Pohdintoja profetioiden pohjalta

Res. majuri Raimo Hynysen pohdintoja profetioiden pohjalta

Vuoden 2008 unen näkemisen jälkeen ihmettelin, miksi Pekingin ja Washingtonin välit olivat kireät. Varsinkin suomalaisena olisi luullut, että unessa Moskovan ja Washingtonin välit olisivat olleet kireät. Ehkä moni suomalainen ajattelee vielä tänäkin päivänä, että USA:n ja Venäjän välit ovat maailman politiikassa tärkeimmät. Näin ei enää totisesti ole vaan Washington ja Peking ovat maailman napoja. USA on siirtänyt suuren osan asevoimiaan pois Euroopasta ja jopa Lähi-idästä ja siirtää pois edelleen vahvistaen Kaakkois-Aasian suunnassa joukkojaan Kiinaa vastaan.

Kun suuri sota tulee, niin Venäjä liittoutunee löyhästi Kiinan kanssa. Iran on tietenkin samalla puolella Kiina-Venäjän kanssa. Todennäköisesti myös Turkki on samassa liitossa.

Alla lyhyesti miten tilanne Suomen osalta voisi kehittyä:

1. Suomen seuraava hallitus alkaisi syksyllä 2026 nopeasti hakea Naton jäsenyyttä Kokoomuksen johdolla

Venäjän tärkeimmät sukellusvene- ja laivastotukikohdat ovat Kuolassa. Mikäli maailman tilanne olisi kireä, niin Venäjä ei odottaisi Suomen liittymistä Natoon, vaan ottaisi yllätyshyökkäyksellä lopputalvesta 2026-2027 pohjoisimman Suomen länsirajalle asti. Se ottaisi samalla Sieppijärven alueen, jonne se myöhemmin rakentaisi Tukholman profetiassa mainitun suuren tukikohdan. Jos talvi olisi kova pakkastalvi, niin tällöin toteutui vanhan porilaisen miehen profetia 1980-luvun alusta, jonka mukaan Venäjä hyökkää kovana pakkastalvena.

Venäjä tulisi myöhemmin vaatimaan junien kauttakulkuoikeutta pohjoiseen. Käytettävät radat olisivat kaikki ratalinjan Vainikkala – Kouvola – Kuopio – Iisalmi – Ylivieska – Oulu – Kemi – Kolari linjan koillispuoliset radat. Tässä toteutuisi Tukholman profetia. Aika voisi olla kesä 2027.

2. Herran pyhän kansan muutto idästä Suomen kautta Israeliin

Tukholman profetian mukaan Venäjän sotilas näkee Suomessa Herran ihmetekoja. Idän exodus olisi varmasti sellainen. Exoduksen jälkeen Herra siunaisi Suomea sen mukaan kuinka suomalaiset ovat mukana auttamassa Herran valittua kansaa. Idästä todennäköisesti tultaisiin kun vainot Venäjällä alkavat. Yhtenä syynä vainoihin voisi olla Putinin siirtyminen pois johdosta, ja toisaalta jos maailmalla tulee talousromahdus, joka tietenkin vaikuttaisi myös Venäjällä.

Aikataulusta on vaikea sanoa, sillä ainut profetia venäläisten Suomessa olosta on kolmen vuoden olo. Tämän olen kuullut tutulta uskonveljeltä.

Idän exodukseen on varauduttu varsin paljon itärajalla ja Suomen läpikulkureiteillä. Olen henkilökohtaisesti kiinnostunut kahdesta Suomen pohjoisimmasta paikasta, jonne idästä voitaisiin tulla. Voi tulla tilanne, että Venäjältä ei päästäisi helposti Suomeen muuta kuin Murmanskin kautta. Sinne on hyvät junayhteydet ja sieltä edelleen Nikkeliin linja-autoyhteydet. Nikkelistä Norjan rajalle on alle 10 km. Mikäli juutalaisten annettaisiin vapaasti ylittää raja Norjaan, niin Norjan puolella pitäisi olla yhteys Suomen puolelle. Autolla pääsee Norjasta Paatsjoen rannalta Suomeen Näätämöön. Mikäli autolla ei pääsisi suoraan Näätämöön, niin maastoa pitkin noin 20 km kävelyllä voisi päästä. Toinen vaihtoehto on kulkea kolmen maan rajapisteen (Norja, Venäjä, Suomi) kautta Norjan puolelta Suomeen. Suomen puolella rajapistettä on lähimpänä noin 5 kilometrin päässä metsäautotie, joka johtaa Nellimiin, Inarinjärven kaakkoiskulmaan. Ohessa on linkki kuinka Näätämössä olevassa leirikylässä valmistaudutaan juutalaisten tuloon: http://goldenvalley.fi/ .

Herran siunaus juutalaisten auttamisesta olisi Hänen Henkensä vaikuttama herätys. Sen suuruus voisi olla jopa sellainen, että miljoona uskosta osatonta kääntyisi Messiaan Pelastajan Jeesuksen puoleen ja tulisi uskoon.

3. Venäläisten poislähtö Suomesta

Sen jälkeen kun kolmas maailmansota syttyisi, niin venäläiset alkaisivat valmistella poislähtöä Pohjois-Suomesta. Viljami Rauduskosken profetian mukaan länsi tekisi maihinnousun Poriin sodan loppuvaiheessa. Venäläiset tekisivät vielä ennen poislähtöään hyökkäyksen Porin satamaan ja muualle Porin lähistölle.

4. Viimeistään Venäjän häviön jälkeen Suomi saisi ainakin luovutetun Karjalan

Kuinka paljon Suomi saisi hoitaakseen Venäjän oloja lähialueelta riippuu eniten Venäjän tappiosta sodassa. Myös Suomen uskovien rukoukset maamme ja Herran tahdon toteutumisen puolesta vaikuttavat.

5. Kolmannen maailmansodan jälkeen tulee Ilmestyskirjan 13. luvun petojen aika

Sodan jälkeen voi mennä muutama vuosi ennen kuin pedot, maallinen ja hengellinen johtaja (todennäköisesti antikristus) saavat absoluuttisen vallan. Tällöin oltaisiin joka tapauksessa jo 2030-luvun puolella. Petojen valtaa kestää 3,5 vuotta.

Edellä lyhyesti miten usea profetia yhdistettynä tilanne voisi kehittyä ensi vuosikymmenen alkupuolelle asti.

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto 27.09.2021