– seuraa lopun ajan aiheita

WEF johtaja on meedion seuraaja

WEF:n johtaja Klaus Schwab on maailman ehkä kuuluisimman huijarin Madame ”Meedio” Blavatskyn seuraaja

Maailman Talousfoorumin 1971 perustanut ja sen nykyinen pääjohtaja Klaus Schwab esiintyi Sveitsin ranskankielisen yleisradion RTS Suisse haastattelussa tammikuussa 2016, jossa hän paljastaa esoteriaan ja okkultismiin perehtyneelle asiantuntijalle avoimesti pähkähullun uskonnollisen maailmankuvansa.

Schwab kommentoi WEF:n 2022 kokouksessa Davosin Euroopan unionin komission puheenjohtajalle Ursula von der Leyenille komission mikrosirualoitetta ja painotti, että on tärkeää luoda yhteys fyysisten aivojen ja digitaalimaailman välille. https://www.youtube.com/watch?v=DWaxDh9SfuU

Olen perehtynyt näihin okkultisteihin voisiko sanoa rakkaana harrastuksena tuhkarokkoon liittyvän tieteellisen työni vuoksi yli 30 vuoden ajan.

Alunperin ukrainalaisen Madame ”Meedio” Blavatskyn (1831-1891) seuraaja Rudolf Steiner (1861-1925)vuonna 1910 Hampurissa pitämässään luennossa kertoi nähneensä sellaisen näyn, että lapsena sairastettu tuhkarokko auttaa henkilön myöhempää sielunvaellusta.

Tuhkarokko on ajan saatossa tappanut satoja miljoonia lapsia ja se on edelleen eräs keskeinen syy mm. sokeudelle maailmassa.

Rudolf Steiner perusti 1900-luvun alussa oman okkultistisen uskontokunnan rasististen ja teologisten vaikuttimiensa vuoksi biodynaamisine viljelyineen, homeopatioineen ynnä muine mm. kristalliterapioineen. Esoterialla ja okkultismilla on ollut vahva vaikutus Länsi-Euroopassa vihreässä liikkeessä ja sitä ennen natsi-ideologiassa. Steinerkouluissa ympäri maailmaa lapset ovat usein rokottamattomia.

Suomen vihreiden kultit

Suomessa vihreiden Pyhän Perheen jäsenet Pekka Haavisto (Steiner-kultti) ja Heidi Hautala (Blavatsky-kultti) ovat esimerkkejä okkultistisesta harrastuneisuudesta vihreiden keskuudessa. Se siitä vihreiden tiedemyönteisyydestä.

Kuka tahansa voi katsoa tuon Klaus Schwabin haastattelun, koska se on julkaistu satojen toimijoiden toimesta YouTubessa. Siinä Klaus Schwab kertoo, kuinka kymmenessä vuodessa aloitetaan ihmiskunnan mikrosiruttaminen. Haastattelun alussa Schwab kertoo, että niitä sijoitetaan ensin ihmisten vaatteisiin, sitten ihon alle ja aivoihin ja lopulta saadaan aivoihin istutettujen mikrosirujen avulla ihmiset yhdistettyä digitaaliseen maailmaan eli internettiin. Tämän myötä syntyy Schwabin mukaan fyysisen, digitaalisen ja biologisen maailman fuusio. Haastattelija kysyy ymmärtääkseen Schwabin ajatuksia, että ”olemme ilman tuntemuksia luonnollisesti yhdistettynä näin digitaaliseen maailmaan?” Schwab vastaa: ”Kyllä, sinä puhut ja sanot: Minä haluan olla kaikkiin yhteydessä nyt.” Hän jatkoi: ”Ensiksi meillä on personoidut botit ja näin herra Zuckerbergin ennakoivan, että meillä on jo tämän vuoden lopussa tällainen robotti, joka palvelee häntä hovimestarina.” Haastattelija: ”Niinkuin ’Downtown Abbeyssä’ meillä on tulevaisuudessa henkilökohtaiset hovimestarit ja palvelijat tai orjat?” Schwab: ”Kyllä, mutta siinä on ero. Tämä tekoälyllä varustettu palvelija oppii ja on siten intellektuaalinen partnerisi fyysisen avunannon lisäksi.”

Kaikki mitä Schwab tuossa puhuu on puhdasta potaskaa ja surkeaa tiedefiktiota. Mitään tuollaista ei ole olemassa, eikä tule koskaan olemaankaan. Se on vain tärähtäneen vanhan miehen tärähtänyttä ajattelua.

Olen kaikissa kirjoissani Vihreä Valhe (Weilin et Göös 1991), Vihreä Valhe – Valheen sysimustat juuret, sen salakavalat lonkerot (Auditorium 2015) ja Hourulan Väen Ilmastovallankumous (Omakustanne 2019) käynyt läpi okkultistien historiallista merkitystä 20. vuosisadan ympäristö-/maailmanpolitiikassa sekä kommentoinut kansainvälisten okkultististen toimijoiden kuin vastaavien kotimaistenkin toimijoiden edesottamuksia, joista ei puutu komiikkaakaan, koska okkultistiset ajatukset ovat niin kajahtaneita.

Rooman klubi

Rooman Klubin perustaja italialainen upporikas industrialisti Aurelio Peccei (1908-1984) ja mm. entinen WEF:n 1990-luvun pääjohtaja ja YK:n merkittävin ympäristöpoliitikko kanadalainen kiertokoulun käynyt Baca Granden taikuri Maurice Strong (1929-2015) olivat okkultisteja. Suomalaisia Rooman Klubin asiantijoita yhdistää niin ikään okkultismi. Heistä kenties tunnetuin 1990-luvun vaikuttaja oli raivokas ydinvoiman vastustaja Turun Kauppakorkeakoulun tulevaisuuden tutkimuksen professori Pentti Malaska (1934-2012). Pentti Malaskalla oli lähes rajaton pääsy julkisuuteen, kun hän vastusti ydinvoimaa. Annetaan Pentti Malaskan antaa kasvot Klaus Schwabin transhumanismille eli koneihmisen ajalle, joka on vain uusi verhottu versio Madame ”Meedion” Blavatskyn seuraajien yrittäessä hämärtää varsinaisia pähkähulluja poliittisia tarkoitusperiään tavallisilta ihmisiltä. Seuraavassa suora sitaatti kymmenen kuukautta ennen Schwabin haastattelua julkaistusta kirjastani:

”Vuonna 1996 Australian Brisbanessa Pentti Malaska esitelmöi puheenjohtajan omainaisuudessa Maailman tulevaisuuden tutkimuksen seuran kokouksessa Brisbanessa transhumanismin ja myös tulevaisuudentutkimuksen keskiössä olevasta kysymyksestä eli singulariteetista. Singulariteetti tarkoittaa transhumanisteille eli okkultisteille ilmiötä, jossa teknologisen kehityksen myötä äly kehittyy yhä enemmän ei-biologiseksi ja triljoonia kertoja nykyistä tehokkaammaksi. Tämä johtaa (engl. trascend) biologisten rajoitusten murtumiseen ja se moninkertaistaa luovuuden. Ihmisen evoluutio muokkaantuu ja Malaskan mukaan alkaa syntyä uusia ihmisiä tai ihmiskoneita. Hiilipohjaisten ja proteiinikoodattujen bio-orgien lisäksi syntyy muunneltuja ihmisiä eli cyborgeja (= Schwabin kuvaama aivoihin mikrosirutettu ihminen, joka on yhteydessä internettiin). Kokonaan uusi ihmislaji syntyy korkean teknologian piipohjaiset ei-proteiinikoodatut silorgit ja cyborgit. Ainoastaan bio-orgit ovat nykyihmisen tapaisia, muiden orgien ollessa enemmän tai vähemmän tietokonepohjaisia tieteisolijoita. Symborgit ovat itseohjautuvia, symbolisia ja itsereflektiossa syntyviä sekä tietoverkoissa monistuvia ihmisen kaltaisia ja ilmeisiä hologrammin tapaisia olioita.

Malaskan mukaan muut kuin bio-orgit ovat tällä hetkellä raskauden aikaisessa kohtutilassa ja vain odottavat tulemistaan. Lopulta syntyy Malaskan mukaan uusi globaali tietoisuus sekä viisaus internetin muuttuessa ylivertaisiksi globaaleiksi kvanttiaivoiksi.”

Tämä oli vain pieni otos kirjoissani erittelemästäni transhumanistisesta hulluudesta, joka on nyt ottanut tukevan otteen nuorista läntisistä globalismiin sitoutuneista poliitikoista.

Schwabin ajatukset

Edellä siteeratut Schwabin ajatukset ovat tavallisille luonnontieteitä tai tekniikkaa huonosti tunteville eliitin runnomille ihmisille hyvin pelottavia etenkin koronapandemian jälkeen. Tämän vuoksi jo kymmenet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat peloissaan ryhtyneet uskomaan mikrosirutuspelkojen synnyttämiin salaliittoteorioihin, eikä ihme, kun kuuntelee Schwabin höpinöitä. Alex Jones niminen yhdysvaltalainen ”journalisti” ja hänen ohjelmansa on heidän johtotähtensä. Merkillistä on, että osa Alex Jonesin paljastuksista on myöhemmin osoittautuneet oikeaan osuneiksi. Salaliittoihin uskovia ihmisiä on viime aikoina valtamedioissa näyttävästi saatettu naurunalaisiksi, marginaalistettu tai osoitettu heidän tarvitsevan psykiatrista hoitoa.

Toinen ryhmä, joka on perinteisesti ollut paremmin kuin edelliset salaliittoteoreetikot oikeilla jäljillä okkultistien puuhista jo vuosikymmeniä, ovat fundamentaalistikristityt. En voi kuin ihmetellä Suomenkin valtion kirkon (arkki)piispojen naiiviutta, täydellistä ymmärtämättömyyttä ja täydellistä typeryyttä tässä asiassa. He eivät ymmärrä, että vihreän ideologian ja identiteetti-ideologian myötä okkultismista on tullut panteistinen perinteiset uskonnot alleen jyräävä ilmiö kuten 2015 julkaistussa kirjassani osoitan. Katolisen kirkon sisällä käydään tällä hetkellä tästä kiivasta keskustelua.

Meedion temput paljastettiin

Jo vuonna 1913 John Maskelyne (1839-1917) niminen englantilainen taikuri paljasti teosofisen okkultismin perustajan Madame ”Meedio” Blavatskyn intialaisen köysitempun salat ja kirjoitti kirjan, jossa hän paljasti Madamen kaikin puolin huijariksi. Kirjan löytää internetistä. Hänen poikansa ja pojanpoikansa jatkoivat traditiota, jossa silmänkääntötemppujen mestarit ovat paljastaneet esoteerikkojen huijaukset. Näistä illusionisteista kuuluisin oli 1920- ja 1930-luvuilla vaikuttanut yhdysvaltalainen Harry Houdini. Houdini oli valmis uskomaan tuonpuoleiseen yhteydessä oleviin meedioihin, jos hän kykeneisi yhden aidon sellaisen löytämään. Suomen Skepsis ry on ammentanut tästä traditiosta, mutta olen ollut havaitsevinani, että aidot epäilijät ovat sieltä jo kauan sitten poistuneet. 

Ihmettelen Alexander Stubbin, Jyrki Kataisen, Sanna Marinin, Annika Saarikon, Sanni Grahn-Laasosen, Ruotsin pääministeri Annika Strandhällin, lukuisten Kanadan hallituksen ministereiden ehkä näyttävimmin valtiovarainministerin ja WEF:n johtajan Chrystia Freelandin, Hollannin pääministeri Mark Rutten ym. eurooppalaisten globaalivaikuttajien arvostelukykyä sekä Euroopan unionin komissiota, kun he intoa täynnä ovat mukana näissä Klaus Schwabin Suuren Resetin kuvioissa ja edistävät täysin pähkähulluja asioita (erit. EU:n ilmastopaketti) mm. ympäristön- ja luonnonsuojelun nimissä. Helsingin uusi pormestari Juhana Vartiainen ja lukuisat suomalaiset asiantuntijat ovat myös WEF:n touhuihin sotkeutuneet. 

Klaus Schwab on niin luotaan työntävä ja karmean oloinen ukko, että näin eräällä amerikkalaisella keskustelupalstalla, että hänestä tulee seuraavan James Bond leffan globaalipahis. Paljon pitää kuitenkin tapahtua poliittisesti, että näin kävisi.

Linkkejä:

https://www.wsj.com/articles/the-clear-sighted-illusionist-1449256820

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_22_729

LÄHDE: OikeaMedia/blogi/Mikko Paunio 26.03.2022

[ Väliotsikointi taakkatoimitus ]