– seuraa lopun ajan aiheita

Sydänkohtaukset terveillä nuorilla yleistyvät

Sydänkohtaukset terveillä nuorilla ja huippu-urheilijoilla näyttävät yleistyvän

”Alkaako Covid-narratiivin vangitsema yleisö sitten vihdoin tajuta, että elämä Covid-rokotteiden myötä ei tule koskaan olemaan normaalia?”

Artikkeliin liittyvä kuva
Artikkeliin liittyvä kuva

Suomessa rokotehaittoja julkistavan Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean mukaan 2.11.2021 mennessä 12–17 -vuotiaista ensimmäisen koronarokoteannoksen on saanut 277 889 ja toisen annoksen 207 748 nuorta.

Fimeaan on 2.11.2021 mennessä tullut 388 haittavaikutusilmoitusta 12–17 -vuotiaista, joista 168 on koskenut Comirnatya (Pfizer-BionTech) ja 220 Spikevaxia (Moderna). 282 näistä ilmoituksista koskee 12-15 -vuotiaita, ja 106 16–17 -vuotiaita.

Fimea kertoo, että noin 70 % ilmoituksista oli kuluttajilta, loput terveydenhuollon ammattilaisilta. Haitan on arvioitu olevan vakava 88 ilmoituksessa. 

”Nuorilla yleisimmin ilmoitetut haittavaikutukset ovat koronarokotteiden tunnettuja haittoja eli kuume päänsärky, väsymys, rokotuskohdan reaktiot, rokotusraajan kipu, huonovointisuus tai pahoinvointi, erilaiset ihoreaktiot ja suurentuneet imusolmukkeet. 

Yhdysvalloissa koronarokotteen ensimmäisen annoksen on saanut yli 11 miljoonaa alle 18-vuotiasta ja täysi rokotesuoja on yli 8 miljoonalla lapsella ja nuorella. Alle 18-vuotiailla rokotetuilla esiintyneet haittavaikutukset eivät ole poikenneet aikuisilla esiintyneistä haittavaikutuksista”, Fimealta todetaan. 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ylilääkäri Hanna Nohynekin mukaan alle 12-vuotiaiden rokotussuosituksia valmistellaan jo.

5–11-vuotiaiden lasten yleinen rokottaminen koronaa vastaan Suomessa voisi alkaa aikaisintaan loppuvuodesta, arvioi Tampereen yliopiston Rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet.

Arvion taustalla on se, kun Pfizer/BioNTech julkaisi 20. syyskuuta 2021 ensimmäiset ”lupaavat” tutkimustulokset 5–11 -vuotiaiden rokotuksista.

Tutkimuksessa lapset jaettiin kolmeen ikäryhmään: 5–11 -vuotiaat, 2–5 -vuotiaat ja yli 6 kuukautta vanhat alle 2-vuotiaat.

Lääkeyhtiöiden tiedote vahvistaa, että tutkimukseen värvättiin siis jopa kuuden kuukauden ikäisiä vauvoja ja alle viisivuotiaiden lasten rokotetutkimusten tulosten odotetaan valmistuvan myöhemmin tänä vuonna.

Tutkimuksessa oli mukana myös suomalaisia lapsia. Pfizer/BioNTechin rokotetta tutkittiin 2268:lla iältään 5–11 -vuotiaalla lapsella Suomessa, Puolassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa. 

Koko tutkimusryhmän koko oli noin 4 500 lasta. Heistä noin puolet ovat alle 5-vuotiaita, nuorimmat vain siis todellakin 6 kuukauden ikäisiä.

”Nyt valmistuivat ensimmäiset luvut 5–11 -vuotiaiden osalta. Nuoremmalta ryhmältä ensimmäisiä tuloksia odotetaan vielä loppuvuoden aikana”, intoili syyskuussa lastentautiopin ja kokeellisen immunologian professori Mika Rämet, Tampereen Rokotetutkimuskeskuksen johtaja — lasten koronarokotetutkimuksen johtaja Suomessa.

”Oli todella mukava tehdä tätä tutkimusta. Tutkimusta ei olisi voitu tehdä, jos ei olisi löytynyt tutkimukseen osallistuneita”, Rämet kiitteli.

Mukana oli kaikkiaan 90 klinikkaa näistä neljästä maasta – suurin osa Yhdysvalloista. Suomessa tutkimukseen osallistui Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskuksen kymmenen tutkimusklinikkaa yhdeksällä eri paikkakunnalla. 

Jokaiselta klinikalta oli mukana suunnilleen yhtä paljon lapsia, eli Suomesta mukana oli   rokotetutkimuskeskuksen kautta noin 250 lasta.

Heti, kun ”ensimmäisten kliinisten testien mukaan rokote osoittautui turvalliseksi 5–11-vuotiailla”, Pfizer ja BioNTech ilmoittivat seuraavaksi hakevansa rokotteelle viranomaisen hyväksyntää niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin.

Tästä eteen päin Euroopan lääkevirasto EMA ja Yhdysvaltain vastaava elin, Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA (ja muut sääntelyviranomaiset ympäri maailmaa) tekisivät arvioinnin, onko rokotteen myyntilupaa mahdollista laajentaa koskemaan myös 5–11-vuotiaita lapsia. 

Eikä aikaakaan, kun Yhdysvaltain tautikeskuksen (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) johtaja tohtori Rochelle Walensky ilmoitti tiistaina 2.11.2021 organisaation hyväksyvän Pfizerin Covid-19 -pistoksen 5–11-vuotiaille lapsille, jonka pohjalta mahdollistetaan noin 28 miljoonan lapsen piikittäminen.

Walenskyn tiedonanto oli jatkoa Yhdysvaltain elintarvike  ja lääkeviraston (U.S. Food and Drug Administration, FDA) perjantaina 29.10.2021 antamalle päätökselle myöntää hätäkäyttölupa abortin saastuttamalle mRNA -rokotteelle piikitettäväksi sitä samaan ikäryhmään kuuluville lapsille.

FDA kertoi perjantaina, että ”rokotteen turvallisuutta tutkittiin noin 3 100:lla rokotteen saaneella 5-11 -vuotiaalla lapsella, eikä meneillään olevassa tutkimuksessa ole havaittu mitään vakavia sivuvaikutuksia”.

Silti neuvoa-antavan komitean kokouksessa lääketieteellisen New England Journal of Medicine -lehden päätoimittaja, Harvardin professori, tohtori Eric Rubin ilmaisi monien jäsenten huolen mahdollisista vakavista sivuvaikutuksista, joita ei vielä voida arvioida. Hän katsoi kuitenkin, että mikään muu ei olisi mahdollista.

”Emme koskaan tule saamaan selville sitä, kuinka turvallinen rokote on, ellemme ala antamaan sitä”, hän möläytti. ”Näin se homma vain menee.”

Hyväksyntä tehtiin CDC:n rokotuskäytäntöjen neuvoa-antavan komitean (Advisory Committee on Immunization Practices, ACIP) suosituksen pohjalta, huolimatta useista tutkimuksista, jotka osoittavat, että lapsilla on vähäinen riski uuden koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin, ja yhä enemmän näyttöä siitä, että rokotteet voivat aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa.

Nämä kuusi tutkimusta osoittavat, miksi lapsille ei koskaan pitäisi antaa Covid-rokotteita.

Pfizer/Biontechin rokotteen tehon testaaminen on tällä hetkellä meneillään alle 5-vuotiailla. Myös Moderna testaa rokotteensa toimivuutta parhaillaan 6–11 -vuotiailla ja odottaa malttamattomana pian saavansa luvan päästä myös tekemään kymmenien miljardien tulosta kokeellisilla geenimanipulaatiopistoksilla nuorempien ikäryhmien rokotemarkkinoilla.

Strategiaan kuuluu haavoittuvimpien saalistaminen ja se tulee selkeästi ilmi Pfizerin uudesta mainosvideosta, jossa lääkejätti halpamaisesti ”Superheroes” -teemalla kiittää Covid19-rokotteen kliiniseen kokeeseen vapaaehtoisesti osallistuneita 5-11 -vuotiaita ja heidän perheitään siitä, että se on saanut käyttää pieniä lapsia koe-eläiminä.

Suomessa on noin 250 000 lasta, jotka kuuluvat 5–11 -vuotiaiden ikäryhmään.

Jotta Suomessa alettaisiin antaa koronarokotetta 5–11 -vuotiaille, täytyy ensi alkuun Euroopan lääkeviraston EMA:n antaa rokotteelle myyntilupa. 

Jos Euroopan lääkevirasto EMA hyväksyy myyntiluvan laajennuksen myös 5-11 -vuotiaiden ikäryhmään, sen jälkeen tarvitaan vielä kansallinen päätös. Suomessa kansallinen rokotusasiantuntijaryhmä KRAR arvioi hyödyt ja haitat ja tekee oman suosituksensa THL:lle.

”Tällä hetkellä KRAR (Kansallinen rokotusasiantuntijaryhmä), joka keskittyy lasten rokottamiseen ja tautitaakkaan, on jo mietinnössään kohtuullisen pitkällä. Toivoisin, että se valmistuu marras-joulukuun vaihteessa”, THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek hehkuttaa MTV Uutisten haastattelussa 26.10.2021. 

THL puolestaan antaa sitten oman lausuntonsa sosiaali- ja terveysministeriölle ja STM esittää lasten rokotusten aloittamista valtioneuvostolle, joka päättää asian.

”Rokotusten toteuttamisessa todennäköisesti kouluterveydenhuolto olisi keskeisessä roolissa, jolloin todennäköisesti puhutaan joko ihan syyslukukauden lopusta tai ehkä todennäköisemmin kevätlukukauden alusta”, Rämet kertoo.

THL:n Terveysturvallisuusosaston johtaja Mika Salminen on antanut hiljattain mahtipontisen haastattelun Ilta-Sanomille ja ”uuden arvion paluusta normaaliin elämään”.

”Uusi Normaali” on kuolemaan johtaviin sydän- ja aivovammoihin romahtavat terveet teini-ikäiset ja parikymppiset, kun CDC (Yhdysvaltain tautikeskus) panee täytäntöön kokeellisten rokotteiden piikittämisen 5-vuotiaille.

Tätä mieltä on Celeste McGovern 3.11.2021 julkaistussa LifeSiteNewsin artikkelissaan ”Todellinen pandemia on vasta alkamassa ja kyse on Covid-piikkien aiheuttamista sydänkohtauksista nuorilla”.

Erityisen kauhistuttava Instagram-postaus yli viikko sitten näyttää uuden globaalin todellisuutemme. 

Se on video, joka on otettu ruuhkaisella kadulla jossakin päin Israelia, jossa nuoren, teini-ikäiseltä tai ehkä noin parikymppiseltä näyttävän tytön silmät ovat kiinni, hänen päänsä on kallistunut taaksepäin ja toiselle puolelle, ja näyttää, ettei hän reagoi mihinkään, kun ensihoitajat kärräävät häntä vilkkaan jalankulkuliikenteen läpi. 

Kameran ulkopuolella mies väkijoukosta alkaa huutaa: ”Tämä on Pfizer! Tämä on Pfizer! Tämä on Pfizer!”

Celeste McGovern kiertelemättä toteaa: ”Tervetuloa ’Uusi Normaali’.” 

Toisaalta, jos tuo ilmaus on jonkun mielestä liioittelua, voi vilkaista ja miettiä seuraavia viime aikojen uutisotsikoita:

28-vuotias maajoukkuemies sai sydänpysähdyksen kesken ottelun   

Barcelonan tähtihankinta joutui sairaalaan – vaipui kesken ottelun nurmen pintaan      

Tanskalaisjalkapalloilija Christian Eriksenin lyyhistyminen kentän pintaan sydänpysähdyksen jälkeen säikäytti kotikatsojat ja EM-kisaturistit    

24-vuotias jääkiekkoilija kuoli: sydän pysähtyi ottelussa     

–  Mr. Olympia Shawn Rhoden, 46, on kuollut äkillisesti      

Hirvittävä tragedia: Kehonrakentajatähti kuoli äkillisesti vain 37 vuoden iässä     

12-vuotias skotlantilaistyttö kuoli äkillisesti aivoverenvuotoon   

– Kahdeksasluokkalainen romahti liikuntatunnilla ja kuoli sydänvaivoihin San Diegossa   

”Terve ja aktiivinen” 14-vuotias tyttö Gold Coastista sai sydänkohtauksen jalkapallokentällä   

18-vuotias italialaistyttö kuoli  Covid-rokotteen jälkeen – Aivokirurgi sanoo, että hän ei ole koskaan nähnyt niin ”laajoja ja vakavia” verihyytymiä    

21-vuotias yliopisto-opiskelija joutui sairaalaan Covid-piikin aiheuttaman sydänlihastulehduksen vuoksi     

Nuori mies lyyhistyi aivoverenvuotoon Edmontonissa

16-vuotiaan sydän petti pelin aikana Ranskassa  

New Jerseyn rugbynpelaaja kaatui polvilleen ja sai sydänkohtauksen kentällä  

Lista voisi jatkua valitettavasti loputtomiin, mutta ei ole vaikea arvata, etteikö jokainen näistä olisi saanut Covid-rokotteen.  

”On aika varmaa, että he kaikki ovat saaneet ainakin yhden annoksen kokeellista Covid-19-rokotetta, sillä todennäköisyys saada lapsena tai nuorena sydänkohtaus tai aivoverenvuoto on hyvin vähäinen – paitsi tietenkin silloin, kun on saanut ’verihyytymärokotteen’ – kuten niitä on alettu nimittää”, Celeste McGovern kirjoittaa.

Ei voi välttyä ajattelemasta, että nämä nuorehkot uhrit edustavat traagisia tilastoja maailmanlaajuisesta ilmiöstä, joka on alkanut juuri nyt ilmetä. 

Se on tullut ilmi esimerkiksi Intiassa, missä Hindu Times raportoi nuorten sydänkohtausten olevan lisääntymässä. Artikkelissa viitataan julkkis Puneeth Rajkumariin, joka kuoli äskettäin sydänkohtaukseen 46-vuotiaana. Ensimmäinen merkki oli äkillinen rintakipu kuntosalilla. Media ei kuitenkaan kerro, että ”joogan harjoittaja ja vahva terveellisten elämäntapojen puolestapuhuja” sai ensimmäisen kokeellisen Covid-rokotuksensa huhtikuussa 2021, mutta hän oli itse twiitannut siitä.

Tätä tapahtuu niin ikään Kanadassa, jossa kansanterveyslaitos raportoi  1 012 vahvistetusta sydänlihastulehdustapauksesta (29.10.2021), joka voi johtaa sydänkohtaukseen rokotetuissa heidän ollessaan keskimäärin 27-vuotiaita –- ilmoitusten määrä on suurempi kuin mitä olisi odotettavissa normaalisti kyseisessä ikäryhmässä.

Niin käy myöskin Skotlannissa, jossa valtimotukkeutumien aiheuttamien sydänkohtausten määrän ”arvoituksellinen lisääntyminen” on saanut kansanterveyden asiantuntijat sanomaan olevansa ”ymmällään”.

Viimeaikaiset kuolleisuustiedot Englannista ja Walesista ovat yhtä ”hämmentäviä”.

”Mutta vain kansanterveysasiantuntijalle, joka ei voi ottaa huomioon analyysissään  voimakkaasti immuunivastetta muuntavaa uudenlaista injektiota, kokeellista geenimuunneltua, piikkejä tuottavaa rokotetta”, Celeste McGovern huomauttaa.

Iso-Britannian suurimman riippumattomia virallisia tilastoja tuottavan, kansallisen tilastokeskuksen tiedot osoittavat, että nuoria, erityisesti 15–19 -vuotiaita, on kuollut viime aikoina huomattavasti enemmän, ja ylimääräisten kuolemantapausten määrä oli 16–47 prosenttia odotettua korkeammalla vuoden 2021 toukokuun ja syyskuun välisenä aikana –  eikä Covid-19 -tauti ole siihen syy.

Niille, jotka ovat huolissaan Covid-viruksen aiheuttamasta sairaaloiden ylikuormittumisesta, kerrottakoon, että rokotteen haittatapahtumien raportointijärjestelmän (Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS) tietojen perusteella Yhdysvalloissa sairaalahoitoa tarvitsevia Covid-rokotteen saaneita alle 24-vuotiaita oli 29. lokakuuta 20121 mennessä 5 015, 25-50 -vuotiaita 16 640. Sydänkohtauksiksi luokiteltuja tapauksia oli 12-29 -vuotiaissa 305. Covid-rokotteesta aiheutuneista sydänlihas- ja sydänpussintulehdustapauksista tehdyt ilmoitukset 12-32 -vuotiailla muodostivat noin kolmanneksen kaikista ikäryhmistä.  

6–17-vuotiailla lapsilla (lähinnä vain 12–17-vuotiailla, koska viisivuotiaiden rokotukset vasta alkavat) oli raportoitu jo 26 608 Covid-rokotteen jälkeistä haittatapahtumaa 22. lokakuuta 2021 mennessä. 

Nämä eivät ole vain ”käsivarren kipeytymistä pistoskohdassa” ja ”lievää lämmönnousua”, kuten esimerkiksi valtamediat Yle ja CNN  antavat ymmärtää. 

Heidän joukossaan on 1 689 alaikäistä, jotka tarvitsivat sairaalahoitoa (esim. 754 hengenvaaralliseen sydänlihastulehdukseen ja sydänpussintulehdukseen – teini-ikäisillä!). 

Heihin lukeutuu 321 muuta nuorta, jotka ovat kärsineet hengenvaarallisista haittavaikutuksista (kuten anafylaktinen shokki) ja 163 nuorelle jäi pysyviä eli elinikäisiä ja elämää muuttavia vammoja, esimerkiksi halvaus ja neurologiset häiriöt

Heihin sisältyy myös 38 lasta, jotka kuolivat saatuaan yhden valtavia voittoja käärivän     lääketeollisuuden ”uudenlaisista”, hätäilemällä tehdyistä kokeellisista rokotteista.

Muistettakoon, että alle 18-vuotiaiden lasten Covid-19- infektiokuolleisuus on 0,00002 eli periaatteessa nolla. Alle 50-vuotiailla se on 0,0005 (se on kolme nollaa).

Kuuden kuukauden aikana, kun vain osa lapsista (yli 12-vuotiaat) on rokotettu Covid-virusta vastaan, pelkästään uusia sydänsairaustapauksia on havaittu 754 ja yli 200 pysyvästi vammautunutta ja kuollutta lasta. Puhumattakaan tuhansista muista tapauksista. 

Tässä kohtaa on myös pakko toistaa niille, jotka oikeutetusti karsastavat VAERS-tietojen käyttöä indikaattorina, että VAERS-tietojen onkin selvästi osoitettu sisältävän vain yhden sadasta rokotteen todellisesta määrästä sivuvaikutuksia eli vain noin 1 % kaikista haittavaikutuksista tulee yleensäkään tilastoihin.

Se tarkoittaa siis VAERS-raporttien olevan vain ”jäävuoren huippu” siitä, että jotain on menosaa todella vikaan. Voi huoletta lisätä nollan tai kaksi lukuihin ja silloin vasta ollaan lähempänä totuutta.

Mitä ei raportoida, on se, että vaikka Covid-kuolemien määrä on suurelta osin rajoittunut vanhuksiin, ja suurin osa kuolleista on yli 70-vuotiaita, juuri nuoret kärsivät eniten rokotevammoista. 

Maailman terveysjärjestön (WHO) julkisesti saatavilla olevan lääkkeiden mahdollisista haittavaikutuksista kirjaavan tietokannan, VigiAccessin mukaan tähän mennessä yli 2,4 miljoonasta rokotevammasta 41 prosenttia on alle 44-vuotiaiden joukossa ja vain kuusi prosenttia on yli 75-vuotiailla.

Voi olla, että monet nuorilla ilmenevät poikkeavat signaalit sivuutetaan vanhoilla heidän ikänsä vuoksi. 

Tavallisesti kuukausia sairaala- ja lääkehoitoa vaativia sydänlihastulehdus/sydänpussintulehdus -tapauksia VAERS raportoi 18–29 -vuotiailla 1 925 ja 12–17 -vuotiailla 754. 

Signaali tästä ongelmasta tunnistettiin suhteellisen varhain, koska nuorten yhtäkkiset sydänlihastulehdukset ja sydänkohtaukset ovat niin harvinaisia.

Tämänhetkinen Covid-rokotteesta aiheutunut sydänlihastulehdus/sydänpussintulehdus -tapausten määrä VAERSissa on 9 813: 7 256 Pfizer-, 2 368 Moderna- ja 189 Johnson & Johnson -rokotteesta.

On erikoista, että siitä huolimatta FDA tarkastelee vain Modernan rokotetta sen sydänlihastulehdusriskin vuoksi.

”Lisää tähän nolla saadaksesi varovainen arvio todellisesta ongelmasta, ja saat yli 90 000 rokotteen aiheuttamaa tulehduksellista sydänsairautta”, Celeste McGovern huomauttaa ja lisää, että kokonaiskuvassa tulisi huomioida näiden ”tapausten” olevan oikeita nuoria ihmisiä, joiden elämä on mennyt täysin raiteiltaan eivätkä he todennäköisesti toivu niin nopeasti kuin jos olisivat sairastaneet koronaviruksen.

Cienna Knowles on tästä hyvä esimerkki. 

19-vuotias tyttö ilmoitti sairaalasängystään Australiasta, että hän oli ottanut toisen Pfizerin mRNA-pistoksensa 21. lokakuuta 2021, koska hänelle käytännössä sanottiin ”ei piikkiä, ei työtä”. Nyt hän ei voi kilpailla hevostensa kanssa, eikä mennä minnekään.

”Olet itsekäs, jos et ota sitä” on valtamedian viesti, jota Knowlesille ja miljoonille teini-ikäisille ympäri maailmaa päivittäin rummutetaan. 

Nyt kuitenkin tällä lupaavalla teiniratsastajatytöllä, jolla oli koko elämä edessään ja joka yritti tehdä ”oikein” ja joka ei ollut koskaan viettänyt päivääkään sairaalassa elämässään, on diagnosoitu veritulppia keuhkoissa, vatsassa ja jaloissa. Hänen tulevaisuuden näkymänsä ammattiratsastukseen ovat toistaiseksi mennyttä.

Yliopiston koripalloilija Everest Romney, 17, sai ensimmäisen Pfizer-piikkinsä 21. huhtikuuta 2021 voidakseen jatkaa pelaamista. Hänen päänsärkynsä alkoivat seuraavana päivänä, ja lääkärit toistuvasti vähättelivät hänen ongelmaansa, kunnes yhdeksän päivää myöhemmin hänen äitinsä vaati, että hänen päänsä tarkistettaisiin ja he havaitsivat verihyytymiä hänen aivoissaan ja kaulalaskimossaan.

Daniel Shep ja hänen tyttöystävänsä – urheilullinen pariskunta – saivat molemmat sydänkomplikaatioita otettuaan Covid-rokotteet syyskuussa. Shepillä ilmeni voimakasta rintakipua kolme viikkoa toisen annoksen jälkeen ja hän joutui sairaalaan hengenvaarallisen sydänpussintulehduksen vuoksi.  Häntä on käsketty olemaan harjoittelematta 6-12 kuukauteen ja hänelle määrättiin pussillinen lääkkeitä. 

Hänen tyttöystävällään diagnosoitiin sydänlihastulehdus. 

Daniel sanoo, että kyseisen sairaalan kardiologi kertoi heidän saavan päivässä 30–40 Pfizer-rokotteesta tullutta sydänlihastulehdustapausta, jotka koskevat nuoria miehiä.

Daniel oli niin huolissaan näistä luvuista, että hän soitti kaikille ystävilleen varoittaakseen. Samana päivänä hänen serkullaan myös vahvistettiin rokotteesta aiheutunut sydänpussintulehdus.  

Celeste McGovernin mielestä tällaisten tarinoiden kuuleminen ja tuhansien nuoria käsittelevien VAERS-raporttien läpilukeminen on raastavaa, ja hän katsookin, että sen pitäisi myös ”olla pakollista valtamedian toimittajille ja sisältyä heidän päivittäisiin Covid-päivityksiinsä”.

Myös jokainen ”kansanterveysasiantuntija”, poliitikko ja koulun hallintovirkamies, joka painostaa kokeellisia rokotteita kouluissa oleville lapsille, tulisi hänen mukaansa vilkaista niitä.

”Jokaisen suuriin ikäluokkaan kuuluvan henkilön, joka syyttää lapsia koronainfektioiden levittämisestä, joilta heidän rokotteensa ei edes suojaa heitä ja joita he voivat levittää itse; ja jokaisen vanhemman, joka into piukeena uskoo rokotteita sysäävien lääkejättien lupauksen palauttaa heidän lastensa elämän normaaliksi”, Celeste McGovern luettelee.

McGovern pohtii, mitä on odotettavissa ja nostaa esille neljä- ja viisivuotiaat sisarukset.

Sisarukset rokotettiin äskettäin vahingossa Pfizerin Covid -piikillä Walgreenin apteekissa Indianassa. Kumpikin sai aikuisen annoksen Covid-rokotteita influenssarokotteen sijaan. 4-vuotias Lukas alkoi voida huonosti ennen kuin hän edes ehti kotiin. Hän ja hänen 5-vuotias siskonsa Sophia saivat päänsäryn, pahoinvoinnin, yskän ja kuumeen ohella sydämentykytystä ja verenpaine nousi, ja he ovat nyt lasten sydänsairauksiin erikoistuneen lääkärin hoidettavana. 

”Suuri annos tai ei, tämä tapaus ei tiedä hyvää immuunijärjestelmälle ja lasten sukupolven terveydelle, kun heidät uhrataan laajamittaiseen lääketeollisuuden kokeeseen”, Celeste McGovern alleviivaa.

Kun rokotteiden piikittäminen alle viisivuotiaille lapsille alkaa, ei ole vaikea kuvitella tulevaisuutta VAERS-raporttien, tapaustutkimusten ja uutisten valtavasta ryöpystä, joissa kerrotaan pienistä viisi-, kuusi- ja seitsemänvuotiaista lapsista, jotka saavat yhtäkkiä sydänkohtauksia leikkipuistoissa ja vaipuvat maahan aivoverenvuotojen ja veritulppien rampauttamina.  

”Alkaako Covid-narratiivin vangitsema yleisö sitten vihdoin tajuta, että elämä Covid-rokotteiden myötä ei tule koskaan olemaan normaalia?” Celeste McGovern peräänkuuluttaa.

LÄHDE: OikeaMedia/Tytti Salenius 10.11.2021


Saksalainen europarlamentaarikko: ”Ette koskaan voi pakottaa minua ottamaan koronarokotetta!”

”Tämä on ensimmäinen askel kohti Kiinasta tuttua sietämätöntä yhteiskunnallista pisteytysjärjestelmää”

Artikkeliin liittyvä kuva
Artikkeliin liittyvä kuva

Saksalainen Euroopan parlamentin jäsen vakuuttaa menevänsä mieluummin vaikka vankilaan kuin ottavansa Covid-piikin, uutisoi LifeSiteNews

Saksalaisen Vaihtoehto Saksalle -puolueen (Alternative für Deutschland, AFD)  jäsen Christine Anderson uhmasi arkailematta Euroopan ja Saksan hallituksia tiedotustilaisuudessa EU-parlamentissa viime viikolla Strasbourgissa.  

”Uskallan vastustaa Euroopan komissiota ja Saksan hallitusta.  

Pistäkää minut vankilaan, laittakaa lukkojen taakse ja heittäkää avainkin pois minun puolestani, mutta ette koskaan voi pakottaa minua ottamaan rokotetta, jos minä vapaana kansalaisena päätän, että minua ei rokoteta.” 

Lehdistötilaisuudessa pidetyssä voimakkaassa puheessa Anderson puolustautui Covid-rokotepakkoja ja digitaalista, niin kutsuttua ”vihreää passia” vastaan ​​kolmen samanmielisen Euroopan parlamentin jäsenen kanssa. 

Hän pitää pakollista ”vihreää passia” EU:n kansalaisten perusoikeuksien loukkauksena. 

”Digitaalisen vihreän sertifikaatin (EU:n digitaalinen koronatodistus)  pakollinen käyttö horjuttaa kaikkea sitä, mitä eurooppalaiset edustavat”, Anderson selvensi.  

”Se loukkaa perustuslain takaamia perusoikeuksia, ja tämä on ensimmäinen askel kohti Kiinasta tuttua sietämätöntä yhteiskunnallista pisteytysjärjestelmää.  

En tule koskaan puolustamaan tätä. En ikinä hyväksy tällaista.”  

Vihreän passin avulla osoitetaan, että henkilö on joko täysin rokotettu tai äskettäin parantunut Covid-19 -taudista. 

Anderson paheksui rokotepassin puolesta äänestäneitä Euroopan parlamentin jäseniä.

Hän korosti itse äänestäneensä digitaalista vihreää sertifikaattia vastaan jo ​​huhtikuussa.  

”Ikävä kyllä se kuitenkin hyväksyttiin. Tämä vain osoittaa sen, että ainoastaan pieni osa Euroopan parlamentin jäsenistä todella puolustaa eurooppalaisia ​​arvoja”, hän pahoitteli.  

”Enemmistö Euroopan parlamentin jäsenistä, joistakin minulle tuntemattomista syistä, ilmeisesti kannattaa kansalaisten sortamista ja väittää häpeällisesti tekevänsä sen kansan parhaaksi.” 

Christine Anderson peräänkuulutti, että ”ei koskaan pidä ottaa täydestä mitään, mitä hallitus sanoo, [ja täytyy] aina kyseenalaistaa kaikkea, mitä mikä tahansa hallitus tekee tai jättää tekemättä”. 

Hän kehotti ihmisiä haastamaan hallitukset, jotka väittävät toimivansa yhteiseksi hyväksi.

”Etsi aina taka-ajatuksia ja kysy joka kerta, kuka hyötyy”, hän rohkaisi.  

Ihmisiin kohdistettu äärimmäinen painostus ottaa Covid-rokote on mennyt hänen mukaansa niin pitkälle, että jotkut on käytännössä pakotettu tottelemaan, ja se on todiste siitä, että pelissä on taloudelliset edut, ei yhteinen hyvä.  

”Aina kun poliittinen eliitti ajaa agendaansa näin kovasti ja turvautuu kiristykseen ja manipulointiin saadakseen haluamansa, voit melkein aina olla varma, [että] sinun etusi ei todellakaan ole heidän keskiössään”, Vaihtoehto Saksalle -puolueen jäsen Christine Anderson huomautti. 

”Ainoa asia, joka tämän rokotteen osalta on varmaa, on miljardit dollarit lääkeyhtiöiden taskuihin”, hän sanoi muistutettuaan, ettei rokote anna immunitettia ihmisille virusta vastaan eikä estä heitä levittämästä sitä.   

Anderson ilmaisi myös huolestuneisuutensa itse rokotuksista ja viittasi ”mahdollisiin pitkäaikaisiin sivuvaikutuksiin, joista toistaiseksi emme tiedä mitään”. 

Anderson kritisoi niin ikään hätäisyyttä rokotteiden valmistuksessa ja niiden määräämisessä koko väestölle.

Hän alleviivasi, ettei aio ottaa Covid-piikkiä.  

”Mitä minuun tulee, minua ei rokoteta millään, mitä ei ole kunnolla tutkittu ja testattu, eikä ole osoittanut vankkaa tieteellistä näyttöä siitä, että hyödyt ovat suuremmat kuin itse taudin aiheuttamat riskit.”  

”Minusta ei tehdä pelkkää koekaniinia kokeellisella rokotteella, enkä varmasti tule ottamaan rokotusta sen vuoksi, että hallitukseni käskee ja kiitokseksi lupaa antaa minulle vapauden”, hän lisäsi.  

Valtavirran sanomalehti EU Observer,  joka tarjoaa sekä päivittäisiä raportteja että perusteellista tietoa Euroopan unioniin liittyvistä kansainvälisistä asioista, on syyttänyt   Andersonia ja hänen kollegojaan ”pelottelukeinojen” käyttämisestä, ”väärän tiedon” levittämisestä ja Covid-rokotteisiin liittyvien ”valheellisten väitteiden” esittämisestä, vaikka itse asiassa mikään heidän lausunnoissaan ei ole ristiriidassa saatavilla olevien rokotteita koskevien tietojen kanssa.   

Anderson puolusti voimakkaasti omaa vapauttaan Euroopan parlamentissa julistaessaan rohkeasti, että ”kukaan ei anna minulle vapautta, koska olen vapaa ihminen”.  

Myös kolme muuta lehdistötilaisuudessa läsnä ollutta Euroopan parlamentin jäsentä puhui parlamentille ja esitti samanlaisia ​​ajatuksia.  

Eräs merkittävä huomautus tuli italialaiselta lakimieheltä ja Euroopan parlamentin jäseneltä, Francesca Donatolta, jonka mukaan vihreä passi ”loukkaa EU:n perusoikeuskirjassa vahvistettuja ihmisoikeuksia”. 

Anderson, Donato ja Euroopan parlamentin jäsenet Kroatiasta (Ivan Vilibor Sinčić ) sekä Romaniasta (Cristian Terheş) olivat yhdistäneet upeasti voimansa jo viikkoa aiemmin 20. lokakuuta 2021 pidetyssä lehdistötilaisuudessa, jonka nimi oli ”Perusoikeuksien puolustaminen vastustamalla digitaalisen vihreän sertifikaatin väärinkäyttöä”. 

Myös siitä uutisoi LifeSiteNews.

LÄHDE: OikeaMedia/Tytti Salenius 06.11.2021