– seuraa lopun ajan aiheita

Ilmastonmuutos etenee?

Ilmastonmuutosteoreetikkojen mukaan ilmastonmuutos lisää sään ääri-ilmiöitä

Ilmastonmuutosteoreetikkojen mukaan ilmastonmuutos lisää sään ääri-ilmiöitä. Ja kyllä sääennustukset todella kertovat kummallisia asioita. Viime talvena oli lunta runsaasti Etelä-Suomea myöten. Nyt sääennustukset kertovat, että edessä on taas kylmä kausi, joka tuo runsaasti lunta koko Suomeen, myös etelään.

Kun Suomessa lumi ja pakkanen talvella ovat ilmeisestikin sään ääri-ilmiöitä, tämäkin kertonee ilmaston lämpenemisestä hiilidioksidipäästöjen vuoksi. Nyt on siis Suomessa oltava solidaarisia kaikkia maailman maita kohtaan ja kenenkään ei pidä sytyttää uunia tai takkaa, jotta ei tulisi hiilidioksidipäästöjä, jotka aiheuttavat ilmaston lämpenemistä.

Tilanteen pahenemisesta kertovat myös uutiset Grönlannin jäätiköiltä. Talven tultua jäätiköt yleensä kääntyvät kasvuun kesän sulamisen jälkeen. Nyt kuitenkin jäätiköiden kasvuvauhti on suurempi kuin normaalisti eli taas sään ääri-ilmiö.

Toki joku voi väittää vastaan kertomalla, että nyt on auringonpilkkuminimi, jolloin auringon teho on pienimmillään ja se saattaa vaikuttaa säähän. Se ei tietenkään ole mahdollista, vaan maapallon sään ja ilmaston kehityksen määrää se n. 4% osuus mapallon hiilidioksidipäästöistä, joka on ihmisen aiheuttamaa.

Lopulta raha ratkaisee totuuden…

LÄHDE: OikeaMedia/blogi/Olli Pusa 26.11.2021