Suomen viherkommunistiset ihmisoikeusjuristit

Iiris rukka

MTV:n aamuohjelmassa esiintyi kansanedustaja Iiris Suomela. Tämä ajatusten tonava on jo ehtinyt esiintyä maailman johtavana talousasiantuntijana ja julistaa lukeneensa kaikki talouden oppikirjat.

Nyt Iiriksen aiheena oli Valko-Venäjän Puolaan suuntautuvan hybridihyökkäyksen kaltaiset operaatiot. Ohjelmassa pohdittiin miten Suomessa pitäisi menetellä, jos Suomi joutuisi tuollaisen hyökkäyksen kohteeksi ja Suomen rajalle masinoitaisiin esimerkiksi junakuljetuksin 50.000 -100.000 afgaania marssimaan Suomeen ”turvapakanhakijana”.

Taustalla oli ehdotus, jonka mukaan Suomen pitäisi tuollaisessa tilanteessa sulkea Suomen rajat turvapaikanhakijoilta. Kansainvälisten sopimusten mukaan se on mahdollista koska maa voi kieltäytyä ottamasta vastaan turvapaikanhakijoita, jos se vaarantaisi maan turvallisuuden. Valtiollisesti ohjattu hybridihyökkäys on selkeästi tällainen tilanne.

Suomessa viherkommunistiset ”ihmisoikeusjuristit” vaikenevat tällaisesta. Suomen lainsäädäntöön on mm. heidän toimestaan uitettu pykäliä, jotka estävät tämänkaltaisen suojautumisen hyökkäykseltä. Samojen ”ihmisoikeusasioiden” nimissä Suomen lainsäädäntöön on uitettu sellaisia kohtia, jotka kriisitilanteessa estävät Suomea toimimasta tehokkaasti. Asia havaittiin mm. korona toimien alussa. Kenenköhän ohjauksessa nämä operaatiot onkaan toteutettu?

Suomessa vihreät ministerit Ohisalo ja Haavisto hengenheimolaisineen ovat eri yhteyksissä julistaneet, että Suomeen pitää saada mahdollisimman paljon turvapaikanhakijoita Lähi-Idästä ja Afrikasta. Muutama vuosi sitten julistettiin, että sillä pyrittiin saamaan ”jännää etnistä värinää” tylsään suomalaiseen kulttuuriin. Viime aikoina tuo perustelu on kummasti unohtunut.

Kun sisäministeri Ohisalolta TV:ssä kysyttiin, miten Suomi menettelee, jos siihen kohdistuu tuollainen hyökkäys, ei Ohisalolta saatu vastausta. Vain loputonta kiemurtelua. Ulkoministeri Haavisto julisti, että Suomen raja-asemat voidaan sulkea tilapäisesti, mutta turvapaikanhakijoiden oikeutta hakea turvapaikkaa ei voida lopettaa. Mistähän sivari Haavisto tietää, että vihollinen hyökkää juuri raja-asemien kautta? Entäpä jos naapurin viranomaiset ohjaavat turvapaikanhakijat raja aseman vierestä hakemaan turvapaikkaa?

Iiris Suomela julisti, että turvapaikanhakijat pitää ihmisoikeussyistä ottaa Suomeen ja auttaa heitä eri tavoin. Tulijat ovat ilmeisestikin lähteneet hyökkäykseen Suomeen vapaaehtoisesti. Jos heille on syötetty valheellista tietoa, se ei ole suomalaisten vastuulla. Tulijat ovat heitä hyökkäykseen masinoivan maan vastuulla.

1930-luvun lopussa läntisissä demokratioissa oli vallalla pelon, ylimielisyyden ja hölmöyden lietsoma ajattelutapa suhtautumisessa sen ajan diktaattorien hyökkäyksiin. Kun niitä tarpeeksi kauan katsottiin läpi sormien, saatiin aikaiseksi verinen sota.

Suomessa ei tuohon hulluuteen laajassa mitassa langettu. Suomalaisten turvallisuus oli keskeistä ja sen seurauksena Suomi säilyi itsenäisenä. Ilman sitä Iiris Suomelakin pitäisi palopuheitaan jossakin siperialaisessa kylässä. Kuvitellaanpa, miten Iiris Suomela olisi suhtautunut Suomeen hyökkääviin neuvostojoukkoihin.

Eivät tänne hyökänneet olleet kaikki verenhimoisia petoja, vaikka tappoivatkin suomalaiset puolustajat, jos vain tilanne salli. Heitä marssitettiin kuolemaan suomalaisten tulitukseen politrukkien toimesta. Jos joku kääntyi takaisin kesken hyökkäyksen, politrukit ampuivat hänet. Raatteen tiellä joutuivat motteihin, joissa kuoli kylmään, nälkään ja tauteihin tuhansittain hyökkääjiä, jotka olivat tulleet tappamaan suomalaisia. Eivät useimmat hirviöitä olleet, mutta suomalaisille vaarallisia Vaikka hybridihyökkäykseen olisi tuotu näytteeksi muutamia lapsia propagandatarkoituksessa, ei se muuta asian luonnetta ja vaarallisuutta.

Mitä olisi Iiris Suomela ja hengenheimolaisensa olisivat toimineet tuossa tilanteessa? Hyökkäykseen osallistuneita ei ilmeisesti olisi saanut sulkea rajaa. Heidän olisi pitänyt saada tulla maahan ja jos he joutuvat vaikeuksiin, heitä pitää auttaa tarjoamalla telttoja, ruokaa jne. Se olisi johtanut hyökkäyksen onnistumiseen.

Kenen asialla oikeasti ovat viherkommunistiset poliitikot Suomessa, jotka yrittävät estää Suomea puolustautumasta tuollaisilta hyökkäyksiltä? Ovatko he naiiveja hölmöjä vai pyrkivätkö tahallaan vahingoittamaan suomalaisten turvallisuutta? Kenen ohjauksessa? Kuinka kauan Suomessa riittää hienotunteisuutta teeskennellä, että Iiris Suomelan kaltaisten ”lapsukaisten” naiivit höpinät pitää ottaa vakavasti eikä niitä saa sanoa roskapuheeksi?

LÄHDE: OikeaMedia/blogi/Olli Pusa 11.11.2021