Bidenin hallinto vainoaa kristittyjä

Bidenin hallinto estää vainottujen kristittyjen pelastamisen Afganistanista

Aivan kuten Obaman hallinto teki Syyrian kristityille

Ups! Näin tulee tapahtumaan Bidenin hallinnolle. Artikkeliin liittyvä kuva
Ups! Näin tulee tapahtumaan Bidenin hallinnolle. Artikkeliin liittyvä kuva

Bidenin hallinto estää vainottujen kristittyjen vähemmistöjen pelastamisen Afganistanista, jossa he kohtaavat varman ja todennäköisesti kauhistuttavan kuoleman.

Näin kertoo Lähi-idän ja islamin asiantuntija Raymond Ibrahim 28.9.2021  Front Page Magazinen ja 17.9.2021 Gatestone -instituutin artikkeleissa ”Bidenin hallinto estää vainottujen kristittyjen pelastamisen Afganistanista”.

Tällainen tieto Bidenin hallinnon halpamaisesta vehkeilystä tuli esille 26. elokuuta 2021 Fox Newsin Tucker Carlsonin haastatellessa libertaarikonservatiivista radio- ja televisiojuontaja Glenn Beckiä siitä, miten Taleban kiduttaa Afganistanissa kristittyjä. 

Nazarene Fund -hyväntekeväisyysjärjestönsä avulla Beck oli onnistunut järjestämään tilauslentoja 5 100 kristityn kuljettamiseen Afganistanista ja naapurimaihin. Pian USA:n viranomaiset kuitenkin puuttuivat asiaan ja estivät lentokentän suojelualueen ulkopuolelle käsketyn 500 kristityn, enimmäkseen naisista ja lapsista koostuvan ryhmän, pakenemisen: 

”Minulla on kuvia heistä, jotka pyytävät päästä takaisin portista läpi”, Beck selvittää.

”Ja sitten minulla on kuvia verestä ja ruumiinosista ja vain kuolemasta tällä samalla alueella, missä he olivat suljettuina. Meidän mielestämme ulkoministeriömme on suoraan vastuussa… 

En tiedä kuinka moni [näistä 500 kristitystä] selvisi hengissä. Ulkoministeriö on estänyt meitä joka vaiheessa. Ulkoministeriö ja Valkoinen talo ovat olleet suurin ongelma. Kaikki muut ovat työskennelleet yhdessä, unohtaneet erimielisyytensä ja yrittäneet saada nämä ihmiset turvaan. Ulkoministeriö ja Valkoinen talo ovat estäneet meitä joka ainoassa vaiheessa. 

Emme ole pystyneet siirtämään ketään noin 12 tuntiin. Tehtävämme muuttuu nyt suuresti. Meidän on lähetettävä ihmiset entistä suurempaan vaaraan yrittää salakuljettaa pois nämä kristityt, joita ei ainoastaan aiota tappaa, vaan myös sytyttää heidät elävänä tuleen, koska he ovat kääntyneitä kristittyjä.”

Raymond Ibrahimin mukaan on syytä huomata, että Beck ei lainkaan liioittele. 

Erään tuoreen raportin mukaan ”Taleban -militantit jopa poimivat ihmisiä julkisesta liikenteestä ja tappavat he paikan päällä, jos he ovat kristittyjä”. Samoin teloitetaan jokainen afganistanilainen, joka jää kiinni siitä, että puhelimeen on ladattu Raamattu-sovellus tai mitään kristillistä. Talebanilla on vakoojia ja ilmiantajia kaikkialla.

Kuolema ympärillämme

”Kuinka me selviämme päivittäin, vain Jumala tietää”, suri nimettömänä pysytellyt kristitty afgaani aiemmin tänä vuonna. ”Olemme väsyneet kaikkeen kuolemaan ympärillämme.”

Afganistan on pahin muslimivaltio maailmassa, jossa olla kristitty. Tämän toteaa vainottuja kristittyjä puolustavan ihmisoikeusjärjestö Open Doorsin laatima ”World Watch List”, joka sijoittaa Afganistanin ”edelleen toiseksi korkeimmalle sijalle” niiden 50 maan joukossa, joissa kristittyjä vainotaan eniten heidän uskonsa vuoksi.

Ibrahim katsoo tämän kertovan paljon, kun otetaan huomioon, että lähes 80 prosenttiin kaikesta vainosta, jota kristityt kokevat ympäri maailmaa, syyllistyy muslimit  ja/tai islamilainen maailma. On alleviivattava, että Afganistania pidetään siis toiseksi pahimpana kristittyjä vainoavana kansakuntana koko maailmassa heti Pohjois-Korean jälkeen.

Afganistanissa on mahdotonta elää avoimesti kristittynä. Islamista luopumista pidetään häpeällisenä, ja kristityt käännynnäiset kohtaavat julmia seurauksia, jos heidän uusi uskonsa paljastetaan. Joko heidän täytyy paeta maasta tai heidät tapetaan… 

Afganistanissa on edelleen toiseksi eniten kristittyjen vainoa, ja Pohjois-Koreassa sorretaan vain vähän vähemmän. Islamilainen valtio ja Taleban jatkavat vahvaa ja väkivaltaista läsnäoloaan Afganistanissa, ja Taleban hallitsee suuria alueita. Kaikki kristityt Afganistanissa ovat erittäin alttiita vainolle. Talebanien hallitsemat alueet ovat erityisen alistavia eikä maassa ole mitään turvallista tapaa ilmaista minkäänlaista kristillistä uskoa.

Yllä olevat tiedot on julkaistu yhdeksän kuukautta sitten, kun Yhdysvaltojen tukema hallinto johti Afganistania. Sittemmin asiat ovat vain pahentuneet merkittävästi kristittyjen kannalta, nyt kun Talebanista – jonka näkemykset ja toimintatavat ovat samankaltaiset kuin ISISin – on tullut Afganistanin virallinen päällikkö, Lähi-idän ja islamin asiantuntija Raymond Ibrahim summaa.

Vaikka Afganistan on aina ollut vaarallinen paikka kristityille, Ibrahim näkee tilanteen pahentuneen merkittävästi välittömänä reaktiona Yhdysvaltojen väliintuloon, koska monissa ei-kristillisissä enemmistömaissa kristityillä on taipumus sulautua länteen yleensä ja erityisesti Amerikkaan.

Se perustuu Ibrahimin mukaan laajalle levinneeseen mutta virheelliseen uskoon muslimimaailmassa, että länsi ja Amerikka ovat kristillisiä. Afganistanin kristityt joutuivat   erityisesti hyökkäyksen kohteeksi vuoden 2001 Yhdysvaltain hyökkäyksen jälkeen ”kollektiivisena rangaistuksena”.

Pakistanin kristityt

Itse asiassa jopa naapurimaa Pakistanin kristittyjä vastaan ​​hyökättiin:

”Pakistanin kristittyjen elämä jokaisena päivänä on vaikeaa. Vähemmistö, jonka osuus on arviolta yksi prosentti maan 170 miljoonasta [lähinnä muslimi] väestöstä, sanoo, että koska sen usko liittyy vahvasti Amerikkaan, se on muslimien kohteena.”

”Kun Amerikka tekee drone-iskun, he tulevat ja syyttävät meitä”, selitti eräs kristitty. ”He luulevat meidän kuuluvan Amerikkaan. Se on yksinkertainen ajattelutapa.”

Raymond Ibrahim ajattelee toisaalta, että koska Yhdysvaltojen ja länsimaiden johto varoo ​​osoittamasta kiinnostusta kristillisiä vähemmistöjä kohtaan — ajatus, joka liittyy läheisesti siihen, että länsi alistuu islamin vallan alle — he tavallista helpommin sulkevat silmänsä ja antavat hiljaisen hyväksyntänsä kristittyjen vainolle kuin jopa joillekin muslimihallinnoille.

Ja mitä Raymond Ibrahim pitää kaikkein pahimpana on se, että Yhdysvallat ei ole vain pahentanut ja sitten jättänyt kokonaan huomiotta kristittyjen ahdingon Afganistanissa, se pyrkii nyt myös estämään muita, kuten Beck toi esiin, auttamasta evakuoimaan kristittyjä muihin maihin, jotka haluavat vastaanottaa heidät. 

Raymond Ibrahimin mielestä on korostettava, että Beck ei ole yksin syytöksessään: ”Olen kuullut vastaavia raportteja”, ilmoitti republikaanisenaattori Tom Cotton.

”Tiedän, että ihmiset lentokentällä, sekä puolustusministeriö että tiedustelupalvelut ja ulkoministeriömme virkamiehet yrittävät tehdä kaikkensa saadakseen ihmiset lentokentälle ja pois maasta, mutta ulkoministeriön ylin johto on toista maata.”

Carlsonin haastattelussa Beck mainitsi kaksi valtiota, jotka auttoivat häntä yhteistyössä kristittyjen pelastamiseksi – mutta hän halusi huolestuneena tarkentaa: 

”En edes halua kertoa, keitä he ovat, koska pelkään, että ulkoministeriömme soittaa heille ja uhkaa heitä!”

”En tiedä, miksi meillä on avoimet rajat ja suljetut lentokentät”, Beck sanoi haastattelunsa lopussa. Vaikka kaikenlainen laittomuus pääsee helposti yli Yhdysvaltojen ja Meksikon rajan, ”yksi ryhmä ihmisiä” – hän totesi viitaten vainottuihin kristittyihin – ei pääse edes lentokentille, ja heidät hylätään ”terroristien raiskaamiksi, hyväksikäyttämiksi, ristiinnaulitsemiksi tai polttamiksi”,  Beck peräänkuulutti. 

”Se näyttää olevan Bidenin hallinnon malli.”

Obaman hallinto

Raymond Ibrahim huomauttaa, että tämä on itse asiassa Obaman hallinnon käynnistämä kuvio.

”Biden – joka, muistutettakoon, oli kahdeksan vuoden ajan Obaman varapresidentti – vain jatkaa sitä. Barack Hussein Obaman presidenttikaudella Valkoinen talo ja ulkoministeriö ryhtyivät kaikenlaisiin syrjiviin toimiin kristittyjä vastaan, erityisesti pakolaiskriisin aikana, joka tapahtui ISISin nousun aikana Obaman valvonnassa”, Ibrahim palauttaa mieleen.

Obaman hallinnon syrjintä kristittyjä kohtaan oli tosi asiassa niin ilmeistä, että vuoden 2016 lopulla liittovaltion muutoksenhakutuomioistuin nosti kanteen Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusvirastoa (Department of Homeland Security) vastaan, jossa tuomari Daniel ilmaisi olevansa ”huolissaan Syyrian kristittyjen näkyvästä puuttumisesta osana tuon maan maahanmuuttajia”:

”Ehkä 10 prosenttia Syyrian väestöstä on kristittyjä, mutta silti alle 0,5 % Yhdysvaltoihin tänä vuonna hyväksytyistä pakolaisista on kristittyjä …. 

Tähän hämmentävään ristiriitaan ei ole tähän mennessä löytynyt hyvää selitystä.”

Luvut olivat Raymond Ibrahimin mukaan vielä hämmentävämpiä, kun niitä tarkasteltiin kokonaisuudessaan. Vaikka Yhdysvaltain hallinto oli myöntänyt ISISin suorittaneen kristittyjen kansanmurhaa Syyriassa yksinomaan heidän uskonnollisen identiteetin vuoksi, Yhdysvaltoihin tuotiin vain niitä, jotka määritelmän mukaisesti eivät olleet millään tavalla ISISin kohteena: sunnimuslimeja. 

Huolimatta siitä tosiasiasta, että sunneja oli noin 75 % Syyrian väestöstä ja kristittyjä noin 10 %  – 99 % Amerikkaan tuoduista oli sunnimuslimeja ja alle 0,5 % kristittyjä. Kuten CNS News totesi vuonna 2016

”Ennätysmäärä 499 Syyrian pakolaista, jotka on vastaanotettu Yhdysvaltoihin tähän mennessä toukokuussa, ei sisällä yhtään kristittyä.”

Lähi-idän ja islamin asiantuntija Raymond Ibrahim tiivistää yhteenvedonomaisesti: 

”Vaikka lähtisimme siitä ajatuksesta, että pakolaisasemaa olisi pitänyt soveltaa kaikkiin syyrialaisiin riippumatta siitä, ketä vainottiin ja ketä ei, kristittyjä olisi pitänyt olla 20 kertaa enemmän ja sunneja noin neljännes vähemmän, jotka saivat pakolaisaseman Obaman aikana.”

Tämä päätelmä johdattaa hänen mukaansa ilman muuta Obaman vakiinnuttamaan ja Bidenin jatkamaan malliin: 

”Estäessään islamilaisen terrorin todellisia uhreja pakenemasta tai pääsemästä Yhdysvaltoihin, Bidenin hallinto myöntää pakolaisaseman lukemattomille, tarkistamattomille afganistanilaisille muslimimiehille – joista varsin monilla on sama maailmankatsomus kuin ISISillä ja Talebanilla.”

LÄHDE: OikeaMedia/Tytti Salenius 30.09.2021

[ Kuvateksti ja väliotsikointi taakkatoimitus ]