Siritin rohkaiseva profetia korruptiosta

Korruptio paljastuuTorstai 23. joulukuuta 2021 klo 5.14

Korruptio, joka maassanne rehottaa, on yksityiskohtaisesti paljastuva teille. Tämä yllättää monet ja erityisesti sen laajuus. Luulitte olevanne siitä vapaita. Piditte niitä maita alempiarvoisina, joissa sitä tiesitte esiintyvän. Nyt tämä häpeä iskee teidän silmillenne omassa, kalliissa maassanne. Monet järkyttyvät, useat surevat, vain harvat katuvat. Tämä mätäpaise täytyy nyt puhkaista, teidän maanne on niin rakas Minulle. Vanhurskaiden rukoukset tuottavat hedelmää, väärinkäytökset tulevat päivänvaloon. Jopa korkeassa asemassa olevat siihen ovat sotkeutuneet ylintä johtoa myöten. Tämä on todella surullista! Puhdas maineenne saa suuren kolauksen.

Minä pysäytän nyt tämän vääristyneen kehityksen. Minun voimani alkaa vaikuttaa hallintoonne. Tulette tekemään pienen ajanjakson järkeviä päätöksiä. Sinne on syntynyt uusi, tarmokas puolue, joka saa äkkiä paljon kannatusta. Tätä kautta uusi, raikkaampi kehitys mahdollistuu. Kurssinne muuttuu parempaan, kun päättäjien paikalle astuu ihmisiä, miehiä ja naisia, joilla on käytössään Minun antamat kompassit. Ajankohta uudistukselle on aivan oikea. Niin moni on joutunut kärsimään maanne hallituksen huonoista päätöksistä. Pieni ihminen on niissä unohdettu, kansan mielipidettä ei ole kysytty. On ollut liian monta päättäjää, joita on kiinnostanut vain oma hyvinvointi!

Tuuletus alkaa korkealta ja se yllättää heidät. He luulivat olevansa turvassa, koska he suojelivat toinen toisiaan. He Minä pysäytän nyt tämän vääristyneen kehityksen. Minun voimani alkaa vaikuttaa hallintoonne.eivät ottaneet huomioon Minun väliintuloa, eikä Minun armeijaani, joka rukoilee maanne asioiden puolesta lakkaamatta. Minun hurskas palvelijajoukkoni, jotka Minä herätin tuohon rukoukseen asioiden parantamisen puolesta. Se edellyttää pahuuden paljastamista, puhdistamista ja päättäjien vaihtamista isossa määrässä. Muutos on historiassanne ennennäkemätön. Vain sodalla olisi yhtä järisyttävä vaikutus maanne tilaan. Tämä tuleva muutos on kuitenkin positiivinen ja siitä seuraa paljon hyvää!

Ahdistus lievenee jopa yksilötasolla, kun uudenlainen ilmapiiri valloittaa maanne. Yksilöihmisen arvostus kasvaa, työ ja ahkeruus saa arvoisensa palkan. Yrittäminen alkaa jälleen kannattaa, kun lakeja sorvataan uuteen muotoon. Ihmiset saavat uutta inspiraatiota perustaa pieniä yrityksiä, kun heidän oikeutensa turvataan. Tätä kautta elinkeinonne piristyy, kun syntyy uutta innovaatiota eri aloille. Työttömille alkaa löytymään työtä ja pyörät alkavat pyörimään. Maanne kehitys saa toivomanne suunnan, joka ilahduttaa kaikkia!

Kauan ette kuitenkaan hyvinvoinnistanne saa nauttia, kun tulee tunkeutuja maahanne. Sillä on mielessään oma päämäärä, mutta se haluaa nauttia myös maanne kukoistuksesta ja viedä siitä aimo siivun. Näin hyvä kehitys katkaistaan väkivalloin. Toivutte kuitenkin iskusta melko lievin vaurioin, jos mittapuuna käytetään pahinta skenaariota. Puute kuitenkin iskee kovilla, kun olette kaikkea tottuneet niin yltäkylläisesti saamaan. Silloin on aika nöyrtyä pyytämään Minulta apua. Minä kuulen rukouksenne ja autan teitä! Tulette löytämään ruokaa ihmeellisistä paikoista. Vettä pidän kaivoissanne ja polttopuita saavat niitä tarvitsevat. Mitä hienommassa asunnossa asutte nyt, sitä vaikeampaa teille tulee, koska hieno teknologianne ei teitä nyt auta. Sähkökatkoihin tulee varautua.

Mummon mökit nousevat arvoon arvaamattomaan: omat tulipesät, maakellarit ja kaivot. Alkakaa kasvattamaan vihanneksia ja kerätkää niitä varastoihinne jo pahan päivän varalle. Älkää panko luottoanne maanne varmuusvarastoihin, koska niistä ei ole pidetty hyvää huolta enää pitkiin aikoihin! Kotivarasta puhuin jo aiemmin, mutta nyt kehotan teitä sen hankintaan. Jokainen mahdollisuuksiensa mukaan, tarvittaessa jaatte niistä keskenänne. Kaikki omani ovat valmiita jakamaan omastaan, mutta vapaamatkustajia ei siltikään suvaita, joten tehkää oma osanne urakasta.

Jatketaan ohjeistusta lisää, kun aika on tullut lähelle. Sitten, kun siihen on enää puoli hetkeä. Voitte kaikki alkaa rukoilemaan kalliin maanne puolesta, että kaikki hyvin menisi ja tappiot pysyisivät pieninä. Siunaan teitä omiani ja maatanne, jota rakastan kovin! Tuleva puhdistus on kuitenkin välttämätöntä, jotta Suomi-neidon tahrat saadaan poistumaan. Rypytkin oikaistaan puvustaan ja kaunis hänestä tulee jälleen katsella, oi Suomen maa!
Koettele sanoma ja pidä, mitä hyvää!

 Sirit

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 23.12.2021