Media ja vallanpitäjät valehtelevat pahan hyväksi

Artikkeliin liittyvä kuva: Pedon luku/Pedon merkki

Media ja vallanpitäjät saavat pahatkin juonensa läpi siten, että he kehuvat, että heidän ajamansa asiat ovat hyväksi ihmisille – ja suurin osa uskoo.

Tulee mieleeni esim. koronarokotteet ja Natoon meneminen, joista ensimmäinen on nostanut huimasti Suomen kuolleisuuslukuja ja joista toinen on jo ajanut Itä-Suomen yrittäjiä epätoivoon ja konkursseihin ja tulee ajamaan turvan sijasta koko Suomen konfliktiin Venäjän kanssa.

Kaiken huippu tulee olemaan viimeisen diktaattorin eli Antikristuksen vaatima 666-pedonmerkki, jota ilman ei ole asiaa kauppoihin eikä mihinkään. Pedonmerkkiäkin tullaan markkinoimaan vain hyvänä asiana, joka parantaa rahaliikenteen turvallisuutta ja on kaikin puolin kätevä.

Merkin puolustajat jättävät kuitenkin sanomatta, että samalla luodaan maailmanhistorian pahin sorto- ja valvontajärjestelmä, jossa kaikki eri mieltä olevat ja merkkiä ottamattomat ihmiset vangitaan ja osa tapetaan puhumattakaan Jumalan tuomiosta, jonka mukaan kaikki pedonmerkin ottaneet ihmiset heitetään helvetin tulijärveen.

Älkää siis uskoko median ja poliitikoiden kauniita ja lipeviä puheita milloin minkin asian erinomaisuudesta, vaan tutkikaa itse, mistä on kysymys. Usein mahtavien kehupuheiden takaa löytyykin petosta, valheita ja täyttä pahuutta. Ei kaikki ole kultaa mikä kiiltää.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut 04.09.2023

Pedon merkki on jo täällä

Hän on täällä tänään….lauloi Tuomari Nurmio 80-luvulla. Niin on täällä tänään myös Raamatun pedon merkki. Jos et usko, niin lue vaikka Kauppalehden shokeeraava uutinen: Ensimmäinen rahansiirto ihmiseen tehdään Suomessa!

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/maailman-ensimmainen-rahansiirto-ihmis…

Että pitääkin –  juuri Suomessa. Mutta olemmehan tekniikan edelläkävijämaa; ensimmäinen gsm puhelu soitettiin niinikään Suomessa joskus 80-luvulla.

Mitä asiasta sanoo Raamattu?

Ilm 13:16

16. Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. 17. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku*.
18. Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi.

Mitä sanoo Kauppalehti?

”Myymälä 2015 -tapahtumassa on luvassa huomenna historian havinaa, kun Bittiraha.fi:n toimitusjohtaja Henry Brade lähettää matkapuhelimella rahaa Digital Health Solutionsin toimitusjohtajan Pekko Vehviläisen käteen. Kyseessä on ensimmäinen kerta maailmassa, kun ihmisessä olevaan mikrosiruun siirretään rahaa.

Jo nuorena miehenä opiskellessani Elokuvataiteen laitoksella tein erikoisen vaikutuksen kanssaopiskelijoihini puhumalla julkisesti näistä asioista: ”Pedon merkki tulee, kohta et voi ostaa etkä myydä ilman merkkiä!” Herätin ansaittua huomiota tuolloin. Mutta jos nyt puhuisin samaa, minulle vastattaisiin, ettei siruteknologia nyt mikään pedon merkki ole.

Ei ehkä olekaan. Vielä. Mutta kohta on. Raamattu puhuu pedosta, antikristuksesta ja väärästä profeetasta. Eli merkin tulee selkeästi henkilöityä johonkin ihmiseen tai järjestelmään. Raamattu myös selkeästi sanoo mihin kohtaan merkki laitetaan; joko otsaan tai oikeaan käteen.

Miksi juuri näihin paikkoihin? On tutkittu, että latautuakseen siru tarvitsee pienen pientä lämmönvaihtelua ja ihmiskehossa yllättäen  juuri noissa em. paikoissa sellaista esiintyy.

Onko tällä teknologialla mahdollisuus menestyä? Lainataan edelleen Vehviläistä:

”Vehviläinen muistuttaa, että kyse on myös turvallisuudesta: biohakkerointi yleistyy ja toisaalta kädessä oleva virtuaalilompakko kulkee aina mukana. Siitä ei käyttäjän huomaamatta voi viedä rahaa tai tietoja.

Ja vielä:

”Muu käyttö on lähinnä jonkun sovelluksen avaamista matkapuhelimessa. Kun kosketat kättä, haluttu sovellus matkapuhelimessa aukeaa. Näin voi helposti esimerkiksi soittaa tiettyyn numeroon. Kun autossa koskettaa telineessä olevaa matkapuhelinta, soitto käynnistyy ja puhut suoraan hands-freehen.”

Kannattaa myös huomata, että tuleva Windows 10 sisältää biotunnisteanturin; kohta mikään laite ei enää toimi ilman kädessä olevaa mikrosirua; autot eivät käynnisty, ratikkamatkaa ei voi muuten maksaa ja jopa kutsuntoja et voi enää välttää. Sinut löydetään mistä vaan ja milloin vaan. Siru on myös GPS lähetin.

Hurjimmat teoreetikot sanovat, että sirun avulla pystyy muokkaamaan ihmisen psyykettä. Nortistä saadaan julma tappaja lähettämällä tiettyjä signaaleita hänen siruunsa. Mene ja tiedä…

Eli voiko siis sirun ottaa ilman seuraamuksia?

Ilm 14:9

9. Näiden kahden jäljessä tuli vielä kolmas enkeli, joka kuulutti kovalla äänellä: ”Se, joka kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa otsaansa tai käteensä sen merkin, 10. joutuu yhtä lailla juomaan Jumalan vihan viiniä, joka laimentamattomana on kaadettu Jumalan vihan maljaan. Häntä kidutetaan tulessa ja rikin katkussa pyhien enkelien ja Karitsan edessä. 11. Tulesta, joka ihmisiä kiduttaa, nousee savu aina ja ikuisesti. Heillä ei ole päivän, ei yön lepoa – ei niillä, jotka kumartavat petoa ja sen kuvaa, eikä kenelläkään, joka ottaa pedon nimen merkikseen. 12. Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen.”

Älä siis ota pedon merkkiä. Äläkä myöskään sen esiastetta; sirua käteesi tai otsaan.

Jos kuitenkin otat; niin muista vielä tämä:

Ilm. 16:2

2. Ensimmäinen enkeli lähti ja tyhjensi maljansa maan päälle. Silloin tuli pahoja märkiviä haavoja niihin ihmisiin, joilla oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

EDIT: Vehviläisen siru on vasemmassa kädessä kuten joku osasi oikein huomauttaa. Raamattu puhuu sirusta oikeassa kädessä. Eli Vehiläisen siru ei tule toimimaan kunnolla koska vasemmassa kädessä ei ole siis riittävää lämmönvaihtelua.

LÄHDE: Uuden Suomen Puheenvuoro/Arto Lehkamo 24.02.2015