Helsingin sanomat – valheita koko rahalla

Hesarin noitavainot

Helsingin Sanomat jatkaa toimintaa, jonka voi katsoa esimerkiksi median surkeasta alennustilasta. Touhussaan Hesari on jo astunut useisiin miinoihin. Viestikoelaitos uutisointi oli näkyvä kompurointi. Sen seurauksena tuli syytteitä ja tuomioita. Lehti uutisoi kansanedustaja Ville Rydmanista seksikohuja. Rydmanin toimien tutkinta lopetettiin, kun siihen ei ollut tarvetta, mutta sen sijaan Hesari on nyt rikostutkinnan kohteena törkeästä kunnianloukkauksesta ja yksityisyyttä rikkovasta uutisoinnista.

Lehti julkaisi kohujuttuja Riikka Purran kirjoituksista. Julkaistut kohdat oli uutisoitu harhaanjohtavasti ja irrotettu asiayhteydestään. Lehti on joutunut useita kertoja korjaamaan harhaanjohtavia uutisiaan, mutta tehnyt sen journalististen ohjeiden vastaisesti pimittämällä.

Kun edellinen Ville Rydmania koskeva kunnianloukkaus ja yksityisyyden loukkaus on vielä tutkinnassa, lehti julkaisee Ville Rydmanin yksityisviestejä. Uutisessa vihjaillaan Rydmanin antisemitismistä. Juutalainen seurakunta katsoi tarpeelliseksi julkaista kannanoton, jossa totesi Rydmanin tukeneen monella tavoin juutalaista seurakuntaa.

Hesarilla tuntuu olevan suuruusharha ja se kuvittelee voivansa tehdä mitä tahansa. Rasismikohuilla yritetään kääntää huomiota pois vakavammista asioista. Uutisoinnin perusajatus tuntuu olevan, että holtittoman maahanmuuton vastustaminen on rasismia. Eiköhän se ole enemmän itsesuojelua.

Muutama vuosi sitten korona-aikaan hallitus eristi Uudenmaan muusta Suomesta. Rajaa valvottiin poliisien ja sotilaiden toimesta. Itsekin jouduin mökkimatkalla kuulusteluun: minne matka ja miksi? Samaan aikaan Balkanilta lensi Suomeen jatkuvana virtana lentokoneita, jotka kuljettivat mm. kotimaassaan lomailleita somaleja. Suoria yhteyksiä ei ole, joten konetta vaihdettiin Balkanilla.

Asia herätti monenlaista ihmettelyä. Kuinka joku muka Suomeen turvapaikan takia tullut voi lomailla turvallisesti vanhassa kotimaassaan? Monissa maissa tällaisilta ”lomalaisilta” perutaan turvapaikka ja heidät passitetaan vanhaan kotimaahansa. Ei Suomessa, jossa edes tuollaisesta kertominen julistetaan rasismiksi.

Jonkin tuollaisen lennon matkustajat testattiin Helsingissä. Kolmannes oli koronan kantajia. Sitten testaaminen kiellettiin ja henkilöiden liikkumista ei saanut mitenkään rajoittaa. He saivat siis vapaasti levittää korona-virusta samalla kun Uudenmaan rajat suljettiin suomalaisilta. Jos tässä on rasismia, kehenkähän se kohdistuikaan?

Suurin osa erityisesti Afrikasta ja Lähi-Idästä tulleista turvapaikanhakijoista yli vuosikymmenen maassa olon jälkeenkin elää Kelan tuilla. Työllistyneistä merkittävä osa on työllistynyt yhteiskunnan varoilla auttamaan uusia tulijoita. Pitäisikö muka uskoa, että Kelan rahalla elävät ovat passiivisesti sivussa yhteiskunnasta? Jos eivät ole, mitä he sitten tekevät? Työskentelevät pimeästi, harjoittavat pimeää liiketoimintaa, toimivat rikollisjärjestöissä? Miksi mikään viranomainen ei tutki asiaa? Olisiko se rasismia?

Hesari julkaisee Ville Rydmanin räväkköjä yksityisiä kommentteja mm. somaleista. Ilmeisesti joku on toimittanut viestejä Hesarille, joka on julkaissut niitä. Kun ei tiedä keskustelun kulkua, kommenttien arviointi on vaikeaa. Voin kuitenkin kertoa Hesarin toimitukselle, että tuollaisten tapausten yhteydessä eri tahoilla kuulemani yksityiset kommentit ovat paljon paljon ”värikkäämpiä” kuin Ville Rydmanin viestit.

Hesari julkaisee kyseenalaisella tavalla väärentäen erilaisia kirjoituksia ja julkistaa yksityisiä viestejä syyttäen ihmisiä rasismista. Hesari ei ole kiinnostunut selvittämään holtittoman maahanmuuton tuhoisia vaikutuksia eurooppalaisiin yhteiskuntiin. Ranskassa riehuttiin kaduilla pitkiä aikoja, Englannissa muslimit perustavat Britannian oikeuslaitoksen ulkopuolelle omia tuomioistuimiaan, Ruotsissa ampumiset ja räjäytykset ovat arkipäivää. Suomeenkin maahanmuuttajien muodostamat rikollisjengit ovat käräjäoikeuden päätöksen mukaan tulleet – vaikka eräs poliisijohtaja itsepäisesti väittää muuta. Maahanmuuttajien sikailut eivät ole rasismia suomalaisia kohtaan?

Edelleen media kiistää, että kehitys on johtamassa siihen, että islamilaiset maahanmuuttajat tuhoavat sellaisen hyvinvointi- ja oikeusvaltion, johon olemme tottuneet. Britanniassa, Ranskassa ja Ruotsissa tuo kehitys on jo pitkällä. 20-30 vuoden kuluttua esim. ruotsalaiset menettävät valtionsa ja elämäntapansa. Meidän kannattaa miettiä millainen länsinaapuri meillä silloin on ja missä tilassa itse olemme? Tuollainen kehitys ideologisesti kiistetään, mutta kun on ikänsä joutunut tarkastelemaan erilaisia väestöennusteita, kehitys on vääjäämättä edessä. Sama kutsutaanko sitä väestönvaihdoksi tai joksikin muuksi. Asiasta puhuminen on kuitenkin rasismia.

Tuo oli varmaan taloudellisten seikkojen ohella yksi tekijä viime vaaleissa. Vaalien pohjalta muodostettiin hallitus, jota Hesari taustavoimiensa ajamana ilmeisesti yrittää kaataa, jotta vanha meno voisi jatkua.

Hesari – valheita koko rahalla.

LÄHDE: Oikeamedia.com/blogi/Olli Pusa 28.07.2023

Kyvan lisännyt taakkatoimitus
Kuvan lisännyt taakkatoimitus