– seuraa lopun ajan aiheita

Tyytymättömien vallankumous

Hyväosaisten kapina

Kuinka saada hyvin syöneet ihmiset liikkeelle yhteiskunnassa, missä sosiaali- ja terveysturva on parempi kuin koskaan? Vastaus on helppo. Ihmisille pitää kertoa, kuinka ”maapallo tuhoutuu ja kuinka huonosti heidän asiansa on hoidettu ja kuinka suvaitsemattomasti kaikkia kohdellaan”. Ihmiset on aivopestävä tyytymättömiksi aivan kaikkeen. Pitää olla joka hetki huolestunut jostakin. Raamattu toteaa mielenkiintoisesti tällaisesta sielun tilasta: ”Jumalattomilla ei ole rauhaa, sanoo Herra” (Jes.48:22).

Miksi ihmiset on saatava liikkeelle kapinalippua liehuttamaan?

Tavoitteena on kaikkien perinteisten arvojen kumoaminen. Kaikki pahuus johtuisi kristillisestä perinteestä, joka opettaa, että ihminen on pohjimmiltaan paha ja aiheuttaa ongelmansa ihan itse. Ihmiset on saatava uskomaan, että huonosti hoidettu yhteiskunta saa aikaan kaikki ongelmat, pahoinvoinnin ja päihteiden käytön. Kukaan ei olisi itse vastuussa käyttäytymisestään ja ihminen olisi hyvä ilman ”syyllistäviä” kristillisiä arvoja.

Pahuuden ongelma

Teististä evoluutiota opettavat seurakunnat eivät enää opeta, että ihminen valitsi pahuuden itse. He eivät enää opeta, mistä synti on peräisin. Tästä syystä seurakunnat menettävät jäsenensä, koska heillä ei ole Jumalan sanan mukaisia vastauksia. Jeesus syntiongelman ratkaisijana ei enää ole uskottava, jos ihminen ei enää ole vastuussa synneistään. Seurakunta viihdekeskuksena ei kuitenkaan ole kilpailukykyinen. Viihteen pitää olla koukuttavaa, sillä ihminen ”rakastaa turhuutta ja etsii valhetta” (Ps. 4:3).

Aivan samalla tavoin, ihmisen eläimelliseen alkuperään uskovat ateistit tulkitsevat pahuuden evoluution myötä syntyneeksi selviytymiskeinoksi, joka voitaisiin hoitaa yhteiskunnallisin toimenpitein ja ihmisten ajatusmaailmaa muokkaamalla. Kaikki hoituu, kun vain ollaan suvaitsevaisia, hyväksytään tekopyhästi vain ateisteille sopivat valitut palat kristinopista ja hoidetaan pahinta olemassaolon ahdistusta sallimalla ”miedot” huumeet.

Luonnon palvonta Luojan tilalle

Ihmisestä, Jumalan kuvasta tehdään suurin uhka. Ihmisten määrää maapallolla on nopeasti vähennettävä. Suomessa tätä asiaa ajettaneen piakkoin uudella lainsäädännöllä. Abortti ja eutanasia pyynnöstä. Perinteisen perheen tuhoaminen on keskeistä. Siinä on onnistuttu kirkon myötävaikutuksella varsin hyvin. Vain 10 prosentilla alle kolmekymppisistä miehistä on lapsi ja Suomesta puuttuu miljoona työssäkäyvää aikuista ja lasta – kiitos vuonna 1970 säädetyn aborttilain. Kirkon tukema uusi avioliittokäsitys vähentää myös lasten määrää, mistä seuraa suomalaisten sukupuutto nopealla aikataululla.

Planeetan pelastaminen sieluja tärkeämpää

Luontofundamentalistit eivät ymmärrä, että tämä langennut maailma vetelee joka tapauksessa viimeisiä henkäyksiään. Pahuuden tänne tuonut ihmisen syntiinlankeemus Eedenin paratiisissa käynnisti luomakunnan väistämättömän rappeutumisen 6 000 vuotta sitten. Jumala loi suvullisesti lisääntyvät eliöt, joihin kertyy piileviä mutaatioita sukupolvesta toiseen. Professorit, dosentit ja biologit eivät tätä yksinkertaista tosiasiaa halua ymmärtää, koska se ei sovi heidän filosofiseen käsitykseensä vuosimiljoonia vanhasta maailmasta. Rappeutumisen tieteellinen tosiasia tarkoittaa, että ihmiskunnalla on 6 000 vuoden rappion jälkeen elinaikaa enää noin 6 sukupolvea. Eläinlajeja kuoli samasta syystä tämän blogin lukemisen aikana jo kymmeniä. Lisätietoja tästä tosiasiasta: Eliömaailma rappeutuu

Mitä uskova voi tehdä?

On ilmeistä, että katselemme juutalaiskristillisen maailman loppunäytöstä. ”Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan: en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän. Silloin he hoippuvat merestä mereen, pohjoisesta itään; he samoavat etsien Herran sanaa, mutta eivät löydä” (Aamos 8:11-12). Meidän tehtävämme on rukoilla ja tehdä työtä, että moni saa vielä sitä ennen pelastua ikuiseen elämään.

TERVETULOA TAKAISIN KORONA

Huomisesta (1.10.21) lähtien ihmiset pakataan jälleen suljettuihin sisätiloihin kuin sillit purkkiin. Koronavirus kruunataan voittajaksi. Yksi salissa istunut tartuttaja, joka voi tietysti olla myös rokotettu henkilö, levittää kruunupääviruksen kymmeniin maskittomiin kanssaihmisiinsä ja kuukauden kuluttua viruksen saalissaldo kyseisestä tilaisuudesta lasketaan sadoissa.

Toisaalla uudet ja mahdollisesti vaarallisemmat virusmuunnokset vilahtavat tuloaulojen vihreää väylää pitkin vikkelästi maahamme.

Kyseessä on ihmiskoe, jolla pyritään selvittämään ratkaiseeko teoreettinen laumasuoja ongelman. Aika näyttää, paljonko turhia kuolemia tästä politiikasta seuraa.

Teho-osastot voivat pullistella pian

Ja rokotetta vastustaneet ihmiset taistelevat siellä elämästään putki kurkussa ja tartuttavat tautia hikoilevaan hoitohenkilökuntaan. Edellisen tautiaallon aikana yli 1 000 hoitajaa sai tartunnan. Rokotteen vastustajat eivät näytä tietävän, mitä lähimmäisenrakkaus tarkoittaa.

Poliitikot virologeina

Tämän katastrofin kätilöinä toimivat rajoituksia liian aikaisin purkavat poliitikot ja myös valetietoa levittävät rokotteen demonisoijat, jotka tosin asettavat itsensä ja kuulijansa hengenvaaraan. Äänekkäin rokotusten vastustaja kuoli koronaan äskettäin Israelissa. Jokainen asioista perillä oleva lääkäri tietää, että epidemiaa voidaan torjua rokottamalla. Maailmassa yli 20 miljoonaa lääkäriä kannattaa rokottamista, muutama kymmenen vastustaa. Osaat varmasti tehdä tästä oikean johtopäätöksen.

Mitä järkevä voi tehdä?

Järkevä näkee vaaran ja piiloutuu, mutta yksinkertaiset käyvät kohti ja joutuvat kärsimään” (Sananlaskut 22:3). Vaara ei suinkaan ole vielä ohi. Huolehdi rokotuksesta, niin voit välttää tappavan tautimuodon. Piiloudu FFP2 maskin taakse, joka suojaa sekä lähimmäistäsi että myös sinua itseäsi. Jos suinkin mahdollista, älä viivy muiden ihmisten kanssa sisätiloissa, kuten kaupassa, yli 15 minuutin aikaa. Jos olet töissä sisätiloissa, käytä FFP2 maskia. Jos kodissasi on sairas, eristä hänet toiseen huoneeseen, tuuleta ahkerasti ja tuo ruoka kynnykselle. Merkittävä osa tartunnoista tapahtuu kodeissa. Korona voi olla kanssamme vielä kauan, kun sitä ei poliittisista syistä edes yritetä tukahduttaa Uuden-Seelannin mallin mukaisesti.

LÄHDE: Luominen.fi/Pekka Reinikainen 30.09.2021


PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailija

Pekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.