– seuraa lopun ajan aiheita

Rajaturvallisuus – jippo

Saisiko jatkaa murhaamista?

Pälkähti päähäni rajaturvallisuus -jippo: Kun kesäkelit tässä lähestyvät, jospa laitettaisiin Suomen laajoille rajaselkosille kylttejä: MIINOJA ja MIINOITETTU ja näitä eri kielillä. Jos tämä ei tehoa, asennetaan sitten oikeat. Jos tämäkään ei vielä tehoa, säädetään turvapaikan hakemukset haettavaksi vain digitaalisesti – siis etänä. Pienet ruokaa jakavat yhdistyksetkin Suomessa ovat pakotettuja hakemaan tukea kunnalta tai valtiolta ainoastaan digitaalisesti, jotta ne ylipäätään voisivat jatkaa toimintaansa. Ja jos sieltä rajan takaa vielä kaiken tämänkin jälkeen laittomasti ängetään, miten olisi värikuulilla merkkaaminen. Näkyisi kauas, kuka on rikkonut lakia, ja sen voisi työntää – push – pois.

Eräs kansanedustajamme peräänkuulutti keskustelua kansainvälisistä oikeuksista ja mikä on kansainvälisten oikeuksien vastaista? Turvapaikanhaku kun on ihmisoikeus.

Gazasta olisi suuri ihmisjoukko ihan aiheellisesti hakemassa turvapaikkaa naapurimaista, mutta nämä kieltäytyvät kategorisesti vastaanottamasta heitä. Gazalaiset ovat samaa arabilaista kulttuuria ja samaa uskontoa kuin läheiset arabimaat, silti se on ei. Mutta ’hyödyllinen idiootti’ vaatii, että Suomen pitäisi ilman muuta päästää tänne sankoin joukoin vieraan kulttuurin ja vieraan uskonnon edustajia, joukossa varmaan myös äärimielisiä.

Tämä kansanedustaja luullakseni ymmärtää hyvin, miksei Egypti tai Jordania tai Saudit ym. halua turvapaikanhakijoita, eikä ota. Mutta Suomen pitäisi? Tässä on selvä kaksoistandardi. Minun nuoruudessani ei puhuttu ’kaksoisstandardeista’ vaan sellaista kutsuttiin kaksinais- moralismiksi. Onko tämä kansanedustajamme – ’aito kommunisti´ ja tunnettu Gazalaisten ystävä – kaksinaismoralisti?

Myönnän, että on olemassa maltillisia Lähi-Idän kansalaisia, mutta mitä heistä tulee, jos joku mufti alkaa potkia kylkeen ja tivata: ”Miten sinä hoidat jihadia? Alatkos toimimaan siitä!?”

Kun Saksassa Hitler julkaisi Mein Kampf teoksensa, ja siinä oli suunnitelma juutalaisten elimioimisesta, sitä ei otettu todesta. Tänään sama agenda on Hamasin ja Hizbollahin peruskirjoissa avoimesti luettavissa – ja käytännössä nähtävissä. Kun Hamas ehdottaa aselepoa ja panttivankien vaihtoa, sen lausumattomana kylkiäisenä on myönteinen vastaus heidän toivomukseensa: ”Saisiko jatkaa murhaamista?” Jos Hamas pitää vielä valtaa edes osittainkin Gazassa se jatkaisi murhaamista, tämä on Israelissa ymmärretty. Hamasilla olisi ollut valtaan päästyään mahdollista kehittää Gazasta kukoistavaa matkailualuetta, eräänlaista Rivieraa, mutta se aloitti suurisuuntaisen valmistelun maanalaiseksi linnoitukseksi ja sotavarustelun.

Lännessäkin vapaamieliset ’hyödylliset idiootit’ ovat huudelleet ”Chaibar!” Se viittaa etniseen juutalaisten puhdistukseen, joka tapahtui Chaibar nimisessä kylässä n. 600 eKr. Tänä päivänä on jihadistisia järjestöjä, jotka toimivat pääasiallisesti varastaen, murhaten ja tuhoten.

– Saisiko jatkaa murhaamista? tämä on oireellinen kysymys. Viattomia vauvoja murhataan kohtuihin, viattomia vanhuksia painostetaan murhattavaksi eutanasialla. Mutta syyllinen, moninkertainen, parantumaton terroristi, murhaaja saa vankilassa täyden, mukavan ylläpidon”ihmisoikeuksien vuoksi” – Tässäkin on nähtävissä varsin erikoinen ja mielenkiintoinen kaksoistandardi …

– ”Antisemitismi ei kuulu niiden aatteiden kategoriaan, joita oikeus vapaaseen ilmaisuun suojelee.” Jean-Paul Sartre

LÄHDE: Patmos blogit/Laura Seppi 10.02.2024

INFO: Laura Seppi kirjoittaa Porissa. Hän on eläkkeellä oleva kielen kääntäjä, jonka erikoisena kiinnostuksena ovat Raamatun kielet. Laura kirjoittaa ajankohtaisista asioista. Ajoittain hänen tekstiensä päällisen puolen takana on vasta varsinainen viesti – kannattaa etsiä se esille.

Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.