Suomen kaksi vaihtoehtoa

Suomella on tulevaisuudessa kaksi vaihtoehtoista kehityssuuntaa.


Kuvaan ensiksi sitä tietä, jolla me olemme tällä hetkellä.

Jos muutosta ei tule, Suomesta tulee liittovaltioksi muodostuvan Euroopan unionin pohjoinen maakunta tai osavaltio, mutta joka tapauksessa ei enää suvereeni ja itsenäinen valtio. Viimeistään silloin kalenterista poistetaan Itsenäisyyspäivä, jota ei ole enää mahdollista viettää. Ei ole myöskään Linnan vastaanottoa, paitsi jos keksitään jokin uusi Euroopan unioniin liittyvä juhla, jota vietetään vuosittain.

Tämä tie ei pääty kuitenkaan vain Eurooppaan, vaan se johtaa lopulta Maailman unioniin, jonka johdossa on Antikristus, joka tulee vainoamaan kristittyjä (myöhemmin myös juutalaisia) ja kaikkia niitä toisinajattelijoita, jotka eivät ota pedonmerkkiä ja jotka eivät kumarra häntä.

Jos näin käy, Suomenkin uskovat ja toisinajattelijat joutuvat yhteiskunnan ulkopuolelle (mistä on merkkejä jo nyt), koska he eivät voi osallistua mihinkään eivätkä voi käydä edes kaupassa.

Ainoa mahdollisuus on paeta erilaisiin omavaraisiin turvapaikkoihin, joissa yksilö voi selvitä Jumalan ja yhteisön avulla.

Silti osa uskovista ja toisinajattelijoista vangitaan ja teloitetaan. Raamatusta tulee kielletty kirja ja kirkot suljetaan, koska Saatana on koko maailman ja myös Suomen ruhtinas, jolta maailman petomainen diktaattori saa voimansa.

Huxleyn ja Orwellin dystopiat toteutuvat täydellisesti Suomessa.

Nyt kuvaan toista tietä.

Edellä mainitsemaani kauhuskenaariota ei tule, jos Suomi eroaa EU:sta eikä koskaan liity myöskään Maailman unioniin.

Silloin Suomi palaa täyteen itsenäisyyteen, jossa Suomi päättää itse kaikista asioistaan, joihin kuuluu myös sanan- ja uskonnonvapaus.

Suvereenissa Suomessa kukaan ei ottaisi maailman diktaattorin pedonmerkkiä eikä kukaan kumartaisi häntä.

Kaikki kaupat ja muut paikat olisivat auki kaikille. Ketään ei vainottaisi, vangittaisi eikä teloitettaisi.

Kirkot olisivat täynnä, Raamattua luettaisiin ja Suomen hallitus laatisi vanhurskaita lakeja.

Valtava Jumalan siunaus olisi Suomen yllä. Suomesta tulisi hyvin vahva valtio, ainoa, joka uskaltaisi asettua Antikristuksen hirmuvaltaa vastaan.

Kumman vaihtoehdon sinä haluat?

LÄHDE: Jouko Pihon sivusto/Ajankohtaista_28 10.10.2021