Mihin ihmiskunta on menossa?

Vastaan heti otsikon kysymykseen.

Ihmiskunta on menossa kohti tuhoa, nälänhätää, Kolmatta maailmansotaa, uusia kulkutauteja ja luonnonmullistuksia, kuten tsunameja ja maanjäristyksiä.

Sen lisäksi ihmiskunta on menossa kohti kovinta ja kontrolloivinta poliisivaltiodiktatuuria, mitä maan päällä on koskaan nähty. Sekä Orwellin että Huxleyn kauhudystopiat toteutuvat moninkertaisesti. Kaikki toisinajattelijat, sekä poliittisesti että uskonnollisesti motivoituneet tyrannian vastustajat, joutuvat vainotuiksi, joko vankilaan tai teloitetuksi. Mutta osa selviää hengissä turvapaikoissa.

Kaikki tämä hirvittävyys johtuu siitä, että ihmiset ovat luopuneet Jumalasta tai palvovat vääriä jumalia eli epäjumalia ja myös rahaa tai toisia ihmisiä.

Ihmiset alkavat palvoa suoraan myös Saatanaa eli Luciferia jumalana ja kumartaen kunnioittavat tulevaa väärää messiasta eli Antikristusta, joka saa valtansa ja voimansa Lohikäärmeeltä eli Perkeleeltä. Tämä Ilmestyskirjan Pedoksi nimittämä Paholaisen inkarnaatio väittää olevansa eri uskontojen odottama messias, kristus, mahdi, kalki avatar tai maitreya, vaikka hän ei sitä ole, vaan ainoastaan kurja petkuttaja ja valehtelija.

Raamatun mukaan Antikristus vaikuttaa maailmassa seitsemän vuotta, joista viimeiset 3½ vuotta ovat yhä pahenevaa vainojen aikaa. Diktaattori tulee myös vaatimaan, että kaikki ottavat ihoonsa (ilmeisesti ihonalaisena siruna) hänen pedonmerkkinsä 666, jota ilman kukaan ei voi ostaa eikä myydä mitään eli joutuu yhteiskunnan ulkopuolelle.

Raamattu kuitenkin varoittaa ottamasta pedonmerkkiä, koska sen ottajat joutuvat kadotukseen yhdessä Saatanan, Antikristuksen ja väärän profeetan kanssa. On parempi joutua yhteiskunnan ulkopuolelle ja luottaa Jumalan apuun kuin joutua taivaan ulkopuolelle ja päätyä helvetin tulijärveen.

Miten on mahdollista, että kaikki kansat alistuvat tällaisen hirmuhallitsijan vallan alle?

Vastaus on yksinkertainen. Sen lisäksi, että diktaattorilla on Saatanalta saatua voimaa ja karismaa, niin Antikristus saa kaikki puolelleen, koska hän pystyy lupaamaan uskottavan tuntuisesti, että hän voi saada aikaan rauhan ja veljeyden eri kansojen välille. Ihmiset ovat nimittäin siinä vaiheessa eli Kolmannen maailmansodan päättymisen jälkeen niin kurkkuaan myöten täynnä sotimista ja kuolemaa, että he ovat valmiit hyväksymään kenet tahansa johtajaksi, jos ikuiset sodat saataisiin loppumaan.

Jotta tällaiseen suotuisaan mielialaan päästäisiin, on Kolmas maailmansota saatava siis ensin syttymään. Eli Antikristus ei voi päästä valtaan, ellei ensin ole käyty hirveää, ehkä miljardi kuollutta vaatinutta Kolmatta maailmansotaa.

Kaikki aikaamme seuraavat ihmiset tietävät, että nykyinen vastakkaisasettelu lännen ja Kiina-Venäjän välillä tähtää juuri siihen, että Kolmas maailmansota saadaan alkamaan. Eräs Venäjän ministeri totesikin muutama päivä sitten, että hän uskoo sodan syttyvän kahden vuoden sisällä. Minä uskon samoin.

Ihmiskunnan nykyinen historia ja aikakausi huipentuu siis Saatanan synkeään valtakauteen, joka on onneksi kuitenkin rajoitettu ja loppuu aikanaan eli silloin kun oikea Messias eli Jeesus Kristus palaa kuninkaana maan päälle, voittaa Antikristuksen armeijan Harmageddonilla ja perustaa oman todellisen rauhanvaltakuntansa.

Ihmiskunta on siis menossa ensin kohti tuhoa, mutta sen jälkeen kohti onnen aikaa.

Pyydän, että olet sisäisesti viisas ja olet lopullisen Voittajan eli Jeesuksen puolella. Älä seuraa väliaikaista voittajaa eli Antikristusta, joka on kuitenkin lopullinen häviäjä. Jos sinä seuraat tulevaa aluksi lähes kaikki hurmaavaa maailmanjohtajaa, sinä olet lopuksi häviäjä kuten paha diktaattori itsekin. Ole uskollinen Jeesukselle, niin sinä olet voittaja ja elät ikuisesti.

LÄHDE: Jouko Piho 21.11.2021