksessa edelleen tulenarat tilanteet, kuten Kiina-Taiwan, Israel-Iran ja Israel-Syyria.
Tämän pitäisi olla seurakunnalle herätyssoitto, koska tuhot ovat ovella. Rukoilemme itsemme ja toistemme puolesta, jotta jaksaisimme näiden vaikeuksien keskellä. Uskovaisilla tulee olemaan monenlaisia vaikeuksia: poliittisten vaikeuksien lisäksi monien talous heikkenee ja jotkut seurakunnat voivat joutua joko sopeuttamaan tai supistamaan toimintaansa. Jumala tulee kuitenkin suojelemaan omaa kansaansa ja Hänen palvelijoitaan, jotka ovat uskollisia ja pelkäävät Häntä. Ne, jotka rakastavat maailmaa saavat myös kärsiä maailman kanssa. Antakoon Herra Armoa!


Nyt on aika kristittyjen elää luottaen Herraan vaikeuksien keskellä. Tehtävämme on olla nöyriä Herran edessä ja saarnata evankeliumia rohkeasti. Meidän täytyy olla valppaina, ettemme eksy (Matt. 24:4-5). Jeesus on itse tie, totuus ja elämä (Joh. 14:6). Meidän täytyy elää Jeesuksen totuuksien mukaan ja evankelioida, että mahdollisimman monet pääsisivät seuraamaan Jeesusta.
Jumala on tekemässä jotakin uutta vuoden 2023 aikana sinulle ja sinun perheellesi, mikäli luotat häneen.
Kristuksessa.

LÄHDE: Armon blogi 13.01.2023


Karoliina Brummerin 26.8.2023 näkemä järkyttävä näky Luterilaisesta kirkosta

Minulle näytettiin 26.8.2023 aamulla erikoinen kuva. Näin hengessäni Helsingin Vanhankirkon penkillä nojailevan humaltuneen ja turvonneen naisen, jolla hiukset oli ajeltu lähes kaljuksi. Hänen olemuksensa oli kääritty pitkään takkiin, hänen ihonsa oli rusehtava, ja kun hän hymyili, huomasin että häneltä puuttui hampaita. Ihmettelin tätä kuvaa ja Pyhä Henki alkoi selittää, että se kuvaa Suomen kirkon tilaa tällä hetkellä, ja millaisena ihmiset sen näkevät.

1) Hiukset oli ajeltu lyhyeksi tarkoittaa, että kunnia on mennyt Suomen luterilaiselta kirkolta. Lesbomaisuus, joka alkoi naispappeuden hyväksymisellä ja kärjistyi lesbojen vihkimiseen, kuvaa nykyistä kirkkoa.

2) Hampaattomuus merkitsee, että Suomen luterilainen kirkko ei pureksi Jumalan sanalla enää sitä, mitä sille syötetään eli nielee sen pureksimatta. Jumalan Sanan terävyys puuttuu. Esim. Pride ym. niellään osaksi kirkkoa.

3) Nainen nojaili penkissä epäkunnioittavalla tavalla, melkein kaatuneena, on kuva siitä, että Suomen luterilainen kirkko on kaatumassa. Kirkko on juopunut tästä maailmasta, vaikka sen kasvot vielä ovatkin alttaria kohden. Maailma, eivätkä edes kirkossa kävijät, ei enää kunnioita Jumalan temppelin pyhyyttä. Kirkkoa ei enää kunnioiteta, se on kadottanut myös tietyn sivistyksen.

Omaa kristillistä perinnettä ja uskonnollista sisältöä häpeillään ja halutaan lakaista kokonaan pois – paheksutaan ihmisiä, joille uskonto on oikeasti uskonnollinen kysymys.”

4) Nainen oli turvonnut ja peitti vartalonsa pitkällä takilla ilmaisee sitä, että Suomen luterilaisen kirkon keskellä on tultu pöyhkeiksi eli nöyryys on kadonnut. Kirkko pukeutuu edelleen pitkään kaapuun, jolla se yrittää peittää häpeänsä. Silti maailma näkee kaavun läpi ikään kuin jonkinlaisen petoksen.

5) Naisen kasvot olivat rusehtavat tarkoittaa sitä, että synti on tahrannut Suomen luterilaisen kirkon.

6) Miksi juuri Helsingin Vanhakirkko? Se on symboli sille, että Suomen luterilainen kirkko on vanha, mutta se ei enää vastaa nykyajan ihmisten hengellisiin tarpeisiin.

Henki itkee ja itkee ja itkee.

Silti tuon Luterilaisen kirkon sisällä on vielä etsintää Jumalan puoleen – mutta näyssäni penkit olivat tyhjiä. Väki tulee vähenemään niissä kirkoissa, joissa hyväksytään Jumalan tahdon vastaiset asiat.

Herra Suomen Luterilaista kirkkoa armahda!

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/Profetioita-12 27.08.2023

———————–

Jussi Halla-ahon lausumaa:

”Tuntuu, että kirkko ja seurakunta haluaa olla yleisvasemmistolainen ja yleishumanistinen kaikkia syleilevä maailmanparannusorganisaatio, jonka tärkein tehtävä on hehkuttaa erilaisia mikroskooppisia vähemmistöjä tai muiden uskontokuntien edustajia.

Omaa kristillistä perinnettä ja uskonnollista sisältöä häpeillään ja halutaan lakaista kokonaan pois – paheksutaan ihmisiä, joille uskonto on oikeasti uskonnollinen kysymys.”

Jouko Pihon kommentti:

Vaikka Jussi Halla-aho on itse uskonnoton ihminen, niin edellä oleva teksti on terävää ja oikeaa havainnointia luterilaisen kirkon alennustilasta. Luterilaisesta kirkosta on tullut pitkälle tämän maailman mielipiteitä seuraava luopiokirkko.


Satanistit saapuivat Suomeen

Jos mieluummin katsot ja kuuntelet tämän kirjoitukseni, niin linkki on https://youtu.be/u1Me6XHotoo .

Helsingin Sanomissa oli 30.7.2023 Tuomo Väliahon asioita hyvin selventävä kirjoitus ”Satanistit saapuivat Suomeen”, joka kertoo amerikkalaisen v. 2013 perustetun The Satanic Temple (Saatanan temppeli) -nimisen hyvin äänekkään ”kirkon” ja yhteiskunnallisen toimijan saapumisesta Suomeen v. 2019 ja näkyvän toiminnan (Päivi Räsäsen vastustaminen) alkamisesta tammikuussa 2023.

Suomen järjestöllä on kymmenkunta jäsentä. Kannattajajäseniä on noin sata ja Instagramissa seuraajia on tuhansia. Logossa näkyy saatanallisia symboleja, kuten ylösalaisin käännetty pentagrammi eli viisikanta, vuohenpää, revontulia ja kolme kuusta, josta saadaan sanaleikkinä 666 sekä teksti The Satanic Temple Finland. Järjestö oli mukana omalla teltallaan tämän vuoden toukokuussa Jyväskylän kaupunkifestivaalilla.

Saatanan temppelin ideologia on lyhyesti sanottuna rationaalista satanismia, jossa ei uskota Jumalan tai Saatanan olemassaoloon, mutta käytetään siitä huolimatta Raamatusta ja kristinuskosta lainattuja sanoja ja symboleja niiden voimakkaan merkitysarvon takia. Tärkeintä on heidän mukaansa se, että ihminen saa tehdä mitä tahansa, kunhan ottaa toisetkin huomioon. Tämän takia aatetta on kutsuttu empaattiseksi eli myötätuntoiseksi satanismiksi.

Tässä asiassa Saatanan temppeli eroaa voimakkaasti satanismin perustajan Anton LaVeyn ideologiasta. LaVey perusti 1960-luvulla Saatanallisen kirkon Kaliforniaan ja kirjoitti myös Saatanallisen Raamatun. LaVeyn satanismi oli äärimmäistä itsekkyyttä, jossa heikompia ei pidä auttaa ja ihminen saa toteuttaa omia nautinnonhalujaan muista välittämättä.

Nyt Suomen tulleen Saatanan temppelin aatemaailma on päinvastainen, koska siinä otetaan nimenomaan huomioon myös muut ihmiset.

Sitten on olemassa myös teististä satanismia, jota kutsutaan yleisemmin saatananpalvonnaksi, jossa Saatanan uskotaan olevan todellinen henkilö, jota rukoillaan ja palvotaan ja jolle uhrataan mm. lapsia.

Jos palataan taas Suomeen tulleeseen Saatanan temppeliin, niin se on siis Jumalan ja Saatanan kieltävä järjestö, joka kristinuskon vastaisista ajatuksista huolimatta sanoo olevansa uskonnollinen yhteisö, jolla on omat pyhäpäivänsä ja uskonnolliset tekstinsä. Kannattajat pitävätkin uskontoa enemmän yhteisönä samanmielisille, jossa uskoa yliluonnollisen ei tarvita.

Minusta kristillisen sanojen ja käytäntöjen hyödyntäminen kertoo jokaisen ihmisen sisimmässä olevasta Jumalan ja pyhyyden kaipuusta, joka on olemassa, vaikka Jumalan persoonallinen olemassaolo kiellettäisiinkin.

Tällaisen satanismin perusajatus on kiteytettynä: ”Ei jumalia, ei valtiaita. Tee niin kuin haluat, mutta älä ole kakkapää.”

Toivottavasti tällainen jumalaton ideologia ei leviä sen kummemmin Suomessa. Ihminen saa kyllä tehdä vapaan tahdon periaatteen vuoksi mitä tahansa, mutta ei ilman seurausta. Mitä ihminen kylvää, sitä hän niittää. Jokainen tekee vielä kerran tiliä elämästään elämän antajalle, Korkeimmalle Jumalalle, joka totisesti on ja jonka eteen jokaisen satanistinkin on kerran astuttava. Olen varma, että silloin puntit tutisevat.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/Ajankohtaista36 30.07.2023


N.K:n joitakin vuosia sitten näkemä uni jengiväkivallasta

HERRAN SANA

Puhalla pasuunaan viimeisen kerran. Puhu niin selkeästi, että kaikki ymmärtää mistä on kyse. Puhu niin että sitä ei voi sekoittaa vihaan tai katkeruuteen vaan anna välittämisen kuulua äänessäsi. Anna äänessäsi kuulua se, kuinka tämä on parasta kaikkia ajatellen. Anna sen kuulua äänessäsi. Vielä on hetki aikaa, älä tuudittaudu uneen! Näe mitä tapahtuu ympärilläsi ja mihin se lopulta vie.

UNI

Näin vuosia sitten unen, jossa paniikissa juoksin alueella missä oli rakennuksia. Muistan sekasorron, palavia tulia, ja sain käsityksen/tunsin, että moottoripyöräjengit hallitsevat näitä alueita. Unesta jäi erityisesti mieleen pelon ja sekasorron tunne sisimpääni. Siitä lähtien minulla on ollut käsitys ja tunne siitä, että jengisotien alkaminen on hyvin todennäköinen tapahtuma jopa myös järjellisesti ajatellen. Näemme näitä merkkejä nyt, Herra armahda, että tämä ei menisi niin pitkälle!

SANOMA

6.6.2023 laskeutui sisimpääni uudestaan nämä aatokset mitä vuosia sitten koin. Sana jengisotien alkamisesta. Koen että tämä alkaa purkautumaan ensi vuonna 2024. Näemme uutisissa erillisiä yksittäisiä tapahtumia mutta silti yhteneviä. Monin paikoin kuuluu tapauksia levottomuuksista. Bussikuski, perheenisä tai satunnainen perjantaibilettäjä. Oletko sinä kenties seuraava tai läheisesi? Jos olet, niin kuinka toimit? Herra pitää huolen omistaan tämä tulee muistaa, mutta sinun maallisella kaverillasi ei ole mitään turvaa muuta kuin järkensä. Kuinka hän aikoo puolustaa perhettään tai itseään, mitä luulet mihin hän turvaa? Minkälaiseen voimaan? Nyt on Suomen kansan ja seurakunnan aika nähdä nämä asiat, rukoilla ja vaatia muutosta eikä tuudittautua tässä uneen. Tämä on isompi asia kuin yksittäiset päätökset.

SYY

Mistä tämä johtuu? Rahasta ja hyvinvoinnista on tullut yhteiskuntamme kulmakivi ja se vaikuttaa erityisesti nuorissa levottomuutta. Ryöstöjen motiivina kuullaan olevan usein vaatteet, kalliit tavarat ja rahallinen hyöty. Ihannoidaan hyvinvointia ja oikein sellaista prameata sikari-samppanja menoa kalliissa vaatteissa. Huomatessaan hyvinvoinnin puuttuvan sitä yritetään hakea väkisin. Media antaa jatkuvaa kuvaa siitä minkälaista elämän tulisi olla ja se luo eriarvoisuutta. Ei ole mahdollisuutta työhön ja jos on niin siitä ei tule tarpeeksi hulppeaa elämää varten, siksi rikollisuus on houkuttavampaa. Huumeet ja väkivalta tuo toivon tästä elämästä. Tulee muistaa tässä yhteydessä, että normaaleja ihmisiä löytyy niin maahanmuuttajista kuin suomalaisistakin, eivät kaikki ole väkivallassa kiinni mutta tämä voi muuttua, jos väkivalta purkautuu, sotaan on lähdettävä, sillä muuten olet potentiaalinen uhri.

VALLITSEVA TILANNE

Poliisi antaa tänä päivänä mm. kehotuksen/kehotuksia olla liikkumatta tietyllä alueella, kuulemme nuorten teräaseisiin liittyvistä tapahtumista ja muistamme aikaisemmat levottomuudet. Tiedämme mitä Ruotsissa tapahtuu ja on tapahtunut. Ruotsissa maahanmuuttaja äidit kokoontuvat turvakävelyille auttaakseen nuoria sillä valtio on tehoton auttamaan. Tämä on siis myös heidän hätähuutonsa ja tämä ääni on mahdollista kuulla tämän näyn/profetian mukaan myös Suomessa, ja tämä aika koittaa, jos Suomen oikea vastarinta ei nouse.

RUOTSI JA SUOMI

Tämä kaikki liittyy siihen, kuinka maamme on ottanut maahanmuutosta liikkeen, joka on muuttanut suuntaamme. Ruotsista olemme voineet nähdä mitä siellä on tapahtunut, kuinka paljon asioita on mennyt pieleen. Silti emme usko sitä emmekä ainakaan sitä, että meille voisi käydä samoin. Osittain tässä ollaan oikeassa siinä, että meille ei käy samoin sillä me emme ole Ruotsi. Suomessa on luonteessa vahva periksiantamattomuuden henki vaikeuden edessä. Katsomme kyllä aikamme mutta ennen pitkää sanomme, että tähän asti voit kulkea mutta et milliäkään edemmäs. Tämä on myös Jumalalta tullut asenne kansallemme, tietynlainen talvisodan henki.

MILAN JAFF JENGINUORI HELSINGISTÄ

Sama viha ja henki mikä on/oli (Herra tietää sydämentilan) maahanmuuttaja jenginuoren Milan Jaffin päällä tekee työtään myös muiden nuorten kohdalla. Se ei kunnioita naista yksilönä tai persoonana eikä mitään mitä oikeusvaltioon liittyy. Varas on tullut vain tappamaan ja tuhoamaan. Se nauraa kohdatessaan tuomion niin kuin näemme videolta, jossa hän on oikeudenkäynnissä. Meidän on vaikea uskoa totuutta, että katumus ei asu kaikkien sydämessä ja tämä johtaa sinisilmäisyyteen. 1. Joh. 5:16, 2. Tess. 3:2. Tähän sinisilmäisyyteen annan nämä sananpaikat tarkasteltavaksi, jolla EN viittaa siihen, että Milan olisi pelastuksen ulkopuolella, Herra sen tietää, me julistamme pelastusta kaikille luoduille tekemättä erotusta.

Eduskunta ei ole ottanut huomioon tapahtuneita asioita. Eduskunta ymmärtää osaltaan mutta ei tee kaikkeansa. Hätähuuto ei kuulu voimakkaana kaikkien suusta, sitä ohennetaan vedellä ja vähätellään, kunnes purkautuu onnettomuus maan ylle, sitten ajatellaan mutta nyt ajatellaan, että kaikki menee ohi ja että mitään kovin pahaa ei tapahdu. Näin minäkin toivon. Koen hengessäni, että suomalainen mies ei taistelematta taivu! Ei tässäkään asiassa. Tämä on syytä muistaa. Luuletko että Suomen leijona nöyrtyy ja antaa kaiken viholliselle, joka ryöstää ja raiskaa? Tekikö se niin talvisodassa? Mietipä uudestaan.

VASTARINTALIIKE

Levottomuuksien vuoksi kansalaiset toimivat valtion toimettomuuden edessä. Kehittyy oma oikeus ja puolustusjärjestelmä. Tämä lisää vain olemassa olevaa levottomuutta, vihaa ja jengien rivejä. Viha nostaa vihaa.
Viha ja vastarinta, joka nousee suomalaisten sydämestä, nostattaa myös kohtuuttoman vihan monia muita maahanmuuttajia kohtaan. Sanomatta selvää mitä tämä aiheuttaa heidän kohdallansa.

Moottoripyöräjengit, uusnatsiliikkeet saavat kannatusta tavallisen kansan riveistä, kun huomataan poliisivoimamme voimattomiksi. Poliisivoimaa syytetään toimettomuudesta. Ihmiset joutuvat hakemaan apua moottoripyöräjengeiltä, kun eivät itse pärjää levottomuuksien keskellä, ja syntyy kansanliike.

Kaikki eivät haluaisi vihata mutta aina muuta vaihtoehtoa ei ole. Yleisellä tasolla tilanne halutaan pois mutta se ei tule ratkaisemaan sitä. Vain anteeksianto, parannuksenteko, suunnanmuutos ja lopulta rakkaudella välittäminen on ainoa ratkaisu muutokseen. On huomioitavaa, että rakkauden tulee osua nimenomaan myös maahanmuuttajia kohtaan koska muuten tilanne ei tule muuttumaan. Suurin osa meistä muistaa kuinka Jumala David Wilkersonin kautta kohtasi Nicky Cruzia, joka oli maahanmuuttaja Puerto Ricosta vieraassa maassa. ”Voit paloitella minut tuhanneksi palaksi ja jokainen pala silti rakastaisi sinua.”

Poliisivoimat ovat kykenemättömiä toimimaan, tapahtumia on aivan liikaa ja se näkyy jo nyt. Resurssit ovat pienet. Tämä kaikki tapahtuva on tarkka, pimeydestä nouseva suunnitelma, jota vastaan tulee taistella. Mikäli oikeisiin päätöksiin eduskunnassa ja valtion tasolla ei päästä kaikki tämä tulee tapahtumaan aivan niin kuin Ruotsissa. Kaikki menee vain pahemmin nousevan vastarinnan takia. Painotan edelleen sitä, että ei kannata aliarvioida suomalaisen sisukkuutta.

Koska Suomi, Eduskunta ja kristillinen yhteisö (joka ensi sijassa taistelee pimeyttä vastaan) ei ole toiminut, syntyy myös viha heitä kohtaan. Osansa saa valtion päättäjät, jotka ovat tehneet huonoja päätöksiä. Heitä kritisoidaan menneistä päätöksistä, tuomitaan siitä mitä ovat tehneet ja he pysyvät hiljaa koska eivät tiedä mitä sanoa. Voimme nähdä merkkejä tästä Ruotsin historiassa esimerkiksi Olof Palmen toimintakauden aikana. Kaikkialla voimme nähdä jo nyt turvattomuutta, jos ajattelemme tämän pysyvän vain Helsingin alueella, olemme sinisilmäisiä ja olemme uskoneet valheen.

ANTISEMITISMI JA KAIKENLAINEN VIHA

Antisemitismi nousee sillä uusnatsismi nostaa päätään ja sen ohella viha erityisesti kristittyjä kohtaan, jotka ovat toimineet lepsusti. Heitä kohtaan, jotka ovat hyväksyneet kaiken tapahtuneen sormiensa läpi. Heikkoutta vihataan ja halveksutaan koska nousee vahvana olemisen aika, ihmisistä tulee kylmempiä.

Nyt on aika rukoilla, nyt on aika tehdä päätöksiä sillä ei ole kauan aikaa ennen kuin vihollinen saa niskaotteen ja muutosta ei hetkeen tule. Joudumme keräämään tämän hengen ja vihan palasia pitkän aikaa, ja keräämme niitä jo nyt. Pelko tekee työtään ja jäytää sisuksissa.
Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä vaan voiman, rakkauden ja raittiuden hengen. 2. Tim. 1:7.
Meidän on noustava hengellisenä rintamana ja vaadittava muutosta, tämä ei voi jatkua näin! On noustava rukous ja palo sitä kohtaan, että meillä voisi olla turvaisa maa ahdingon aikoina.

SUOMEN ARMEIJA

Suomen armeijan on vaikea toimia auktoriteettina koska sen sisällä on liikehdintää mikä sisältää samoja vihan elementtejä mitä muussakin kansassa. Suomesta on tehty persoonaton ja isänmaaton kansakunta. Veteraaniemme poistuessa heidän kaikunsa poistuu, isänmaasta ja taisteluistamme tulee ja on tullut huono vitsi, joka on menneen talven lumia. Sodan kohdatessa suomineito voi nousta voimakkaana mutta tässä asiassa siitä ei ole apua. Olemme päästäneet vihollisen keskuuteemme taistelutta! Vihollisemme on ollut väärät päätökset ja liian lepsu asenne, eivät maahanmuuttajat. Ei heillä ole samaa ymmärrystä ja kokemusta niin kuin meillä. Maahanmuuttajat tulevat täysin eri kulttuurista. Yhteiskunnista, joissa yksilöillä ei ole merkitystä. Kuinka voisimme vaatia heiltä yhtään mitään? Tyhjästä on paha nyhjäistä.

EDUSKUNNALLE

Nyt on aika soittaa pasuunaan viimeisen kerran. Nyt pitää seisoa siinä muurinaukossa mikä sinulle on varattu. Vieressä on sotilaita, jotka voivat jakaa vastuuta tästä tehtävästä ja viisaat johtajat, jotka voivat sinua auttaa. Yritä saada mahdollisimman selkeä ääni. Kerro niin että rakkaus (Hänen rakkautensa) kuuluu äänessäsi eikä viha. Ihmiset haluavat kuulla tämän rakkauden pasuunan väärällä tavalla. Se halutaan sekoittaa vihaan. Tämä on vihollisen valhe ja aina ollut, hän puhuu omaansa älä sinä häntä kuuntele. Herran henki antaa sinulle viisauden puhua oikein, puhu vain se minkä ymmärrät oikeaksi mutta pue se mahdollisimman rakkaudellisiin sanoihin niin ettei sitä voi sekoittaa vihaksi. Loppuvuosi on erikoisen tärkeä. Vielä viimeisen kerran puhalla, sinä olet tehtäväsi tehnyt.

Totuuden huulet pysyvät iäti, mutta valheen kieli vain tuokion. Snl. 12:19.
Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Joh. 8:44.
Niin minä otin kirjasen enkelin kädestä ja söin sen; se oli minun suussani makea kuin hunaja; mutta sen syötyäni minun vatsaani karvasteli. Ilm. 10:10.

LOPPUSIUNAUS

SIUNAUSTA SINULLE HERRASSA! Hän antakoon sinulle Voiman puhua mitä Hän kielellesi laittaa, älä ennalta mieti mitä sanot vaan luota Häneen (Luuk. 12:11)! Jos sinulla on Jeremian kutsu, niin älä arkaile virassasi.
Herra kanssasi, vahvistu Hänessä ja Hänen läsnäolossaan, vietä aikaa Sanan äärellä jatkuvasti. Me muutumme Hänen kaltaiseksi, kun katselemme Häntä. Jopa Mooses säteili jo laista, kuinka emme me muuttuisi Jeesuksen läsnäolosta!
Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niin kuin muuttaa Herra, joka on Henki. 2. Kor. 3:18.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 11.07.2023


Kaksi miestä Suomen johdossa

Monet profetiat ovat puhuneet Suomen tulevasta hengellisestä johtajasta. Tukholman profetian saanut Yrjö Säkkinen puhui Suomen profeetasta ja helluntailainen saarnamies Tauno Rantala auran kärjestä.

Vapaakirkon 105-vuotiaaksi elänyt evankelista Hilja Aaltonen sai kuitenkin näyn KAHDESTA miehestä, jotka Jumala ottaa huutavan ääneksi (viittaus Johannes Kastajaan) Suomessa. Tuleva hengellisen herätyksen aika on oleva lyhyt, mutta erittäin ihana, väkevä ja raitishenkinen.

Olen ajatellut tähän asti, että kyseessä olisi kaksi profeettaa, mutta tänään tuli mieleeni, että ei sen niin tarvitse olla, vaan ilmeisesti kyse on siitä, että toinen on hengellinen johtaja eli profeetta ja toinen on maallinen johtaja eli uskova presidentti.

Tämä käsitys liittyy hyvin yhteen sen kanssa, että luterilainen diakoni Fritjof Ojansuu profetoi 1960-luvulla, että Suomessa alkaa uskonnollis-kansallinen herätys. Ei siis vain hengellinen herätys, vaan myös poliittinen herätys, ja kummankin johdossa olisi oma miehensä.

Aika näyttää, käykö näin. Itse uskon, että juuri näin tulee tapahtumaan.

Kuvamontaasin tekijä: Anne Lindell.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/profetioita12 07.07.2023


29.6.2023

Tulevat tapahtumat Suomessa

Jos mieluummin kuuntelet lukemani kirjoituksen videolta, niin osoite on: https://youtu.be/qTkDy17ssbs .

Venäjä miehittää oman turvallisuutensa takia ja reaktiona Suomen Nato-jäsenyyteen Suomen itä- ja pohjoisosan Suomen hallituksen luvalla eikä Nato tee mitään. Myöntyväisyyspäätös on erittäin viisasta ja Jumalan tahdon mukaista politiikkaa, koska se säästää Suomen Kolmannen maailmansodan varsinaisilta ja hyvin verisiltä taisteluilta. Miehitys kestää jonkin aikaa, mutta loppuu aikanaan ja venäläiset sotilaat poistuvat Suomesta.

Suomi tulee kokemaan ankaraa ruokapulaa, kun kauppojen hyllyt ammottavat tyhjyyttään, kuten kaikkialla maailmassa.

Suomessa koetaan ennen täällä näkemättömiä luonnonkatastrofeja, kuten epätavallisen voimakkaita tulvia ja maanjäristyksiä.

Suomessa syttyy erittäin voimakas hengellinen herätys, jonka seurauksena miljoona suomalaista tulee uskoon. Tämä hengellinen herääminen ulottuu koko yhteiskuntaan ja myös politiikan korkeimmille tasoille, niin että Suomessa aletaan säätää Jumalan tahdon mukaisia vanhurskaita lakeja.

Suomi eroaa Natosta ja Euroopan unionista ja palaa takaisin puolueettomuuteen ja täyteen itsenäisyyteen.

Suomi saa rauhanomaisesti sopien Karjalan ja muut meiltä ryöstetyt alueet takaisin ja sen lisäksi myös Itä-Karjala eli Viena ja Aunus sekä Kuolan niemimaa liitetään Suomeen. Viron kanssa Suomi solmii valtioliiton. Suomella tulee olemaan hyvä naapuruussuhde Venäjän kanssa, jonka johdossa tulee silloin olemaan Jumalaa kunnioittava hyväntahtoinen tsaari.

Näin tulee totisesti tapahtumaan! Kunnia Jumalalle!

Jumala Suomea ja suomalaisia siunatkoon!

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/Profetioita12 29.06.2023


Rik Hanskin v. 2013 saama sanoma tulevasta Suomen profeetasta

Haluan kertoa tässä, että se tuleva Suomen profeetta on vielä tuntematon ja piilossa ja yllätys monille. Tämä profeetta tulee merkkien ja ihmeitten kera ja on todella väkevästi Jumalan käytössä, mutta on myös maksanut kalliin hinnan, jota kukaan ei osaa edes arvatakaan tai ymmärrä. Tällä profeetalla on Elian ja Elisan voitelu ja kaksoisvoitelu.

Jumala ei anna sitä vielä tiedoksi, kuka se on, mutta kun hän tulee, sen tietää kaikki uskovat. He näkevät ja varsinkin ne jotka odottavat herätystä. Joukossa on myös pessimistejä ja epäuskoisia, jotka eivät odota tällaista profeettaa tai henkilöä. Jotkut kyllä luulevat, että se on se ja se, mutta tämä henkilö on vielä piilossa.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 07.06.2023


Nimimerkin ”Hippo” 11.10.2006 saama sanoma Jumalan aseesta Suomessa

Jumalan ase nousee kohta Suomesta. Hän tulee julistamaan Jumalan auktoriteetilla. Hän sanoo: ”Kuulkaa taivaat, kuulkaa maa, sillä Herran suu on puhunut!” Hän ei ole ihmisten silmissä mitään. Hän on astioista halvin. Hän on ollut ”erämaassa” jo aika kauan.

Kohta hänelle tulee Herran, Jumalan, maan ja taivaan Luojan sana, jonka hän tulee julistamaan heikkona, mutta täynnä Jumalan Pyhää Henkeä. Hän tulee ilmoittamaan Suomelle sen synnit, ja Jumalan seurakunnalle sen synnit voimalla, mitä ei ole nähty meidän sukupolvessamme.

Jesaja 58:1: ”Huuda täyttä kurkkua, älä säästä, korota äänesi niin kuin pasuuna, ILMOITA MINUN KANSALLENI HEIDÄN RIKOKSENSA JA JAAKOBIN HUONEELLE HEIDÄN SYNTINSÄ.” Hän tulee julistamaan: ”TEHKÄÄ PARANNUS JA USKOKAA EVANKELIUMI.”

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 06.06.2023


6.6.2023

Serbialaisen Mitar Tarabichin profetia

Serbialainen Mitar Tarabich (1829-1899) profetoi: ”Pohjoisessa olevan kansan keskuudesta tulee nousemaan pieni mies, joka opettaa rakkaudesta ja myötätunnosta.

Miehen ympärillä tulee olemaan monia juudaksia ja tekopyhiä, minkä takia hänellä tulee olemaan paljon myötä- ja vastoinkäymisiä.

Ei yksikään näistä teeskentelijöistä halua tietää, mitä todellinen inhimillinen armahtavaisuus on, mutta hänen sanomansa sanat ja viisaat kirjansa säilyvät.

Silloin ihmiset tulevat tietämään, millaisessa itsepetoksessa he olivat eläneet.”

Kuvassa Mitar Tarabich.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 06.06.2023


5.6.2023

Vladimir Solovjevin profetiat maailmansodista, Euroopan unionista ja Antikristuksesta

Venäläinen filosofi Vladimir Solovjev (1853-1900) ennusti hämmästyttävän tarkasti 1900-luvun tapahtumia. Osa hänen ennustuksistaan koskee 2000-lukua. Niiden aika ei ole vielä tullut mutta tulee pian.

1900-luvusta Solovjev profetoi v. 1900: ”Seuraavasta vuosisadasta tulee suurten sotien aikaa. Maailmansotien kautta mennään väistämättä yhtyneeseen Eurooppaan, eräänlaiseen Euroopan Yhdysvaltoihin, jolle syntyy yhteinen hallintoelin, Euroopan neuvosto. Kun löyhää liittoa on mahdotonta johtaa, lujitetaan turvallisuussyistä yhtynyt Eurooppa liittovaltioksi ja valitaan vanha kenraali sen johtoon. Koska hänellä on suursijoittajana yhteydet niin rahamaailmaan kuin sotilasvoimiinkin, hän onnistuu tehtävässään erinomaisesti. Lopulta Euroopan johtoon nousee suuri ihmiskunnan hyväntekijä – Antikristus.”

Solovjevin mukaan Antikristus tulee olemaan vakaumuksellinen spiritualisti, ihailtu hyväntekijä, asialleen omistautunut aktiivinen pasifisti, kasvissyöjä ja päättäväinen eläinten oikeuksien puolustaja.

Antikristus ei ole ”periaatteessa” vihamielinen Kristusta kohtaan. Itse asiassa Antikristus arvostaa Kristuksen opetuksia.

Mutta Antikristus tulee hylkäämään Kristuksen ainutlaatuisuuden eli että hän on Jumalan Poika, ristinkuoleman pelastusmerkityksen, ylösnousemuksen ja sen, että Jeesus elää tänä päivänä eli kaikki kristinuskon tärkeimmät perusopit.

On myös syytä tietää, että Antikristus ei tule olemaan aidosti hyväntekijä, kuten Solovjev sanoo, vaan hyväntekijää esittävä Saatanalta voimansa saava pahantekijä, joka tekee kyllä aluksi hyviä tekoja, mutta joka osoittautuu sittemmin julmaksi diktaattoriksi kaikkia toisinajattelijoita ja varsinkin Jeesuksen uskollisia seuraajia kohtaan ja alkaa vangita ja surmata heitä.

Lisäksi Antikristus tulee vaatimaan, että kaikkien on kumarrettava häntä jumalana ja otettava hänen pedonmerkkinsä tai muutoin ei ole asiaa kauppaan eikä minnekään.

1900-lukua koskeneet ennustukset, kuten kaksi maailmansotaa ja Euroopan Unioni ovat jo toteutuneet.

Solovjevin profetia tulevasta Antikristuksesta tulee toteutumaan yhtä varmasti kuin hänen 1900-lukua koskeneet ennustuksensakin, koska Raamatussa on profetioita samasta asiasta.

Kuvassa Vladimir Solovjev.

Vladimir Solovjev.

Lähde: Jouko Pihon sivut 06.06.2023


Suomella on kolme vuotta aikaa jäljellä

Philip Paul sai Herralta sanoman kesäkuussa 2022: ”Kerro minun kansalleni Suomessa, että heillä on neljä vuotta jäljellä.” Eli tällä hetkellä toukokuun lopulla 2023 Suomella on kolme vuotta jäljellä.

Jäljellä mihin?

Paulin saaman sanoman mukaan tämä jäljellä oleva aika tulee käyttää tuleviin vaikeuksiin valmistautumiseen, kuten ruokavarastojen keräämiseen Joosefin tavoin, joka keräsi viljaa seitsemän vuoden ajan, jotta sitä sitten riitti, kun tuli seitsemän vuotta kestänyt kuivuus ja nälänhätä.

Paul sai myös selvän kehotuksen, että ihmisten olisi syytä muuttaa pohjoisemmaksi vähintään Tampereen seudulle.

Jumala kehottaa Suomen uskovia tulemaan yhteen häntä palvomaan unohtaen samalla politiikan ja opilliset erimielisyydet. Silloin Jumala voi antaa Suomelle Asuza-kadun tapaisen suuren Pyhän Hengen vuodatuksen.

Linkki Philip Paulin profetiaan: https://www.youtube.com/watch?v=qAKMaHa1eS4 .

Jouko Pihon kommentti:

Vahvistan Philip Paulin sanoman Jumalalta tulleeksi. Se on linjassa monien muiden samansisältöisten profetioiden kanssa.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 23.05.2023

Kuvankaappaus artikkeliin liitetystä YouTube-videosta.
Kuvankaappaus artikkeliin liitetystä YouTube-videosta.

Kommentti: Mihin unohtui profetiat itä- ja pohjois-Suomen miehityksestä? Kuvan ruksitus ei oikein tue aikaisempia profetioita.

Aikaviite ”3 vuotta” on varmaan liian myöhäinen? Suomessa alkaa ”tapahtua” paljon aikaisemmin.

Taakkatoimitus


Vallankumous Suomessa

Suomessa ei ole koskaan ollut vallankumousta.

Vuonna 1918 punaiset yrittivät vallankumousta, mutta hävisivät Sisällissodan Mannerheimin johtamille valkoisille, jonka takia siitä käytetään myös nimitystä Punakapina.

Viime sotien jälkeen kommunistit yrittivät uudelleen 1940-luvun loppupuolella vallankumousta, mutta sekin epäonnistui.

Vielä 1970-luvulla Suomi oli lähellä vallankumousta, kun monet sen ajan nuoret hurahtivat taistolaisuuteen ja pitivät hyvänä ajatuksena sitä, että Suomi liitettäisiin osaksi Neuvostoliittoa.

Sittemmin Suomi on lähentynyt länttä ja liittynyt sekä Euroopan unioniin että Natoon. Suomessa on sen kautta tapahtunut vähittäinen vallankumous, kun valtaa on siirtynyt koko ajan pois Helsingistä Brysseliin.

Mutta varsinaista veristä vallankumousta ei Suomessa ole ollut. Useimmat maailman vallankumouksista ovat nimittäin olleet hyvinkin väkivaltaisia, vaikka historiassa on ollut muutamia verettömiäkin vallankumouksia.

Tällainen rauhanomainen vallankumous on tulossa Suomeen lähivuosien aikana.

Silloin koko yhteiskunta muuttuu, koska hyvien monien ihmisten ajattelutapa ja mielipiteet vaihtuvat täysin toisenlaisiksi.

Mikä saa tällaisen dramaattisen muutoksen aikaan?

Kyse tulee olemaan uskonnollis-kansallisesta herätyksestä, kun suomalaiset kääntyvät tulevina hädän ja ahdistuksen päivinä taas Jumalan puoleen ja tekevät parannusta synneistään.

Samalla suomalaiset hylkäävät vihervasemmistolaisen, kulttuurimarxilaisen, globalistisen ja arvoliberaalin politiikan ja alkavat ajaa yhteiskunnallisia asioita kristillisestä, konservatiivisesta ja isänmaallisesta arvomaailmasta käsin.

Suomen arvovallankumous tulee olemaan hyvin merkittävä asia, jonka myös koko maailman media tulee ihmetellen huomiomaan.

https://youtu.be/bGW0bFWuglk

LÄHDE: Jouko Pihon uudet sivut 04.05.2023


Miehitys on parempi vaihtoehto kuin sota – 03/2023

Kun on vaihtoehtona paljon kuolonuhreja vaativa verinen sota tai Suomen miehitys, Suomen hallitus valitsee profetioiden mukaan – ja aivan oikein – kahdesta pahasta vähemmän huonon vaihtoehdon eli sallii Venäjän armeijan suorittaman Suomen osittaisen miehityksen (Itä- ja Pohjois-Suomi), joka loppuu kuitenkin aikanaan, mutta kuolleita vainajia ei saa takaisin koskaan.

Tämä on viisautta ja oikeaa isänmaallisuutta. Välillä on oikein panna vastaan, mutta toisinaan on oikeampaa antaa myöten. Historiaa tietävät ymmärtävät, kun sanon, että on aika olla hattu ja on aika olla myssy.

Natokiimasta johtuva hurraaisänmaallisuus olisi valmis tapattamaan kymmeniätuhansia suomalaisia, kunhan vain vihatulle Venäjälle ei anneta tuumaakaan periksi, mutta sellainen uho on väärin ja loppujen lopuksi erittäin epäisänmaallista.

Suomi Natoon

Saitte Naton. Kohta tulee Venäjän reaktio. Onneksi ei tule sotaa (Jumalan siunaus), mutta Suomen osittainen miehitys tulee (Jumalan tuomio).

LÄHDE: Jouko Piho/Ajankohtaista 36 – 31.03.2023


Amerikkalainen profeetallinen julistaja Robin Bullock sai yhtäkkiä kesken puheensa sanoman Suomelle

Robin Bullockin sanoma Suomelle

Amerikkalainen profeetallinen julistaja Robin Bullock sai yhtäkkiä kesken puheensa sanoman Suomelle.

Bullock sanoi: ”You are going to win in Finland.” Eli “Te tulette voittamaan Suomessa”.

Sitten Bullock puhui Suomea koskettavasta ravistelusta ja sen jälkeisestä hengellisestä herätyksestä ja siitä, että monia salassa olleita asioita tulee julkisuuteen.

Uskon, että kyseessä on Jumalalta tullut sanoma, joka vahvistaa sen, mitä olen sanonut jo vuosien ajan, että ensin Jumala rankaisee eri tavoin suomalaisia heidän syntiensä takia, mutta siitä johtuvan parannuksenteon takia Jumala siunaa Suomea sen historian suurimmalla hengellisellä herätyksellä.

Ja tosiaan niin tulee tapahtumaan, että monia salassa tehtyjä pahuuden tekoja tulee ilmi ja niiden tekijät joutuvat häpeään ja tuomittaviksi. Suomessa alkaa oikeuden, totuuden ja vanhurskauden aika.

Kun Bullock sanoi, että te Suomessa tulette voittamaan, niin uskon, että hän tarkoitti ateismia ja maallistunutta arvoliberalismia vastustavien kristillisten ja arvokonservatististen tahojen voittoa.

https://www.facebook.com/watch/?v=246417331111899

Войдите на Facebook

www.facebook.com

LÄHDE: Jouko Pihon uudet sivut 29.03.2023


Profetioita Putinin kohtalosta

Sharon Roachin elokuussa 2011 näkemä uni Putinin kuolemasta ja näky hänen seuraajastaan

Näin elokuussa 2011 unta, että katsoin sanomalehteä, jossa luki suurin kirjaimin otsikko PUTIN ON KUOLLUT. Otsikon alla oli Vladimir Putinin kuva. Sen jälkeen uni loppui yhtä äkkiä kuin se oli tullut.

Ennen edellä kerrottua unta Jumala oli antanut minulle näyn tulevasta Venäjästä, joka näytti kuin natsi-Saksan Kolmannelta Valtakunnalta. Tulevan Venäjän johtaja on oleva hyvin kylmä, rautanyrkkinen ja erittäin kurinalainen diktaattori.

Näin unen Putinin kuolemasta siinä vaiheessa, kun Venäjän presidenttinä oli Dmitri Medvedev. Koin, että Putinista tulee jälleen presidentti hänen jälkeensä, kuten kävikin v. 2012. Tämä Putinin kolmas presidenttikausi ennen hänen kuolemaansa tulee olemaan siirtymävaihe, joka tasoittaa tietä tulevalle diktaattorille.

Jouko Pihon kommentti:

Jokainen meistä kuolee aikanaan, mutta Putin on sen verran nuori, että hänen kuolemansa tulee olemaan suuren luokan sensaatiouutinen.

Roachin unessa ei sanota, miten Putin tulee kuolemaan. Yksi mahdollisuus on salamurha. Putin tullaan mahdollisesti salamurhaamaan sen takia, että hän on ottanut niin voimakkaan kannan länttä ja Uutta maailmanjärjestystä vastaan, mutta Ukrainan huonosti sujuneen sodan takia murhaajat ovat todennäköisimmin venäläisiä, jotka haluavat päästä Putinista eroon.

Jyrki Manninen näki murhasta heinäkuussa 2011 unen, jossa Putinin ympärillä kiersi viisi vihaa täynnä olevaa terävähampaista sutta, jotka hyökkäsivät Putinin kimppuun ja tappoivat hänet.

Sen jälkeen Venäjän näyttämölle astuu uusi ja häikäilemätön yksinvaltias, joka alkaa kiristää naapurivaltioita takaisin Venäjän valtapiiriin. Venäjällä pääsee valtaan äärimmäisen kansallismielinen ja natsityyppinen hallinto, josta myös Nita Johnson ja Arto Palmroth ovat nähneet näkyjä. Palmrothin näyssä Lieksassa olleet venäläiset sotilaat tekivät natsitervehdyksiä.

Suomi kuuluu Venäjän mielestä sen etupiiriin, mikä johtaa neuvotteluihin Suomen ja Venäjän välillä. Lopputuloksena Suomi luovuttaa Venäjän armeijalle kauttakulkuoikeuden Itä- ja Pohjois-Suomeen, mikä merkitsee sitä, että maittemme välille ei synny varsinaista sotatilaa kuten tulee käymään muualla maailmassa.

Kolmannen maailmansodan loputtua Venäjän armeija poistuu Suomesta, mainittu paha diktaattori kukistetaan ja Venäjällä alkaa uusi aika, Pyhän Venäjän aika.

14.3.2023

Putin tapetaan

Julkaisen oheisen unen uudestaan, koska se on tänä päivänä entistä ajankohtaisempi. Putinin loppu lähestyy.

Jyrki Mannisen heinäkuussa 2011 näkemä uni Vladimir Putinista

Näin heinäkuun lopulla 2011 unen Vladimir Putinista.

Ensin tässä unessa Vladimir Putin oli yksin, ja hän hymyili itsevarmaan tyyliinsä. Hän koki olevansa Venäjän johtaja, kaikin puolin. Ja hän oli omasta mielestään täysin turvassa. Hän seisoi yksin puku päällä ja hymyili itsevarman näköisenä, Venäjän johtajana.

Yllättäen hänen ympärilleen ilmestyi neljä-viisi sutta, jotka olivat isokokoisia, ja ne alkoivat kiertää ympyrää Vladimir Putinin ympärillä. Sudet olivat todella pahan ja murhanhimoisen näköisiä. Niillä oli petomaiset ilmeet ja terävät hampaat paljastettuina. Niiden silmistä huokui suunnaton viha.

Sudet murisivat uhkaavasti ja kiersivät kehää Vladimir Putinin ympärillä yhä nopeammin, ja Putin seisoi niiden keskellä. Näytti siltä, että Vladimir Putin ei huomannut näitä susia, vaikka ne selvästi kiersivät hänen ympärillään yhä nopeammin ja nopeammin. Lopulta nämä sudet kävivät yhtä aikaa Vladimir Putinin kimppuun ja tappoivat hänet. Tähän uni päättyi.

Jouko Pihon kommentti 19.11.2014:

En tiedä, tullaanko Putin jossain vaiheessa murhaamaan. Pidän kuitenkin Mannisen unta luotettavana, koska tiedän unennäkijän taustoista tarpeeksi paljon. Aika näyttää sitten lopulta, käykö näin kuin Manninen on nähnyt.

Näen itse Mannisen synkän unen Putinin murhasta täysin mahdollisena sen takia, että Putin on ollut jo niin pitkään vallassa Venäjällä, että ei olisi mikään ihme, että Venäjällä olisi syntynyt jo suurta kateutta ja politiikan sisällön linjaerimielisyyksiä, jolloin Putin halutaan pois vallasta hinnalla millä hyvänsä, vaikka sitten tappamalla. Oppositio ei luultavimmin ole kansan parissa syntyvää spontaania oppositiota, vaan pikemminkin muiden mahtitekijöiden halua päästä Putinin tilalle ohjaamaan Venäjän politiikkaa heidän haluamaansa jyrkempään suuntaan.

Kun on ollut runsaasti profetioita ja myös maallisten asiantuntijoiden arvioita siitä, että Venäjä voi jossain kireässä kansainvälisessä tilanteessa katsoa olevansa pakotettu oman turvallisuutensa takia miehittämään Baltian maat, Itä- ja Pohjois-Suomen sekä Ruotsin ja Norjan pohjoisosat, niin hyökkääjä voi olla Putin, mutta mahdollisesti myös Putinin kukistumisen jälkeinen uusi johtaja.

LÄHDE: Jouko Pihon uudet sivut 15.03.2023


Markon tammikuun lopulla 2023 näkemä näky kaksikaistaisesta tiestä

Näin tammikuun lopulla 2023 näyn kaksikaistaisesta tiestä. Oikeanpuolisen kaistan nimeksi sanottiin pyhitys.

Vasemmanpuolisen kaistan huomasin ja ymmärsin olevan maailmallisuutta myötäilevää. Sen voisi ikään kuin myös rinnastaa kevyen liikenteen väyläksi, koska siellä harrastettiin kevyttä kristillisyyttä. Se oli kevyen kristillisyyden kaista. Myöhemmin sille annettiin nimeksi viihdytyskaista. Tällä kaistalla Raamattua pyrittiin mukauttamaan ajan henkeen, maailmallisuuteen, eikä itse pyritty mukautumaan Sanan mukaan, niin kuin Sana (Room. 12:2) kehottaa.
Sanottiin, että me nykyajan uskovat olemme sellaisia, että voimme hyvin sujuvasti vaihtaa näiden kaistojen välillä, toisinaan useita kertoja päivässä.

Tämän jälkeen kuulin hyvin voimakkaat ja painokkaat Sanat: ”Tästä tulee loppu! Minä itse otan kansani johdon ja ravistelen heistä pois ne, jotka eivät minua tahdo tuntea. Minä kokoan laumani, joka on hajalleen lyöty, niin, että on vain yksi lauma, jota minä paimennan. Minä poistun saleista, joissa minä en saa johtaa. En tule jättämään yhtään lammastani näihin saleihin. Noudan heidät, jopa yksitellen ja kokoan heidät. Vien heidät vihreille niityille, pois loppuun kalutuilta laitumilta.”

Tämän jälkeen kaistojen väliin alkoi rakentua valtavalla voimalla keskikaide. Kaistojen välistä, maasta nousi kuin vahvoja rautaisia tolppia, niin kuin teidenkin keskikaiteilla on, mutta paljon jykevämpiä. Ihmiset vasemmalla kaistalla eivät juuri kuitenkaan tuntuneet huomaavan tätä, koska heidän mielensä oli kiinnittynyt aivan toisenlaisiin asioihin. Oikealla kaistalla olevat huomasivat ja aistivat tämän paljon herkemmin. Henkinen välimatka tuntui kasvavan, mahdollisesti erittäin hyvänkin ystävän kanssa, jonka kanssa aiemmin oltiin jaettu ilot ja surut.

Samalla näin kuitenkin muutamia vasemmalla kaistalla olijoita, jotka tässä vaiheessa palasivat nopeasti oikealle kaistalle. Se tapahtui aivan viime hetkellä. Hetken päästä taivaalta laskeutui ikään kuin näkymättömiä seinämiä näiden maasta nousseiden pystytolppien väliin. Alhaalta maasta nousseet rautatolpat ja ylhäältä tulevat seinämät sulautuivat kuin yhdeksi. Tämän tapahtuman jälkeen ei ollut enää mahdollista palata, koska heidän aikansa oli loppunut. Niistä rakentui Raamatussa (Luuk. 16:26) mainittu näkymätön juopa. Se tuntui erottavan ihmisestä jonkin osan, joka ei voinut kulkea tuon seinämän lävitse. Se läpäisi kyllä ihmisen fyysisen olemuksen, mutta jokin ihmisyyden osa näytti jäävään toiselle puolelle. Näyssä vaikutti siltä, kuin tuo Raamatussa mainittu juopa, olisi alkanut vaikuttaa jo täällä ajallisessa elämässä.

Näkyä kesti vielä hetkisen, ja näin kuinka vasen kaista rupesi irtoamaan ja kaartumaan enemmän vasemmalle irti pyhityskaistasta. Lopuksi ikään kuin näkymätön käsi tuli ja repi ja lopuksi riuhtaisi vasemman kaistan hyvin voimakkaasti irti pyhityskaistasta ja heitti sen pois luotaan. Mieleeni tuli Sanan kohta Ilm. 3:16.

Pyhityskaistalla oli tämän jälkeen hyvin rauhaisaa ja siellä vallitsi Jumalan tunteminen ja Israelin Pyhän pelko.

Näyssä painotettiin, että tämän keskikaiteen pystytys on alkamassa näinä päivinä.

Lopuksi sain kolme Raamatun jaetta.

3 Ms. 19:2
”Puhu kaikelle israelilaisten seurakunnalle ja sano heille: Olkaa pyhät, sillä minä, Herra, teidän Jumalanne, olen pyhä.”

3 Ms. 20:26
”Olkaa siis minulle pyhät, sillä minä, Herra, olen pyhä, ja minä olen teidät erottanut muista kansoista olemaan minun omani.”

Ilm. 22:11
”Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen.”

LÄHDE: Jouko Pihon uudet sivut 10.03.2023


Helluntaikirkko teki sopimuksen koronarokotemyönteisyydestä

Kuulin tänään eräältä ystävältäni, että hänellä on tietoa siitä, että rokotevalmistaja Pfizer ja jotkut Suomen päättäjät olisivat tehneet sopimuksen Suomen helluntaikirkon erään johtajan kanssa (tiedän nimen, mutta en halua sanoa sitä) siitä, että helluntaiherätyksen piirissä tuleviin koronatoimenpiteisiin, kuten maskeihin, kokoontumisrajoituksiin ja koronarokotteisiin suhtauduttaisiin myönteisesti.

Jos näin on, niin se selittää pitkälle sen, miksi suurin osa helluntaiuskovista meni tähän koronakusetukseen mukaan.

Ja sama hulluus tapahtui sitten kaikkialla muuallakin kristillisessä kentässä. Kaikki alistuivat huijaukseen muka lääketieteen nimissä, kun kyse oli ihmisten tietoisesta tappamisesta eli liikaväestön vähentämisestä ja siitä, että tämän kautta kokonaisia kansakuntia pyrittiin kontrolloimaan ja pakkokäskemään mielivaltaisten määräysten ja sulkujen avulla, jotta ihmisiä opetettaisiin tottelemaan päättäjiä kyseenalaistamatta heidän määräystensä järkevyyttä. Kaiken tämän aivopesun tarkoituksena on kasvattaa ihmisiä Uuden maailmanjärjestyksen aivottomiksi orjiksi.

Uskonnollisilla johtajilla on verta ja monia kuolemia käsissään.

LÄHDE: Jouko Pihon uudet sivut 21.02.2023


JW:n saama sanoma sineteistä 29.01.2023

Herra kertoi minulle aikanaan, kun ihmisluku on 6,66MRD (pasuunoiden varoitusääniä kuullaan kaikkialla maailmassa) ja siitä 12 vuotta eteenpäin, niin ihmisluku on täynnä 7,77MRD, jolloin alkoi plandemia-valhe.

Vuonna 2020 ”AHDISTUS ALKAA”.

1. SINETTI:
Valkoinen valhe, jonka kädessä on ruisku ja sille annettiin korona ja se lähtee voittajana voittamaan. (90% maailman väestöstä eksytetään ja peitetään demonisen pilven alle).

2. SINETTI:
Verinen hevonen, jolle annetaan valta ottaa rauha pois maanpäältä (nyt on rauha pois ja maailmansota päällä, joka on nyt fyysisesti vielä Ukrainassa). Rokotettujen äkilliset kuolemat lisääntyvät nopeasti, suuri joukko alkaa epäilemään hallituksia ja päättäjiä.

3. SINETTI:
Nälänhätä, joka alkaa aivan pian (varautukaa). Moni luopuu uskosta, kun saa kuulla että on myrkytetty. Ihmiset syyttävät Jumalaa, kuinka Hän on antanut minun eksyä. Vuosi 2023 on ratkaisun vuosi. Roikkukaa Kristuksessa kiinni.

4. SINETTI:
Motha ja sheol (myrkkykuolema ja tuonela), kun neljäsosa maan väestöstä kuolee sodassa, nälässä, myrkkypiikkeihin ja maan petojen tappamana. Alkutekstin mukaan motha myrkky on väriltään vaaleanvihreä sama kuin lusiferase-myrkky johon Bill Gatesilla on patentti.

5. SINETTI:
Uskovat, jotka ottivat myrkkyä ja kuolivat, huutavat Jumalan alttarin alla kysyen, koska Hän kostaa heidän kuolemansa niille, jotka vielä maan päällä asuvat. Vielä tulee suuri määrä uskovia kuolemaan niin kuin hekin kuolivat, jotka laittoivat toivonsa myrkkypiikkeihin.
Missä sinun toivosi on?

6. SINETTI:
Israelin sukukuntien jäljellejääneet uskolliset merkitään sinetillä. Sen jälkeen tapahtuu kuten Jeesus sanoi opetuslapsille, Matteus 24:29 (sama kuin tässä sinetissä): Herramme Jeesus tulee noutamaan uskolliset, jotka kaiken toivonsa ovat Kristukseen laittaneet. Herramme sanoi tulevansa, kun aurinko muuttuu mustaksi ja kuu menee verenpunaiseksi ja tähdet putoavat ja siihen loppuu uskovien ahdistus. Suuri joukko uskovia temmataan hirmuisesta ahdistuksesta.

7. SINETTI
murretaan ja käärö avataan, sisällä oleva kirjoitus on täynnä Jumalan vihaa niille, jotka Häntä vihaavat.

Ilmestyskirja jälkeenpäin kuvaa tapahtumia mitä muuta tapahtuu ahdistuksen ajassa, jolloin lopullinen antikristus ilmestyy Jerusalemin temppeliin sanoen olevansa jumala mutta tempausta ennen ahdistusta ei ole, vaan ylösotto on juuri ennen vihaa.

Väärät profeetat julistavat, että ei hätää, kaikki on kunnossa ja meidät temmataan ennen ahdistusta. Tämä saa aikaan myös suuren luopumuksen, kun ihmiset huomaavat, että ahdistus vain pahenee eikä ylösottoa näy.

Pitkään minä rukoilin ja kyselin, kuka Sinä Herra Jeesus olet ja Hän vastasi: ”Minä Olen näkymättömän Jumalan näkyvä kuva, kaikki mitä on ollut, on ja tulee olemaan, on ISÄ minun kauttani luonut.”

Suomen Siion on syvällä pimeydessä paksun demonisen peitteen alla kuten muukin kansa luottaen valtiovallan aivopesuun ja valheeseen, mutta tämä vuosi on ratkaisun vuosi.

LÄHDE: Jouko Pihon uudet sivut 21.01.2023


Tuhon vuosi 2023

Ensi vuosi 2023 tulee olemaan paljon vaikeampi kuin viimeiset pari vuotta, jotka ovat olleet jo melkoisia myllerryksen aikoja.

Nykyinen Ukrainan sota jatkuu ja sen lisäksi tulee muita sotia, joista pahin on Yhdysvalloissa puhkeava toinen sisällissota liberaalien ja konservatiivien välillä. USA tulee hajoamaan viiteen eri osaan. Ihmisten viha toisiaan kohtaan lisääntyy dramaattisesti.

Vallankumouksia tapahtuu myös muualla. Kolme merkittävää poliittista johtajaa kuolee v. 2023.

En sano tätä varmana, mutta on erittäin mahdollista, että myös Kolmas maailmansota syttyy syksyllä 2023. Ja jos ei, niin seuraava suursota ei ole kuitenkaan enää kaukana.

Kun Kolmas maailmansota syttyy, niin sitä ennen Venäjä tulee miehittämään armeijallaan Itä- ja Pohjois-Suomen puskurialueeksi itselleen. Jos siis Kolmas maailmansota alkaa syksyllä 2023, samoihin aikoihin myös Suomi miehitetään osittain.

Talouselämä tulee olemaan suurissa vaikeuksissa kaikissa maissa. Voidaan puhua talouden romahduksesta. Toisaalta me tiedämme, että juuri sitä eli suurta nollausta (great reset) Uutta maailmanjärjestystä ajava rikas eliitti haluaakin raivatakseen tietä tulevalle yhdelle maailmanhallitukselle ja sen johdossa olevalle diktaattorille eli petoantikristukselle.

Ruokapula tulee todelliseksi kaikkialla ja suoranainen nälänhätä alkaa, kun kansainvälinen kauppa tyrehtyy sotien takia. Tulee puutetta myös sähköstä ja bensiinistä, kun öljylaivat eivät enää kulje. Sitten eivät enää kulje autotkaan, ei bensa-autot eivätkä sähköautot. Hevoset nousevat uuteen arvoon.

Aina vain uudet taudit piinaavat ihmiskuntaa ja samalla myös vahingolliset rokotukset aiheuttavat lisää kuolemia. Kuitenkin rokotuksia pakotetaan ihmisille, jotta ihmiskuntaa voidaan sitäkin kautta vähentää. Mutta ennen kaikkea rokotukset ovat kontrolliväline, koska valtiovalta haluaa hallita ja vallita ihmisiä aina vain enemmän. Siirrymme yhä enemmän Ison veljen dystooppiseen maailmaan, jossa yksilö ei ole muuta kuin tottelemaan pakotettu koneiston pieni nappula.

Luonto äityy hurjaksi. Kaikkialla maailmassa on lisääntyvästi maanjäristyksiä, suuria tulvia ja tuhoisia tsunameja. Varsinkin rannikkokaupungit joutuvat kokemaan suuria onnettomuuksia.

En tiedä, onko se vielä ensi vuonna, mutta jossain vaiheessa maapalloon tulee iskeytymään huomattavan suuri taivaankappale, joka saa aikaan massiivista hävitystä. Myös Ilmestyskirja puhuu tästä.

Kaikki nämä hirveät koettelemukset tulevat ihmiskunnan osaksi Jumalan sallimana siksi, että ihmiskunta on pientä vähemmistöä lukuun ottamatta hylännyt Jumalan ja suorastaan pilkkaa Jumalaa väittäen häntä satuolennoksi.

Lisäksi ihmiset elävät niin kuin Tuomaria, jolle tullaan tekemään tiliä elämästä, ei olisi ollenkaan ja siksi he heittäytyvät kaikin tavoin moraalittomuuteen, rahanahneuteen, itsekkyyteen, ylpeyteen, pilkkaamiseen, panetteluun, kapinallisuuteen, kiittämättömyyteen, petollisuuteen, valheeseen, rakkaudettomuuteen, raakuuteen, väkivaltaan, murhiin, häikäilemättömyyteen, nautinnonhaluisuuteen, ulkokultaisuuteen ja kaikenlaiseen luonnottomaan järjettömyyteen. Ja kaiken huippuna jotkut palvovat salaa tai avoimesti Luciferia, kuten maailmaa johtava vapaamuurarieliitti tekee.

Näiden tuomioiden tarkoituksena on herättää ihmisiä synnin unestaan, että he tekisivät parannusta ja kääntyisivät Jumalan puoleen.

Itse asiassa jos ihmiset luopuisivat epäuskostaan ja paheellisista teoistaan jo nyt, niin Jumala voisi peruuttaa aikomansa rangaistukset, kuten hän teki aikoinaan Niinivessä, jota ei tuhottukaan, vaikka profeetta Joona niin julisti, koska niiniveläiset tekivät parannusta ja katuivat syntejään säkissä ja tuhkassa.

Todennäköisesti näin ei kuitenkaan käy, vaan ihmiskunta haluaa jatkaa laulaen ja tanssien helvettiin johtavalla tiellään.

Kuvassa Ilmestyskirjan (luku 6, jakeet 2-8) neljä tuomioratsastajaa eli Antikristus, sota, nälänhätä ja kuolema.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 05.12.2022

[ Jouko Piho on koostanut sisällön yleisesti tiedossa olevista profetioista ja lisännyt myös oman käsityksensä.]

taakkatoimitus


Odotuksia vuodelle 2023

Expectations—2023

By Hal Lindsey, 1.1.2023, suom. SK

Uuden vuoden alussa teemme yleensä tilannekatsauksen. Katsomme taaksepäin edelliseen vuoteen ja eteenpäin uuteen vuoteen. Meille tulevaisuus on hämärä, mutta Jumalalle kaikki on preesensissä. Hän näkee tulevaisuuden ja menneisyyden yhtenä ainoana, kaiken kattavana ”nyt”-hetkenä. Kun siis mietimme, mitä on edessä, voimme katsoa Hänen sanaansa. Mitä Hän on kertonut meille?

Hän antoi monia lupauksia ja paljasti paljon koskien tulevaisuuttamme yksilöinä. Hän myös kertoi, mitä planeetalle on tulossa. Se ei tarkoita, että voimme antaa tarkat geopoliittiset olosuhteet vuodelle 2023. Raamatun profetiaa ei ole järjestetty 365 päivän välein, mutta Raamattu antaa paljon tietoa ajasta juuri ennen Kristuksen paluuta. Ja se sopii siihen, mitä nyt näemme. Tarkastelemalla sitä, missä maailma on ja missä se tulee olemaan, voimme saada hyvän käsityksen tiestä, jolla olemme ja mihin se vie.

Seuraavassa on muutamia trendejä, jotka todennäköisesti koskevat vuotta 2023. Jotkut niistä ovat rohkaisevia, mutta monet eivät – ainakaan lyhyellä aikavälillä.

Laaja henkinen kaaos. Kun ihmiset kääntyvät pois totuudesta, heille jää valhe (Room. 1:18-32). Maailma näyttää kääntyvän pois Jumalasta ja kohti Saatanaa. Jeesus sanoi paholaisesta: ”Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8:44). Valehtelijan seuraaminen saa ihmiset ajelehtimaan hämmennyksen, pimeyden ja epätoivon merellä. Puhuessaan viimeisistä päivistä Jeesus varoitti toistuvasti, että se olisi petoksen – eli valeuutisten, kaasuvalotuksen, hypetyksen, kaksinaamaisuuden ja petoksen – aikaa.

Sekasorto. Kun ihmiset menettävät kyvyn erottaa totuus harhasta, se vaikuttaa kaikkeen. He kyseenalaistavat peruskäsitteet, kuten ”poikien ja tyttöjen” väliset erot. Monet alkavat nähdä kristityt ja juutalaiset naapurit vaarallisina, mikä johtaa lisääntyneeseen antisemitismiin ja kristittyjen vainoon.

Synkempi maailma. Mielen kaaos johtaa ahdistukseen, joka puolestaan johtaa huumeiden väärinkäyttöön – aivan kuten Raamattu ennustaa. Huumeet lisäävät rikollisuutta ja väkivaltaa. Yrittäessään suojautua rikollisuudelta ja väkivallalta yhteiskunta edelleen rajoittaa ihmisoikeuksia. Laittomuus johtaa vapauden menettämiseen ja Jeesus sanoi, että viimeiset päivät olisivat laittomuuden aikaa.

Tilaisuuksia todistamiseen. Hukkuvat ihmiset kaipaavat nostetta ja vakautta. Yhteiskunta ehkä yhä enemmän karttaa Jeesuksen seuraajia, mutta heillä on yhä enemmän tilaisuuksia kertoa evankeliumi henkilökohtaisesti toisille.

Kuolevat kirkot. Todellinen seurakunta ei kuole eikä voi kuolla, mutta kaikkialla on järjestöjä, jotka väittävät seuraavansa Kristusta, vaikka hylkäävät Hänen sanansa. Nämä vajoavat yhä syvemmälle pimeyteen.

Jeesuksen todellinen Evankeliumi on jyrkässä ristiriidassa saatanallisen maailmanjärjestyksen kasvavan rumuuden kanssa. Vuosi 2023 tulee tarjoamaan ainutlaatuisia tilaisuuksia ilmaista Jumalan rakkautta jakamalla Hänen sanaansa.

Tästä ja syystä ja muistakin voin edelleen sanoa – Hyvää Uutta Vuotta!

LÄHDE: Ajankohtaista uskosta sivusto 15.01.2023


Profetiaa Ukrainan kohtalosta

Onko Venäjän karhu herännyt talviunestaan?

Pastori Philip Barnetin Profetia Ukrainan kohtalosta 17.1.2007


Profetia Suomelle lokakuu 2020

16.2.2021.!

Profetia Lokakuun 2020 Jari Pasanen profeetta pastori

Tietoja
Julkaistu: 21.10.2020
Kirjoittanut: Tarkastaja

Herran sanoma ja profetia

Saatu 11.10.2020.

Näin sanoo Herra Herra nyt Minä päästän kuoleman enkelin irti Suomessa, vain ne, jotka suojaa uskoon pelastuu ja uskon kautta jeesuksen vereen koetellen tätä kansaa kaikkia ihmisä paitsi omani suojelen, jotka tulevat golgatan ristille ottavat poikani Jeesuksen kristuksen vastaan eivät tarvitse pelätä tätä vitsausta, joka on tulosssa.
Kääntykää synnistä puoleeni tunnusten, katuen, hyljäten, tehden parannuksen, niin Minä Herra Sebaot pelastan ja pidän pystyssä, nyt on aika nöyrtyä ylpeydestä, kovuudesta, synnin harjoittamisesta, noituudesta, haureudesta ,
epäjumalan palvelimisesta, juoppoudesta, sodoman ja gomoran synnistä, kaikesta vääryydestä ja laittomuudesta.

Nyt Minä Herra taivutan tätä kansaa, sillä olen maksannut suuren hinnan ristillä sinusta Suomen kansa, mutta sinä olet kova, peräänantamaton, aivan kuten muinoin Egyptin kuningas farao, et tahdo taipua, vaikka kuinka paljon minä koettelen sinua Suomi kuin muitakin kansoja, jos et nöyrry kapinat, selkkaukset kansain keskellä nousee sinussa kapinaan.
Minä Herra järkytän leivän tukeasi, väärää rauhaa, johon sinä luotat sinä tällöin ja pilkkaat raamatun pyhiä kirjoituksia jalkoihin. Sinun tv -ohjelmasi ovat täynnä noituutta, haureutta ja noituutta tietäjä- ja vainajahenkiä tv -ohjelmissa, sekä avointa saatanan palvontaa.


Sinä annat tässä maassa väärien profeettojen puhua vapaasti, väärät opettajat sekä apostolit, jotka toimivat kirkkosi sisällä, sillä saatana on pukeutennut valkeuden enkeliksi ja hänen palvelijansa vanhurskauden palvelijoiksi.
Sinun pappisi, jotka tässä maassa tulisi olla tien näyttäjiä, joiden suusta etsitään tieto ja taito eksyttävät kansasi keskellä peläten ihmismielipiteitä, sekä mediaa, joka on paholaisen käytössä.
Miksi uskovat ette pelkää Minua, enempi pelkäätte ihmisiä? Rakkaani, tuomiot alkavat tässä maasssa uskovista seurakunnista leevin pojista, jota ovat Herra Sebaotin sanansaattajia te apostolit, profeetat, evankelistat, opettajat ja kaitsijat olette puolueellisia opetuksessa.
Toisia te suositte toisia ette, enkö Minä Herra pidä tätä pahana? Te olette ottaaneet vallan, joka ei ole minun valtaani, lyöden kanssapalvelijoita laittaen heitä eristyksiin, estäen heidän kutsunsa ja heidän palvelutehtävänsä oman ylpeyden ja kovuutenne tähden.

Sillä näin sanoo Herra, ette osaa pitää toista parempana kuin itseänne ja ette osaa kilpailla kunnioituksessa, toinen toistenne kansssa, näin sanoo Herra.
Te pyöritätte omaa showtanne ja omaa asemaanne, siitä te ette tahdo luopua sanoo Herra. Minä tulen nöyryyttämään teitä tämän Suomen kansan edessä, sekä omienne, kun ette tahdo parannusta tehdä.
Miksi puskette sarvillanne heikkoja omassa voimasssa luullen, että se on Minun Pyhän Henkeni voima ja voitelu ja käytätte sanaa, kuin miekan pistoja hoivataaksenne toisianne, ette parantaaksenne niin kuin minä tahtoisin. Teillä on aseenkantajat.
On kateutta ja ylpeyttä toinen tosianne kohtaan, sanoo Herra Sebaot. Miksi annatte kaiken salaliittoteorioiden levitä keskellänne, miksi ette pysäytä heitä?
Jos ette nöyrry Herran aseenkantajat, Minä tulen nöyryttämään teitä sanoo Herra.

Olen yrittänyt taivuttaa teitä rakkaudella ja pitkämielisyydellä, Minä Herra olen ylpeitä vastaan, mutta nöyrille Minä annan armon ja kaunistan heidät pelastuksella ja annan yhä uutta iloa. Enkö Minä halua koota eksyneet laumasta, jotka ovat hajallaan ja harhailevat kukkuloilla, eksyneet uskossaan ja tuon heidät takaisin, vahvistan heitä, sekä kadoneet tuon keskuuteenne, sekä sidon heitä, heikkoja vahvistan ja tuen.
Mutta miksi te lyötte lyötyjä, ettekä anna heille anteeksi, niin kuin Minäkin annoin anteeksi tuhlaajapojalle ? Te asetatte heille sanktioita, karanteeneja, joita ei ole edes Minun sanassani. Antakaa anteeksi ja pukeutukaa rakkauden kautta vaikuttuvaan uskon sydämellisyyteen, armahtaivaisuuteen, näin sanoo Herra.

Oletteko te unohtaneet mistä Minä kerran teidät nostin kaitsemaan Herran seurakuntaa? Te olette suuressa vastuussa ja sen tähden Minä Herra Herra en voi vielä antaa herätystä, jota te hartaasi odotatte.
Te ylikorostatte, että maassanne ja seurakunissanne on herätys ja joka vuosi se alkaa. Näin julistatte sitä omisssa serakunissane ja kirkoisanne, ette edes viitsi tulla etsimään Minua koko sydäsmestänne itkien ja paastoten ja repiä rikki sydätänne edessäni, vaan te olette ulkokultaisia töissä ja sanoisssa. Sanotte herätys on teillä, omassa keskuudessa, kirkoissanne saatte ihmisiä kokoon ja sitä te nimitätte herätykseksi.
Te ylistätte, karkeloitte edessäni ulkokultaisesti, ette koko sydämestänne, että te saisitte voitelun. Monet palvelijoistani tekevät sitä rahan tähden, vain lihottaakseen itseään, ette niin että auttaisitte köyhiä keskuudessanne.

Näin sanoo Herra, te käskette heitä menemään sosiaaltoimistoihin, että teillä pastoreilla on suuret asemat ja hienot kirkot ja arvostus yhteiskunnan edessä, sitäkö Minä Herra käskin teitä tekemään?
Miksi nostatte ja korotatte ihmisiä virkaan arvostuksen takia, ette koroita heitä sen tähden, että Minä Herra olen heidät valinnut palvelustehtäviin ja virkoihin seurakuntani keskellä, miksi ette arvosta sitä voitelua, joka Minulla oli?
Isäni oli voidellut Minut teidän Herranne korkeudesta Pyhällä Hengellä ja tulella ja minä paransin kaikki saatanan valtaan joutuneet.
Miksi viette näitä ihmisiä ihmisviisauden alle ja psykiatreille, eikö miniun sanani ole parantava lääke koko teidän ruumillenne, sielulenne ja hengelle sanoo Herra. Teillä on usko, käyttäkää sitä raamatun sanani kautta, sillä se
tulee usko pyhistä kirjoituksita ja sen kuulaisuudesta sanoo Herra.

Eikö köyhät ole teidän keskuudessanne, auttakaa heitä? Miksi te opetatte väärin sanani vastaisesti Pyhän Henkeni kasteesta, eikö apostolit seuranneet poikani Jeesuksen Kristuksen opetusta ja esimerkkiä?
Mitä te sitten seuraatte, kun merkit seuraavat niitä, joka uskovat, he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, panevat kätensä sairasten päälle ja ne tulevat terveeksi. Jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita.
He lähtivät ja saarnasivat ja Herra vaikutti sanan sitä seuraavien merkkien kautta. Herra suree sitä tässä maasssa, näin sanoo Herra Herra, miksi annatte valheopetuksen levitä tässä maassa, että morsiameni joutuisi antikristuksen aikaan? Näin toiset opettavat tässä maassa eksyen ja eksyttänen.

Odottaakaa minua sanoo Herra ja tehkää kaikkenne. Minä tulen pian, joka on valmis ja lampussa on öljyä täynnä ja vaeltaa sanani mukaan ja on Pyhällä Hengellä täytetty, puhuen kielillä salaisuuksia hengessä on se, joka pääsee karitsan häihin, sillä Minun tahtoni on pelastaa tulevasta vihasta morsian ja suuresta koetuksen hetkestä, joka kohtaa koko maanpiiriä sanoo Herra ja odottamaan poikaani pelastajaksi taivaasta, pelastaen tulevasta vihasta, niin kuin Nooan pelastin samalla tapaa sanoo Herra. Hän ei nähnyt vedenpaisumuksen aikaa.

[ Huom! Alkuperäinen lähde ei ole taakkatoimituksen tiedossa ]


Anja Janhosen 2.10.2008 näkemä näky ruokapulasta ja ruokaihmeestä

Oli kesä. Joku mies kulki salkku kädessä etsien uskovia. Niinpä minä lähdin kulkemaan pois. Kuljin metsässä eteenpäin ja tulin vanhaan koulurakennukseen. Menin sisälle, jossa oli viisi naista, jotka olivat kauhussaan sanoen minulle: ”Mistä saadaan ruokaa, meillä on nälkä?”

Uskoville ei silloin annettu enää ruokaa. Minä sanoin heille: ”Mennään ympyrään, otetaan toisia kädestä ja ollaan polvillaan rukoillen. Herra sinä ruokit juutalaiset 40 vuotta erämassa, taivaallinen Isä, nyt meillä on nälkä, eikä meillä ole mitään syötävää, anna meille ruokaa.”

Samassa hetkessä tuli kolme vasullista pieniä leipäsiä. Sanoin: ”Nyt meillä on taivaan leipää. Siinä on kaikki ravinteet.” Niin aloimme syödä. Näin Herra ruokkii lapsensa.

Jouko Pihon kommentti 2.10.2008

Mustan hevosen kavion äänet kaikuvat jo kuuluttaen sitä osaa Jumalan tuomioista, että lähivuosina tulee kaikkialle maailmaan, myös Suomeen, suuri nälänhätä.

Sen lisäksi tulee Antikristuksen hallintoaikana sellainen tilanne, että uskovat eivät voi ostaa eivätkä myydä mitään, koska he kieltäytyvät ottamasta pedonmerkkiä.

Näitä tulevia ahdistuksen aikoja varten uskovien on hyvä varastoida ruokaa ja muita tarvikkeita. Voi kuitenkin tulla tilanteita, että varastotkin loppuvat eikä ruokaa kerta kaikkiaan ole. Kauppaankaan ei voi mennä, kun ei ole uuden maailmandiktaattorin merkkiä otsassa tai oikeassa kädessä. Silloin uskovat voivat rukoillen turvautua Jumalan yliluonnolliseen apuun, ja Jumala tulee tekemään paljon ihmeellisiä ruokaihmeitä. Tämän takia uskovat voivat olla kaikissa olosuhteissa turvallisella mielellä.

Jouko Pihon kommentti 6.9.2022

Tänä päivänä maailmanlaajuisen ja myös Suomea koskevan nälänhädän mahdollisuus on selvästi nähtävissä ruuanhintojen koko ajan noustessa. Tulevan suursodan aikana koko ruokahuolto romahtaa täydellisesti.

Lisäksi Antikristuksen aikana pedonmerkkiä ottamattomat uskovat eivät voi ostaa kaupoista mitään, joten heidän on selvittävä muilla tavoin, kuten varastoiden, mutta myös Jumalan yliluonnollisten ruokaihmeiden avulla.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/Profetioita 10 – 06.09.2022


Sananvapaus uhattuna

Kautta maailmanhistorian toista mieltä olevia on vainottu vallassa olevien toimesta, koska he ovat kokeneet kriittiset näkemykset uhkana omalle vallalleen, mutta näinä lopunaikoina eri mieltä olevien tukahduttaminen eri tavoin, jopa väkivaltaisesti, on lisääntynyt ja tulee vielä tästäkin kasvamaan.

Olemme kuulleet viime aikoina uutisia Venäjältä oudoista ikkunasta putoamisista juuri niiden kohdalla, jotka ovat arvostelleet Putinia ja varsinkin Ukrainan sotaa. Sitä ennen on ollut tiedossa monia poliittisesti motivoituneita salamurhia tai niiden yrityksiä niitä vastaan, jotka ovat asettuneet Kremlin tahtoa vastaan, viimeisimpänä Navalnyi.

Tätä samaa tapahtuu kaikkialla maailmassa, ei vain Venäjällä. Yksi pahamaineinen valtio on Yhdysvallat, jossa tapahtuu myös yllättäviä kuolemia niiden kohdalla, jotka ovat vastustaneet vapaamuurareita ja jotka ovat olleet eri mieltä globalistista Uutta maailmanjärjestystä ajavan liberaalisvasemmistolaisen agendan kanssa.

Valitettavasti sananvapaus on kahlehdittu myös Suomessa, jossa ei niinkään tapeta ihmisiä, mutta muutoin heitä halveksitaan hörhöinä ja estetään pääsy valtamediaan.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto/Ajankohtaista 33 03.09.2022


Stefanie Hoffmanin huhtikuussa 2022 näkemä näky Suomen EU-erosta

Näin Suomen, joka irrotettiin maasta. Alla olevat juuret olivat irrallaan.
Koin että Jumala tarkoitti, että Suomi on itsenäinen ja lähtee myös EU:sta.

Näin Suomen ja kristallisateen taivaasta, mikä viittaa tulevaan herätykseen.

Näin myös Suomen presidentin, joka nosti kädessään olevan miekan ylös, ja Suomen lipun, joka liehui itsenäisyyden tuulessa.

Jouko Pihon kommentti:

Vahvistan Stefanien näyn.

Suomi tulee eroamaan EU:sta ja palaa täyteen itsenäisyyteen.

Suomessa syttyy myös hyvin voimakas hengellinen herätys.

Suomessa tulee olemaan myös erittäin itsenäisyyshenkinen ja kansallismielinen presidentti, jonka kädessä oleva miekka tarkoittaa sitä, että hän julistaa poliittisten asioiden lisäksi voimakkaasti myös Jumalan Sanaa, joka on Raamatun kielenkäytön mukaan kaksiteräinen miekka.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto Profetioita 10 22.08.2022


Miksi ihmiset ottavat uusia koronarokotteita haittavaikutuksien jälkeenkin?

Ihmiset ottavat uusia koronarokotteita monien haittavaikutusten jälkeenkin, koska he uskovat, että ilman rokotusta he olisivat saaneet vielä pahempia ja vakavampia seurauksia.

Tämä on vain uskoa ja luuloa. Ilman rokotteita he eivät olisi saaneet mitään haittavaikutuksia.

Mutta tässä näkyy propagandan teho. Ihmiset luottavat siihen, mitä valemedia ja ”asiantuntijat” sanovat, vaikka oma kroppa kärsisi hirveistä kivuista.

Tämä hulluus on jotain täysin käsittämätöntä.

Oma lukunsa ovat sitten nämä koronarokotteen ottamisen jälkeen yhtäkkiä kuolleet ihmiset. Rokotteiden puolesta puhuneet ihmiset ja tahot eivät voi millään myöntää, että äkillisillä ja voimakkaasti lisääntyneillä kuolemilla olisi mitään yhteyttä koronarokotteisiin, koska he joutuisivat sen jälkeen häpeäpaaluun, joten ihmisten ylpeys ja paljastumisen pelko estävät totuutta tulemasta esiin.

Toivon ja uskon, että jonain päivänä tämä suuri rikos ja ihmisten pettäminen tulee täysin julki ja syylliset tuomitaan koviin rangaistuksiin kärsimysten tuottamisesta ihmisille ja monien ihmisten välillisestä surmaamisesta.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 10.08.2022


Pastori Jon Matutisin elokuussa 2008 näkemä näky tulevasta tuhosta

Lainattu Reino Savolan sivuilta.

Esipuhe:

Pastori Matutisin esittely: Pastori Jon Matutis sai sanan viime elokuussa, kun emme vielä eläneet talouskriisin aikaa. Tämä sama pastori sai aikoinaan profetian Berliinin muurin kaatumisesta ennen kuin siitä oli mitään tietoa. Profetia toteutui tarkasti. Matutis on Berliinin Nazareth-vapaakirkon johtava pastori ja johtaa myös hyvin laajaa lähetystyötä eri puolille maailmaa. Syntyisin hän on Liettuasta. Opiskellut Sveitsissä ja väitellyt siellä tohtoriksi.

Sana Saksasta – Profeetallinen sana – Pastori Jon Matutisin kautta

Rukoillessani tänä aamuna Jumala antoi minulle näyn. Hän näytti minulle suuren, maailmanlaajan ”liikekannallepanon”. Näin itseni kävelemässä pitkin hiekkarantaa. Yhtäkkiä kuului kova jylinä, joka
voimistui voimistumistaan. Se ei ollut meren eikä tuulen aiheuttama ääni. Ulkopuolella oli täysin hiljaista. Meren pinta oli sileä kuin lasi. Syvä jylisevä ääni, joka muistutti sortumaisillaan olevien vuorten kumua, jyrisevä ääni, jollaista en ollut siihen saakka koskaan elämässäni ennen kuullut, tuli kaukaa meren toiselta puolelta.

Ääni voimistui niin mahtavaksi, että maa alkoi järähdellä ja vapista. Se kuulosti aivan matalaäänisen bassotrumpetin törähdykseltä. En ollut koskaan aikaisemmin kuullut tällaista ja näin syvää bassoääntä. Koko ilma värisi. Kaivauduin rantapenkereen dyyneihin, kasvot maassa, ja odotin nähdäkseni mitä tästä luonnonnäytöksestä seuraisi.

Kun jylinä ei loppunut, vaan kävi aina voimakkaammaksi, näin alkavani rukoilla ja puhua Jumalalleni tässä näyssä. Sitten kuulin äänen sanovan: ”Lapseni, älä pelkää. Tämä on minun mobilisaatiokutsuni, merkki toisesta maailmasta. Kutsun esiin ihmisiä kaikista kansoista. Minä ravistelen maata ja merta. Syntiset ja jumalattomat menehtyvät pelosta odottaessaan ahdistuneina asioita, jotka tulevat tapahtumaan.

Ymmärrä, lapseni, että talouskriisi on pannut alulle kaiken tämän. Se oli vain tuhon alku. Tämän päivän yhteiskunnan perustus tulee järkkymään niin, että ihmiset menettävät kaiken, mitä he ovat saavuttaneet ja säästäneet tähän mennessä.

Koko infrastruktuuri ja hyvinvointi romahtaa ajan myötä. Elämä tulee olemaan hyvin vaikeaa hyvin monille ihmisille. Yleinen turvallisuus horjuu ja rikollisuus lisääntyy niin, että elämä maan päällä on voimakkaasti uhattuna. Mutta teidät, jotka pelkäätte minun nimeäni, minä pelastan tuhosta. Minä pidän suojaavaa kättäni yllänne.”

Vaikka ei tullut vähääkään eikä pienintäkään aaltoilua näkynyt merellä, jylinä oli niin mahtava, että sydämeni oli lakata lyömästä. Silloin ajattelin itsekseni: ”Minä kuolen myös nyt.” Ja silloin Herra sanoi minulle: ”Lapseni, älä pelkää. Sinun tulee elää ja julistaa edelleen minun tekojani. Nouse, mene kotiin ja kerro läheisillesi. Tee heille tiettäväksi, että minun poikani tulo on hyvin lähellä, kynnyksellä.

Käynnistän kaiken viedäkseni omani kotiin ja irrotan heitä nyt kaikesta, mikä pidättää heitä tai estää heitä.”

Kun nousin ylös totellakseni Jumalan ääntä suunnaten matkani kotiinpäin, näin hyvin monia ihmisiä makaamassa dyyneillä. He olivat tulleet ulos taloistaan kiiruhtaen kohti merta nähdäkseen ja kokeakseen tämän epätavallisen luonnonnäytelmän. He makasivat kasvoillaan kuin lamaantuneina, aivan niin kuin minä olin maannut muutamia minuutteja aikaisemmin.

Kun ohitin heidät matkallani kotiin, jatkuvasta kaukaisesta jylinästä huolimatta, nämä ihmiset huusivat minulle: ”Olet mieletön. Et voi mennä kotiin tässä tilanteessa. Se on liian vaarallista.” Sitten he hautasivat päänsä syvemmälle dyyneihin, koska he pelkäsivät, mitä seuraavaksi tapahtuisi. He eivät halunneet enää kuulla tai tietää mistään.

Ja sitten Herra sanoi minulle: ”Teille, lapseni, jotka pelkäätte minun nimeäni, tämä on minun liikekannallepanoni päivä. Teille nousee minun pelastukseni aurinko, jonka valossa minä kokoan todelliset lapseni ja tuon heidät yhteen. Mene, poikani, ja kerro tämä jokaiselle, jonka voit saavuttaa.”

Silloin minä kysyin Herralta: ”Mitä minun tulee sanoa heille?” ”Kerro lapsilleni”, hän sanoi, ”että heidän ei tule enää kuluttaa aikaansa katoavien asioiden parissa, vaan pikemminkin iankaikkisten, ikuisten asioiden. Heidän tulee etsiä minua ja tutkia minun sanaani. Heidän tulee antaa anteeksi toinen toiselleen, niin kauan kuin on vielä aikaa, ja tehdä rauha toistensa kanssa.

Heidän pitäisi lopettaa kadehtiminen ja toinen toisensa sormella osoittelu. He eivät saisi myöskään syytellä eikä epäillä toisiaan. Jokaisen pitäisi tehdä se mitä hänen tulee tehdä ja mitä hän voi tehdä. Kehota heitä irrottautumaan kaikista tarpeettomista asioista ja lopettamaan kouristuksenomainen omien oikeuksien puolustaminen. Tästä lähtien minä takaan teidän oikeutenne ja huolehdin oikeudenmukaisuudesta teidän puolestanne.

Suuria muutoksia on tapahtumaisillaan kaikkialla maailmassa, jokaisella elämän alueella. Muuttakaa siis mielenne ja olkaa valmiit. Mikään ei tule olemaan niin kuin se on ollut tähän saakka.”

Mitä kauemmaksi etenin rannalta, sitä heikompana kuulin jylinän, vaikka mielestäni ääni oli muuttunut voimakkaammaksi ja vielä järisyttävämmäksi. Minulla oli tunne ikään kuin minut olisi suojattu lasikaappiin.

Sitten kuulin Herran äänen sanovan: ”Minä vien lapseni turvaan omalla tavallani. Tulette näkemään kaiken mitä teen maailmassa, joka tulee kokemaan kaikki ”Egyptin vitsaukset” ennen kuin vedän lapseni luokseni, ennen kuin faarao vapauttaa teidät ikuisiksi ajoiksi. Minun kansani, kestäkää yhdessä. Pysykää yhdessä, rohkaiskaa toisianne. Pian olette päässeet perille.” Tämä oli viimeinen asia minkä muistan tästä näystä.

Kun ajattelin kaikkea sitä mitä olin nähnyt ja sitä, mitä minun pitäisi tehdä näyn suhteen, Herra puhui minulle sanoen: ”Levitä tätä ilmestystä, jonka annoin sinulle tänä aamuna minun ”mobilisaatiostani” kaikkialla eteenpäin lapsilleni, ja rohkaise heitä tekemään samoin, sillä minä olen ovella (olen tulossa pian). Ja sano heille, erityisesti minun kansalleni, että heidän pitäisi ottaa vakavasti suhteensa minuun (Jumalaan), ennen kuin on liian myöhäistä.”

Auttakaa minua levittämään tätä sanomaa kaikkialla. Lähettäkää se ystävillenne ja tuttavillenne. Levittäkää sitä seurakunnillenne ja kotipiireillenne. Kääntäkää sitä toisille kielille.

Maranatha! Herramme tulee.

Pastori Jon Matutis

Jouko Pihon kommentti 5.3.2009

Pidän pastori Jon Matutiksen sanomaa raittiina. Siinä tulee esiin voimakkaasti myös Jumalan suojelu ja varjelu uskovilleen ahdistuksen aikana. Käy niin kuin Egyptissä: egyptiläiset saivat kokea monenlaisia vitsauksia, kun samaan aikaan Goosenin maakunnassa olevat heprealaiset olivat turvassa

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 04.08.2022


Venäjän Iskander-ohjukset ja kauttakulkuoikeus

Venäjän lähelle Suomen rajaa sijoittamat 500 km:n kantaman ballistiset Iskander-ohjukset yltävät moniin Suomen kaupunkeihin ennen kuin Suomen armeija ehtii tehdä yhtään mitään.

Venäjä tulee ampumaan monia ohjuksia eri puolille Suomea painostaakseen Suomea suostumaan vaatimukseensa Venäjän armeijan kauttakulkuoikeudesta Suomen kautta Norjaan ja itse asiassa Itä- ja Pohjois-Suomen miehittämisestä.

Profetioiden mukaan Suomen hallitus suostuu, jotta täysi aseellinen yhteenotto Venäjän kanssa vältettäisiin ja hirmuisia kuolonuhreja ei tulisi.

Tämä on Jumalan tahdon mukainen päätös ja lopulta siunaus, koska Suomi säästyy suurelta verenvuodatukselta ja koska tämän erittäin vaikean ajan seurauksena Suomen kansa kääntyy vihdoinkin Jumalan puoleen ja valtavan suuri hengellinen herätys syttyy Suomessa.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 30.07.2022


Jouko Pihon 29.3.2009 kirjoittama profeetallinen kirjoitus ”Suomen tulevaisuus”

Suomen tulevaisuus

Eurooppa on muuttumassa yhä islamilaisemmaksi, mutta Suomi ei tule islamisoitumaan.

Suomessa on nousemassa kansallisen heräämisen liike, johon tulee liittymään myös uskonnollinen herääminen.

Suomi tulee jossain vaiheessa eroamaan Euroopan unionista, joka alkaa muuttua yhä enemmän Eurabiaksi, johon liittyy Turkki ja myös Pohjois-Afrikan muslimivaltioita.

EU:n sijasta Suomi joutuu jossain määrin Venäjän vaikutuspiiriin joksikin aikaa, mutta sen ajan päätyttyä Suomi on suurempi ja vapaampi kuin koskaan historiansa aikana.

Kun muu Eurooppa vaipuu pimeyteen, Suomesta loistaa kirkas totuuden valo.

Jouko Pihon kommentti 22.7.2022

Olen edelleen samaa mieltä siitä, mitä kirjoitin v. 2009.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 23.07.2022


 21.07.2022

Heikki Seilosen keväällä 1978 saama ilmestys ja profetia Amerikan voiman siirtymisestä Suomeen

Heikki Seilonen näki keväällä 1978 ilmestyksen: Amerikan ja erityisesti USA:n yllä oli lampunjalka. Sitten Amerikan väri alkoi muuttua punaiseksi (väkivallan väri) ja lampunjalka kohosi hiljaa ja siirtyi hiljaa Pohjolan (erityisesti Suomen) ylle. Heikin kautta tuli profetia: ”Amerikan voima tulee Suomeen. Siis se Jumalan voima, joka on toiminut siellä, kun lampunjalka on ollut sen yllä.”

Arto Pölläsen kirjasta Viimeinen elonkorjuu. Julkaistu ensimmäisen kerran vanhoilla sivuillani v. 2009.

Jouko Pihon kommentti 21.7.2022:

Uskon, että näin käy. Yhdysvallat oli pitkään hyvin kristillinen maa, mutta viimeisten vuosikymmenien liberalismin ja sekularismin eli Jumalasta luopumisen takia Jumalan Yhdysvalloille antama hengellinen voima ja siunaus siirtyy Suomeen, mutta USA tulee ajautumaan väkivaltaiseen sisällissotaan sekä kiinalaisten ja venäläisten miehittämäksi.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 23.07.2022


Sari Krögerin 18.7.2022 saama sanoma Suomen herätyksestä

Herätyksen aalto tulee pyyhkäisemään koko tämän Suomen maan ja kansan yli.

Tulen käyttämään kaikkia astioitani tässä herätyksessä. Te tulette tekemään niitä voimallisia tekoja, joita Jeesus Kristus teki täällä maan päällä vaeltaessaan. Se on voimallinen herätys.

Herätyksen aalto tulee koskettamaan teidän perhe- ja sukukuntianne niin että he pelastuvat.

Herätyksen aalto tulee olemaan valtava ja nopea, kestää vain 3-5 viikkoa ja koskettaa koko Suomen kansaa. Sitä ei voi paeta minnekään. Se on se suuri sadonkorjuu, josta tulee sisälle pelastukseen ihmisiä kaikista yhteiskuntaluokista, kylistä ja kaupungeista.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 20.07.2022


Amerikkalaisen naisen heinäkuussa 2009 näkemä näky luonnonmullistuksista, Antikristuksesta, rutosta ja Kolmannesta maailmansodasta

Amerikkalainen Ann näki v. 2009 Jeesuksen hänelle antaman näyn lopunajoista.

Ann näki ensin kaikkialla maailmassa järisyttävän voimakkaita luonnonmullistuksia, tsunameja, maanjäristyksiä, pyörremyrskyjä ja tulivuoren purkauksia.

Sen jälkeen Ann näki tulevan maailmanhallitsijan ja maailmanopettajan eli Antikristuksen, joka näytti kasvoiltaan Lähi-idän juutalaiselta tai muslimilta.

Mies väittää olevansa Jumala ja Herra ja eri uskontojen odottama Messias. Ihmiset uskovat väitteen, koska mies vaikuttaa hyvältä ja pyhältä ja koska hänestä säteilee jumalallista valoa.

Antikristus vaatii palvontaa, mikä toteutuu siten, että säädetään poikkeustilalaki, että kaikkien on kumarrettava Maailman Johtajaa ja joka ei kumarra, joutuu vankilaan.

Ann näki, että suurin osa ihmisistä, jopa hyvin monet tunnetut kristilliset johtajatkin, uskovat Antikristuksen jumaluuteen ja lankeavat polvilleen hänen edessään. Ann näki palvojien olkapäillä demoneja, joista ihmiset itse eivät olleet tietoisia.

Ann näki, että tulee olemaan kuitenkin pieni Jeesukselle uskollisten joukko, joka ei mene yleismaailmalliseen hullutukseen mukaan. Nämä todelliset uskovat joutuvat antikristillisen yhteiskunnan ulkopuolelle, mutta Jumala tulee pitämään heistä hyvää huolta.

Ann näki myös, että maailmaan tulee hyvin paha rutto, johon ei ole olemassa mitään lääkettä eikä rokotetta. Valtavan paljon ihmisiä kuolee yhtäkkiä. He putoavat maahan kuin kärpäset.

Silloin Antikristus tulee Saatanan voimalla parantamaan paljon ruttoon sairastuneita, mikä lisää ihmisten uskoa hänen jumaluuteensa. Saatana ei yleensä mielellään paranna, vaan tuhoaa, mutta tässä tapauksessa Saatana haluaa parantaa, jotta se eksyttäisi ihmisiä uskomaan Antikristukseen.

Ann näki myös, miten Kolmas maailmansota riehuu kaikkialla maailmassa. Ann näki erityisesti sen, että Pohjois-Korean ydinohjukset lentävät Yhdysvaltoihin ja tuhoavat monia Amerikan kaupunkeja.

Ohessa on 10 minuutin Youtube-video, jossa Ann kertoo näkynsä.

Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=EAQYoKNYQ9g

Jouko Pihon kommentti:

Vahvistan edellä olevan profeetallisen näyn oikeaksi. Juuri näin tulee tapahtumaan.

Älä mene lankaan. Älä palvo äläkä kumarra tulevaa Maailman opettajaa, vaikka hän vaikuttaisi kuinka hyvältä ja jumalalliselta tahansa ja vaikka hän tekisi mitä tahansa suuria ihmeitä. Kyseessä on Raamatun jo ennalta varoittama saatanallinen eksytys, pahuuden petos, kun Antikristus väittää olevan Kristus ja Messias, vaikka hän ei sitä ole, vaan ihmiskunnan suurin Pettäjä ja Harhaanjohtaja viedäkseen ihmisiä mukanaan helvettiin.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 20.06.2022


Miksi Venäjä miehittää osan Suomesta?


Naton takia Venäjä ”hyökkää” Suomeen. Tai oikeammin sanottuna Venäjä uhkaa sotilaallisella hyökkäyksellä ja ydinaseilla, jos Suomi liittyy Natoon, joten Nato tuo Suomelle vain turvattomuutta.

Suomen hallitus kuitenkin taipuu (kuten profetiat kertovat) ja antaa Venäjän armeijalle luvan miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen sekä Ahvenanmaan, koska vaihtoehtona olisi erittäin verinen ja paljon kuolonuhreja vaativa sota.

Myöntyväisyys siinä tilanteessa on valtioviisautta. Välillä on hyvä olla vastaan paneva hattu, kuten Talvisodassa, mutta välillä on parempi olla myöntyväinen myssy. Jos joku ei ymmärrä käyttämiäni vertauskuvia myssyistä ja hatuista, voi opiskella historiaa vaikka sanoja googlettamalla.

Miksi näin käy? Siksi, että Venäjä on katsonut kärsivällisesti, vaikka hammasta kiristellen, Naton laajentumista koko ajan yhä enemmän itään päin.

Georgiassa kärsivällisyys loppui ja nyt Ukrainassa tuli stoppi.

Samoin on Suomen laita. Suomi on geostrategisesti liian lähellä Venäjää ja varsinkin Muurmanskissa olevaa ydinsukellusvenetukikohtaa, että Venäjä ei yksinkertaisesti voi olla reagoimatta, kun Naton asevoimat tulevat Suomeen.

Venäjän armeijan suorittama osittainen Suomen miehitys ei kuitenkaan kestä kauaa aikaa, vaan sen jälkeen kun Kolmannen maailmansodan aloittanut Venäjä kokee suuria tappioita kaikilla rintamilla, ennen muuta Israelissa, niin Venäjän sotilaat poistuvat Suomesta.

Sen jälkeen syntyy Suur-Suomi, mutta se on eri tarina, joten ei siitä nyt tämän enempää.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 31.05.2022


Venäjän hyökkäyksen ensikohteet Pohjoismaissa


Kartta: Karl Melander/AOP


Tämän päivän (27.5.2022) Iltalehdessä oli Veera Nikkilän kirjoittama juttu ”Pohjoismaiden polttopisteet”, jossa kerrottiin asiantuntijoiden (everstiluutnantti Joakim Paasikivi ja eversti Petteri Kajanmaa) näkemys niistä paikoista, joita Venäjä voisi yrittää vallata ensisijaisesti, jos se jostain syystä hyökkäisi Pohjoismaihin.

Kohteet ovat Huippuvuoret, Gotlanti, Ahvenanmaa, Utö, Lappi, Kuusamo ja Karjala.

Monien profetioiden mukaan Venäjä tulee valtaamaan Itä- ja Pohjois-Suomen. Tunnetuimmat ovat Tukholman profetia vuodelta 1984 ja Tauno Rantalan saamat sanomat 1999. Myös Niilo Yli-Vainio näki aikoinaan, että Suomi viilletään keskeltä vinosti kahtia.

Myös minä olen saanut unia venäläisten suorittamasta Suomen miehityksestä. Erityisen selvästi näin unen siitä, kun venäläiset olivat vallanneet Ahvenanmaan.

Näitä profetioita on vuosien mittaan pilkattu paljon. Ehkä Ukrainan sodan jälkeen ääni kellossa on muuttunut ainakin joillakin. Enää ei ollakaan niin varmoja siitä, että eihän Suomea uhkaa mikään.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 27.05.2022

Tauno W. Rantalan näkyprofetia 15.4.1997 – itke Suomi – itke EurooppaEU – NATO

Aamurukouksen aikana 15.4.1997 valtasi minut sanoinkuvaamaton murhe ja itku. Samalla näin EU:n tähtikuvion. Jokainen tähti alkoi ikään kuin elää. Sitten ne alkoivat vuotaa verta. Tämän jälkeen nuo vertavuotavat tähdet muuttuivat mustiksi risteiksi.

Mieleni täytti aivan maahan painava murhe.

Kun aloin edellä näkemääni paperille kirjoittaa, alkoi tulla henkeeni ja eteeni seuraava ilmestysprofetia.

Tästedes sanoo Herra: Jokainen valtakunta ja sen päämiehet, jokainen heistä tulee saamaan oman palkkansa, joka on yhteyksissä tämän liittouman ja sen hengen kanssa. Koska tästä muotoutuu se portto, josta on ennustus Ilmestyskirjaan kirjoitettu. Maan porttojen ja kauhistusten äiti. Ja sen nähtiin olevan juovuksissa pyhien verestä. Ilm.17:1-18. Kaikki ne, jotka ovat kannattaneet tai liittoutuneet tähän, Minä ne tuomitsen.

Liittouma on ensin kaupallinen. Sitten se laajentaa otettaan ja saa kenraaleja puolelleen. Erikoisesti yksi heistä juo niin sitä henkeä, että on aivan täynnä sitä. Se on antikristillinen henki. Se on vallan ja herruuden tavoittelun henki. Samaan mieleen liittyy monien eri maiden hallitsijoita. Se on sama henki, joka vaikutti Adolf Hitlerissäkin.

Nyt näen, että armeijaa kootaan. Päälliköitä valitaan ja suuret palkat luvataan. Mutta joksikin ajaksi siirtyy vielä joukkojen liikkeelle lähtö heidän keskuudessaan vallitsevien erimielisyyksien vuoksi. Mutta ne sovittiin muutamien henkilövaihdosten jälkeen. Ja kädenpuristuksin paperit allekirjoitettiin suurien juhlien ja juominkien yhteydessä.

Liikkeelle lähti ”hallava hevonen”, jota sotajoukot lähtivät seuraamaan. Määräys annettiin, että jokaisen on luovutettava omaisuutensa valtiolle. Jos joku sanoi jotakin vastaan, niin lain ankaralla kouralla hänet siihen pakotettiin. Jotkut menettivät henkensäkin. Ihmiset riisuttiin niin puhtaiksi omaisuudestaan, että heille ei jäänyt mitään.

Tämä on määrätietoista toimintaa, jolla tehdään kaikki riippuvaisiksi EU-tuesta ja avusta.

Matt:24:12,13. Näen suuren kulkueen, jonka kärjessä paavi kulkee vaippoineen, kaapuineen ja ristisauvoineen. Häntä seuraa eri maiden liberaaliset, uskonnolliset johtajat. He vakuuttavat uskollisuuttaan ”isälle, paaville”. Alkoi suuri eri uskontojen yhteinen kokous. Siellä käytiin läpi, mihin suuntaan yhdessä EU:n kanssa uskonnon linjat viedään. Ensin vedotaan yhteishenkisen rakkauden nimissä.

Mutta kun ei ala tulla toivottua tulosta, aletaan kirkkokunnittain koordinoida eri maissa, ketkä ovat puolella, ketkä vastaan. Vedotaan Raamatun Sanaan: ”Mitä tekevät akanat jyvien joukossa.” Paavi kulkee eri puolilla maailmaa, pitäen näyttäviä kulkueita ja kokouksia, joihin tämä uskonnollisuuden henki lähettää ihmisiä saaden heidät vakuuttumaan suuresta johtajasta ja ainoasta oikeasta uskosta.

Nyt on saavutettu kaikki kolme päälinjaa: 1. kaupallinen 2. sotilaallinen, Nato. 3. uskonnollinen, paavi. Sama yhdistelmä, joka näytettiin Johannekselle Patmoksella: Antikristus – peto – väärä profeetta. Ilm. 13.

Vielä katsotaan ja selvitellään, jokainen tahollaan, miten tämä kaikki sulautuu kansaan? Sitten alettiin otetta kiristää kaikilla linjoilla. Taloudellisen avun syrjintää niiden kohdalla, jotka eivät olleet tyytyväisiä EU:n toimiin.

Nyt nousee valtaan mies, röyhkeä ja juonissa taitava. Dan. 7:8 ; 8:22,23. Hän syrjäyttää muutamia ja järjestelee uudelleen vallassa olevia. Ja kaikki ne, joilla on vähääkään inhimillistä mieltä ja sääliä, hän syrjäyttää nämä vallasta. Valitsee vain kovan linjan edustajia.

Taivaalla lensi enkeli ja laski ja julisti aikaa parannuksen tekoon. Niille jotka vielä haluavat nöyrtyä ja katua, ennen tuomioiden liikkeelle lähtöä. Lähti liikkeelle voimakas Jumalan hengen aalto, jolloin kirkot ja rukoushuoneet täyttyivät kuulijoista. Jopa uusia seurakuntia syntyi. Sairaita parantui hyvin paljon. Voimallisia tunnustekoja tapahtui. Myös kuolleita herätettiin. Jooel 2:28-32. Luuk. 12:11,12.

Tämän siunauksen ilmenemisestä johtuen vastavoimat alkoivat vastustaa uskovia. Ja muutamia heistä vangittiin. Matt. 24:9-13. Dan. 3:28. Luuk. 21:25-28.

Mutta tämän vastustuksen noustua, Herra Jeesus yhtäkkiä ilmestyi pilviin väkevällä voimalla ja kirkkaudella vieden ylöstempauksessa omansa taivaisiin ja ovi suljettiin. 1.Tess. 4:16-18. Matt. 24:27,39 ; 25:10.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 15.05.2022

Jumalan viesti Suomen valtiojohdolle

Kun Venäjä tulee vaatimaan koko Suomen miehittämistä, koska se katsoo olevansa vaarassa ja uhattuna Suomen Nato-yhteyksien takia, niin Suomen valtiojohdon ei tule alistua tällaiseen ultimaatumiin, koska Jumala ei salli sitä.

Suomen ei tule taipua, vaikka Venäjä uhkaisi verisellä sodalla.

Lopulta Venäjä myöntyy siihen, että sille riittää Itä- ja Pohjois-Suomen miehittäminen armeijansa kauttakulkuväyläksi kohti Pohjois-Norjaa.

Tähän vaatimukseen Suomen tulee suostua, koska se merkitsee sitä, että Suomi jää Kolmannen maailmansodan hirvittävien taistelujen ulkopuolelle.

Kun suuri maailmanpalo lopulta päättyy Venäjän tappioksi, niin silloin myös Suomessa ollut Venäjän armeija poistuu maastamme.

Suomen poliittiset päättäjät, presidentti, hallitus ja eduskunta, Venäjän tuleviin vaatimuksiin ei siis tule suostua kokonaan, mutta tulevassa tilanteessa on viisainta taipua osittaiseen myönnytykseen, koska se tulee säästämään paljon ihmishenkiä ja koska miehitys kestää vain jonkin aikaa.

Loppukommentti: Lähetin yllä olevan viestin 15.4.2022 14 tärkeimmälle poliittiselle johtajalle Suomessa.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 16.04.2022

Shulamitin 26.4.2021 saama sanoma varautumisesta ja puhdistautumisesta

Minun omani, varautukaa olemaan kuulolla tulevina päivinä ja varautukaa pahimpaan. Tietäkää, että tulee ahdistava aika teidän kansallenne, niin ahdistava, että tämä sukupolvi ei ole vastaavaa kokenut. Varautukaa Minun omani, ennen kaikkea Hengessä, pysykää lähellä Minua vahvoina uskossa ja tehden kutsumuksenne varmaksi, sillä päivät tulevat, kun teidän uskoanne todella kysytään ja koetellaan. Pysykää silloin Minussa, älkää antako minkään tulla meidän väliimme, Minun ja morsiameni väliin.

Sillä tämän maan mahtavat kaadetaan, heidät pannaan ahtaalle Minun toimestani, että tulisi puhdistus teidän maahanne kaikesta saastaisuudesta ja epäjumalanpalvonnasta, mitä kansanne keskuudessa harjoitetaan. Minun silmiltäni ei ole salassa mikään, mitä maassanne tehdään. Minä näen kaiken, syvimmätkin salaisuudet salatuimpaan saakka ja Minä tuomitsen sydämet, nostan esiin niiden ajatukset ja aivoittelut.

Minun kunniani nousee sille kuuluvalle paikalle teidän maassanne, Minun Suomessani.

Puhdistautukaa siis, tulkaa Minun verilähteeni tykö, nyt on aika herätä unesta, joka on päihdyttänyt jopa minun omani. Herätkää! Minä en anna varoitusääneni raikua turhaan. Minulla on suunnitelma teidän kansallenne, joka ei toteudu, kun minun uskovani nukkuvat! Herätkää! Katsokaa Minuun ja kysykää, missä tulee tehdä mielenmuutos ja sydämen parannus!

Ja Minä johdatan maatanne sitä suunnitelmaa kohti, joka Minulla sille on. Hyvä suunnitelma, tulevaisuus ja toivo, mutta se ei tule ennen puhdistusta, vaan ensin puhdistetaan, kuona poltetaan pois minun omaisuuskansani jäännöksestä ja minun kansastani, joka oksastettu on!

Minun lapseni ja laitumeni lampaat, olkaa te turvallisella mielellä. Minä Olen voittanut tämän maailman ja sen himot. Tekin voitatte Minun kanssani, kun pysytte yhteydessäni. Pysykää lähelläni joka hetki, olkaa uskolliset kutsullenne ja toimittakaa ne tehtävät, jotka olen teidän elämäänne uskonut.

Siunatkaa, älkääkä kirotko. Katsokaa Minuun ja oppikaa Minusta, Minä olen nöyrä ja sävyisä, täynnä armoa, laupeutta ja totuutta. Älkää juoko tämän maailman tukituista kaivoista, vaan etsiytykää minun lähteilleni, Elävän Veden virran lähteelle, joka Minusta kumpuaa teidän sisimpäänne.

Etsikää, niin te löydätte, kolkuttakaa ja teille avataan, saalis pudotetaan teidän syliinne, se, jota olette kauan rukoilleet. Ei Minun työni vyöry maanne yli turhaan, vaan te saatte rukousvastauksenne ahdistusten myötä, jotka koettelevat ja ravistelevat kansanne valheellista turvallisuudentunnetta.

Minun puhdistukseni tuottaa puhtaan hedelmän, kauniin katsella ja ihanan syödä.

Minun kunniani ottaa sille kuuluvan paikkansa takaisin. Minä en kunniaani jaa, enkä sitä toiselle anna.

Minä palautan hiljaisuuden maahanne, hiljaisuuden Herran edessä. Minä palautan ihmisen hänelle kuuluvalle paikalle, joka ei ole nousta minua vastaan.

”Taistele hyvä uskon taistelu. Pidä kiinni iankaikkisesta elämästä, johon sinä olit myös kutsuttu ja tunnustit hyvän todistuksen monien todistajien edessä.” 1. Tim. 6:12.
2. Piet. 1. luku ja etenkin jae 10. Mutta koko luku on tärkeä kokonaisuuden kannalta.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto/Profetioita 9 31.03.2022

Anne Collingin näkemä ilmestys käärmeistä eduskunnassa

Tiedättehän että kristittyjen Jeesukseen uskovaisten vaino on alkanut länsimaissa. Se alkoi koronapandemian myötä.

Kyse on pimeyden voimien aikaansaamasta pandemiasta, jonka taustalla todellakin ovat demoniset henkilöt, sellainen klaani, joka on vihkiytynyt demonien käyttöön. Nämä ovat uusien lakiensa myötä sitten aloittaneet maailman valloituksen, jossa he haluavat tulla koko maailman omistajiksi. Heidän suunnitelmansa on turhan väen vähennys ja kansojen sekoittaminen, niin että on helppo muuttaa lait poikkeusolojen nojalla.

Olen nyt useana päivänä herännyt tietyt sanat suussani ja ihmetellyt, että mitä ihmettä. Tänään oli varmaan kolmas tai neljäs päivä, kun heräsin ja päässäni soi sanat ”rewrite the rules” (kirjoittaa säännöt uusiksi). Kysyin Herralta, onko tähän liittyen Sinulla minulle jotain asiaa, vai miksi tämä lause tulee koko ajan päähäni. Luulen että Herra olisi vastannut, että kiva kun kysyit, ja sitten aloin nähdä ilmestystä.

Näin eduskuntatalon istuntosalissa kansanedustajat. Heidän ympärillään luikerteli mustia käärmeitä mustanaan. Niillä oli valta kahlita ihminen valtaansa ja todellakin näin, miten ne hallitsivat koko salia. Lattia oli käärmeitä täynnä ja ne kietoutuivat yksi toisensa perään edustajien ympärille ja luikertelivat heidän suustaan sisään, niin että näille edustajille tuli käärmeen kieli.

Uskovien kohdalla ne eivät päässeet niiden lähelle, mutta piirittivät heitä ja sihisivät. Näin jopa Päivi Räsäsen, kun monta käärmettä tuijotti häntä kiukkuisesti hänen ympärillään ja ne samalla sähisivät sähköisesti, mutta ne eivät päässeet metriä lähemmäs. Jumalan voimakenttä Pyhässä Hengessä esti niitä koskemasta häneen. Mutta ne edustajat, joilla ei ollut Jumalan suojaa, mikä uskovilla on tai sen pitäisi olla kunnossa, käärmeet ottivat hallintaansa.

Ymmärsin että nyt on tullut aika, jolloin kirjoitetaan lait uusiksi demonisen käärmeenkielen mukaan, sillä Raamattu sanoo, että tulee se yksi, joka pyrkii muuttamaan ajat ja lain. ”Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.” Daniel 7:25.

Itse Antikristus ei ole vielä saanut lupaa ilmestyä hallitsemaan maailmaa, koska seurakunnan rukoukset pidättävät.

Kun Raamattu puhuu pedosta, niin kyse ei ole ihmisestä vaan suuremmasta kokonaisuudesta kuten maasta tai liittoutumasta, kuten EU tai YK tms. Peto on se instanssi, mikä hallitsee ja ohjaa maata tai maanosia tai kansojen kokonaisuuksia.

Miksi se on peto, niin peto raatelee saaliinsa eli tavalliset kansalaiset joutuvat aina pedon hampaisiin eli se riistää ja vie leivän ja toivon tulevaisuudesta. Eikö juuri näin ole EU tehnyt? Eikö juuri näin ole väärämieliset kansojen hallitsijat ja valtiaat avustajineen tehneet halutessaan valtaa ja rikkauksia itselleen. Ja tuhon tahti kiihtyy.

Mutta paras on vasta edessä, kun Jeesus tulee, mutta ennen sitä nopeaksi hetkeksi pahin petojen marssi on vasta edessä, mutta vain siihen saakka kunnes Jumala puuttuu peliin.

Viimeinen petovalta ennen tuhatvuotista rauhanvaltakuntaa on nyt nousemassa ja sen oppipojat ja tytöt vääntävät lait uusiksi ja muuttavat kiireellä säädöksiä ja kansa kärsii ja vainot tulevat. Vainot ovat alkaneet ja ne voimistuvat.

”Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.” Matteus 24:13.

Löydä Leijona sisältäsi. Se on Juudan Leijona, Kristuksen Pyhä Henki.

”…joille Jumala tahtoi tehdä tiettäväksi, kuinka suuri pakanain keskuudessa on tämän salaisuuden kirkkaus: Kristus teissä, kirkkauden toivo.” Kolossalaiskirje 1:27.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto/profetioita 9 30.03.2022

Elsin 26.6.2018 näkemä näky idän myrskypilvestä

Idästä nousi iso ja tumma myrskypilvien jono, joka lähestyi nopeasti. Samalla tuli seuraavanlainen kehotuksen sana: ”Te, jotka olette asetetut kalliolle, puhdistakaa kenkänne kaikista kivistä ja tomusta, jotta teidän jalkojenne ja kallion välissä ei ole mitään ylimääräistä.

Ottakaa miekka tupesta, teroittakaa ja öljytkää se. Teillä ei ole sota ihmistä vastaan vaan voimia ja valtoja vastaan.

Vapauttakaa käsistänne kaikki kahleet, sillä siihen teille on annettu valta. Kahleet käsissä ei voi taistella.

Minä olen sallinut tämän tilanteen teille, en kiusatakseni teitä, vaan jotta teidän sydämenne seulottaisiin, löytääkseni sieltä uskoa, joka on kallisarvoisempaa kuin kulta.

Älkää kiinnittäkö sydäntänne näkyvään, sillä se on kaikki katoavaista. Etsikää minun iankaikkisia aarteitani, sillä ne tulevat kestämään.

Puhdistakaa vaatteidenne liepeet kaikesta saastasta Jeesuksen verellä, jotta ne tulisivat puhtaaksi.

Valmistelut ja varustelut tulee tehdä ajoissa, sillä myrskyn ollessa käsillä ei valmisteluja voi enää tehdä, vaan silloin on jo liian myöhäistä. Teidän leivästänne kyllä pidetään huolta, sitä teidän ei tarvitse murehtia.”

Myrsky nousi siis yhtäkkiä, mutta se ei kestänyt kauan.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 27.03.2022

Venäjän uusi johtaja Putinin jälkeenPutinin kaatumisesta ja uudesta johtajasta on tullut vuosien aikana useita profetioita, joista mainitsen muutamia tässä kirjoituksessani.

Seppo Linnanlehto näki 1980-luvun puolivälissä unen, että Neuvostoliitto hajoaa, kuten sitten kävikin v. 1991.

Samaan aikaan Jumala näytti Sepolle unen, jossa Saksan kansa kaipasi itkien ja valittaen Hitleriä takaisin. Silloin Hitler nousi yhtäkkiä haudasta ja ääni sanoi: ”Hän hallitsee vähän aikaa.”

Sitten Hitlerin valta siirtyi itään päin ja Venäjä alkoi nousta 10-kertaisella natsivoimalla. Seppo koki, että se mitä tapahtui Hitlerin aikaan Saksassa, oli vain harjoitusta.

John Paul Jackson sai 20.3.2009 sanoman, että Putin ja Medvedev tulevat syrjäytetyiksi ja taustalta nousee esille uusi petollinen johtaja, joka tekee liiton arabien ja muslimien kanssa. Tämä allianssi on valmis sotaan Israelia vastaan saadakseen haltuunsa itäisen Välimeren alueen, josta on löytynyt paljon öljyä ja kaasua. Tämä sota tulee olemaan Venäjän johtama Googin sota, josta kerrotaan Hesekielin kirjan luvuissa 38-39, jonka mukaan Goog lähtee liittolaisineen ryöstämään Israelin aarteita, mutta tulee lopulta täysin tuhotuksi, kun itse taivaan Jumala puuttuu taisteluun lähettämällä tulta ja tulikiveä Venäjän armeijan päälle.

Terry Bennett näki kesäkuussa 2011 näyn, jossa enkeli osoitti sormellaan Venäjää ja julisti: ”Neuvostoliitto tulee nousemaan jälleen. Venäjä yrittää koota yhteen monia entisiä kansoja käyttämällä uhkauksia ja houkutuksia. Hallituksesta tulee äärimmäisen aggressiivinen.”

Jyrki Manninen näki heinäkuussa 2011 unen, jossa Putinin ympärillä kiersi viisi vihaa täynnä olevaa terävähampaista sutta, jotka hyökkäsivät Putinin kimppuun ja tappoivat hänet.

Sharon Roach näki elokuussa 2011 unen Putinin kuolemasta. Hän luki unessa sanomalehteä, jossa luki suurin kirjaimin otsikko PUTIN ON KUOLLUT.

Ennen tätä unta Jumala oli antanut Sharonille näyn tulevasta Venäjästä, joka näytti kuin Natsi-Saksan Kolmannelta valtakunnalta. Venäjän tuleva johtaja on oleva hyvin kylmä, rautanyrkkinen ja erittäin kurinalainen diktaattori.

Arto Palmroth näki unessa, että sen jälkeen kun Venäjän armeija on miehittänyt Itä- ja Pohjois-Suomen, Lieksassa olleet venäläiset sotilaat tekivät natsitervehdyksiä. Suomen osittainen miehitys tapahtuu siis Putinin jälkeen tulevan häikäilemättömän yksinvaltiaan aikana, joka tulee vihaamaan ja vainoamaan sekä juutalaisia että kristittyjä.

Minä sain 6.6.2016 sanoman: ”Putinin päivät on luettu.”

Ingriid sai 22.3.2020 sanoman Herralta, että Venäjällä tulee vallankumous ja sen myötä uusi presidentti. Googin sota syttyy.

Kaikissa näissä sanomissa, joita eri henkilöt ovat toisistaan tietämättä saaneet, on samansuuntainen sanoma: Putinin jälkeen Venäjän johtajaksi nousee demonisen natsihengen vallassa oleva julma diktaattori, joka yhdistää voimansa islamin kanssa ja vainoaa sekä juutalaisia että kristittyjä ja hyökkää lopulta Israeliin, jossa koko Venäjän armeija tuhotaan, jonka jälkeen myös Suomea jonkin aikaa osittain miehittäneet venäläiset poistuvat maasta, ja Venäjä kutistuu vain pieneksi pläntiksi entiseen suuruuteen verrattuna. Sen sijaan Suomen leijona nousee ja laajenee, mutta se onkin jo toinen juttu.

Kuten sanoin alussa, niin tässä kirjoituksessani on muutamia asiaan liittyviä profetioita. Jos olet kiinnostunut, niin lisää sanomia on kirjoissani Profetioita, Profetioita 2 ja Profetioita 3.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 03.03.2022

Joona Isokorven 21.5.2019 näkemä näky Suomen tuomiosta ja herätyksestä

Minulle näytettiin kahta mustiin pukeutunutta miestä ja Suomen karttaa. Miehet kertoivat, että he ovat mitanneet Euroopan maat. Viimeisenä on Suomi nimensä mukaan: Finland.

Kun kysyin, mitä se tarkoittaa, niin paikalle tuli keskiaikaisesti pukeutunut sotilas, jonka kädessä oli ison kokoinen miekka. Sotilas katsoi minuun ja ojensi samalla sirppiä, josta valui veri. Sanoin, etten huolisi tuota sirppiä. Siihen sotilas vastasi: ”Se ei ole sinun, vaan Venäjältä tullut sirppi, joka käy Suomen viljapeltoihin ja sen maaperään. Maa on tullut saastutetuksi ja kansojen tuomiot alkavat.”

Samassa kaksi tuomion enkeliä pitivät neuvottelua, kunnes Herran sotajoukkojen enkeli ilmestyi ja sanoi: ”Pidätän aikaa vielä.” Samalla enkeli kielsi tuomion enkeleitä lähtemästä liikkeelle.

”Öljyyn ette saa koskea ettekä viiniin ettekä ehtoollisleipään.” Kun tiedustelin, mitä tällä tarkoitetaan, minulle vastattiin: ”Aika on rajattu, myös herätyksen aika, joka on lyhyt.”

Sitten näin mustan hevosen, jonka selässä oli tuo keskiaikaisesti puettu sotilas, joka nosti miekan ylös ja alkoi huutaa: ”Maa, maa, Suomen maa, tämä miekka lyödään upoksiin asti.”

”Ei vielä”, kielsi enkeli, ”kaikella on aikansa, mutta pian”, jolloin järkytyin enkä kyennyt sanomaan mitään.

Näky muuttui oudosti. Siinä oli suomalaisia ministereitä, poliitikkoja, miehillä hameet ja naisilla puvut. He söivät ja joivat jotakin, mikä sai heidät humaltumaan, kuin olisivat sekaisin ja huumaantuneita. Jokaisella oli käärmeen kieli ja he konttasivat kohta lattialla kuin eläimet.

Samassa saliin astui mies, joka huusi: ”Missä on Jumalan mies, missä on Jumalan mies?” Mies huusi tuskaansa ja toisti ”Missä on Jumalan mies, joka tekee tästä hulluudesta lopun?”

Sitten sali purskahti nauruun, ja joku sanoi: ”Juopukaamme, juopukaamme, juo sinäkin ja juopukoon Jumalan miehesikin! Tuo se tänne, niin raiskaamme Jumalan miehet ja naisetkin, jos sellaisia enää on.”

Minusta meni kyllä voimat tämän näyn jälkeen. Järkyttävää.

Jouko Pihon kommentti:

Näky kuvaa suomalaisten syntien takia Jumalan määräämänä aikana tulevaa Suomen tuomiota, jonka toteuttaa rangaistusruoskana toimiva Venäjä.
Samaan aikaan Suomessa syttyy suuri hengellinen herätys. Sekä tuomio että herätys kestävät lyhyeksi rajatun ajan.

Näyn loppuosa kuvaa hyvin jo vallalla olevaa gender-hulluutta, kun miehillä on hameet ja naisilla on puvut.

Humaltuminen johtuu siitä, että Suomen poliitikot syövät demonien saastaista ruokaa ja juovat riivaajien maljasta eli he ovat alttiita pahojen henkien hulluimmillekin ehdotuksille ja houkutuksille, koska he eivät tahdo alistua Jumalan tahdon alle. Sen takia poliitikoista tulee riivattuja, mikä tulee ilmi siitäkin, että kaikilla oli käärmeen eli Saatanan kieli.

Silloin huudetaan avuksi Jumalaa, mutta myös Jumalan miestä. Jumala vastaa ja lähettää Suomeen voimakkaan profeetan, jonka toimiessa valtavin ihmein ja merkein Suomessa syttyy ennen kuulumattoman väkevä hengellinen herätys.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 05.03.2022

Jouko Piho: Kannanottoni Ukrainan sotaan

Olen pantannut kannanottoani Ukrainan tilanteeseen sen monimutkaisuuden takia, mutta nyt sodan neljäntenä päivänä katson ajan oikeaksi tuoda esille myös oman näkemykseni.

Lähden liikkeelle siitä, että joku kirjoitti Punk in Finland -foorumilla: ”Joukolla vähän hankalaa, kun ei tiedä minne suuntaan tässä maailmanpoliittisessa tilanteessa kumartaa.”

Tästä ei ole todellakaan kyse. Minun linjanihan on nimittäin se, että en kumarra itään enkä länteen. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa ja totuuden puhumisen lisäksi kaikki myös joko suoraan valehtelevat tai liioittelevat, vähättelevät tai värittävät uutisia.

Yritän seurata ajan tapahtumia mahdollisimman laajalti eri lähteistä luottamatta pelkästään vain esim. Suomen valtamedian uutisiin, jotka ovat kopioita lännen uutistoimistoilta ja medioilta, kuten CNN:ltä.

Mietin myös tapahtumien taustoja ja historiaa enkä vain sitä, mitä juuri nyt tapahtuu.

Tämä riittänee alustukseksi. Seuraavaksi kerron kannanottoni.

Minä tuomitsen Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan, joka on suvereeni ja itsenäinen valtio. Putinin on turha vedota historiaan ja väittää, että Ukraina on osa Venäjää. Joskus niin on ollut, mutta nyt ovat toiset ajat, minkä Putininkin pitäisi ymmärtää eikä haikailla Neuvostoliittoa takaisin.

Tuomitsen myös sen, että Venäjä ei suostu puhumaan asiasta oikeilla nimillä eli että kyseessä on sota ja nimenomaan hyökkäyssota.

Tuomitsen lisäksi sen, että Venäjän valtiojohtoinen media antaa tapahtumista täysin väärän ja pitkälti pimitetyn kuvan, niin että suurimmalla osalla venäläisistä ei ole mahdollisuutta saada tietoa siitä, mitä Ukrainassa oikeasti tapahtuu.

Mutta arvostelen myös länttä siitä, että jotkut sen edustajat, kuten rahaeliitti ja Saatanaa palvovat vapaamuurarit, ovat halunneet kiristää Ukrainan ja Venäjän välejä, jotta saataisiin Kolmas maailmansota syttymään, jotta sen raunioilta voitaisiin rakentaa Uuden maailmanjärjestyksen mukainen Uusi uljas maailma eli historian tyrannimaisin diktatuurihallinto, joka perustuu harvainvaltaan ja kaikkien muiden alistamiseen.

Ukrainaa on siis houkuteltu lännen puolelle ja esim. Natoon, jotta Venäjä provosoituisi ja sota saataisiin aikaiseksi. Tuomitsen tämän lännen provokaation ja puuttumisen Ukrainan asioihin.

Tuomitsen myös jotkut Ukrainan tahot ja johtajat, jotka ovat menneet näihin lännen seireenilauluihin mukaan, osa oman edunkin takia.

Olen sitä mieltä, että Ukrainan olisi ollut ja olisi jatkossa parasta olla täysin puolueeton maa, joka ei liity NATOon, mutta ei ole myöskään Venäjän vasalli. Tällainen Ukraina ei hermostuttaisi Venäjää, koska sen ei tarvitsisi pelätä, että NATOn joukot olisivat liian lähellä Venäjää, aivan läheisen rajan takana.

Ukrainan tilanne on tietysti hankala myös siksi, että maa on jakautunut jyrkästi siten, että itäosassa ja Krimillä on enemmän Venäjä-mielisiä, kun taas länsiosassa on enemmän länteen ja Euroopan unioniin myönteisesti suhtautuvia ihmisiä. Kun näin on, niin yksi ratkaisu olisi se, että annetaan Venäjän yhteyteen haluavien alueiden liittyä Venäjään, jos kansanäänestyksen tulos puoltaa sellaista ratkaisua. Itse asiassa uskon, että näin tulee vielä tapahtumaan.

Lopuksi haluan sanoa, että minä en tuomitse tavallisia ihmisiä, en lännen, Ukrainan enkä Venäjän ihmisiä, joista hyvin monet, myös Venäjällä ovat tätä poliittisten johtajien haluamaa mieletöntä sotaa vastaan.

En tuomitse myöskään kummankaan osapuolen sotilaita, jotka joutuvat jälleen kerran vain tekemään sen, mihin heidät on koulutettu eli noudattamaan annettuja käskyjä. Tuomitsen sotilaatkin toki silloin, jos he syyllistyvät epäinhimillisiin sotarikoksiin.

Minä murehdin syvästi tämän hullun sodan aiheuttamaa valtavaa inhimillistä kärsimystä. Jälleen kerran täysin ulkopuoliset siviilit joutuvat uhreiksi ja pakolaisiksi. Rukoilen heidän puolestaan. Rukoilen myös viisautta ja mielenmuutosta poliittisille johtajille.

Vaikka jotkut niin haluavatkin, niin Ukrainan sota ei johda Kolmanteen maailmansotaan, vaan se jää aikanaan ratkaistavaksi paikalliseksi konfliktiksi, jolla on toki maailmanlaajuisia vaikutuksia, eniten Venäjällä.

Suurin muutos tulee olemaan se, että Vladimir Putinin pitkä valtakausi tulee lähiaikoina loppumaan.  

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 27.02.2022

Globalistit haluavat Kolmannen maailmansodan

Globalistit, vapaamuurarit sekä rahaeliitti haluavat Kolmannen maailmansodan ja siitä aiheutuvan ruoka- ja energiapulan, jotta he voisivat toteuttaa suuren nollauksen (Great Reset), jotta voitaisiin siirtyä diktatuuriseen ja antikristilliseen Uuteen maailmanjärjestykseen.

Siritin rohkaiseva profetia:


KORRUPTIO

torstai 23. joulukuuta 2021 klo 5.14

Korruptio, joka maassanne rehottaa, on yksityiskohtaisesti paljastuva teille. Tämä yllättää monet ja erityisesti sen laajuus. Luulitte olevanne siitä vapaita. Piditte niitä maita alempiarvoisina, joissa sitä tiesitte esiintyvän. Nyt tämä häpeä iskee teidän silmillenne omassa, kalliissa maassanne. Monet järkyttyvät, useat surevat, vain harvat katuvat. Tämä mätäpaise täytyy nyt puhkaista, teidän maanne on niin rakas Minulle. Vanhurskaiden rukoukset tuottavat hedelmää, väärinkäytökset tulevat päivänvaloon. Jopa korkeassa asemassa olevat siihen ovat sotkeutuneet ylintä johtoa myöten. Tämä on todella surullista! Puhdas maineenne saa suuren kolauksen.

Minä pysäytän nyt tämän vääristyneen kehityksen. Minun voimani alkaa vaikuttaa hallintoonne. Tulette tekemään pienen ajanjakson järkeviä päätöksiä. Sinne on syntynyt uusi, tarmokas puolue, joka saa äkkiä paljon kannatusta. Tätä kautta uusi, raikkaampi kehitys mahdollistuu. Kurssinne muuttuu parempaan, kun päättäjien paikalle astuu ihmisiä, miehiä ja naisia, joilla on käytössään Minun antamat kompassit. Ajankohta uudistukselle on aivan oikea. Niin moni on joutunut kärsimään maanne hallituksen huonoista päätöksistä. Pieni ihminen on niissä unohdettu, kansan mielipidettä ei ole kysytty. On ollut liian monta päättäjää, joita on kiinnostanut vain oma hyvinvointi!

Tuuletus alkaa korkealta ja se yllättää heidät. He luulivat olevansa turvassa, koska he suojelivat toinen toisiaan. He eivät ottaneet huomioon Minun väliintuloa, eikä Minun armeijaani, joka rukoilee maanne asioiden puolesta lakkaamatta. Minun hurskas palvelijajoukkoni, jotka Minä herätin tuohon rukoukseen asioiden parantamisen puolesta. Se edellyttää pahuuden paljastamista, puhdistamista ja päättäjien vaihtamista isossa määrässä. Muutos on historiassanne ennennäkemätön. Vain sodalla olisi yhtä järisyttävä vaikutus maanne tilaan. Tämä tuleva muutos on kuitenkin positiivinen ja siitä seuraa paljon hyvää!

Ahdistus lievenee jopa yksilötasolla, kun uudenlainen ilmapiiri valloittaa maanne. Yksilöihmisen arvostus kasvaa, työ ja ahkeruus saa arvoisensa palkan. Yrittäminen alkaa jälleen kannattaa, kun lakeja sorvataan uuteen muotoon. Ihmiset saavat uutta inspiraatiota perustaa pieniä yrityksiä, kun heidän oikeutensa turvataan. Tätä kautta elinkeinonne piristyy, kun syntyy uutta innovaatiota eri aloille. Työttömille alkaa löytymään työtä ja pyörät alkavat pyörimään. Maanne kehitys saa toivomanne suunnan, joka ilahduttaa kaikkia!

Kauan ette kuitenkaan hyvinvoinnistanne saa nauttia, kun tulee tunkeutuja maahanne. Sillä on mielessään oma päämäärä, mutta se haluaa nauttia myös maanne kukoistuksesta ja viedä siitä aimo siivun. Näin hyvä kehitys katkaistaan väkivalloin. Toivutte kuitenkin iskusta melko lievin vaurioin, jos mittapuuna käytetään pahinta skenaariota. Puute kuitenkin iskee kovilla, kun olette kaikkea tottuneet niin yltäkylläisesti saamaan. Silloin on aika nöyrtyä pyytämään Minulta apua. Minä kuulen rukouksenne ja autan teitä! Tulette löytämään ruokaa ihmeellisistä paikoista. Vettä pidän kaivoissanne ja polttopuita saavat niitä tarvitsevat. Mitä hienommassa asunnossa asutte nyt, sitä vaikeampaa teille tulee, koska hieno teknologianne ei teitä nyt auta. Sähkökatkoihin tulee varautua.

Mummon mökit nousevat arvoon arvaamattomaan: omat tulipesät, maakellarit ja kaivot. Alkakaa kasvattamaan vihanneksia ja kerätkää niitä varastoihinne jo pahan päivän varalle. Älkää panko luottoanne maanne varmuusvarastoihin, koska niistä ei ole pidetty hyvää huolta enää pitkiin aikoihin! Kotivarasta puhuin jo aiemmin, mutta nyt kehotan teitä sen hankintaan. Jokainen mahdollisuuksiensa mukaan, tarvittaessa jaatte niistä keskenänne. Kaikki omani ovat valmiita jakamaan omastaan, mutta vapaamatkustajia ei siltikään suvaita, joten tehkää oma osanne urakasta.

Jatketaan ohjeistusta lisää, kun aika on tullut lähelle. Sitten, kun siihen on enää puoli hetkeä. Voitte kaikki alkaa rukoilemaan kalliin maanne puolesta, että kaikki hyvin menisi ja tappiot pysyisivät pieninä. Siunaan teitä omiani ja maatanne, jota rakastan kovin! Tuleva puhdistus on kuitenkin välttämätöntä, jotta Suomi-neidon tahrat saadaan poistumaan. Rypytkin oikaistaan puvustaan ja kaunis hänestä tulee jälleen katsella, oi Suomen maa!
Koettele sanoma ja pidä, mitä hyvää!

 Sirit

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 09.01.2022

[ Lihavointi taakkatoimitus ]


M.G:n profetia Suomen tuomiosta ja herätyksestä

Näin sanoo Herra: ”Minun vihani on noussut sinua kohtaan Suomi. Sinun johtajasi ja kirkkosi ovat yhdessä hyljänneet minut ja yhdessä kääntäneet selkänsä minulle. Heidän epäpyhä liittonsa on savu minun sieraimissani, ja sen löyhkä on tullut minun kasvojeni eteen enkä voi sietää sitä enää.

Teidän syntinne malja on täyttynyt ääriään myöten. Olette paaduttaneet itsenne ettekä tahdo kuunnella minua. Koska et kuuntele minua sinä minun nimeäni kantava kirkko, niin en minäkään enää sinua kuuntele. Mene pois minun kasvojeni edestä. Minä teen sinut halveksituksi ja pilkatuksi tämän kansan silmissä, ja he tulevat nauramaan sinulle. Koska kirkkosi ja maasi johtajat ovat kääntäneet selkänsä minulle, niin myös minä käännän selkäni heille.

Tulen ottamaan siunaukseni maastasi pois. Kansanne johtajat tulevat tekemään tyhmiä ja järjettömiä päätöksiä, sillä heillä ei tule olemaan enää viisautta.

Annan tulla puutteen kansanne ylle, minkä tulette näkemään tulevina aikoina. Tulen myös kurittamaan kansanne johtajia, niin että he tulevat häpeillen pakenemaan julkisuutta, kun heidän tyhmien päätöstensä seuraukset tulevat paljastumaan kansalle. Häpeä tulee lankeamaan kirkkonne ja maanne johtajien ylle. Kansa tulee nousemaan heitä molempia vastaan. Kansa tulee syyttämään heitä ahdingostaan, joka tulee kohtaamaan maatanne.

Tämän kaiken keskellä minä annan herätyksen tulen syttyä maahanne. Ensin se on pieni kuin kynttilän liekki, mutta kohta se tulee laajenemaan voimalla maanne joka puolelle.

Monet näkyvällä paikalla olleet työni tekijät tulen siirtämään syrjään heidän tehtävistään heidän ylpeytensä tähden. Tulen nostamaan tuntemattomuudesta miehiäni ja naisiani, jotka eivät tahdo tallettaa itselleen rahaa eivätkä kunniaa. Tulen ottamaan heidät voimalliseen käyttööni. He tulevat antamaan minulle kunnian siitä, mitä tulen tekemään heidän kauttansa.

Jotka tulevat silloin kääntymään minun puoleeni, heidän puoleensa tulen myös minä kääntymään.”

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 17.10.2021


Joh. W. Matutisin elokuussa 2009 näkemä näky susista

Kun olin valmistamassa saarnaa, Herra antoi minulle näyn. Näin suuren niityn jossa oli monia lampaita. Yhtäkkiä joka puolelta tuli susia laumaan sekoittuen lauman sekaan.

Sen paremmin paimenet kuin paimenkoiratkaan (tärkeä havainto) eivät hälyttäneet laumaa tms., vaan ne olivat kuin hypnoosissa. Vain laumassa syntyi levottomuutta. Ja lampaat huomasivat, että jotain ei ollut ihan oikein, mutta nekään eivät tosissaan ajatelleet asiaa, vaan jatkoivat syömistä ja oleskeluaan rauhallisesti. Paimenet ja koirat taas eivät edes huomanneet, että mitään oli tapahtunut.

Kun katselin näkyä tarkkaan, susilla oli kuin käärmeillä piikki suussaan, ja sillä ne pistivät lampaita, jotka hätkähtivät ja taas vaan jatkoivat ruohon syöntiään. Hetken päästä sudet pakenivat takaisin vuorille koskaan viemättä yhtään lammasta laumasta tms.

Katsellessani tätä ajattelin, että tämä ei ole mahdollista, että sudet saisivat vapaasti tulla lammaslaumaan ja silti eivät vahingoittaisi niitä.
Se ei ole suden luonteen mukaista. Kun sudet jättivät lampaat, ne olivatkin yhtäkkiä johtosutta myöten vuoren laella. Johtajasusi oli kuin hirviö.

Sitten ne alkoivat ulvoa, ja paimenet ja koirat olivat kauhuissaan ja shokissa. Silloin pääsusi alkoi puhua ihmisen äänellä, jossa oli demoninen sävy: ”Rakkaat paimenet, koirat ja lampaat, nyt te kuulutte meille. Te olette täysin käsissämme. Olimme joukossanne, eikä kukaan teistä huomannut mitään. Me jopa rokotimme teidät seerumilla, joka tekee teidät meidän omiksemme. Nyt te kaikki kannatte meidän sinettiämme. Me olemme myös rokottaneet teihin meidän henkeämme ja sitä mitä meissä on, ettekä huomanneet mitään. Nyt teillä ei ole mihin paeta, te olette nyt meidän kontrollissamme.”

Näyssä sanoin EI!, Herra on minun Paimeneni. Minä en halua mitään tekemistä vihollisen ja hänen joukkojensa kanssa. Minä en halua heitä paimenikseni. Näyssäni pääsusi nyt jatkoi hymyillen vinosti puhumista lampaille: ”Te söitte ja joitte ja nukuitte. Teille vatsanne ja toimeentulonne oli tärkeintä.”

Nyt kuulehan mitä kuulin tämän demonin sanovan näyssä: ”Me olemme tulleet kostamaan sen kun te ajoitte meidät sikoihin (Matteus 5:1-17). Silloin teidän Herranne ajoi meidät sikoihin. Nyt olemme toipuneet ja tulleet saadaksemme antaa takaisin, ja siksi nämä lampaat ovat nyt meidän. Olin shokissa.

Sitten kuulin Herran äänen joka puhui: ”Poikani, jokaista ihmistä tullaan kehottamaan ottamaan “pakollinen” rokote , se on sumuverho. Ja näyssä Herra varoitti, että jokainen joka ottaa rokotteita tulee (mahdollisesti) susien vaikutusvallan alle, eli myöntyy eliitin suunnitelmiin jne. Kaikki joilla ei ole Minun sinettiäni ja Henkeäni. Herra kehotti: ”Te minun lapseni, olkaa lujat ja rohkeat älkääkä antako pistää itseänne.”

(Tulee pätemään myös niin sanotun ”sirutuksen” aikana!)

Teidän tulee luottaa Minuun. Vien teidät toisille rannoille ja siellä elämä jatkuu kutakuinkin normaalisti. Te olette Minun lampaitani. Te kuulette Minun ääntäni ja seuraatte Minua. Ja Minä lähetän teidät lampaiden lailla susien joukkoon. Varoita kaikkia Minun omiani pakkorokotuksia vastaan. Se näyttää niin harmittomalta. Mutta se ei ole sitä.

Varoita kaikkia, vaikka teitä tullaan nimittämään vainoharhaisiksi ja terroristeiksi, te olette Minun omiani ja ja te olette Pyhiä. Te olette minun lapsiani ja Minun omiani. Sen tähden teissä, teidän ruumiissanne ei tule olla muuta ”stigmaa” eli ”häpeää”. Teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli ja se ei saa olla demonien asunto, Herra sanoo.

Pastori Matutis sanoo, että hän vain laittaa näyn eteenpäin, niin kuin hän sen sai. Hän jatkaa: ”Rakkaat ystävät, me olemme aivan lopunajoissa. Olkaa hyvin varuillanne sen suhteen mitä teille ja lapsillenne tapahtuu. Vihollinen on valhettelija ja pysyy sellaisena eikä hänellä ole hyviä aikomuksia. Olin aika säikähtänyt. kun Herra näytti tämän näyn minulle, ja koen että sillä on yhteys sikainfluenssarokotuksiin ja muihin tulevaisuudessa annettaviin rokotteisiin.

Uskovat ovat juuri astumassa testiaikoihin, joissa meitä testataan, meidän tulee sanoa ei asioihin joista Henki varoittaa. Sinä et ole voimaton. Jumala antoi sinulle Pyhän Henkensä ja koko sota-asun (Ef. 6;16-17). Näitä tulet tarvitsemaan ja sinun tulee käyttää sinulle annettuja varustuksia. Ellet vielä ole Jumalan lapsi, tee parannus, tule Jeesuksen luo ja olet turvassa Viholliselta.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 24.10.2021


Mihin ihmiskunta on menossa?

Vastaan heti otsikon kysymykseen.

Ihmiskunta on menossa kohti tuhoa, nälänhätää, Kolmatta maailmansotaa, uusia kulkutauteja ja luonnonmullistuksia, kuten tsunameja ja maanjäristyksiä.

Sen lisäksi ihmiskunta on menossa kohti kovinta ja kontrolloivinta poliisivaltiodiktatuuria, mitä maan päällä on koskaan nähty. Sekä Orwellin että Huxleyn kauhudystopiat toteutuvat moninkertaisesti. Kaikki toisinajattelijat, sekä poliittisesti että uskonnollisesti motivoituneet tyrannian vastustajat, joutuvat vainotuiksi, joko vankilaan tai teloitetuksi. Mutta osa selviää hengissä turvapaikoissa.

Kaikki tämä hirvittävyys johtuu siitä, että ihmiset ovat luopuneet Jumalasta tai palvovat vääriä jumalia eli epäjumalia ja myös rahaa tai toisia ihmisiä.

Lue koko artikkeli:


Anja Grönforsin profetia Suomelle 01.12.2021


Minun vihani kiivaus on noussut sinua kohtaan Suomi. Sinun johtajasi ja kirkkosi ovat yhdessä hyljänneet Minut ja kääntäneet selkänsä Minulle. Heidän epäpyhä liittonsa on savu Minun sieraimissani ja sen löyhkä on tullut Minun kasvojeni eteen enkä voi sitä enää sietää. Teidän syntinne malja on täyttynyt ääriään myöten. Olette paaduttaneet itsenne ettekä tahdo kuunnella Minua.

Koska et kuuntele Minua sinä Minun nimeäni kantava kirkko, niin en Minäkään enää sinua kuuntele. Mene pois Minun kasvojeni edestä. Minä teen sinut halveksutuksi ja pilkatuksi tämän kansan silmissä, ja he tulevat nauramaan sinulle.

Koska kirkkosi ja maasi johtajat ovat kääntäneet selkänsä Minulle, niin Minä myös käännän selkäni heille. Tulen ottamaan siunaukseni maastasi pois. Kansanne johtajat tulevat tekemään tyhmiä ja järjettömiä päätöksiä, sillä heillä ei enää tule olemaan viisautta. Minä annan tulla puutteen kansanne ylle, ja sen te tulette tulevina aikoina näkemään.

Tulen myös kurittamaan kansanne johtajia, niin että he häpeillen tulevat pakenemaan julkisuutta, kun heidän tyhmien päätöksiensä seuraukset tulevat paljastumaan kansalle. Häpeä tulee lankeamaan kirkkonne ja maanne johtajien ylle, ja kansa tulee nousemaan heitä molempia vastaan. Kansa tulee syyttämään heitä ahdingostaan, joka tulee kohtaamaan maatanne.

Tämän kaiken keskellä Minä annan herätyksen tulen syttyä maahanne. Ensin se on pieni kuin kynttilän liekki, mutta kohta se tulee laajenemaan voimalla maanne joka puolelle. Minä tulen siirtämään syrjään heidän tehtävistään monet näkyvällä paikalla olleet työni tekijät heidän ylpeytensä tähden. Tulen nostamaan tuntemattomuudesta nöyriä miehiäni ja naisiani, jotka eivät tahdo tallettaa itselleen rahaa eikä kunniaa. Tulen ottamaan heidät voimalliseen käyttööni, ja he tulevat antamaan Minulle kunnian siitä, mitä tulen tekemään heidän kauttansa.

Jotka tulevat silloin kääntymään Minun puoleeni, heidän puoleensa tulen myös Minä kääntymään. Heidän ei enää tarvitse seisoa minun selkäni takana, vaan he saavat olla Minun kasvojeni edessä.

Sinä minun kansani, älä pelkää tuota tulevaa ahdinkoa, sillä sen kautta minä siunaan kansaanne, niin että monet tulevat Minun luokseni silloin. Omistani tulen pitämään huolen tuon ajan keskellä, sillä omani ovat aina Minun kasvojeni edessä enkä minä hylkää milloinkaan omiani.

Valvokaa, rukoilkaa ja valmistautukaa tuota tulevaa aikaa varten. Laittakaa lamppunne kuntoon ja ottakaa öljyä astioihinne ja virittäkää lamppunne palaviksi, jotta voisitte levittää evankeliumin valoa tuossa tulevassa ajassa.

Kun tämä kaikki tulee maatanne kohtaamaan, niin silloin te muistatte, että minä ilmoitin nämä teille jo edeltä.

JOLLA ON KORVA, SE KUULKOON!

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 01.12.2021


Finlandia-laiva uppoaa

Marko Gustafssonin 14.11.2021 näkemä näky Finlandia-laivan uppoamisesta ja Jouko Pihon kommentti

”Takavuosina olen nähnyt monia erilaisia näkyjä. Iso osa niistä on ollut jotenkin yhteydessä mereen, merenkulkuun ja siellä vaikuttaviin luonnonvoimiin.

Näyissä olen nähnyt valtavan ja ihmiskunnan historian suurimman myrskyn olevan syntymässä. Tiedän sisimmässäni, että tämä myrsky on myös viimeinen. Merenkulkijat joutuvat tämän myrskyn seurauksena suureen ja ahdistavaan merihätään, jonka kaltaista kukaan ei ole koskaan osannut kuvitella. Raivoava ja myrskyävä meri kaataa paljon laivoja. Tämän seurauksena ne menevät syvyyteen. Osa laivoista ajaa karille ja ne jäävät täysin myrskyn armoille. On valtava hätä, ja ihmiset kuolevat suureen epätoivoon. Pelastautuminen näyttää täysin mahdottomalta.”

Lue koko profetia

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 07.12.2021


Esko Someron 4.12.2021 saama profetia Suomelle

Tämä kansa on kuriton niskurikansa, jota täytyy ravistella, koska te ette usko, kuka on teidän Jumalanne. Vain pieni joukko Suomen maassa on ehyellä sydämellä antautunut palvelemaan elävää Jumalaa. Tämän pienen joukon takia minä tulen säästämään suurimman osan Suomen maasta.

Mutta tämä kansa joutuu nöyrtymään minun väkevän käteni alla. Minä tuon sellaisen vitsauksen tähän maahan, että tämän kansan täytyy uskoa, että se tulee minulta. Minä sallin sen, koska minä tahdon pelastaa tämän maan ja kansakunnan joutumasta siihen paikkaan mihin kenenkään ei tarvitsisi mennä.

Mutta minun väkevä käteni lepää teidän yllänne. Siunaava käteni lepää vielä teidän yllänne. Jos te nöyrrytte, rukoilette ja etsitte Jumalaa, niin en ota pois siunaavaa kättäni teidän yltänne.

Suurin syntinne on mammonan palvontanne. Te turvaatte liikaa tavaroihin ja mammonaan, luotatte liikaa itseenne, mutta minä tulen murtamaan ja antamaan leivän nälän tälle maalle vielä. Te tulette tuntemaan, että minä olen teidän Jumalanne. Jos te käännytte, niin minä käännän teidän kohtalonne.

Minä rakastan teitä rakkaat lapseni. Minä en rakasta teidän epäjumalianne, teidän sielujanne minä kaipaan. Minä tulen lähettämään profeettoja, evankelistoja ja apostoleita, jotka repivät juurineen maasta ne istutukset, joita minä en ole istuttanut.

Minä olen teidän Jumalanne, Minä Olen Herra Sebaot, sodan ja rakkauden Jumala. Minä lähetän miekan, minun Sanani, joka voimallisesti vaikuttaa teidän kauttanne ja sirpin leikkaamaan sato

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 13.12.2021


Jörggen Weigerin sanoma sineteistä


Sain aikanaan sanoman.

Kun ihmisten lukumäärä on 6,66 miljardia, niin siitä kaksitoista vuotta ja ihmisten lukumäärä on 7,77 miljardia, jolloin alkaa tuho. Silloin tuli koronavirus.

En tuolloin ymmärtänyt seurausta heti.

Nyt minulle on selvennetty, että kun ihmismäärä oli 7,77 miljardia v. 2020, niin Karitsa (= Jeesus) avasi ensimmäisen sinetin.

Valkoisen valheen selässä istuvalla oli kädessä ruisku ja sille annettiin korona ja se lähti voittamalla voittamaan.

Raamatun näyssä ratsastajalla oli jousi mutta ei nuolia ja sille annettiin seppele tai kruunu (latinaksi corona = seppele tai kruunu), mutta se ei ollut päässä ja se on niin kuin nyt nähdään todellakin lähtenyt voittamalla voittamaan.

Sinettien avaukset eivät ole vuosia, vaan sinettien avauksiin sisältyy koko Ilmestyskirjan salaisuus.

Kohta Kristus avaa toisen sinetin, ja silloin suuri osa ihmisistä havaitsee, että ruiskeet on tehty tappamista ja väestön vähentämistä varten.

Tulipunainen hevonen ja ratsastajalla suuri miekka, merkitsee, että tulee vaikeat ajat, jolloin ihmiset alkavat sekasorrossa syyttää ja tappaa toisia. Syyllisiä etsitään ja tapetaan ja valheellinen valtiovalta sortaa kansaa.

Kaikki tämä tähtää Lusiferin valtakunnan rakentamiseen, ensin ruiskeet ja passi, sitten Lusiferin lasten kieroontuneet lait ja laintulkinnat, jotka johtavat kansalaiset Lusiferin orjuuteen ja pedonmerkkiin.

Kristuksessa elävät, älkää sotkeutuko Lusiferin valtakunnan rakentamiseen, sillä se tuhotaan hetken menestymisen jälkeen.

Kolmas sinetti avataan, jolloin sekasorron ja tappamisen jälkeen tulee suuri nälänhätä. Varustautukaa.

Ilmestyskirja tarkentaa tapahtumia muista sineteistä, joka on kauhistuttavaa aikaa niille, jotka eivät ole huutaneet Jeesuksen puoleen ja tehneet parannusta synneistänsä. Mutta myös suuri osa uskovista tulee kuolemaan kuten Jumalan sana sanoo.

Ystävät, varautukaa, sillä tempausoppi ennen näitä kauhistuksia on sielunvihollisen valhe. Mielevä kätkeytyy ja Kaikkivaltias pitää omistaan huolta. Ne, jotka eivät ole varautuneet, joutuvat tapettaviksi.

Herramme Jeesus lupasi olla meidän kanssamme loppuu asti. Mitään salaista tempausta ei tule, vaan Herramme tulee noutamaan omansa ajallansa näkyvästi.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 17.12.2021


Profetia jouluaattona 2021

Helenan 24.12.2021 saama luku 256

Sain Jouluaattona 2021 Herralta luvun 256, jonka ymmärsin tarkoittavan päivien lukua, eli laskin nyt kohta alkavasta vuodesta 2022 tuon 256, niin se osuu syyskuun puoleen väliin. Uskon että jotain silloin tapahtuu, se on Herran käsissä, mitä, mutta kun tämä kansa ei ole kovin näkyvää parannusta tehnyt, niin joku rangaistus tai koettelemus on tulossa.

Olen myös joutunut itkemään paljon Suomen puolesta.

Jouko Pihon kommentti:

Kyseessä on Venäjän armeijan suorittama Itä- ja Pohjois-Suomen miehitys, joka tapahtuu monien muidenkin profetioiden mukaan loppukesästä tai alkusyksystä, silloin, kun puissa on vielä vihreitä lehtiä.

En ole itse saanut sanomaa vuodesta, mutta pidän hyvin mahdollisena, että kyseessä on syksy 2022. Joka tapauksessa olemme lähellä tämän paljon pilkatun ja ei-uskotun Venäjä-profetian toteutumista. Silloin ivanaurut hyytyvät, ja suomalaiset menevät polvilleen.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 26.12.2021


Sanoma pakoonlähdöstä ja pakkorokotuksista

Liisan saama sanoma pakoonlähdöstä ja varustautumisesta


Jo silloin kun koronavirusrokotuksia alkoi tulla, koin Herran puhuvan minulle, että ”tulee aika, jolloin sinun tulee lähteä pakoon pakkorokotuksia”.

Ennen joulua koin Herran puhuvan, että ”varoita minun pyhiäni, että heidän tulee varustautua lähtemään pakoon ja piiloutumaan, jos eivät halua joutua pakkorokotetuiksi”.

Eduskunnassa Sauli Niinistö ja Krista Kiuru ovat allekirjoittaneet muutoksen Kliinisen lääketutkimuksen lakiin, joka tulee voimaan 30.1.2022.

Lakia tultaneen soveltamaan tulevien pakkorokotuksien kanssa, sillä nyt käynnissä oleva rokoteohjelma kokeellisilla DNA:ta muokkaavilla Mrna-rokotteilla on lääketutkimus.

Koteihin voidaan tämän lain voimalla tunkeutua ”tekemään tarkastuksia”.
Tällaisilla pykälillä selkeästi aiotaan perustella pakkorokotukset ”vaarallisen sairauden aiheuttamalla kiireellisyydellä”

Varustautumisohjeita

 • Jos pakenee korpeen, kannattaa hankkia ja pakata ajoissa hyvä rinkka.
 • Kaksikerroksinen teltta, lämpenee ihmisen omalla ruumiinlämmöllä nopeasti.
 • Talvimakuupussi ja talvimakuualusta.
 • Lumikengät ja ahkio. Korvessa ei ilman lumikenkiä talvella upottavassa lumessa hirveän helposti liikuta. Ahkiossa voi vetää rinkkaa, niin liikkuminen on kevyempää.
 • Puukko, retkikirves ja/tai retkisaha. Kirvestä tarvitsee avannon tekoa varten, jotta saa vettä ja pääsee kalastamaan. Polttopuiden tekoon myös.
 • Tulukset. Kestävät paljon kauemmin kuin tulitikut.
 • Kalaverkko, pilkkivapa ja vieheitä. Järven rannalla pystyy hankkimaan ruokaa itselleen.
 • Kompassi ja kartta alueesta, jonne aikoo paeta.
 • Ruokaa ja juomapullo. Ruokailuvälineet.
 • Kaasukeitin, trangia tai pakki, kattila tai kasari tms. ruoanlaittoa ja veden lämmittämistä varten.
 • Tasku- ja/tai otsalamppu, paristoja.
 • Lämpimiä vaatteita, villapaita, toppatakki- ja housut.
 • Mielellään vaelluskengät, joihin mahtuu villasukat.
 • Vaihtovaatteet ja ruoat kannattaa pakata minigrip-pusseihin, niin eivät kastu.
 • Hygieniatarvikkeita, saippuaa, hammasharja ja -tahna. Puhdistuspyyhkeet ovat käteviä.
 • EA-tarvikkeita: Desinfiointiainetta, sideharsoja.
 • Gorillateippiä. Tehokkaampaa ja kestävämpää kuin ilmastointiteippi, tällä paikkaa vaikka revenneen kengän tai teltan.
 • Neula ja lankaa
 • Älypuhelinta et saa ottaa mukaan, sillä sen avulla sinut löydetään. Ota mukaan vain vanhanmallinen kännykkä, josta saa akun irti ja prepaid-liittymä, näitä ei voida jäljittää. Varsinkaan, jos pidät akun irti puhelimesta muulloin kuin käyttäessäsi sitä. SIM-kortti tulee säilyttää RFID-pussukassa.
 • RFID-suojapussukka. Säilytä kaikki henkilö-, SIM-, ja pankkikortit siinä. Käsittääkseni niidenkin avulla henkilö voidaan paikantaa. Jos et ehdi suojapussia saamaan, alumiinifoliokääre ajanee saman asian.
 • Raamattu lohdutuksen ja rohkaisun sanoja varten!

Luuk. 21:28 Kun nuo tapahtumat alkavat, nostakaa rohkeasti päänne pystyyn, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”
Jes. 35:4 sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ”Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne! Kosto lähestyy, tilinteon hetki. Jumala itse tulee ja pelastaa teidät.”

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 30.12.2021


Tiinan tammikuussa 2022 saama sanoma Suomen kansalle ja sen profeetoille

Herra kysyy profeetoiltaan Suomessa näin:

”Vartija, mikä hetki yöstä on? Vartija, mikä hetki yöstä on?”

Minulle tuli tämä Herran sana:

”Ihmislapsi, puhu kansasi lapsille ja sano heille: Jos minä annan miekan tulla maan kimppuun ja maan kansa on ottanut yhden miehen joukostansa ja asettanut hänet vartijakseen ja jos hän näkee miekan tulevan maan kimppuun ja puhaltaa pasunaan ja varoittaa kansaa, ja joku kuulee pasunan äänen, mutta ei ota varoituksesta vaaria, ja miekka tulee ja ottaa hänet pois, niin hänen verensä tulee hänen oman päänsä päälle: hän kuuli pasunan äänen, mutta ei ottanut varoituksesta vaaria; hänen verensä tulee hänen päällensä. Jos olisi ottanut varoituksesta vaarin, olisi hän pelastanut sielunsa.” (Jes.21:11, Hes.33:1-6).

”Nyt Minä nostan tästä maasta profeettoja, sillä profeettain kansa tämä kansa on. He tekevät monta voimatekoa Minun nimessäni, he kostavat Baalille sillä vain Minä olen Herra, Herra.

Minä lasken tämän maan ylle Henkeäni, niin kuin olen luvannut aikain lopulla käyvän ja silloin monet ennustavat Minun nimessäni ja te ihmettelette miten lähelle annan tulla Minun yliluonnollisen maailmani.

Katso, Minun laumani Suomessa, tulevina päivinä nousee monia joita kosketan kammioissa Hengelläni, voitelen omiani kestämään ja valvomaan että he pysyvät hereillä siinä pimeydessä jonka sallin tulla maahanne. Olen valmistellut teitä, olen puhdistanut tulellani jotta kestätte kun kaadan astioihinne taivaallista voimaa, sillä tähän aikaan Minä olen teidät valinnut, te Herran vapahdetut.

Älkää ihmetelkö sitä epäjärjestystä jota ihmeeni vaikuttavat laumassanne, sillä Minä karsin näin tätä laumaa, Minä koettelen sydämet, Minä alennan ja Minä ylennän, Minä tuomitsen lampaan ja vuohen välillä mutta seuratkaa Minua te uskolliset, sillä Minä olen voittanut.

Iloitkaa ja riemuitkaa te vähäiset, kiittäkää nimeäni te arat ja pelokkaat sillä teille olen valmistanut valtakunnan. Iloitkaa ja ihmetelkää sillä teen tämän kansan keskellä kummia, niitä tekoja joita tahdon Minä teen ja epäuskoiset vapisevat, mutta te Minun rakkaani, te saatte iloita ja nauraa sillä Minä olen ylpeitä vastaan mutta nöyrille Minä annan armoni.”

Jes. 29:14 ”Sentähden, katso, minä vielä teen tälle kansalle kummia tekoja – kummia ja ihmeitä, ja sen viisaitten viisaus häviää, ja sen ymmärtäväisten ymmärrys katoaa.”
”Menkää ja lymytkää hetkinen vielä te minun pyhäni, kutsukaa Minua keskellenne niin te näette Minut ja kiitätte huolenpidostani. Kaiken tämän Minä olen teille valmistanut oman nimeni tähden, te Minun lunastettuni, te Minun palvelijani. Minun sukukuntaani te olette ja Minä olen teidät lunastanut, Minulle te kuulutte. Kestäkää vielä vähän, niin saatte iloita kanssani temppelissäni, tuottakaa vielä kunniaa nimelleni, juoskaa hyvä uskonkilvoitus ja auttakaa toisianne. Minä olen Herra, se jonka kädessä te olette, Minä olen tuomari joka tuomitsee maanpiirin, älkää pelätkö, Minä tulen pian.”
Jes. 26:16 Herra, ahdistuksessa he etsivät sinua, vuodattivat hiljaisia rukouksia, kun sinä heitä kuritit.
26:17 Niinkuin raskas vaimo, joka on synnyttämäisillään, vääntelehtii ja huutaa kivuissansa, niin me olimme sinun edessäsi, Herra.
26:18 Me olimme raskaina, vääntelehdimme, mutta oli niinkuin olisimme synnyttäneet tuulta: emme saaneet aikaan pelastusta maalle, maanpiirin asukkaat eivät ilmoille päässeet.
26:19 Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, minun ruumiini nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te jotka tomussa lepäätte, sillä sinun kasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat ilmoille.
26:20 Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt.
26:21 Sillä katso, Herra lähtee asuinsijastaan kostamaan maan asukkaille heidän pahat tekonsa, ja maa paljastaa verivelkansa eikä surmattujansa enää peitä.”

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 05.01.2022