Seitsemän keskeistä faktaa pedon merkistä

Vuodesta 1972 olen saanut omistaa profeetallisen sanan ykkösmiehen tri HAL LINDSEYN sekä henkilökohtaisena että työmuotomme ystävänä. Ystävyydessä on aikoinaan kuljettu niinkin pitkälle, että sain Kuvalle ja Sanalle ja sittemmin Patmokselle vapaat kädet käyttää kustannusvapaasti Lindseyn valtavaa kirjallista sekä a/v tuotantoa ei vain Suomessa vaan millä tahansa lähetyskentällämme. Hyödyntäminen tapahtui yhtä lailla ranskankielisellä alueella kuin arabiaa puhuvissa valtioissa – niin maan päällä kuin salakuljetettunakin.  Mitään korvausvelvoitetta ei Lindsey ole koskaan asettanut aineistonsa käytöstä. Tässä julkaistava teksti on alkukesältä 2021.  – Leo Meller

RAAMATUSSA pedon merkkiin liittyvää rahajärjestelmää kuvataan vain muutamalla sanalla. Tämä kuvaus antaa meille kuitenkin hämmästyttävän suuren määrän informaatiota. Seuraavassa ainoastaan seitsemän sen meille opettamaa asiaa.

Numero yksi – Järjestelmä on maailmanlaajuinen. Ilm. 13:7–8:ssa sanotaan: ”Ja sen [Antikristus] valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä.” Pedon merkki ankkuroidaan hänen auktoriteettiasemaansa, ja se tulee olemaan osa ihmisten hänelle osoittamaa palvontaa.

Numero kaksi – Merkki on lailla säädetty, eikä poikkeuksia sallita kenenkään kohdalla. Ilm. 13:16:ssa sanotaan, että väärä profeetta ”saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa”. Sen paremmin rikkaudet kuin köyhyyskään eivät vapauta ihmistä tästä merkistä.

Numero kolme – Jotkut kieltäytyvät ottamasta tätä merkkiä laista huolimatta. Tempauksen yhteydessä Kristuksessa kuolleet herätetään, he saavat uudet taivaalliset ruumiit ja heidät temmataan Herraa vastaan yläilmoihin. Kaikki elossa olevat kristityt muuttuvat. Heidän kuolevaiset ruumiinsa muuttuvat kuolemattomiksi, taivaallisiksi ruumiiksi. Tempauksen jälkeen lisää ihmisiä kääntyy Kristuksen puoleen. Nämä tempauksesta pois jääneet Jeesuksen seuraajat erottuvat muista osaltaan sen kautta, että he kieltäytyvät ottamasta pedon merkkiä. Ilm. 20:4:ssä sanotaan: ”Ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä.”

Numero neljä – Suuri petos kulminoituu Pedon merkkiin. Ilm. 13:14:ssä sanotaan, että väärä profeetta ”villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden”. Tämä petos johtaa suoraan merkkiin.

Numero viisi – Saatana antaa voiman tälle merkkijärjestelmälle. Dan. 8:24:ssä Antikristuksesta lausutaan seuraava mielenkiintoinen kommentti: ”Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan.” Ilm. 13:2 antaa selityksen tälle jakeelle: ”Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.” Ilm. 12:9 ja 20:2 selittävät, että lohikäärme on saatana.

Numero viisi – Pedon merkki johtaa täydelliseen Jumalan kieltämiseen. Ilm. 14:11:ssä sanotaan: ”Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.”

Numero kuusi – Antikristus ja väärä profeetta käyttävät merkkiä aseena uskovia vastaan. Ilm. 13:7:ssä puhutaan Antikristuksesta, kun siinä sanotaan: ”Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät.” Kuvittele sellaista maailmanlaajuista lakia, joka ei salli kenenkään ostaa tai myydä mitään ilman merkkiä. Työpaikoillamme me myymme työpanostamme, palveluita tai luovaa sisältöä. Jokapäiväisessä elämässämme me ostamme ruokaa, vaatteita, ajoneuvoja ja asumiseen liittyviä asioita. Kaikki tämä loppuu vaivanajan uskovilta, koska he kieltäytyvät pedon merkistä. Tämä on yksi niistä keinoista, joilla Antikristus käy sotaa heitä vastaan ja voittaa heidät.

Numero seitsemän – Merkkijärjestelmä ei kestä kauan. Seitsemän vuotta kestävän vaivanajan puolivälissä Antikristus rikkoo Israelin kanssa tekemänsä sopimuksen. Vaivanajan viimeisten kolmen ja puolen vuoden aikana tuska ja sekasorto vallitsevat maan päällä. Jeesus palaa takaisin näiden seitsemän vuoden lopussa. Antikristus ja väärä profeetta heitetään tuliseen järveen. Nämä seitsemän vuotta tuntuvat pitkiltä niistä, jotka joutuvat ne läpikäymään, mutta iäisyyden mittakaavassa ne eivät ole mitään.

Aikamme täällä maan päällä on käymässä vähiin. Meidän tulee levittää Sanaa kaikille ihmisille ja kaikin mahdollisin keinoin ja menetelmin.

HAL LINDSEY

Patmosblogi julkaisee vierailevien kirjoittajien mielenkiintoisia tekstejä Vieraskynä -palstan nimikkeellä. Kaikki kirjoittajat vastaavat itse tekstinsä sisällöstä.

LÄHDE: Patmos blogi/Vieraskynä/Leo Meller 25.08.2021