Lapset ja nuoret voivat pahoin

Menetetyt lapset.

Lapset ja nuoret voivat pahoin. Joka viides heistä tarvitsee ammattiapua ja hoitojärjestelmät ovat ruuhkautuneet pahasti. Lasten mielenterveys horjuu, koska heille opetetaan, että voivat itse päättää – haluavatko olla poikia vai tyttöjä. Lapset eivät enää tiedä, mikä on elämän tarkoitus ja vallitseva toivottomuus ja identiteettikriisi on lisännyt huumeiden käyttöä ja yliannostuskuolemia räjähdysmäisesti. Lasten vaarallinen väkivaltainen käytös lisääntyy. Monet käyvät toistensa kimppuun teräasein. Monet eivät ole koskaan kuulleet Jeesuksesta tai pitävät Häntä sarjakuvahahmona!

Kouluissa ja mediassa opetetaan tunnustuksellista ateismia

Virsien veisaaminen kouluissa on ankarasti kielletty. Monet vanhemmat eivät myöskään enää huolehdi lastensa hengellisestä kasvatuksesta, koska kuvittelevat koulun hoitavan asian. Toisaalta monet isovanhemmat valittavat, että saavat nähdä lapsenlapsiaan vain sillä ehdolla, etteivät kerro mitään Jeesuksesta.

Ateismi on ottanut nyky-yhteiskunnan lujaan otteeseen

Mutta miksi ateismi leviää kulovalkean tavoin? Kehitysoppi on monille hovikelpoinen syy olla ateisti. Ateistit ovat onnistuneet tekemään Jumalan sanassaan antaman ilmoituksen maailman historiasta naurunalaiseksi evoluutioteoriansa avulla. Nykymaailmassa ”kaikki asiat selitetään evoluution avulla”. Se vyöryy päivittäin silmillemme kaikessa mediassa.

Surkuhupaisaa kuitenkin on, että mikään ei todellisuudessa ”kehity paremmaksi”, vaan todellisuudessa kaikki rappeutuu – elävät olennot vanhenevat, vuoret rapautuvat, autot ruostuvat, lajeja kuolee sukupuuttoon ja maailmankaikkeuskin on matkalla kohti lämpökuolemaa.

Kaikkialla ympärillämme käydään sotaa Jumalaa vastaan!

Euroopan neuvosto pitää Raamatun ilmoitukseen uskomista niin suurena uhkana EU:n kulttuurille, että se kehottaa kaikkia tahoja ponnistelemaan luomisjärjestyksen torjumiseksi. Samaa virttä veisaa punavihreä sateenkaarimedia. Monet seurakunnat ovat valitettavasti myös siirtyneet vastustajan joukkoihin. Katolinen kirkko kannattaa kehitysoppia ja vain yksi suurista luterilaisista kirkoista, Missouri synodi, sitoutuu Raamatussa ilmoitettuun maailman historiaan ja puolustaa Paavalin Areiopagilla pitämää puhetta ihmisen alkuperästä.

No mikä on tämä ”EU:n kulttuuri”, jota Euroopan neuvosto ja yksisilmäinen media haluaa puolustaa? Se pyrkii poistamaan kaikki kristilliset perusarvot sallimalla muun muassa abortin ja eutanasian toteuttamisen sekä perinteisen avioliiton ja seksuaali-identiteetin tuhoamisen. Se toteuttaa silmiemme edessä Roomalaiskirjeen 1. luvussa ennakoidut tapahtumat. Paavalin siteeraaminen julkisesti johtaa Suomessa jo poliisikuulusteluihin! Uskonnon- ja mielipiteenvapautta ei maassamme kohta enää ole!

Paradoksaalista on, että asetelma on tieteen maailmassa kääntynyt ylösalaisin!

Tieteellinen tutkimus on aivan viime vuosina kaatanut kehitysopin korttitalon. Ateistien kauhuksi ”alkusolusta Aadamiksi” -evoluutio on nyt nimittäin kumottu tieteellisen tarkasti. Enää ei voida sanoa, että luomisjärjestykseen luottavat ”vastustavat tiedettä”, vaan on tullut ilmeiseksi, että ateistit ovat todelliset tieteen vastustajat! He uskovat mahdottomuuksiin, jotka ovat vastoin kemian, fysiikan ja perinnöllisyystieteen lakeja. Ateismi on paljastunut uskonnoksi.

Nyt on tullut aika kertoa ilouutinen Jeesuksesta lapsille ja nuorille,

jotka on kaiken valheen voimalla viekoiteltu pois Hyvän Paimenen laumasta. Tässä täytyy myös osata olla ovela, kuten Raamatussa opastetaan, eli ”olkaa siis viisaita kuin käärmeet”, kuten Matt.10:16 todetaan. Lasten ja nuorten kiinnostus voidaan nimittäin varmuudella vangita dinosaurusten avulla!

Lapset ja nuoret ovat järkeviä

Koska aikuiset, media ja koulut ovat aivopesseet useimmat lapset ateisteiksi, on ryhdyttävä vastaiskuun, sillä peli ei suinkaan ole menetetty, vaan päinvastoin, nyt on tullut aika antaa lopullinen kuolinisku kehitysopille, mutta tehdä se tieteellisten tutkimustulosten avulla, niin että lapset itse oivaltavat, mistä on kysymys. Ei siis voi ”määrätä” mikä on totuus, vaan lapsen tulee itse ymmärtää perustelut – silloin tulos on pysyvä!

Nuoret janoavat totuutta ja etsivät sitä vilpittömästi

Totuuden etsinnässä dinosaurukset ovat tähän asti ryöstäneet ratkaisevan roolin, ja kertomukset hirmuliskoista ovat ohjelmoineet lapset uskomaan 230-65 miljoonaa vuotta vanhaan maailmaan. Mielenkiintoista tässä yhteydessä on, että Raamatussa kerrotaan Jumalaa vastustavasta tahosta, joka ”pyrkii maailmanaikojen lopulla muuttamaan ajat ja lain” (Daniel 7:25). Jumalan ilmoittama historian aikataulu on, tämän tahon toimesta, 1700-luvulta jKr alkaen, muutettu miljooniksi vuosiksi aivan kuten Danielin kirjassa ennakoidaan tapahtuvan!

Olen kirjoittanut suomenkielisen, erityisesti lapsille tarkoitetun kirjan dinosauruksista, joka rokottaa nuoret yhtä tehokkaasti ateismia vastaan kuin lapsena saatu kolmoisrokote torjuu lopullisesti tuhkarokon. Kirjan nimi on DINOSAURUKSET – Muinaiset lohikäärmeet

Nyt dinosauruksista – entisistä ateismin ja evoluution mannekiineista – on tullut hirmuevankelistoja

Esiin voimalla rynnänneet tyranniliskot kaatavat nyt kehitysopin kulissit kuin keilat. Miljoonat vuodet muuttuvat menneisyyden myytiksi. Kehitysopin kulmakivi on tähän asti ollut väite, jonka mukaan kalliosta kaivettu dinosauruksen luu todistaa kallion yli 65 miljoonan vuoden ikäiseksi. Tämä muinainen, jumalankieltäjien mielikuvitusmaailma on kuitenkin nyt haihtunut kuin aamukaste Saharasta, kun dinosaurusten jäännöksistä eristetään jatkuvasti yhä lisää alkuperäisiä pehmytkudoksia.

Näiden tuoreiden fossiililöytöjen merkitys on mullistava!

Vallitseva akateeminen maailmakäsitys perustuu, todistamatta pätevänä pidettyyn, oppilauseeseen, jonka mukaan eläimiä on ollut maapallolla satoja miljoonia vuosia. Maakerrostumaa ei kuitenkaan voi ajoittaa satojen miljoonien vuosien ikäiseksi fossiileilla, joissa on yhä pehmytkudoksia jäljellä – sen ymmärtää jo peruskoululainenkin, sillä eiväthän alkuperäiset, vielä pehmeät verisuonet säily maaperässä kuin korkeintaan joitakin vuosituhansia ja aivan erityisolosuhteissa. Tämä itsestään selvä tosiasia vahvistaa viiltävällä tieteellisellä tarkkuudella, että monin paikoin kilometrien paksuiset, pääasiassa merieläimiä sisältävät valtavat maakerrostumat ovat muodostuneet mittavassa maailmanlaajuisessa vesikatastrofissa tuhansia – ei satoja miljoonia vuosia sitten!

Nyt on tullut aika palauttaa lapset ja nuoret Jeesuksen turvalliseen syliin

DINOSAURUKSET – muinaiset lohikäärmeet -kirja avaa heidän silmänsä näkemään elämän tarkoituksen ja taivaallisen toivon todellisuuden ateistien pystyttämän epätoivon ja tarkoituksettomuuden tiheikön läpi. Luotan lasten vilpittömään tiedonjanoon, sillä lapsissa on usko Jumalaan tehdasasennuksena ja rakkaus lapsia kohtaan velvoittaa meitä kertomaan heille, kuka tämän ihmeellisen maailman on luonut, miksi olemme täällä ja minne olemme menossa. Tärkeä työkalu on myös Luominen -lehti, jossa on aina uusin tieto tässä sodassa saavutetuista voitoista.

Aiheesta on saatavilla myös traktaatti: Dinosaurukset – kuolivatko ne 65 miljoonaa vuotta sitten?

LÄHDE: Luominen.fi/blogi/Pekka Reinikainen 10.05.2021

PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailija Pekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.