Kanada heittää Raamatun roskiin

Kuten edellisessä artikkelissa kerroin, Kanadan lainsäätäjät ovat siis iskeneet.

Artikkeliin liittyvä kuva
Artikkeliin liittyvä kuva

Annetaan niiden jotka tästä laista kärsivät, puhua:

Liberty Coalition Canadan julkaisemassa kirjeessä ryhmä evankelisia pastoreita kommentoi:

”Tämän lakiesityksen sanamuoto on riittävän laaja mahdollistaakseen rikosoikeudellisen syytteen kristityille, jotka puhuvat raamatullista totuutta seksuaalisten syntien, kuten homoseksuaalisuuden ja transsukupuolisuuden, orjuudesta… Jopa äitiä tai isää, joka tarjoaa lapsilleen vapauden seksuaalisesta synnistä – parannuksen ja uskon kautta Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin (1. Kor. 6:9-11) voi uhata viiden vuoden vankeustuomio.”

Kirje jatkuu nuhtelemalla parlamentin jäseniä, jotka yksimielisesti runnoivat lakiehdotuksen C-4 läpi alahuoneessa viime kuussa ilman keskustelua (!) tai julkista panosta:

”Meidän Kuninkaamme ja Päämme on erittäin tyytymätön kansanedustajiimme heidän syntisestä piittaamattomuudestaan ​​kanadalaisten hengellistä ja ikuista hyvinvointia kohtaan. Mutta on tärkeää huomata, että he ovat myös syyllistyneet laajaan jumalanpilkkaan viittaamalla Raamatun opetukseen ”myytteinä” tässä. Meidän kaikkien täytyy siis vapista ajatellassamme, millaiset kauhistuttavat tuomiot kohtaavat kansaamme tämän räikeän vihan eleen vuoksi korkeinta Jumalaa kohtaan.”

Pastori Dr. Aaron Rock, Harvest Bible -kirkon pastori Windsorissa Ontariossa, huomauttaa: ”Kanadassa sekä perusbiologian että Raamatun opetukset ovat nyt ’myyttejä’ Bill C-4:n (konversioterapialaki) johdannon mukaan. Tässä ei ole kyse ihmisten suojelemisesta vahingoilta, vaan valtion toimimisesta Jumalan roolissa. Eikä yksikään kansanedustaja vastustanut sitä, mukaan lukien useat, jotka väittävät olevansa kristittyjä.”

Pastori tri. Joseph Boot, Ezra Institute for Contemporary Christianity -instituutin presidentti Grimsbyssä, Ontarion osavaltiossa, varoittaa: ”Kanadassa Bill C-4 (”konversioterapian vastainen” lainsäädäntö) on juuri purjehtinut alahuoneen ja senaatin läpi ja kriminalisoi kenet tahansa – vanhemmat, pastori tai terapeutit – joka uskaltavat neuvoa ketään noudattamaan Jumalan lakia ihmisen identiteetin ja seksuaalisuuden suhteen. En noudata tätä lakia kristittynä johtajana, en voi noudattaa!”

Pastori Clint Humphries, Gospel Coalition Canadan perustaja Calgaryssa Albertassa, kirjoittaa: ”Lakiehdotuksessa C-4 mainittu maallinen uskonto on suvaitsematon… Juutalaisuuden, islamin ja kristinuskon aabrahamilaiset uskonnot tuomitaan kaikki harhaoppiksiksi Bill C-4:n väitteellä. Kuinka rohkea onkaan tämä uusi ”valtionuskonto” tehdä antematisoiduksi kaikki muut!”

Ja USA:n uskovat tukevat: Pastori tri. John MacArthur, tunnettu evankelinen pastori ja teologi Yhdysvalloista, on julkaissut pastoraalikirjeen, jossa hän kysyy amerikkalaisilta pastorilta ja papeilta: ”Seisotteko minun ja kanadalaisten veljiemme kanssa ja kohtaatteko rakkauden ja armon hengessä, kulttuurissamme laillistetut kiroavat synnit? Ja liitytkö valtakunnalliseen pyrkimykseen saarnata raamatullisesta näkemyksestä seksuaalimoraalista 16. tammikuuta 2022 ja julistaa pelastuksen evankeliumia, joka on nyt kriminalisoitu? Jos olemme kaikki yhdessä vahvoja tässä vakaumuksessa, pahan hallituksen voimat saatetaan huomioon, että jumalallinen rakkaus ja suvereeni armo pakottavat meidät olemaan uskollisia julistamaan radikaalia muutosta hinnalla millä hyvänsä.”

”Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi” (Ilm. 6:10)

Olli-Pekka Tuikkala

Lähteet:

Raamattu

LÄHDE: Olli-Pekka Tuikkalan sivusto 09.01.2022