Väestönvaihtoa todella tapahtuu

Viime aikoina jotkut perussuomalaiset ovat vähätelleet tai selitelleet aiempia väestönvaihtoon liittyviä puheitaan tai kirjoituksiaan.

Kyseessä on taas taipuminen vihervasemmiston hallitseman median ja yleisen mielipiteen painostukseen. Myös Supo on kirjoittanut väestönvaihdosta puhuvista ihmisistä äärioikeistolaisina salaliittoteoreetikkoina, mikä on täysin väärä osoite. Supon pitäisi olla pikemminkin huolestunut Suomen väestön tietoisesta muuttamisesta toisenlaiseksi.

Tällainen alistuminen on täysin turhaa, koska väestönvaihto ei ole mikään salaliittoteoria vaan tilastoista nähtävä selvä tosiasia. Ulkomaalaisten määrä Suomessa kasvaa sekä suhteessa suomalaisväestöön että absoluuttisesti. Samaan aikaan suomalaisten syntyvyys on hyvin pientä. Edellinen oli lainaus Jiri Keroselta, joka jatkaa: ” Toinen kiistaton fakta on, että jos tämä kehitys jatkuu tällaisena, niin ennemmin tai myöhemmin ulkomaalaisia tulee olemaan Suomessa enemmän kuin suomalaisia. Tämä on se tapa, jolla kulttuurit ja kansakunnat kuolevat.”

Kielitieteilijä Janne Saarikivi kirjoittaa, että oikeistopopulistit puhuvat väestönvaihdosta, mikä on tapana kuitata vihamieliseksi salaliittoteoriaksi. Fakta on silti, että väestö vaihtuu. Saarikiven mukaan massiivinen maahanmuutto muuttaa koko yhteiskunnan, ja Suomesta tulee sen myötä monikielinen, moniuskontoinen ja monikuplainen.

Väestönvaihdos-käsitettä ovat muuttoliikkeestä käyttäneet Suomessa myös Jussi Halla-aho ja Riikka Purra. Halla-ahon mukaan on ”epärehellistä sanoa, että väestönvaihdos ei olisi käynnissä”. Väestönvaihdokseen viitataan myös perussuomalaisten vuoden 2019 maahanmuuttopoliittisessa ohjelmassa.

Kyseessä on maailman raha- ja valtaeliitin tahto tuhota kansallisvaltiot, jotta niiden tilalle voidaan aikanaan rakentaa koko maailmaa käsittävä Uuden maailmanjärjestyksen mukainen Maailman unioni, jonka johdossa on yksi maailman diktaattori eli Antikristus.

Kun sitten jotkut valveutuneet ihmiset varoittavat tästä vaarasta, niin tämän saman eliitin omistama valtamedia leimaa tällaiset ihmiset salaliittoteorioiden kannattajiksi.

Surullisinta tässä kaikessa on se, että suurin osa ihmisistä uskoo heitä manipuloivan median väitteet, koska he luottavat mediaan eivätkä tajua, mitä median takana on ja varsinkin, mitä median omistajat ajattelevat ja tahtovat. He tahtovat nykyisen maailman täydellistä tuhoa, jotta he voivat sen jälkeen rakentaa tilalle oman dystooppisen hirmuvaltansa.

LÄHDE: Jouko Pihon sivut/Ajankohtaista36 04.07.2023