Natsien johtama Neljäs valtakunta

Hitlerin natsivaltaa kutsuttiin nimellä Kolmas valtakunta.

Rasistiset ja elitistiset natsit ovat myös seuraavan eli Neljännen valtakunnan johdossa.

Danielin kuvapatsas. Kuva: linnunrata.org
Danielin kuvapatsas. Kuva: linnunrata.org

Raamatussa eli Danielin kirjassa puhutaan profeetallisesti neljästä maailmanvallasta, jotka vaikuttivatkin historiassa eli Danielin aikainen Babylonia, sen jälkeen Persia, sitten Aleksanterin Suuren (Antikristuksen esikuva) maailmanvalta ja lopuksi neljäntenä antiikin laajin imperiumi eli Rooma.

Tuleva natsien johtama Neljäs valtakunta tulee olemaan uudestisyntynyt Rooma eli Eurooppa tulee olemaan viimeisen pahan maailmanvallan keskus sen jälkeen kun USA on pitkälti tuhottu. Ei siis kokonaan, mutta niin, että lopunaikana Amerikka ei ole enää maailman johtaja, vaan Antikristuksen johtama Eurooppa.

Natseja kutsutaan eri nimillä, kuten eliitti, deep state eli piilohallitus, illuminaatit ja vapaamuurarit. He itse kutsuvat tulevaa johtoa työnimellä ”The Supreme World Council” eli ”Ylin maailmanneuvosto”, joka pyrkii totaaliseen koko maailman hallintaan. Itsepäinen Suomi jää kuitenkin tämän hirmuhallinnon ulkopuolelle, koska Suomesta tulee EU:sta erottuaan Jumalan kuningaskunta.

Vapaamuurarit

Alemman asteen vapaamuurarit eivät tiedä näistä salaisista asioista mitään, mutta 32. asteen jälkeen mukana oleville paljastetaan, että heidän jumalansa on Lucifer. Neljäs valtakunta perustuu siis saatananpalvonnalle.

Illuminaattien korkeimmassa johdossa puhutaan saksaa eli arjalaiset ovat päälliköitä (Hitler, Himmler ja Göbbels olivat illuminaatteja), mutta mukaan on hyväksytty myös muita, kuten venäläisiä, kiinalaisia ja uskostaan luopuneita juutalaisia, joista Ilmestyskirja sanoo, että he eivät ole oikeita juutalaisia vaan Saatanan synagoga, mikä selittää sen, että uskostaan luopuneiden juutalaisten pankkiirien suurelta osin omistama maailman valtamedia on eliitin hallitseman YK:n lailla jatkuvasti kritisoimassa Israelia.

Eli vaikka tuntuukin kummalliselta, että juutalaiset arvostelevat omiaan ja maailman ainoaa juutalaisvaltiota, niin asia onkin ymmärrettävä, kun ottaa huomioon, että Israelia panettelevat luopiojuutalaiset eivät aja minkään kansallisvaltion, ei siis edes Israelin asiaa, vaan he haluavat maailmaan Saatanan tahtoman yhden maailmanimperiumin.

Itse asiassa arvostelukaan ei riitä, vaan illuminaattien ja siis myös luopiojuutalaisten lopullisena tavoitteena on tuhota Israel, mikä ristiriitainen päämäärä selittyy vain sillä, että eliitin palvoma Lucifer haluaa hävittää Jumalan kansakseen valitseman Israelin pois maan päältä kokonaan, mitä jo illuminaatti Hitler yritti aikanaan ja melkein onnistui kansamurhassaan eli holokaustissa. Tässä päämäärässä Saatanaa palvovat juutalaiset ovat siis valmiit tuhoamaan jopa oman rotunsa.

Taustalla toistaiseksi kulisseissa oleva raha- ja valtaeliitti, jossa on rikkaiden lisäksi myös Euroopan kuninkaallisten sukujen edustajia, on noin 1 % maailman väestöstä, mutta heidän tarkoituksenaan on päästä ehdottomaan valtaan eli hallitsemaan suvereenisti ja määräämään kaikesta loppujen 99 %.n elämässä. Kun heillä on jo kaikki, mitä rahalla saa, niin he himoitsevat vielä sitä, mikä heiltä puuttuu eli absoluuttista valtaa koko maailmassa.

Tämä tavoite käy yksiin Ilmestyskirjan luvun 13 kanssa, jossa kerrotaan tulevan Pedon eli Antikristuksen nousemista suureen valtaan lopunaikana. Eliitti kyllä tuntee tämän Raamatun kertomuksen, mutta he eivät usko sen toteutuvan. Heillä on sen sijaan suuruudenhullu käsitys siitä, että he voivat muuttaa historiaa sellaiseksi kuin he itse haluavat. Näinhän ei ole, vaan nämä röyhkeät ja itseään muiden yläpuolella pitävät narsistiset pervot voivat toimia vain niin paljon ja pitkälle kuin Jumala sallii. Sen jälkeen tulee tuomio.

Eliitin harha

Eliitti on monella tavalla harhassa. He pitävät kaikista kauheuksistaan (esim. lasten raiskaamiset ja tappamiset, ase- ja huumekauppa, prostituutio, pornografia ja poliittiset murhat) huolimatta itseään hyvinä ihmisinä. Eli mitä tahansa he tekevät, niin he väittävät tekevänsä sen orjuuttamiensa ihmisten hyväksi ja lammasmaiset kansanjoukot hyväksyvät kaikki eliitin omistaman median väitteet, koska he eivät voi uskoa, että ihmiset voisivat olla NIIN pahoja, vaan luottavat siihen, että hallintoviranomaiset ja media todellakin ajavat vain heidän parastaan. Jo tälläkin hetkellä, mutta varsinkin tulevaisuudessa, koko maailma on täynnä eliitille hyödyllisiä idiootteja, jotka kaivavat hymyssä suin omat hautansa.

Tämä dystooppinen aika ei ole kaukana. Se on itse asiassa jo alkanut. Jo nyt eliitti on soluttautunut kaikkiin tärkeisiin vaikutuspaikkoihin eli media, viihdeteollisuus, hallitukset, poliitikot, oikeuslaitos, kirkot (myös Mormonit ja Jehovan todistajat), koululaitos, varsinkin yliopistot, poliisi, kuten FBI ja tiedustelujärjestöt, varsinkin CIA, ovat jo pitkälti natsi-illuminaattien vallan alla.

Illuminaattien tärkein ase on jatkuvan propagandan lisäksi käyttää vastakkainasettelua omien tavoitteidensa hyväksi. Periaatetta kutsutaan nimellä ”Järjestystä kaaoksesta”, mikä tarkoittaa sitä, että eliitti tietää, että vain suurten mullistusten kautta voidaan päästä heidän tavoittelemaansa diktatuuriseen Uuteen maailmanjärjestykseen. Tätä tavallisen ihmisen on vaikea ymmärtää, koska se sotii normaalia logiikkaa vastaan. Mutta näin on, että eliitti tukee pankkilainoilla ja muutenkin esim. sodan eri osapuolia, koska he ajattelevat, että kaikki kaaos edistää heidän tavoitteitaan.

Maailman pankkieliitti

Maailman pankkieliitti tuki rahoillaan yhtä lailla kommunistista Neuvostoliittoa kuin kansallissosialistista Saksaa eli molemmat muka vastakkaisissa aatteellisissa leireissä olevat maat olivat samalla lailla illuminaattien talutusnuorissa olevia sätkynukkeja. Hitler tosin yritti loppuvaiheessa irrottautua tästä siteestä, mutta eliitti kosti sen heti päätöksellään, että omille teille lähtenyt Saksa on tuhottava. Loppu onkin kaikkien tuntemaa historiaa.

Tämä sama kulissien takainen pelleily jatkui kylmän sodankin aikana, mikä oli täyttä teatteria, koska silloinkin lännen pankkiirit antoivat Neuvostoliiton illuminaateille rahalainoja, jonka jälkeen molemmat osapuolet nauroivat itsensä kippuraan ajatellessaan sitä, että ihmiset on höynäytetty luulemaan, että tässä olisi olemassa muka jokin kylmä sota.

Jokainen todella valistunut ihminen tietää tai ainakin ymmärtää nämä kirjoittamani asiat, mutta suurin osa ei käsitä tästä mitään, vaan pitää minua ja meitä muita samalla tavalla ajattelevia hulluina salaliittoteoreetikkoina.

Aika tulee näyttämään, miten täydellisen väärässä nämä omahyväiset ja aivopestyt ihmiset olivatkaan. Mutta silloin se on jo liian myöhäistä.

Tämä kirjoitukseni ei ole pelottelua, vaan vakava varoitus: älkää antako pettää itseänne. Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää. Kaikki sanat eivät tarkoita ollenkaan sitä, miltä ne kuulostavat.

Eliitin valhekoneisto

Eliitti osaa kyllä puhua ummet ja lammet muka hyvistä asioista, mutta niiden takana onkin Saatanan sorkka ja susi lammasten vaatteissa.

Ihmiset, älkää menkö valtaapitävien väitteisiin mukaan. He ovat valehtelijoita ja toimivat vain ylempien tahojen ja viime kädessä itsensä Pirun agentteina.

Seuratkaa sen sijaan Jumalaa ja hänen Poikaansa Jeesusta, joka on oikea Kristus. Älkää koskaan ottako pedonmerkkiä älkääkä kumartako palvoen tulevan Antikristuksen kuvaa. Jos sen teette, te joudutte yhdessä Antikristuksen kanssa helvetin tulijärveen.

Minusta on parempi mennä taivaaseen. On helvetin tyhmää päätyä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi.

LÄHDE: Jouko Pihon – sivusto 09.07.2021

[ Väliotsikointi taakkatoimitus ]