Itsetuhoinen pääkaupunkiseutu

Onko pääkaupunkiseutu Suomen itsetuhoisimpien kansalaisten asuinalue?

Tuoreimpien mielipidetiedustelujen (gallupit), edellisten kuntavaalien (2017) ja pääkaupunkiseudun (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen) valtuustojen koostumuksen perusteella vaikuttaa siltä, että alueella asuvia etnisiä suomalaisia

1) ei liiemmin kiinnosta, mihin heidän kerryttämänsä verot kuluvat

2) ei haittaa, vaikka heidän suosimansa puolueet edistävät turvattomuutta lisäävää politiikkaa.

Kauniaista lukuun ottamatta muissa pääkaupunkiseudun kunnissa suurimmat valtuustoryhmät ovat kokoomuksella, sdp:llä ja vihreillä. Helsingissä ja Espoossa kaksi suurinta ovat kokoomus ja vihreät tässä järjestyksessä, Vantaalla ykköspaikkaa pitää sdp, jolla on yksi valtuutettu enemmän kuin kakkosena olevalla kokoomuksella.

Kaikki edellä mainitut puolueet, kokoomus, sdp ja vihreät, ovat haitallisen maahanmuuton takuuvarmoja edistäjiä, jonka lisäksi kokoomus ja vihreät ovat avoimesti Suomen itsenäisyyttä vastustavia pyrkiessään edistämään vallan siirtoa Brysseliin (liittovaltio).

Toki sdp kannattaa myös liittovaltiota, mutta tekee työtään ”sammutetuin lyhdyin” ja kiistää aina tarpeen tullen edistävänsä liittovaltiokehitystä. Viimeisimmän näytteen kaksinaamaisuudesta sdp antoi EU:n elpymispaketista käydyn keskustelun yhteydessä, jolloin demarijohto kiisti itsestään selvyyden, jonka mukaan nykyisen kaltainen elpymispaketti muuttaa ratkaisevasti EU:n luonnetta tehden siitä yhteisvastuu- ja velkaunionin, jollaista siitä ei pitänyt kansainvälisten sopimusten mukaan koskaan tulla.

Voiko suomalaisten äänestyskäyttäytymisestä tehdä johtopäätöksen, jonka mukaan pääkaupunkiseudun etnisten suomalaisten elintaso on noussut niin korkealle tasolle, että hyvinvoinnin mukanaan tuoma älyllinen laiskuus on johtanut piittaamattomaan asenteeseen? Piittaamattomuus ilmenee esimerkiksi EU-sopimusten rikkomisen (no bail out) sekä oman maan itsenäisyyden ja kansakunnan itsenäisen päätösvallan vähättelynä (liittovaltiopuolueiden kannattaminen).

Pääkaupunkiseudun suomalaisten poliittinen käyttäytyminen nousi jälleen kerran mieleen, kun luin MTV:n sivuilta ulkomaalaismiesten muodostamasta joukosta, joka on pahoinpidellyt ja ryöstänyt ihmisiä Helsingin Pikku Huopalahdessa.

Väkivaltainen jengi on käyttänyt pahoinpitelyyn paitsi käsiään ja jalkojaan, myös pesäpallomailoja ja puukkoa. Poliisin pidättäessä joukkion, löytyi heidän autoistaan pesäpallomailojen ja teräaseiden (esim. puukko) lisäksi viidakkoveitsiä ja ampuma-ase.

MTV:n artikkelissa kerrotaan, että suurin osa tekijöistä on somalitaustaisia, toisin sanoen etnisiä somaleja, ei etnisiä suomalaisia. Yhdelläkään kiinni otetulla ja sittemmin vangituksi tulleella ei ole suomalaista nimeä.

Iltasanomat, Yle ja Helsingin Sanomat ovat raportoineet tapauksesta, mutta jättävät kertomatta, että tekijät ovat ulkomaalaistaustaisia.

Helsingin Sanomien, Iltasanomien ja Ylen artikkelien mukaan tekijöinä on kymmenen noin 20 – 25 –vuotiasta MIESTÄ.

Suojelevatko mediat somaleja vai pelätäänkö niiden toimituksissa rasismisyytöksiä? Kuinka monelle kansalaiselle jää Ylen, HS:n ja Iltasanomien artikkelien perusteella käsitys, jonka mukaan MIEHILLÄ tarkoitetaan valkoihoisia etnisesti suomalaisia miehiä?

Kuten muistetaan, Britanniassa viranomaiset vaikenivat rasismisyytösten pelossa vuosien ajan satoja tyttöjä, poikia ja naisia koskeneista grooming-vyyhdeistä, joista kirjoitin helmikuussa 2019 laajemmin kuin yksikään suomalainen media on koskaan tehnyt.

Nostin Britanniassa useilla paikkakunnilla esiintynyttä ja yhä esiintyvää grooming-aihetta esiin siksi, koska Helsingin Sanomat kirjoitti siitä erittäin vaillinaisen ja virheitä sisällään pitäneen artikkelin.

Tämä päivän Britanniasta löytyy jo useita valtamedioita, jotka raportoivat avoimesti maahanmuuton ja monikultturismin tuomista ongelmista. Suomi sen sijaan tulee tässä(kin) suhteessa jälkijunassa noudattaen median osalta pääsääntöisesti niin sanottua neuvostoliittolaista tiedotusmallia, jossa johtavien poliitikkojen puheille ja päätöksille sekä valtamedian uutisoinnin uskottavuudelle haittaa tekevistä tosiasioista vaietaan. Kuten tiedetään, useimpien Suomen poliittisten johtajien ja valtamedian edustajien mielestä [haitallinen] maahanmuutto edustaa rikkautta ja voimavaraa.

Onneksi suomalaisilla on useita vaihtoehtomedioita, joita edustava PT-media ei ujostele tosiasioiden kertomisen kanssa, seuraavassa ote Pikku Huopalahden ryöstöstä ja väkivallasta kertovasta artikkelista

Helsingin käräjäoikeus on vanginnut teosta 1996 syntyneen … ”

[ Lista löytyy alkuperäisestä artikkelista. Taakkatoimitus ]

Miksi Pikku Huopalahden tapaus on ajankohtainen juuri nyt? Siksi, että vain muutama päivä takaperin Helsingin poliisin johdosta kerrottiin, ettei pääkaupunkiseudulla ole vaarallisia jengejä. Samaa mantraa on poliisin suunnasta kerrottu jo vuosien ajan, vaikka pääosin maahanmuuttajista muodostuneet jengit ovat viime vuosina kohdistaneet väkivaltaa ja ryöstöjä enimmäkseen valkoihoisia henkilöitä kohtaan.

Pikku Huopalahden tapaus on ajankohtainen myös siksi, että Suomessa järjestetään kesäkuussa kuntavaalit, joiden tuloksen perusteella määräytyy kaikissa Suomen kunnissa myös se, millaista väestöä kunnat pyrkivät houkuttelemaan asukkaikseen.

Tämä tarkoittaa, että Suomen eri hallitusten toteuttama maahanmuuttopolitiikka näkyy nyt ja tulevaisuudessa myös kuntatason politiikassa. Väitteet siitä, että maahanmuutolla ja kuntavaaleilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa, ovat silkkaa potaskaa ja propagandaa. Uutisoinnin perusteella tiedetään esimerkiksi se, että kokoomusjohtoinen Espoo on ajautunut pahaan velkakierteeseen, jonka syntymisessä noudatetulla maahanmuutto- ja ulkomaalaispolitiikalla on ollut suuri merkitys.

Helsinkiläisillä on varmasti hyvässä muistissa Kaivopihan kuolemaan johtanut törkeä pahoinpitely, jossa tummapintaiset nuoret hakkasivat suomalaisnuoren niin pahoin, että tämä menehtyi myöhemmin. Helsingin poliisi ei ole tähän päivään mennessä saanut syyllisiä kiinni. Poliisi vitkutteli tapaukseen liittyvien tunnistekuvien julkaisun suhteen ja nähtävästi kävi niin, että osa epäillyistä tekijöistä pääsi karkuteille eikä heidän olinpaikastaan ole varmaa tietoa.

Kummallista on, että poliisin rajalliseksi kerrottuja resursseja on riittänyt rasismi- ja äärioikeistojahtiin, mutta ei Kaivopihan tapauksen kaltaisiin tapauksiin.Helsingin käräjäoikeus on vanginnut teosta 1996 syntyneenKummallista on, että poliisin rajalliseksi kerrottuja resursseja on riittänyt rasismi- ja äärioikeistojahtiin, mutta ei Kaivopihan tapauksen kaltaisiin tapauksiin.

Kuten moni muistaa, poliisi tuhrasi suuren määrän resursseja etsiessään ja kuulustellessaan valkoiseen lakanaan pukeutunutta suomalaisnuorta syksyllä 2015. Poliitikot ja media näkivät lakanaan pukeutujassa merkkejä äärioikeiston noususta ja osa mediasta piti huolen, että Suomesta levisi maailmalle viesti, jonka mukaan maassa on Ku Klux Klanin kannattajia. Nuori mies tavoitettiin, mutta minkäänlaista syytettä häntä vastaan ei nostettu.

Saman syksyn aikana poliisin tiedotusosasto ja media pimittivät turvapaikanhakijoina Suomeen saapuneiden irakilaisten tekemiä seksuaalirikoksia niin pitkään, kunnes pääministeri Juha Sipilän kotikonnuilla Kempeleessä raiskattiin nuori tyttö afgaanipakolaisen toimesta.

Viime vuosina Suomessa ja muualla läntisessä maailmassa on kohistu vihapuheesta, joka väitteiden mukaan vaarantaa jopa demokratian. Suomen hallitus on jo ryhtynyt toimiin sananvapautta vastaan, joten tulevina aikoina saattaa entistä useampi kriittisesti maahanmuuttoon, monikultturismiin ja noudatettuun politiikkaan suhtautuva suomalainen saada kutsun kuulusteluun, jossa pyritään todistamaan henkilön harjoittaneen vihapuhetta.

Ja kuten haitallisen maahanmuuton suosimisen suhteen, sananvapauden kimpussa ovat innokkaimmin häärimässä nykyinen hallitus ja opposition kokoomus.

Suomen poliittiselta eliitiltä on tainnut unohtua totuus, jonka mukaan haukku ei tee haavaa toisin kuin fyysinen väkivalta, joka saattaa viedä hengen.

En vähättele kenenkään henkisiä kärsimyksiä, mutta joku tolkku ja priorisointi pitäisi olla rikollistenkin jahtaamisessa. Itse olen käsittänyt, että oikeus elämään on tärkein ihmisoikeus, mutta nähtävästi poliittisen eliitin piirissä ajatellaan toisin ja pidetään oletettua rasismia ja / tai loukkaavaa puhetta niin merkittävinä rikoksina, että niiden etsintään täytyy valjastaa merkittävä määrä poliiseja. Orwellismi on pop?

Olen useaan otteeseen pyytänyt median ja politiikan edustajia kirjaamaan julkisuuteen mitä he tarkoittavat rikkaudella ja voimavaralla erityisesti sen maahanmuuton suhteen, jota Suomeen saapuu Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta. Itse en keksi ainoatakaan syytä, miksi suomalaisten tulisi sietää talouden ja turvallisuuden kannalta erittäin haitalliseksi osoittautunutta politiikkaa.

Toisaalta voidaan sanoa, että esimerkiksi helsinkiläiset, vantaalaiset ja espoolaiset ovat saaneet vastaanottaa juuri sellaista maahanmuuttopolitiikkaa, jota enemmistö heistä on kaikissa vaaleissa tilannut.

Fakta on, että kokoomus, keskusta, sdp, rkp, vihreät ja vasemmistoliitto seisovat yhteisessä rintamassa nykyisen kaltaisen maahanmuuton takana.

Perussuomalaiset on ainoa selkeästi haitallista maahanmuuttoa vastustava puolue, kristillisdemokraatit hieman vaihtelevasti.

LiikeNytin linjasta ei voi sanoa mitään, mutta jotain sen periaatteista kertonee puolueen näkyvän hahmon Mikael Jungnerin kommentointi, jossa hän ylistää toistuvasti noudatettua politiikkaa ja toivoo Helsingin muuttuvan entistä maahanmuuttajavaltaisemmaksi kaupungiksi.

Kuten tekstin alussa totesin, vaikuttaa vahvasti siltä, että pääkaupunkiseudun asukkaiden enemmistöä eivät talouden ja turvallisuuden asiat tunnu liiemmin kiinnostavan. Jos ne kiinnostaisivat, eivät kai he luottaisi vaalista toiseen juuri niihin henkilöihin ja puolueisiin, jotka edistävät kehitystä, jonka myötä taloustilanne ja turvallisuus heikkenevät?

LÄHDE: OikeaMedia/blogi/Heikki Porkka 01.04.2021