– seuraa lopun ajan aiheita

WHO:n ilmiantaja paljastaa karun agendan

Maailman terveysjärjestön ilmiantaja on varoittanut, että WHO:n ovat vallanneet vihamieliset tahot, kuten Bill Gates, jotka jatkavat ”valheiden pandemiaa” orjuuttaakseen ihmiskunnan.

Astrid Stuckelberger sanoi haastattelussa norjalaiselle sanomalehdelle, että maailman eliitti organisoi pandemian ”uuden maailmanjärjestyksen” käynnistämiseksi ja väestön hallitsemiseksi. 

Astrid Stuckelberger. Artikkeliin liittyvä kuva
Astrid Stuckelberger. Artikkeliin liittyvä kuva

WHO:n entinen työntekijä Astrid Stuckelberger: ”Valheiden pandemia”

”En ole hälyttäjä, haluan vain selittää tieteellä ne valheet, korruption, propagandan… Ja rokotteiden haitoista. Koska olen kansanterveyden ja tieteen asiantuntija.” Astrid Stuckelbergerillä on 30 vuoden kokemus tutkijana. Vuosina 2009-13 hän oli WHO:n työryhmässä pandemioihin erikoistuneena. Hän on julkaissut 180 julkaisua ja 12 kirjaa.

Haastattelussa norjalaiselle lehdelle Stuckelberger sanoi olevansa eniten huolissaan, koska pistokset eivät ole rokotteita, ”vaan bioteknologista, synteettistä kokeilua”.

Koska piikki sisältää geneettisiä muunnoksia, kuten muuntogeenisiä organismeja, ihmisille olisi pitänyt tiedottaa rokotteen sisällöstä. ”Rokotteen vaarallinen asia on, että se laukaisee infektion. En usko, että ongelma on piikkiproteiini, vaan se, että rokote sisältää grafeenia. Se on tappavaa, ja nyt meillä on tilastot. Me tiedämme.”

Bill Gates otti haltuunsa WHO:n

Stuckelberger korosti myös, että ”WHO ei ole sama organisaatio kuin ennen”. Vuonna 2016 tapahtui muutos, hän selitti.

”Se oli erikoista: organisaatiot, kuten GAVI – Bill Gatesin johtama Global Alliance for Vaccine Immunization – tulivat WHO:hon vuonna 2006 rahoituksella. Sittemmin WHO on kehittynyt uudenlaiseksi kansainväliseksi järjestöksi. GAVI sai yhä enemmän vaikutusvaltaa ja täydellisen koskemattomuuden – enemmän kuin diplomaatit YK:ssa. GAVI voi tehdä mitä haluaa, poliisi ei voi tehdä mitään.

WHO:lle tehtiin auditointi vuonna 2014, ja sen jälkeen siitä tuli enemmän kuin normiyritys, jonka tytäryhtiöinä oli maita.

”Kun työskentelin kansainvälisten suhteiden parissa WHO:ssa vuonna 2013, huomasin, että GAVI tuli yhä enemmän mukaan. GAVI esitteli maailmanlaajuisen rokotustoimintasuunnitelman 2012-2020. Eli kahdeksan vuotta, jolloin GAVI:lla oli jo kaikki käsissään. Bill Gates hoiti rokotukset, hän otti vastuun.”

WHO:lla on valtava valta maista, hän sanoi. ”Aiemmin kaikki maat olivat vapaita. Mutta nyt, kun teen haastatteluja ympäri maailmaa, näen, että jokainen maa on osa ”WHO-yritystä”. WHO ei ole enää demokraattinen jäsenjärjestö, kuten YK. Eri hallitukset muodostavat ”yrityksen” perustan. Se on loogisesti samaa mieltä siitä, mitä nyt tapahtuu, koska ”yritykset” haluavat rahaa, liiketoimintaa ja hallita ihmisiä. Se on kuin orjuutta. Maksamamme verot menevät hallituksille, jotka ovat ”yrityksen” alaisia. Monikansallisten organisaatioiden, kuten GAVI:n, alaisuudessa.

GAVI:n, Maailmanpankin ja WHO:n välinen sopimus

”GAVI, Maailmanpankki ja WHO tekivät sopimuksen nimeltä IFFM: International Facility Finance for Immunization. Maamme, kansamme, maksavat WHO:lle, Maailmanpankille ja GAVI:lle rokotusohjelmiensa toteuttamisesta. Tämä tarkoittaa koko väestön rokottamista. Kun näet GAVI:n suunnitelman, näet, että vuosina 2012-2020 heillä on ollut tämä tavoite. Mutta se ei toiminut, joten heidän piti luoda pandemia.”

Hän sanoi, että pandemia oli varmasti suunniteltu. ”Näet tämän kaikista asiakirjoista. Jokainen voi analysoida niitä, ne ovat julkisuudessa, aivan silmiemme edessä.”

Hän viittasi Stanfordin yliopiston professori John Ioannidisin tutkimukseen, joka osoittaa, ettei kuolleisuus vuonna 2020 ollut korkeampi verrattuna muihin vuosiin. ”Se on valhetta, eikä mitään pandemiaa. WHO hyväksyy, että kuolleisuus ei ole korkeampi, mutta he eivät ole julistaneet pandemiaa ohitetuksi”, hän lisäsi.

Stuckelberger sanoi, ettei hän pitänyt itseään ilmiantajana, vaan kansanterveyden, lääketieteen ja tieteen asiantuntijana. Mutta Gatesin kätyrit ovat julistaneet sodan hänelle. ”Geneven ja Lausannen yliopistot ovat lopettaneet kaikki kurssini. Olen oikeudenkäynnissä, he hyökkäävät minua vastaan. He haluavat peruuttaa lääkärinlupani, he yrittävät sanoa, etten ole pätevä, että valehtelen. Tämä koskee kaikkia tutkijoita, jotka sanovat näin; meitä on nyt useita lääkäreitä, jotka varoittavat kuolemasta rokotuksen jälkeen. Ammattilaisten on vaarallista puhua siitä.”

Median roolille valheiden levittämisessä

Entinen WHO:n työntekijä nauroi haikeasti median roolille valheiden levittämisessä. ”Median maksavat monikansalliset ”yritykset”. Kutsun heitä kansainvälisiksi merirosvoiksi. Ja media hallitsee hallituksia. Median on itsenäistyttävä, niiden on autettava väestöä saamaan ilmaista tietoa.

Useat tutkimukset ja lääkärit ovat korostaneet, että Covid-19:lle on hoitoa.

Genevessä asuva Stuckelberger uskoo, että ratkaisu on palata muinaiseen yhteisöelämään: ”Meidän on järjestettävä rinnakkainen sosiaalinen järjestelmä. Meidän on palattava ”viikinkiaikaan”. Se on tullut Sveitsiin, monilla asioilla täällä on nyt juuret viikinkiaikaan. Ajattelen sitä paljon – Norjassakin voi palata maatalouteen.”

Ihmisiä on huijattu! Lopeta myönnytykset välittömästi!

Hän uskoo, että rokotukset olisi lopetettava välittömästi. ”Rokotteiden sisällön perusteella. 30 vuoden tutkimuksen jälkeen tiedän, että kun sinulla on yksi, kaksi tai kolme tapaustutkimusta ja tarkkailet mikroskoopilla käsitteellistä näyttöä varten, sinun ei tarvitse tehdä enempää tutkimusta. Se, mitä näet mikroskoopilla, on riittävä todiste. Kun jopa kymmenen asiantuntijaa ympäri maailmaa näkee saman asian mikroskoopin alla, se riittää.

”Rokotteissa he näkevät grafeenia, loisia, metalleja… Siksi meidän pitäisi lopettaa rokotukset ja kieltää kaikki ruiskeet. Ne, jotka jatkavat, on asetettava syytteeseen.”

Stuckelbergerin mukaan raportoidut kuolleisuusluvut ja sivuvaikutukset muodostavat vain 1-10 prosenttia todellisuudesta. Lokakuun lopussa eurooppalainen EudraVigilance osoitti 29 000 kuollutta, mutta arviolta oikeilla luvuilla se voi olla 290 000.

”Tätä ei ole helppo tietää, koska ruumiinavauksia ei tehdä. Tieteessä ja järjestelmissä on paljon valheita ja huijauksia. PCR-testi on yksi esimerkki, lääkäri ei voi käyttää sitä diagnostisesti. Lääkäreille maksetaan siitä, että he väittävät, että kuolemat johtuvat Covidista, perustuen PCR:ään, joka ei toimi. Hyvin usein tämä tapahtuu ilman ruumiinavausta. He sanovat, että kuolema johtuu Covidista, vaikka se ei olisikaan.”

Lääkäreille maksetaan valheesta

Lääkäreille maksetaan siitä, että he väittävät, että kuolemat johtuvat Covidista, perustuen PCR:ään, joka ei toimi.

”On kauheaa, että kliinistä tutkimusta ei tehdä, vaan tietoa saadaan vain sairaaloista. Pandemian historiassa on ainutlaatuista, että tietoja ei ole saatavilla. Yhdysvalloissa on raportoitu 17 000 rokotuksista johtuvaa kuolemaa, mukaan lukien lapset ja vauvat. Ei ole eettistä jatkaa. Toistaiseksi Yhdysvalloissa kuolleiden määrä on kolme kertaa suurempi kuin kaikkien rokotteiden kokonaismäärä viimeisen 35 vuoden aikana. Nämä ovat virallisia lukuja ilman kliinistä tutkimusta tai validointia. Tutkimus ei ole vielä valmis, mutta rokotukset jatkuvat. Se on kauheaa, todella rikollista.”

Stuckelberger vahvisti, että kahdeksaa piikkiannosta rullattiin ulos. ”Mutta ei ollut pandemiaa. Se oli PCR:n, propagandan, pelkopropagandan pandemia… Siellä on valtava korruptio ja eturistiriidat. Tiede ja media ovat myös korruptoituneita, koko järjestelmä on korruptoitunut. Ammattilaisia ​​ostetaan rokoteyhtiöiden omistusosuuksin. He ovat miettineet sitä viimeiset 20 vuotta. Teollisuus hallitsee tiedotusvälineitä, lääkäreitä… Valheet tulevat yliopistoista, jotka sanovat ”me tunnemme tieteen”. Se on ainutlaatuinen. Sveitsin yliopistot myyvät Pfizeria ja Modernaa.

”Ihmisiä on huijattu. He eivät ole nähneet, että se oli propagandaa. Ja se politiikka ja määritelmät ovat muuttuneet.” 

”Sillä te laastaroitte valheella, olette puoskareita kaikki tyynni.” (Job 13:4)

Olli-Pekka Tuikkala

Lähteet:

Raamattu

Lähde: Sivusto on melko keskittynyt salaliittoteorioihin 15.12.2021

[ Väliotsikointi taakkatoimitus ]