Hengenvaarallinen monikultturismi

Suomen kaikki eri hallitukset alkaneella vuosisadalla (2000 – luku) ovat pyrkineet edistämään monikultturismia. Millaiseen yhteiskuntaan kehitys johtaa, sitä voi tarkastella katsomalla naapurimaa Ruotsiin, joka on kaikkien eurooppalaisten valtioiden äiti, mitä tulee monikulttuurisuuden maaniseen edistämiseen.

Kuten koko maailma on havainnut, Ruotsi on tilannut sisäänsä Lähi-idän ja Afrikan monikultturismin tavoitteita edistämään.

Monikultturismi on ideologia, jonka myötä erilaisista kulttuuritaustoista, lähinnä islamilaisesta maailmasta ja Afrikasta houkutellut ihmismassat pyritään sopeuttamaan samalle alueelle länsimaiseen kulttuuriin ja sivistykseen tottuneiden ihmisten kanssa.

On monia tapoja tarkastella kuinka onnistuneesta projektista esimerkiksi Ruotsin kohdalla on kyse.

Ruotsi on raiskaustilastojen ylivoimainen ykkönen

Ruotsi on Euroopan ylivoimainen ykkönen raiskaustilastoissa, eikä epäiltyjen massiivinen enemmistö suinkaan koostu nimistä Sven, Åke ja Per, vaan pikemminkin islamin profeetan nimen eri versioista tai muista Lähi-idän tai Afrikan mieleen tuovista nimistä. Huomionarvoista on, että nykyisessä Ruotsissa myös yhä useampi mies joutuu raiskauksen uhriksi.

Tuttu juttu on lisäksi se, että autot ovat palaneet Ruotsissa varsin rutiininomaisesti jo vuosien ajan sitä tahtia, että Ruotsi lienee tällä hetkellä tämänkin tilaston Euroopan ykkönen.
Ranska on Ruotsin kova kilpailija, mutta jäänee asukasta kohti toteutuneissa autopaloissa kakkoseksi.

Tahallisesti sytytetyt koulupalot ovat myös laji, jossa Ruotsi on aivan maailman kärkeä, jollei peräti ykkönen. 

Neljänneksi ulkomaisten muuttajien tuomaksi ruotsalaisen yhteiskunnan värittäjäksi voidaan nostaa ampumistapaukset, joiden määrä on kasvanut vuosittain.

Vuonna 2018 Ruotsissa oli yli 300 ampumistapausta, joissa menehtyi 45 ja 135 haavoittui.
Vuonna 2017 ampumisten seurauksena kuoli 43 ihmistä, vuosina 2016 ja 2015 kumpanakin 28 ja niitä edeltävinä vuosina selkeästi vähemmän. 

Kuluvan vuoden 2019 ensimmäinen puolivuotistilasto kertoo, että välillä 1.1.2019 – 30.6.2019 Ruotsissa toteutui 182 ampumistapausta, joissa menehtyi 25 ihmistä.

Vastaavat luvut vuoden 2018 ensimmäiselle puoliskolle olivat 164 ja 30, toisin sanoen vuoden 2018 kuuden ensimmäisen kuukauden aikana ampumistapauksia oli himpun verran vähemmän, mutta kuolonuhreja enemmän.

Ruotsista voidaan hyvällä syyllä puhua sotatantereena varsinkin, kun katsotaan millä tahdilla siellä räjähtelee nykyisin.

Ruotsin yleisradion, SVT:n mukaan vuoden 2019 marraskuun loppuun mennessä erillisiä pommiräjäytyksiä, joko käsikranaateilla tai kotitekoisilla pommeilla tapahtuneita, oli toteutunut 236 kappaletta, kun koko viime vuoden (2018) määrä oli 162.

Vertailukohtina voi pitää vuosia 2012 (räjähdyksiä 0), 2014 (räjähdyksiä 12) ja 2016 (räjähdyksiä 34). Luvut vuosilta 2012, 2014 ja 2016 ovat peräisin Wikipedian artikkelista, joten niissä voi olla parin räjähdyksen heittoja vuotta kohti.

Heja Sverige – Allah rules!

Heja Sverige!! Monikulttuurisuus on tuonut ruotsalaiseen yhteiskuntaan säpinää ja värinää, joka on ollut täysin odotettavissa.
Kuten tunnettua, ihminen voi lähteä Lähi-idästä ja Afrikasta, mutta Lähi-itä ja Afrikka eivät usein lähde ihmisestä. Kulttuuri ja kulttuuriset tavat seuraavat muuttajaa, vaikka jalkojen alla oleva valtio vaihtuu.

Suomi seuraa Ruotsin perässä, kuten on tehnyt jo vuosien ajan. Suomen maahanmuuttopolitiikka on Euroopan löysintä eikä tähän ole tulossa tiukennuksia Sanna Marinin (sdp) hallituksen toimesta.

Pääministeri Marin ja vihreät ministerit Pekka Haavisto (vihr) ja Maria Ohisalo (vihr) pitänevät huolen, että suomalainen yhteiskunta jatkaa samalla tuhon tiellä, jolla se on ollut viimeisen 15 – 20 vuoden ajan.

Kuten al-Holi on osoittanut, punavihreällä hallituksella näyttää olevan pakkomielle tuottaa Lähi-idästä juuri sitä ainesta, jonka myötä Suomi etenee entistä kovempaa kyytiä Ruotsin jalanjäljissä.

På finlandssvenska: ”Det är mycket kiva att vara tolerant?”

LÄHDE: OikeaMedia/Blogi: Heikki Porkka, ti 31.12.2019