– seuraa lopun ajan aiheita

Vasemmiston antikristilliset asenteet

Sri Lankan tapahtumien kommentointi paljastaa vasemmiston antikristilliset asenteet

LÄHDE: OikeaMedia/Jukka Rahkonen 24.04.2019

”He eivät yksinkertaisesti kykene osoittamaan myötätuntoa kristityille. He eivät todella pysty siihen.”

Artikkeliin liittyvä kuva
Artikkeliin liittyvä kuva

Pääsiäissunnuntaina islamilaiset itsemurhapommittajat räjäyttivät pomminsa kolmessa kirkossa ja kolmessa hotellissa Sri Lankassa, tappaen yli 300 ja haavoittaen yli 500 paikallista kristittyä sekä länsimaalaista turistia.

Vaikka näiden hirvittävien veritekojen kohteena olivat nimenomaan kristityt, monet länsimaiset huippupoliitikot lähettivät hyvin omituisesti sanoitettuja viestejä, joissa he kieltäytyivät huomioimasta ja lausumasta ääneen, että kohteena olivat juuri kristityt.  He käyttivät ilmaisua ”pääsiäisen viettäjät.”

Entinen Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama kirjoitti, “Hyökkäykset turisteja ja pääsiäisen viettäjiä kohtaan Sri Lankassa ovat hyökkäys ihmisyyttä vastaan.”

Entinen presidenttiehdokas Hillary Clinton ilmaisi myös myötätuntonsa kaikille pääsiäisen viettäjille twiittaamalla, “Tänä useiden uskontojen pyhänä viikonloppuna, meidän tulee seistä yhtenä rintamana vihaa ja väkivaltaa vastaan. Rukoilen kaikkien niiden puolesta, joita tämän päivän kauhea hyökkäys pääsiäisen viettäjiä ja matkailijoita kohtaan Sri Lankassa kosketti.”

Jared Polis, ensimmäinen LGBT kuvernööri Coloradossa, toi esiin huolensa Sri Lankan ”pääsiäisen viettäjistä” kirjoittamalla twitter-sivulleen “Sydäntäsärkevää lukea iskuista turisteja ja pääsiäisen viettäjiä kohtaan. Colorado on Sri Lankan ihmisten rinnalla tänä traagisena päivänä ja me suremme näiden väkivallan tekojen uhreiksi joutuneita.”

“He eivät yksinkertaisesti kykene osoittamaan myötätuntoa kristityille”

American Conservativen kirjoituksessa, Rod Dreher kirjoittaa, “En usko että  ‘pääsiäisen viettäjät’ ilmauksen tarkoitus oli halventaa ketään.  Mutta se on todella mielenkiintoista kuinka mahdotonta monille näistä liberaaleista on sanoa tai kirjoittaa sanaa ’kristitty’ tai ’Jeesus’”

Dreher kiinnittää huomion Washington Postin artikkeliin, jossa annetaan ymmärtää, että vain euroopan oikeistopopulistit kuten Marine LePen sekä yhdysvaltalaiset konservatiivit uskovat, että isku kohdistui juuri kristittyihin, maailman eniten vainottuun ryhmään.

Artikkelissa, joka on otsikoitu “Kristinusko hyökkäyksen kohteena? Sri Lankan kirkkopommitukset nostavat ääri-oikeiston suuttumusta lännessä”, kirjoittajat Adam Taylor ja Rick Noack kirjoittavat, että veriteko oli “joillekin … lisätodiste siitä, että kristityt ovat hyökkäyksen ja vainon kohteena.”

Joillekin” tarkoittaa Taylorille ja Noackille Le Peniä, Saksan “ääri-oikeistolaista” AfD puoluetta, nimettömiä “ääri-oikeistoryhmiä”, brittijournalistia “ja provosoijaa” Katie Hopkinsia, ja tietysti kaikkia Trumpin tukijoita, jotka kirjoittelevat Redditissä.

“Kun tällaisia Sri Lankan kaltaisia iskuja tapahtuu, ensimmäinen asia jota useimmat amerikkalaiset ja brittiläiset toimittajat ajattelevat, on ’voi sentään, tämä aiheuttaa taas lisääntyvää islamofobiaa’”, Dreher kirjoittaa.

“He eivät yksinkertaisesti kykene osoittamaan myötätuntoa kristityille. He eivät todella pysty siihen. Kyllä, ne kuolleet Sri Lankalaiset saattoivat olla katolisia, jotka asuvat maapallon toisella puolella ja kyllä, heillä voi olla paikalliset sukujuuret 1500-luvulle saakka, mutta syvällä sisimmässään, kun toimittajat miettivät näitä kristittyjä, he näkevät heidät MAGA-hatut päässä kantamassa näkymätöntä konttia täynnä etuoikeutta.”

Suomalaisessa Talouselämän artikkelissa kehdattiin jopa esittää, että iskut olisivat olleet suora ja väistämätön seuraus muslimivastaisuuden kasvamisesta. Eli artikkelissa haettiin epäsuorasti oikeutusta tapahtuneelle: jos muslimivastainen ilmapiiri nousee, niin onko sitten mikään ihme että tällaista tapahtuu.

Kristityt ovat maailman vainotuin ryhmä nykyään”

“On erittäin perusteellisesti ja luotettavasti dokumentoitua, että kristityt ovat kaikkein vainotuin ryhmä maailmassa nykyään. Nyt on jokaisen valtion otettava konkreettisia askelia vainottujen vähemmistöjen kuten kristittyjen suojelemiseksi omilla alueillaan – ja lopetettava vainot ja teurastus.”, Dreher kirjoittaa artikkelinsa lopussa.
Kristittyjen vainoista tiedottaa muun muassa Open Doors -järjestö.

”Ainakin 73 maassa vainotaan kristittyjä. Noin 245 miljoonaa kristittyä kokee vakavaa vainoa.
Yli 4136 ihmistä kuoli uskonsa tähden vuonna 2018″, kirjoittaa Open Doors sivuillaan.

Lähde: LifeSiteNews