– seuraa lopun ajan aiheita

Profetiaa Ukrainan kohtalosta

Shalom!

Lähetän luettavaksi ja kuunneltavaksi heinäkuussa 2021 pitämäni raamattutunnin, jossa tarkastellaan profeetallisia tapahtumia maailmassa ja lopuksi kerron näkemäni uninäyn, joka koskettaa myös Suomea ja Venäjää. Osalle tämä raamattutunti jo tuttua, mutta tässä maailmapoliittisessa tilanteessa, jossa Venäjä hyökkää Ukrainaan, on hyvä tietää näistä asioista laajemmankin joukon. 

Laitan liitteeksi myös pastori Philip Barnetin profetian Ukrainan kohtalosta. Se on varmaan jo monille entuudestaan tuttu, mutta olkoon kertaus opintojen äiti tässä maailman tilanteessa. Lopuksi muutama sana Danielin profeetallisesta näystä, vajavaisen tiedon ja ymmärryksen valossa. 

Keijo Lindeman

Kuuntele: KL4038 Profeetallinen tilannekatsaus heinäkuu 2021

Onko Venäjän karhu herännyt talviunestaan?

”Belsassarin, Baabelin kuninkaan, ensimmäisenä hallitusvuotena Daniel näki unen, päänsä näyn, vuoteessansa. Sitten hän kirjoitti tämän unen. Kertomuksen alku on tämä: Daniel lausui ja sanoi: Minä näin yöllä näyssäni, ja katso, taivaan neljä tuulta kuohutti suurta merta. Ja merestä nousi neljä suurta petoa, kukin erilainen kuin toinen. Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän. Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: ”Nouse ja syö paljon lihaa” (Dan.7:1-5).

Danielin unessa taivaan neljä tuulta kuohutti suurta merta. Suuri meri on Raamatussa kirjaimellisesti Välimeri. Sen alue eli mm. Lähi-Itä kuohuu lopun ajassa. Kuohuva meri tarkoittaa myös lopun ajassa kuohuvaa kansojen jumalattomuuden merta (Jes.57:20). Kuohunnan keskeltä nousee Danielin mukaan neljä petoa eli maailman supervaltoja. Ensimmäinen on Juudan leijona, jolla on USA:n kotkan siivet. Nämä siivet reväistään pois, niin että Israel joutuu turvautumaan Israelin Jumalaan ja Messiaaseen eikä supervallan apuun.

Toinen peto on Venäjän karhu. Se on kääntänyt kylkeään kommunismista Putinin aikakauteen. Nyt näyttää siltä, että karhu on herännyt unestaan ja ottanut suuhunsa kolme kylkiluuta: Krimin (2014) ja nyt Donetskin ja Luhanskin Itä-Ukrainasta. Myöhemmin voi tulla aika, että karhun hampaiden väliin joutuvat myös Baltian maat: Viro, Latvia ja Liettua ja myös Norjan, Ruotsin ja Suomen pohjoisosat. Olemme tulossa aikaan, jolloin karhu nouse kansoja raateleman. 

Myöhemmin on Saksan pantterin ja kauhean antikristillisen neljännen pedon aika, mutta nyt ei ole vielä aika puhua niistä. Kuljemme kohti vaikeita aikoja, mutta Jumalan lasten turva on Kaikkivaltiaassa Israelin Jumalassa ja Messiaassa ja nämä ovat samalla Messiaan tulemuksen askelten ääniä. Olkaamme turvallisella mielellä, kaikki menee Raamatun kirjoitusten mukaisesti ja Israelin Pyhä pitää omistaan huolen.

Siunauksin! 

Keijo Lindeman

Pastori Philip Barnetin Profetia Ukrainan kohtalosta 17.1.2007

17. tammikuuta 2007 Pyhä Henki kehotti minua rukoilemaan tällaista rukousta: ”Herra, näytä minulle tulevaa, näytä minulle mitä tulee tapahtumaan”. Ja minä näin unen: minä menin linja-autolla jossakin Cherkasskin läänin alueella. Bussi poikkesi pieneen kaupunkiin ja pysähtyi idän suuntaisesti. Ja minä näin vuoren, joka oli ohjuksen muotoinen, vuoren huipulla oli lunta ja tämä kaikki sijaitsi kaupungin laidalla metsässä, jossa kasvoi vihreitä puita. Tämä vuori oli tulivuoren näköinen, ja kun minä näin sen, ajattelin: ”Ukrainassa ei ole tällaisia vuoria!” Yhtäkkiä, unessa, minä muistin, että olen ollut täällä aikaisemminkin, monta vuotta sitten. Tällä samalla tiellä, ja näin aikaisemmin myös saman vuoren monta vuotta sitten. Silloin tämä vuori sijaitsi paljon kauempana kaupungista ja nyt se oli paljon lähempänä ja paljon suurempi. Kaupunki oli turistikaupunki ja minä olin shokissa siitä, että ihmiset eivät kiinnittäneet huomiota siihen, että vuori purkautuu kohta. Ja minä tiesin, että jos se purkautuu, niin kaikki, jotka ovat kaupungissa, kuolevat, ja koko kaupunki tuhoutuu. 
100 km:n säteellä kaikki tuhoutuu.

Minä katselin tälle vuorelle ja yhtäkkiä minut otettiin ja ikään kuin vietiin lähemmäksi tämän vuoren luo muutaman km:n päähän, ja minä seurasin sitä. Ja yhtäkkiä minut palautettiin takaisin bussiin. Vielä tuntomerkki siitä, että tämä tapahtui Ukrainassa, minä käännyin vierustoveriini päin ja kysyin: ”Mikä tämän vuoren nimi on?”, hän vastasi: ”Azov-Mena”. Ja toisen kerran hän vastasi: ”Azov-Mena”, ja hän sanoi sen hyvin tarkasti. En ollut koskaan aikaisemmin kuullut sitä sanaa ja en voinut ymmärtää mitä se tarkoittaa. Mutta vuoren nimi toistui kaksi kertaa.

1.Moos. 41:32 sanotaan, että uni toistui Faaraolle kahdesti, varma merkki siitä, että unessa annettu sana on totta ja Jumala pian täyttää kaiken sen. Minä palasin uudestaan vuoren luokse ja aloin mennä bussin ovelle ja näin, että jälleen olin bussissa ja katselin vuorelle. Ja minä tunsin, että minun täytyy katsoa itään, ja kun minä katsoin, näin toisen vuoren, itään päin ensimmäisestä ja vähän etelään päin, se oli samannäköinen kuin ensimmäinen. Sitten näin kolmannen vuoren, samannäköinen ensimmäisen ja toisen kanssa, sitten neljännen, se oli vielä etelämmässä. Minä katselin vielä edemmäs oikealle ja näin viidennen vuoren ja se oli vielä edempänä idässä. Nämä ”vuoret” alkoivat muodostua kaareksi, puolikuun muotoiseksi. Minä katselin etelään ja vähän itään ja näin kuudennen vuoren, samannäköisen kuin edelliset. Sitten seitsemännen, vähän edempänä itään ja vähän pohjoisempaan, edelleen näin kahdeksannen vuoren, ja ne kaikki seisoivat kaaressa niin kuin puolikuu, ja kaikki ne olivat näöltään niin kuin ohjus, ja minä halusin viedä pois koko perheeni sieltä, sillä näytti siltä, että ne kaikki pian purkautuvat.

Minä istuin bussissa ja se kääntyi ympäri ja lähti itään, ja oikealla minä näin muistomerkit korkeudeltaan 4-5m. muistomerkkien alapuolella oli selitys, että mitä muistomerkit olivat, ja minä vähän sitä luin, bussi pysähtyi, ja minä muistin, että olen ollut täällä myös aikaisemmin. Minä olin siinä määrin pelästynyt, että halusin sieltä pois ja yhtäkkiä heräsin. Ja kun minä heräsin, minä ajattelin ja muistelin, että sehän oli sama uni, jonka näin kymmenen vuotta sitten. Mutta silloin jokainen näistä vuorista sijaitsi paljon kauempana siinä unessa. Tänään ne olivat paljon lähempänä ja näyttivät paljon suuremmilta kuin silloin. Minä istuin sängyn laidalla ja muistelin, että 10 vuotta sitten, kun näin tämän unen, nukahdin, enkä merkinnyt sitä muistiin, ja kun heräsin, niin unohdin unen ja sitten kaksi viikkoa rukoilin, että Jumala antaisi minun muistaa sen. Ja nyt tämä uni toistui.

Nebukadnessaria uni vaivasi siinä määrin, että hän, vaikka ei pystynyt sitä muistamaan, vaivasi häntä. Minä rukoilin, ja ajattelin omaa untani koko päivän ja sanoin Herralle: ”Minä ymmärrän, että ne eivät ole minkäänlaisia vuoria, vaan ne ovat ohjusten ydinkärkiä, ja ne putoavat Itäiseen Ukrainaan, kun tulee sota Venäjän ja Israelin välillä.

Mutta minä kysyin: ”Herralta, miksi ne putoavat nimenomaan Itä-Ukrainaan ja miksi se paikka, johon ne putoavat, näyttää puolikuulta?” Minä pyysin Herralta tarkennusta, ja Hän tarkensi minulle, ja minä merkitsin kaikki muistiin. Jumala näytti minulle, että tämä kaikki on Ukrainaa varten. Minä rukoilin jälleen, ja Jumala näytti minulle Ukrainan kartan ja minä näin, että Dnepr-joki tekee mutkan, eikä virtaa suoraan pohjoisesta etelään, se luo kuvan puolikuusta, Dnepr-joen mutka. Minä kysyin: ”Mitä merkitsee sana Azov-Mena?” Ja Herra sanoi: ”Merkitse tämä sana muistiin, Philip!”, minä merkitsin sen suurin kirjaimin ja aloin järkeilemään sitä. ”Azov-Mena” – se on kaksi sanaa yhdessä. Kun minä sanoin: ”Mena”, niin väreet menivät pitkin selkääni, sillä minä tiesin, että tämä sana on Danielin kirjan 5. luvussa 26. jakeessa. Ja kun luin sanan ”Mena”, nostin pääni ja Jumala puhui minulle, ja sanoi: ”Minä olen laskenut Ukrainan tietyt alueet ja niille tulee loppu.”

”Azov-Mena” tarkoittaa, että Asovan merestä Valkovenäjän rajalle asti, Dnepr-jokea pitkin, kaikki Itä-Ukrainan alueet tuhoutuvat.” Minä rukoilin ja ymmärsin: Panssarivaunut on paljon helpompi kuljettaa yli, kuin mennä niillä Israeliin, mutta miksi Dnepr, kun venäläisillä on Volga-joki, mutta Herra vastasi, että he tarvitsevat Dnepriä, siksi, että saavat kuljetettua yli Valkovenäjän armeijan tekniikkaa. Herra sanoi: ”Kuinka surullista, Dnepriä tarvitaan, että saadaan kuljetettua sotakalustoa, ja kuinka surullista, että Venäjä, Valkovenäjä ja Itä-Ukrainan alueet tulevat sotimaan Israelia vastaan.”

Minä nousin ja merkitsin muistiin kaikki, mitä Herra minulle puhui. Ja Jumala näytti minulle, minne nimenomaan putoavat ohjusten kärjet, jotka putoavat Itä-Ukrainaan. Ensimmäinen: Kiovaan, toinen: pohjois Poltavan alueelle, kolmas putoaa Harkovaan, neljäs pohjoiseen Donetskin alueelle, viides Luganskiin, kuudes Odessaan, seitsemäs Hersonin alueelle, ja kahdeksas etelään Zaporozhjen alueelle. Tämä on se, mitä näin näyssä, koko Itä-Ukraina tulee tuhoutumaan, kaikki, mitä on toisella puolen Dnepriä, Viisi Ukrainan tärkeintä kaupunkia tulee tuhoutumaan. Kun näin muistomerkit bussista Jumala sanoi: ”Jerusalem tulee olemaan vavistuksen malja kaikille, jotka vastustavat sitä”, vavistuksen malja, Jumala sanoi: Kaikki kansat, jotka lähtevät Israelia vastaan, Hän pakottaa juomaan Hänen vihansa maljan”. (Jer. 25:15 ja Sak. 12:2)

12 muistomerkkiä, jotka näin bussista, esittivät Itä-Ukrainan alueita, jokainen niistä esitti jokaista sen alueen ihmistä, joka tuhoutuu. Jumala sanoi: ”Sodan miekka, he tulevat juomaan Minun vihani maljan”. Jumala on aina käyttänyt sotia siihen, että kansat tuomitsevat toinen toistaan. Minä ajattelin näitä paljon, ja sitten esitin Jumalalle vielä yhden kysymyksen: ”Entä Venäjä?” ja silmänräpäyksessä näin näyn. 

Tässä näyssä näin Venäjän kartan Valkovenäjän rajasta Uralin vuoristoon asti, tämä on se osa Venäjää, joka tuhoutuu. Raamatussa Herra sanoi: ”Minä lähetän tulen Maagogin maahan”. Jumala näytti minulle, että Venäjällä tulee olemaan suojakäytäviä, näin näyn, missä melkein koko Länsi-Venäjä tuhoutuu.

26. helmikuuta 2007 minä olin pitkälläni ja ajattelin unta, yhtäkkiä Jumala puhui minulle: ”Minä mittaan Venäjän idästä länteen, en pohjoisesta etelään”. Jumala näytti, että turvallinen paikka tulee olemaan keskellä Venäjää, ja joka käyttää hyväkseen sitä, ei kuole. Verhojanskin vuoret, keskinen Venäjä, ihmiset, jotka luottavat tähän profetiaan, voivat paeta ydinsotaa. Toiseen suuntaan Verhojanskin vuorista myös putoaa ydinohjuksia, mutta Jumala näytti minulle, että keski-Venäjällä on paikka, joka on turvallinen. Jumala sanoi minulle sinä yönä unessa: ”Sen takia, että Venäjä johtaa sotaa Israelin kanssa, Minä otan maata Venäjältä ja luovutan sen Ukrainalle tuhatvuotisen valtakunnan alussa.” Jokaisessa maassa Jumala jättää turvallisen paikan niitä ihmisiä varten, jotka tekevät parannuksen sen jälkeen, kun tulee seurakunnan ylöstempaus. Jumala antoi minulle tämän unen ja 
4 näkyä sitä varten, että ne ihmiset, jotka tekevät parannuksen ahdistuksen aikana, tietäisivät, minne voisivat paeta. 100 miljoonaa ihmistä kuolee tällä Venäjän alueella, jonka Jumala minulle näytti.

Elokuussa vuonna 1980 minä olin pastorina Oklahomalaisessa seurakunnassa ja työskentelin kristillisessä radiossa. Minulla oli neljän tunnin ohjelma, mutta minulla oli kuitenkin ikävystyttävää. Ja minä kysyin radioaseman johtajalta: ”Saanko minä erota?”. Henkilö, joka silloin saarnasi tuolla radioasemalla, puhui Amerikan tuhosta, näystä, joka hänelle tuli tästä tuhosta, kun tulee sota Amerikan ja Venäjän välille. Hän näytti kaupungit, jotka tulevat tuhoutumaan, ja minä ajattelin, että hän on hullu; minä suutuin häneen, se oli 27 vuotta sitten. Ehkä te ajattelette nyt samoin?

Silloin hän yksityiskohtaisesti kuvaili kaiken, ja minä olin kovin vihainen häneen, mutta nyt minä tiedän, miksi Jumala kehotti minua työskentelemään hieman kauemmin tuolla radioasemalla.

Jumala näytti minulle mitkä Amerikan alueet ja kaupungit tulevat tuhoutumaan tämän sodan aikana: Washington, Kolumbian ympäristö, kaksi ydinpommia putoaa sinne, Baltimore Marylandissa, New York, kolme ydinpommia putoaa sinne, Boston, Massachusettsin osavaltio, Chicago Illinoisin osavaltiossa, Cleveland Ohio, Detroit Michiganin osavaltiossa, Los Angeles ja San Fransisco – sinne myös putoavat ydinpommit. Nämä kaksi viimeistä aluetta ovat kaikkein tärkeimmät USA:ssa, siellä asuu enemmän kuin 100 miljoonaa ihmistä. Detroit on sotatekniikan kaupunki.

Minä en tiedä mistä tämä saarnaaja saarnasi sen jälkeen, kun minä jäin eläkkeelle, mutta hän vetosi, että USA tekisi parannuksen. Te muistatte, että Jumala sanoi: ”Minä hävitän kansat, jotka elävät turvallisesti ilman vaaraa”, Hän puhui USA:sta, Länsi-Euroopasta, kaikista niistä, jotka elävät turvallisesti.

Niin nimitetään ”sinisiksi” valtioiksi, niitä, joissa on voimakas demokraattinen puolue, nimenomaan ne tuhoutuvat, koska nimenomaan demokraatit ovat syyllisiä siihen, että amerikkalaisiin lakeihin on tehty jumalattomia muutoksia. He ottivat rukoukset pois kouluista, 10 käskyä, ja tuomiosysteemi demokraattisissa valtioissa toimii ilman Jumalaa.

Minä kysyin Jumalalta: ”Mitä vielä?” Ja minulle näytettiin kolmas näky. Jumala selvensi minulle, että juutalaiset ovat hajallaan pitkin maailmaa, mutta monet juutalaiset asuvat Ukrainassa. 7. luvussa Ilmestyskirjassa 144 tuhatta juutalaista evankelistaa saarnaavat Evankeliumia tässä maailmassa seurakunnan ylöstempauksen jälkeen. Ei ollut Jumalan tahto hajottaa juutalaisia pitkin maailmaa, mutta Jumala osaa käyttää ongelmia omiin suunnitelmiinsa. Ja se, mitä Jumala puhui minulle näistä evankelistoista, oli todella tärkeää. Jumala sanoi, että yksi tärkeimmistä 144 tuhannen evankelistan tehtävästä ei ole se, että vain saarnataan Evankeliumia, vaan se, että annetaan selvyys tänne jääneille uskoville siitä, miksi he jäivät.

Monta vuotta minä ymmärsin niin, että näiden 144 tuhannen evankelistan tarvitsee selittää ylöstempaamisesta jääneille ihmisille syy siihen, miksi he jäivät, mutta minä en ymmärtänyt sitä kuinka paljon tärkeämpi se työ on. Kaikki, mitä Jumala puhui minulle sinä yönä, Hän tietää ja minä tiedän, mutta nyt Jumala selitti minulle syyn siihen, miksi nämä ihmiset jäävät. Hän sanoi: ”Monet katoliset jäävät, koska he eivät kiinnittäneet huomiota lakiin, jonka Minä annoin 10 käskyssä, sillä ei saa olla mitään muita jumalia Minun lisäkseni ja ei saa tehdä mitään kuvaa siitä, mikä on maanpäällä tai taivaassa. He tekivät epäjumalia apostoleista, Mariasta ja tekivät epäjumalan jopa Minusta, Jeesuksesta, ja kumartavat epäjumalien edessä, jotka ovat ihmiskäsin tehtyjä, sen takia monet katolilaiset jäävät tänne.” Tämän syyn takia jäävät myös monet ortodoksit. Jumala selvästi sanoi, että älä kumarra ihmiskäsin tehtyä, mutta he palvovat, rukoilevat, sytyttävät kynttilöitä ja polttavat niitä ikonien edessä. Ja Jumala puhui minulle: ”2. Moos. 20:3-5! Älköön sinulla olko muita Jumalia Minun kasvojeni edessä, älä tee itsellesi epäjumalan kuvaa ja mitään kuvaa. Älä kumarra äläkä palvele niitä”.

Jumala jatkoi: ”Monet protestantit jäävät maanpäälle, koska eivät kiinnitä huomiota Minun lakiini avioerosta”. 10 käskyssä sanotaan ”älä tee huorin”. Alkuperäisessä Malakian kirjassa on kirjoitettu: ”Jumala vihaa avioeroa”, niin myös Luuk 16:18, joka menee eronneen kanssa naimisiin, jos entinen puoliso vielä elää, tekee huorin. Jumala liitti avioparin yhdeksi lihaksi, ja jos menee naimisiin toisen kerran avioeron jälkeen, vaikka toinen vielä elää, tekee huorin. Monet katolilaiset, ortodoksit ja protestantit jäävät sen takia, että eivät kiinnitä tähän käskyyn huomiota. Monet saarnaajat tänä päivänä kertovat ihmisille siten, kuin nämä haluavat kuulla tästä aiheesta, mutta meidän täytyy seurata ja tehdä sen mukaan, mitä Raamattu sanoo.

Juutalaiset evankelistat saarnaavat Länsi-Ukrainassa sen jälkeen, kun seurakunnan ylöstempaus tapahtuu kolmanteen maailmansotaan asti. Unessa minä näin näyn: Tuli, eri voimakkuus asteisia tulia, kaikkein kuumin tuli valkoinen, keltainen ja punainen tuli, nämä kolme tulen väriä kuvaavat herätyksen asteita Länsi-Ukrainassa. Itä-Ukrainassa oli pieniä herätyksen alueita erityisesti Donetskin ja Luganskin lähettyvillä, mutta erityisesti tämä herätys tapahtuu Länsi-Ukrainassa.

Ennen kuin kerron 4. viimeisestä näystä, minä kerron kuinka sen sain. Minä kysyin jälleen Herralta: ”Mitä vielä?” Ja kaikilla näillä näyillä on yhteys, muistatte 144 tuhatta juutalaista evankelistaa? 

Kuka teistä on vieraillut Kiovassa Babij Jarissa? Se on paikka, jossa enemmän kuin 100 tuhatta juutalaista tapettiin vain siksi, että he olivat juutalaisia, silloin kuin natsit valtasivat Kiovan. Rovnossa minulle kerrottiin, kun natsit tappoivat juutalaisia, niin monet ukrainalaiset menivät metsään Rovnon lähettyvillä, ja ottivat kiinni ne, jotka suojelivat juutalaisia ja ilmiantoivat heidät saksalaisille, tai tappoivat heidät itse. Kun Kiovaan tuli Puna-armeija, niin miksi neuvostot halusivat salata sen, mitä natsit tekivät Babij Jarissa? He rakensivat padon ja täyttivät sen paikan vedellä, mutta pato murtui ja ruumiit tulivat pintaan, ja näkyivät koko siinä paikassa Kiovaa. Henkilö, läheltä taloa, jonne ruumiit uivat, sanoi minulle, että hallitus kieltäytyi antamasta hänelle jopa dokumentteja, jotka osoittavat, että ruumiit kelluivat tämän rakennuksen lähellä! 

Jos neuvostot eivät olleet osallisia tässä tragediassa Babij Jarissa, vaikka vain epäsuorasti, niin miksi täytyy yrittää peittää ja salata sitä? Miksi minä puhun teille tästä?

Kun alkaa sota Israelia vastaan, Ukrainan hallitus tekee sopimuksen Venäjän hallituksen kanssa ja se sallii Venäläisten sotilaiden tulla Itä-Ukrainaan ja kävellä Dnepr-joen rajaa pitkin yhdessä osan Ukrainan armeijaa kanssa, ja tulee olemaan hyvin suuri antisemitismi. Monet juutalaiset Itä- jopa Länsi-Ukrainassa vangitaan ja teloitetaan. Jumala näytti minulle, että tulee monia uusia ”Babij Jareja” Luganskissa ja Donetskissa, monia juutalaisia vangitaan ja tapetaan, kun Venäjän armeija menee pitkin Itä-Ukrainaa. 1.Moos. 12:3 Jumala sanoi Aabrahamille, että siunaa niitä, jotka siunaavat juutalaisia ja kiroaa ne, jotka kiroavat juutalaisia.

Milloin tämä tapahtuu? En voi kuvitella, että Juštšenko sallii venäläisten sotilaiden tulla Ukrainaan, ei epäilystäkään, että se tapahtuu silloin, kun Justsenko ei ole enää presidenttinä. Venäjän armeija ei tule Itä-Ukrainaan taistellakseen, vaan heidät kutsuu Ukrainan uusi hallitus, joka kumartaa enemmän Moskovaa, ja kaikki oranssin vallankumouksen saavutukset menetetään. Mutta Länsi-Ukraina ei ole samaa mieltä hallituksen kanssa, ja koska Venäjä lähettää joukkoja jokaiselle Länsi-Ukrainan alueelle, erityisesti Lvoviin, Rovnoon, Chernovciin, Ivano-Frankovskiin ja kaikkiin läntisen alueen pääkaupunkeihin, jotta estäisivät niitä kapinoimasta tämän hallituksen edessä. Ukraina jakautuu kahteen osaan.

Vielä kerran ohjuksista, jotka putoavat Itä-Ukrainaan: ensimmäinen putoaa Kiovaan, toinen pohjoiseen osaan Poltavan aluetta, kolmas Harkovaan, neljäs Doneckin alueen pohjoisosaan, viides Luganskiin, kuudes Odessaan, seitsemäs Hersoniin, kahdeksas Zaporozhjen alueen eteläosaan. Tämä ”sirppi”, jonka muodostaa paikat, jonne ohjukset putoavat, on ylitsevuotavan vihanmaljan näköinen, ja se on Herran vihan malja! Minä seisoin etelässä, Cherkasskin alueella nähdessäni kaikki nämä näyt.

”Neuvostoliitto” tulee elpymään, Venäjä, Valkovenäjä ja Itä-Ukraina muodostavat uuden ”Neuvostoliiton”.

Huomatkaa sirppi puolikuun muodossa, tätä tunnusta ei ollut Neuvostoliiton aikana. Jo Nimrod opetti ihmisille, miten tehdään epäjumalia ja kuinka niitä palvotaan, ja hän puhui itsestänsä, että hän on auringon jumala, ja hänen vaimonsa on kuin kuu ja hänen vaimonsa symboli oli puolikuu. Ja tämä puolikuunmuotoinen symboli, – on ”illuminaatin”, pankkiirien ja maailman rahajärjestelmän johtajien tunnus. Rotshildin perhe johtaa tätä kaikkea. Jumala puhui minulle, että antikristus on Rotshildin perheen jäsen. ”Illuminaattien” uskonto – se on taikauskoa, he toimivat vapaamuurarien kautta, mutta heidän saatananpalvontaan liittyvä symbolinsa on todella usein – puolikuu. Puolikuu on myös muslimien symboli.

Jooel 2:20 – tässä jakeessa kuvaillaan uuden ”neuvostoarmeijan” kohtaloa, sen jälkeen kun se lähtee sotaan Israelin kanssa. Ja se alue, mistä se lähtee liikkeelle, tulee tuhoutumaan. Ja nämä armeijat taistelevat keskenään. Venäjällä ei ole lehdistövapautta, Saksalla se on, vaikkakin se on evankeliumin vastainen. Saksa hävisi kaksi maailman sotaa, ja kun alkaa sota Israelia vastaan, se varoittaa ympärillä olevia ihmisiä, että nyt on ydinsodan aatto. Jumala sanoi minulle, että saksalaiset pelkäävät, kun tämä sota alkaa, ja he yrittävät estää sen ja protestoivat venäläisiä vastaan, mutta uusi ”neuvostoarmeija” ei ollenkaan kuuntele heitä, vaan he lähtevät sotaan. Ja sen jälkeen, kun ydinpommit putoilevat Venäjän alueelle, Venäjän armeija yrittää paeta Iranin ja Irakin kautta, Kaspianmeren rantoja pitkin, ja he hyödyntävät tätä ”polkua” kahdesti. Ennen Harmagedonin taistelua he hyödyntävät tätä reittiä palatakseen takaisin ja lopettaakseen juutalaisten jäännöksen. Ja kun nämä ”neuvostoarmeijat” pakenevat, heidän täytyy taistella Kazakstanin rajalle asti, koska muslimit pettivät heitä, kuudes osa Venäjän armeijaa menee Kaspianmerta kohti, Tyynenmeren suuntaisesti, sen jäänteet pakenevat Keski-Siperiaan. Pakopaikka Venäjää varten, jonka Jumala näytti minulle, on Keski-Venäjällä, ihmiset Itä-Siperian kaukaisimmasta paikasta voivat muuttaa sinne.

Ja viimeinen asia, mitä Jumala näytti, kun olin uudestaan rukouksessa ja kysyin: ”Entä Kiova? Miksi minä niin paljon olen rukoillut tämän kaupungin puolesta?” Ja rukouksen aikana näin ikkunasta taivaalle Kiovan keskustan suuntaan, kaksi pilvien linjaa, yksi rivi ja toinen, jotka lähtivät kaupungin keskustasta, pilvi oli autojen, bussien, pakettiautojen, henkilöautojen muodossa, ja tuuli puhalsi ne hyvin nopeasti etelään. Ja Jumala sanoi minulle, että tulee kaksi evakuointia Kiovassa, ihmiset pakenevat kahdesti Kiovasta. Ensimmäisen kerran silloin, kun Venäjän armeija miehittää kaupungin, se ei ole taistelu, vaan Ukrainan hallitus kutsuu heidät, ja monet pakenevat tätä miehitystä. Toinen evakuointi kerta on silloin, kun ihmiset pakenevat ydinräjähdykseltä. Ja Jumala sanoi minulle: ”Jos joku tahtoo selvitä hengissä, hänen täytyy paeta Lounaaseen”. Paeta sen tähden, että koko Itä-Ukraina tuhoutuu. Se, joka haluaa selvitä hengissä, täytyy paeta Lounaaseen, Karpaattien vuorten suuntaan, koska Jumala ei salli, että tämä Ukrainan alue tuhoutuisi.

Minä kirjoitin muistiin kaiken tämän, mitä näin taivaalla ja mitä Jumala minulle sanoi. Vielä minä näin yhden suuren pilven taivaalla Kiovan yllä, ja se vain yksinkertaisesti oli siinä kaupungin keskustan yllä; ja Jumala sanoi minulle: ”Se, joka epäilee, yksinkertaisesti vain kuolee Kiovassa”. (Matt. 24:16)

Ahdistuksen ajan keskellä antikristus tekee niin, että tulee yllätyshyökkäys Israeliin ja Jumala varoittaa Israelia, kun tämä hyökkäys tulee, niin ”silloin ne, jotka ovat Juudeassa paetkoon vuorille”. Kun antikristus hyökkää Israeliin, kaikki, jotka epäilevät, kuolevat tai joutuvat orjiksi. Ja sinä yönä Jumala sanoi minulle, että tämä uusi pilvi, joka muodostui Kiovan ylle, se kuvaa niitä, jotka jäivät. Minä rukoilin uudestaan ja kysyin: ”Herra, mitä vielä?” Ja Herra sanoi: ”Ylistä Minua siitä, mitä Minä avasin sinulle”. Ja minä aloin ylistää ja palvoa Herraa ja vielä enemmän rukoilla ja Herra puhui minulle uudestaan, mutta jotakin myönteistä, että ihmiset vastaanottaessaan (lukiessaan) tämän, mitä minä puhun, voisivat levätä hengessään.

Ja tämän Hän minulle sanoi: ”Muista, kuinka Minä sinulle puhuin, että tuhatvuotisen valtakunnan alussa Minä otan maata Venäjästä ja laajennan Ukrainan rajoja idästä? Kiova jälleenrakennetaan, mutta sen tähden, että se kutsui luokseen ihmisiä idästä, jotka suunnittelivat hyökkäystä Jerusalemiin, Minä en enää salli, että Kiova olisi Ukrainan pääkaupunki. Tuhatvuotisen valtakunnan ajaksi Minä annan uudeksi pääkaupungiksi Lvovin.

Jumala rankaisee voimakkaasti Venäjää siksi, että se hyökkäsi Israeliin! Jumala jatkoi puhetta minulle ja sanoi: ”Minä lähetän sinut, niin kuin profeetan Ukrainaan, välitä se, mitä Minä sinulle puhuin, mitään älä lisää, mitään älä ota pois, jos teet, niin kuin Minä sanoin, Minä avaan sinulle enemmän”. Ja minä aloin ylistää Häntä, istuin sängyn reunalla rukoilemassa ja muistelemassa, että juuri tässä paikassa minä rukoilin tämän rukouksen: ”Herra, näytä minulle tuleva…” juuri tässä paikassa kaikki alkoi, ja samassa paikassa myös loppui, kello oli 5:00 aamulla, Jumala puhui minulle puoliyöstä alkaen.

Tämä ei tapahdu 50 tai 100 vuoden päästä, tämä tapahtuu pian, ja jos sinä ajattelet, että tämä on satua, sinun täytyy rukoilla. Ahdistuksen ajan lopulla kovin vähän jää eläviä tälle planeetalle, muistatte Nooan? Vain 8 ihmistä pelastui. Niin vähän jää jäljelle eläviä tälle planeetalle, Jumala sanoi Jesajan kirjassa: ”Ihmisiä tulee olemaan vähemmän kuin kallisarvoista kultaa.” Ja meidän tulee tehdä vielä työtä, kun vielä ”päivä” on. Minä olen sellainen ihminen, niin kuin tekin, että mitä Jumala sanoi minulle, se minun tulee tehdä, se, mitä Hän puhui. Aiomme levittää tätä sanaa täällä Ukrainassa ja Amerikassa. Amerikka tuhoutuu. Enemmän kuin 100 miljoonaa amerikkalaista kuolee. Englanti tuhoutuu myös, tämä maailma tuomitaan, Jumala on väsynyt syntiin, Jumala on vihainen, ja Hän ei salli, että Hänen luotunsa kapinoivat enää! Tottelemattomia rangaistaan! Uskoitte minua tai ette, se ei ole enää minun asiani. Minä todistan teille, minä välitän teille kaiken, mitä Jumala minulle puhui, en lisännyt mitään ja en mitään ottanut pois niistä sanoista. Minä toivon, että tämä näky on juutalais-evankelistojen käytössä ahdistuksen aikana, että he kertoisivat ihmisille ahdistuksen ajan alussa, että minne mennä, että siellä selviää hengissä. Jumala teki kaiken tämän sitä varten, että kertoa ihmisille, silloin kun ahdistus alkaa, minne mennä, että pysyy hengissä. Ja sitten monet ymmärtävät, miksi he jäivät maan päälle.

Kun Jeesus tulee Harmagedonin taistelun aikana, ne, jotka uskovat, pääsevät osallisiksi Hänen Valtakunnastaan.

***********

Kokouksen jälkeen, jossa pastori Philip saarnasi unestaan, kun hän puhui ”Azov-Menasta”, hänen luokseen tuli henkilö ja sanoi, että hän on Menan kaupungista, Chernigovskin alueelta, ja tämä Menan kaupunki sijaitsee Valkovenäjän rajan vieressä. Mahdollisesti Herra käytti tätä samankaltaista nimeä, joka viittaa Danielin kirjaan, että Hän on laskenut nimenomaan sen osan maata, hän tarkoitti sanoessaan ”mene”, että hän on laskenut maan Asovanmerestä Valkovenäjän rajalle.

LÄHDE: Gesherhajetsia.fi 24.02.2022