– seuraa lopun ajan aiheita

Miksi Israel on kristityille tärkeä?

Muutama viikko sitten Israelissa syttyi sota. Hamasin yllätyshyökkäys on saanut Israelin vastatoimiin, jota koko maailma seuraa. Länsimaalaisten on vaikea nykyään ymmärtää Israelia. Monille kristityillekin Israelin tukeminen ei ole itsestäänselvyys.

Mitä Israelissa tapahtui muutama viikko sitten? Minkälaiseen tilanteeseen yllätyshyökkäys tuli? Mikä on Israelin maan historia? Onko kristillinen seurakunta uusi Israel? Muun muassa näistä kysymyksistä vierailin keskustelemassa Kujalla Podcastissa Heidi Martikaisen vieraana.

Voit katsella jakson alla olevasta YouTube linkistä.

LÄHDE: Patmos blogit/Pasi Turunen 01.11.2023

Patmos-blogilla kirjoittavat sitoutuvat Apostoliseen uskontunnustukseen. Muilta osin blogistien esittämät näkemykset ovat heidän omiaan, eivätkä välttämättä edusta Patmos Lähetyssäätiön kantaa.

INFO: Antisemitismi eli juutalaisvastaisuus tarkoittaa vihamielistä suhtautumista juutalaisiin joko heidän juutalaisen uskonsa tai kansallisuutensa vuoksi. Antisemitismi voi kohdistua juutalaisiin yksilöinä tai ryhmänä, ja se voi ilmetä esimerkiksi vihana, syrjintänä tai väkivaltana.